|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (300. nadaljevanje)
27.9.2007 19:53:10   
citrončica
Buškica,
kakšen cukerček imašuser posted image user posted image !!!
Upam na še kak lep sončen jesenski dan, da vaju kmalu srečam kje zunajuser posted image user posted image ..
..uživajte-vsi skupaj!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 176
27.9.2007 20:44:59   
pika74
Ojla šiške user posted image

Najprej GOYČI velik objem in toplške čestitke za dvojno srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bla jest tud ena tistih srečnic, ki je tole novičko zvedla že zgodaj zjutraj user posted image . Ampak sem se šele zdaj uspela do RR prigurat user posted image . Cel dan je bla ena frka... boljš da vam ne nakladam preveč... k že mene glava boli od vsega user posted image .

Goya - kot sem napisala na sms... Lina bo imela velik dela s komandiranjem ampak mislim, da bo zmogla user posted image ... mamici in atiju pa želim vse dobro - predvsem mami velik zdravja in čim lažjo nosečnost. AMpak mislim, da si ti ena fejst ženska, ki ima veliko pozitivne energije in še več ljubezni v sebi... zato sem prepričana, da boš zmogla. Mi bomo pa navijali in spodbujali tukaj na RR. Če boš rabla pa kako varuško pa poklič user posted image .

Držte se - šibam, k me moj user posted image že kliče user posted image .

Lp
user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
27.9.2007 20:52:35   
Anitka
Juhejjjjjjjjjjj, same lepe novičke so v tej 300. In da bo sreča popolna nam manjkajo le še Pikine novičke. Slutim, da se bo to tudi kmalu zgodilo.

Torej GoYa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo nosečnost še naprej.

Pika me pa te bomo čakale v 300,, potem se boš pa sama odločila in nam veselo novičko sporočila v 301 ali 300. Po želji user posted image In bog daj da se to zgodi še letos.

Punce nočko,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 178
27.9.2007 22:27:57   
tia
Hoj,

upam da mi bo danes uspelo sestaviti kaj konkretnega oz. da napišem vsaj par stavkov.

Leni in user posted image  sta v postilji user posted image  tako, da imam mir in tudi upam da bo Leni tiho ,da kaj napišem. Navadno spi ali ko jaz delam kaj konkretnega ali pa hočem kaj tudi user posted image  z user posted image  se oglasi. Kot ,če bi čutila ,da nimam časa za njo.user posted image user posted image user posted image

Buskica kako cotkano punčko imaš, mene majhni user posted image   tako raznežijo da bi jih tako stisnila k sebi in jih poljubljala celi dan. Na splošno sem mahnjena na majhne otoke, ko v službi kdo pride z otrokom se ne morem ganiti stran od njih.

Res je to 300. nadaljevanje je pa res pravo, tako sem vesela za Anitko da bi kar vsem povedala Anitka je pa user posted image  ali ne bom naj pove  Anitka kar sama,.

Goya tako lepo novico da pričakuje user posted image user posted image , jaz sem že na začetku slutila da bosta user posted image user posted image ,res Goya.

Sedaj še čakamo na Piko ,to bi pa bila novica leta, jaz bi verjetno za LJ. letela da ji osebno čestitam, če bi se zgodilo že to ta mesec.user posted image

Bambi je rodila, Biba ali Koala če se slišite jo pozdravte pa še namesto mene Heidi pocartate.

Neni , s.d. , koala, lana38 in vse ostale nosečke ki ste  pred koncem ali pa hitite proti koncu naj vam čas mine kar se da hitro ,da boste lahko cartale svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Biba77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti je uspelo.Kako kaj Damjan?

Pa še par besed o meni,da se malce potožim.
Hvala bogu ,da je ta polna luna včeraj minila , namreč takšen dan kot sem imela včeraj nisem ga imela v svojem življenju. Že zjutraj sem vstala kot ,če bi z levo nogo vstala,potem sem letal nekaj okrog zaradi službe, pssst naj malce namignem sem v teku iščem si drugo službo. Potem gremo v tuš-a v nabavo Leni da rooko med vrata in tašča zapre vrata,auuuu jok da so vsi gledali kaj se dogaja, hvala bogu da revici ni bilo nič hudega,je popolden bilo že vse v redu.
Seveda Leni potem tečna kot user posted image ,da jo komaj spravim spat. Od vsega tega  še jesti nisem mogla . Ta user posted image  M. me že zeza pol leta, pa do G. nimam časa iti, en mesec pride do 6 dni prej ,potem pa spet zamuja,ja nevem kaj je to. Včeraj delam test,zaradi če dobim drugo službo,mi je že kar 3 dni zamujala, test je ............................ negativen. Popoldne služba kaomaj sem zgurala tiste 4 ure, zvečer sem bila tako utrujena ,da sem kar padla v postljo. No in danes je bil spet vesel ter brez stresov dan, pa še lepe novice sem izvedela. Moja M. se je pa tudi prikazala.

Sedaj pa sem malce naklofala, upam da ne zamerite.

Vse imam po malem RADA, mejte se lepo pa predem spet in kaj napišem, berem vas pa redno. Vsak dan in večkrat na dan.

LP

Tia

PS: pa šeuser posted image   user posted image moj 30 roj. dan je minil kot če ga sploh nebi bilo user posted image

http://shrani.si/f/3P/Qr/27mzPIyL/dsc02552small.jpg
Leni za 2. roj. dan

http://shrani.si/f/2x/11S/1mp3vjI7/dsc02550small.jpg

Leni in  Maša ( prijateljica )

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 179
27.9.2007 22:47:24   
Tanayya29
Buskica sem samo pokukala tvojo Gajo Leo...
Res je cukrcek..prava lepoticka!!!

Lepo se stiskajte in uzivajte se naprej!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 180
28.9.2007 7:35:21   
biba77

PS: pa šeuser posted image   user posted image moj 30 roj. dan je minil kot če ga sploh nebi bilo user posted image

Tia, ce bi vedla... Bi ti kaj pripravile. Glavo gor, saj ves, da moski pozabijo na te stvari! Cestitke z zamudo pa od naju z baucomuser posted image . Pa se enega slinastega lupceka povrhu.user posted image

Mi smo drugace OK. Tecni, ker gredo zobki ven, drugace pa vse stima, zdravi, navihani in brez pauze. Pa kaj? Tako mora bit!

Letim, me ze cekajo za izpite...

Pa, pa,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 181
28.9.2007 8:43:08   
lana38
tia, si me nasmejala s tem, da sem blizu konca user posted image . Še 3 mesece moram čakati na cartanje user posted image . Moram pa priznati, da mi zdaj čas hitreje mineva kot v začetku user posted image , ko sem ostala daoma na bolniški. Se kar pozna, da lahko grem vsaj malo ven. Tisto ležanje, pa je bil že pravi zapor. Še dobro, da je minilo po 2mesecih. Mislim, da se ti lahko čisto zmeša, če moraš ležati celo user posted image . Ampak če ni druge, pač potrpiš. Za user posted image  se tudi izplača.user posted image
Vikend je pred nami. Pa še sonček bo.
LP

lana38

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.9.2007 10:25:43   
soncek.djukelica
ojla,

tia, kako lepo,da se tudi ti oglasiš! Čeprav verjamem,da nas bolj bereš, kot pa napišeš!
Sedaj sem že v zadnjem tromesečju, user posted image  mi sedaj poteka izredno hitro, in bušek je tudi temu primerno velik!user posted image  Sem že meter presegla!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.9.2007 12:21:30   
Suana
pozdravljene moje dame...

upam ,da se me še spomnite user posted image ,ne bit preveč hude na mene ko se nič ne oglasim ampak ,obljubim da bom sedaj bolj pridnauser posted image ...ja mimogrede  imam spremenjen nik,tako da upam ,da ne boste imele težav ,da bi vedele kdo semuser posted image ...
z mano je vse po starem,v ponedeljek pa imam razgovor pri Gavričevi ,da me da na čakalno listo...

ANITKA iskrene čestitke za user posted image ...srečna sem zate fosilka in to je znak,da nam bo vsem slej ko prej uspelo..uživaj v svoji sreči in ne pozabi na nas stare fosilke ,ki smo še v boju..

punce ne bom omenjla vsaje posebej ,vedite ,da sem vesela  za vsako izmed vas  in prav tako žalostna ,če se kateri zgodi ,kaj žalostnega...

lepo mi  bodite user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
28.9.2007 18:13:21   
lana38
s.d. jaz sem že zdavnaj meter presegla pri obsegu trebuha.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.9.2007 19:51:50   
GoYa
Pupike moje, hvala za čestitke. Ja, bo pestro. Bom res rabla kako pomoč, tako da Pika74... user posted image user posted image user posted image

Suana, avatar mi je znan, sam ne vem h kateremu nicku naj ga dam user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.9.2007 20:15:02   
Marina_
Samo ,da vas pozdravim-Anitka sem že bila skoraj v tvojem teamu majčic....žal se ni izteklouser posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.9.2007 20:56:07   
koala
Kako ste kaj? Jaz sem fenomenalno. Namreč danes sem imela morfologojo. Rastemo tako kot treba (no še malce večji smo, kot je pričakovano za tedne nosečnosti) tehtamo 753g sem pa v navalu čustev pozabila vprašati kako smo veliki.Kaj čemo, se zgodi, vse ostalo pa je OK.
Ja pa naše dete sramežljivo in je cel čas imelo rokico pred obrazom, tako da nismo mogli posneti slikice.Nič ne de, samo da sem ga jaz videla. Pa še na 3d mi je naše dete dr.Ćuić pokazal. user posted image user posted image user posted image zanj. Sem iz ordinacije šla enih 10cm nad tlemiuser posted image .

Frizerka žal mi je da se ni izšlouser posted image . Mislim nate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.9.2007 21:22:58   
tinkamiška
Hojla

Sem mrknila, oziroma je mrknil moj računalnik no zdej sem pa spet tuuser posted image

Sem brala same lepe novičke in sem zelo vesela za vsako izmed vasuser posted image GoYa, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala tebi pa tudi želim vse lepo še naprejuser posted image

Frizerkauser posted image ...žal mi je in vem kako je, ko se že začneš veselit...držim pestke in mislim nate!

Anitkauser posted image te spremljamuser posted image

Pika...tebe tudiuser posted image user posted image

No pupike še naprej naj bo tale 300ka pozitivna kar se da!

Pestke!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 189
29.9.2007 9:38:37   
lana38
FrizerkaRRuser posted image user posted image user posted image ! Zelo mi je žal in ti pošiljam topel user posted image user posted image user posted image .

koala user posted image user posted image user posted image , bravo za dobro opravljeno morfologijo. Ste pa res kar težki. Mi smo imeli na morfologiji okrog 480 g. V katerem tednu pa si?
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 190
29.9.2007 14:11:09   
GoYa
FrizerkaRR user posted image user posted image .

Koala, tvoja pikica je pa čist moji podobna. Lina je tudi imela ves čas rokice pred obrazom in se skrivala, da smo komaj enkrat (kar pozno) naredili eno 3D slikico.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 191
29.9.2007 16:35:23   
Anitka
Oj!

Kako ste v tem vetrovnem popoldnevu? Jaz sem v redu, le blazno lušte po sladoledu imam in verjetno bomo še danes misijo sladoled morali tudi izpeljati user posted image user posted image user posted image user posted image

Frizerka user posted image user posted image žal mi je. Drži se.

