Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 7:22:00
|
|
|
|
anadejka
|
Vaaaaaauuuuuu!!!!Anitka!!!!Noro!!!!Jest sm pa že mislila da imam privide Super!!!Čestitam Anitka in ti želim vse lepo,smej se še naprej,saj si predolg čakala na to!!! Srečno!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 7:31:44
|
|
|
|
Anitka
|
Hvala ti. In sedaj spet jočem od sreče in se še zmeraj sprašujem ali sem budna, ali res ne sanjam. Zdaj pa v službo.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 7:40:45
|
|
|
|
neni
|
Anitka, moja Anitka... sem mislila, da se je spet katera zmotila, da je odprla nadaljevanje, ki je samo tvoje. Naj takšno tudi ostane, to ti iz srca želim. Verjamem, da še nekaj časa ne boš prišla k sebi, da te bo še kar pogosto strah, ampak črne misli nujno proč. S tvojo bo vse v redu. Čestitke in pobožaj bušija zame prosim. lp Neni
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 7:49:40
|
|
|
|
soncece24
|
No, tu pa se moram še jaz vmešat, ki vas drugače samo berem - Anitka ČEEEEEEEEESTITAM
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:02:36
|
|
|
|
GoYa
|
Anitkaaaaaaaaaaaaaaaa . Ma še jaz se tresem, kaj šele ti. Čist mam kurjo kožo. Jupiiiiiiiiiiiiiiii. Tako sem vesela, kot da bi bila sama noseča. Aja, pa čestitam . Juhu.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:02:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka,Anitka,Anitka,še enkrat Anitka draga iz srca čestitke,čestitke. Sem mislila,da imam privide.Draga Anitka še enkrat iskrene čestitke. LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:06:58
|
|
|
|
pika74
|
Anitka - čestitke - čist na hitr iz službe pišem... ampak tole je pa novica leta!!!! Uživaj!!!!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:07:08
|
|
|
|
Bety upa
|
uaaaaaaaaaauuuuuuuuuu Ni kaj za dodati.....To je novica leta.....Vse naj naj ti želim!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:09:38
|
|
|
|
lana38
|
A N I T K A! