Pia73
|
Dober večer drage moje! Pa, da se vam še jaz malo javim,... GoYa čestitke, se mi je zdelo, da novica dneva pripada tebi! Čestitke na kvadrat! Naj vam povem, da se bo meni letos res verjetno zgodilo vse kar je možno, vsaj kar se zdravstvenih zadev tiče,... Letos sem bila toliko okoli zdravnikov kot verjetno marsikdo ni celo svoje življenje,... Najprej huda bolezen očeta, pa tamlajši sin, pa potem še jaz,..... Skratka, verjetno sem že pisala, da imam boleče oči. Sicer so mi ugotovili alergijo na očesni sluznici ampak, ker imam še nekaj težav, ki so lahko povezane s težavami v glavi grem 05.11. na magnetno resonanco glave. Držite pesti, da ne bodo ugotovili kaj hudega,... Zaradi rahlih težav s črevesjem in predvsem zaradi družinske anemneze sem mogla opraviti celoten pregled črevesja - kolonoskopijo, nič kaj prijetna zadeva ampak, da ne bi bilo vse tako preprosto niso prišli do konca črevesja in me sedaj čaka še slikanje črevesja,..., da ne govorim o vseh drugih težavah,.... in , da mi ne bi bilo dolgčas sem danes v lastnem domu stopila na zarjavel žebelj,.. nekaj preurejamo in seveda se to zgodi meni. Malo sem prebrala o teh zadevah in potem poklicala v zdravstveni dom, kjer so mi svetovali, da kar naj pridem, da me cepijo proti tetanusu,..., tako sedaj sedim s povito nogo in cepivom tetanusa v riti,... , kaj me še čaka,... Držite pesti, da bodo izvidi ok. Sem se ravno zadnjič pogovarjala s Piko 74. Ko smo delali na drugem in sem imela vmes cel kup težav, sem si vedno mislila, da to nam še uspe pa smo na konju,..pa je vedno nekaj kar te skrbi in otežuje življenje,.. nikoli konca. Jaz pa bi imela že malo miru,.., že skoraj dve leti nimam miru, ves čas nekaj,... Zdaj sem vam pa malo zatežila ampak z vami sem vedno delila svoje skrbi pa naj bo tako tudi tokrat. Vsem vam pošiljam in oprostite, ker vas nisem posebej omenjala,...