Suana a veš, da si mi dala precej težko uganko. A mi ne bi malce še namignila. Al se pa oglasila preko ZS. Veš sem tako radovedna, da je joj. Cel čas že razmišljam katera neki si. Zgleda, da se v nosečnosti začne tudi pozabljivost user posted image user posted image user posted image

Ojoj Tia. Se bova morali dobiti na kakšni tortici ali sladoledu user posted image pa naknadno proslaviti tvoj RD.

Koala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam, da bom svojo pikico videla tudi jaz. Že v torek bom imela prvo priliko. Upam, da bo res vse o.k.

Ej Tinkamiška welcome back po kratkem mrku. Sem že mislila kam si se skrilauser posted image

Hja nič punce moje, vsem skupaj (omenjenim in tudi tokrat neomenjenim) pošilja en lep pozdravček, zdaj pa letim dol v kuhinjo od koder diši že po bučkah na žaruuser posted image Specialiteta od mojega user posted image user posted image

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
29.9.2007 18:14:52   
ALENKA101
ČESTITAM ANITKA

ZELO SEM VESELA ZA TE TUDI SAMA SI ZELO ŽELIM DRUGEGAuser posted image . DELAM NA TEM ŽE 1,5 LETA. M ISLIŠ DA MI BO SPLOH KDAJ RATALO

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 193
29.9.2007 19:28:15   
soncek.djukelica
čer,

Frizerka, žal mi je zate user posted image user posted image user posted image , naj novo upanje posije tudi zate!user posted image
Koala, čestitke za dobro opravljeno morfoligijo! Moja dva sončka sta v 27 tednu bila 853 g težka! Izgleda,da ti velik otrok ne uide!user posted image  Še enkrat čestitke! user posted image
Anitka, pri nas v Lj je bilo danes krasno vreme! Upam,da so ti buče pasale,jaz sem pa pečen kostanj jedla!user posted image
Jaz sem današnji dan izkoristila za šopingiranje po BTC-ju in seveda nisem si mogla kaj,da svojima sončkoma ne kupim česa! Bogatejša sta za vsak za en kompletek!user posted image  In zdej sem kar malce utrujena!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 194
29.9.2007 21:33:50   
Pia73
Dober večer drage moje! user posted image

Pa, da se vam še jaz malo javim,...

GoYa čestitke, se mi je zdelo, da novica dneva pripada tebi! Čestitke na kvadrat! user posted image user posted image user posted image

Naj vam povem, da se bo meni letos res verjetno zgodilo vse kar je možno, vsaj kar se zdravstvenih zadev tiče,... Letos sem bila toliko okoli zdravnikov kot verjetno marsikdo ni celo svoje življenje,... Najprej huda bolezen očeta, pa tamlajši sin, pa potem še jaz,.....

Skratka, verjetno sem že pisala, da imam boleče oči. Sicer so mi ugotovili alergijo na očesni sluznici ampak, ker imam še nekaj težav, ki so lahko povezane s težavami v glavi grem 05.11. na magnetno resonanco glave. Držite pesti, da ne bodo ugotovili kaj hudega,... Zaradi rahlih težav s črevesjem in predvsem zaradi družinske anemneze sem mogla opraviti celoten pregled črevesja - kolonoskopijo, nič kaj prijetna zadeva ampak, da ne bi bilo vse tako preprosto niso prišli do konca črevesja in me sedaj čaka še slikanje črevesja,..., da ne govorim o vseh drugih težavah,.... in , da mi ne bi bilo dolgčas sem danes v lastnem domu stopila na zarjavel žebelj,.. nekaj preurejamo in seveda se to zgodi meni. Malo sem prebrala o teh zadevah in potem poklicala v zdravstveni dom, kjer so mi svetovali, da kar naj pridem, da me cepijo proti tetanusu,..., tako sedaj sedim s povito nogo in cepivom tetanusa v riti,... , kaj me še čaka,...
Držite pesti, da bodo izvidi ok.

Sem se ravno zadnjič pogovarjala s Piko 74. Ko smo delali na drugem user posted image  in sem imela vmes cel kup težav, sem si vedno mislila, da to nam še uspe pa smo na konju,..pa je vedno nekaj kar te skrbi in otežuje življenje,.. nikoli konca. Jaz pa bi imela že malo miru,.., že skoraj dve leti nimam miru, ves čas nekaj,...

Zdaj sem vam pa malo zatežila ampak z vami sem vedno delila svoje skrbi pa naj bo tako tudi tokrat.

Vsem vam pošiljam user posted image in oprostite, ker vas nisem posebej omenjala,...

Ja, ja,...

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 195
29.9.2007 22:18:17   
koala
Čer čveke!

Lana jaz sem imela morfologijo ko sem bila noseča 22 tednov 5 dni.Saj se je tudi meni zdel velik, samo je dr. rekel da je lepa nosečnost. On že ve.

Pia še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da te težave čimprej zapustijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 196
30.9.2007 8:08:30   
emaa
Frizerka hudo mi je zate, saj bo tudi vama slej ko prej sreča v drugo naklonjena.
Koala pa imaš res fajn veliko piko, moja dva sta imela toliko kot od s_d v 27 tednu.
Pia upam, da se vam vse to uredi, je pa res, da ni nikoli miru. Jaz sem tudi mislila, no zdaj sem noseča, bo pa mir. Pa ne, pa problemi zaradi večplodne nosečnosti, prezgodenj porod, sin mi skoraj umre, preživi v bolnici kar nekaj mesecev, šele zdaj se je situacija malo umirila, je pa res, da smo z majhnim zadovoljni, pa da smo vsi skupaj, to je že veliko.
Sicer sva bila pa z Davidom ta teden od pon. do srede na ORL, zaradi bakterijske okužbe in popolnoma zmašenih sinusov (toliko gnoja je bilo v njih, da so mu ih 2x dnevno čistili, tista dva za nosom). Zdaj si je pa naš fant spet podoben, vesel vsepovsod prisoten firbec.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 197
30.9.2007 9:48:56   
Pia73
koala user posted image

Ja, emamair mi smo tudi z malim zadovoljni,....

Naj vam povem, da user posted image  res vedno sreje na kup,..., zvečer je zakuhal še naš tamal,... user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 198
30.9.2007 9:51:54   
pika74
Ojla punce.

Vas samo na hitro pozdravim, ker danes na veliko pospravljam...
  • poletne cunje na en kup,
  • tiste cunje, ki so premajhne in za odpis na drug kup,
  • tiste, ki so strgane in za zašit na tretji kup,
  • tiste, ki so za pozimi, na četrti kup...

Skratka... pri nas je tko, kot da bi bomba padla glih zdele user posted image user posted image user posted image
Ampak tud to je treba, če čmo normalno žvet user posted image .

Kljub vsemu danes pričakujem user posted image . Itak je že pred vrati... jo že čutim - tok se že poznava, ni kej.

Glede 300 oz. 301 nadaljevanja... veste kaj se zmenmo. Da ne bo tak presing za mene in tak dolgcajt za ostale user posted image ... nej grejo te cifre kar spontano naprej, tko, kot keri paše. Jaz bom enkrat že prišla na vrsto, pa naj bo pri 300 al 400 al pa taužnt. In takrat, ko bo, takrat bo prav. Takrat bomo z veseljem slavili in se veselili.

Lep dan še naprej!

Pa vsem en veliiiiiiik pozdravček - vsako posebej imam rada. In vsaki posebej pošiljam pozitivno energijo in veliko sončnih žarkov!

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 199
30.9.2007 9:52:45   
pika74
O saj je Pia73 tudi gor na RR - lep pozdravček user posted image

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?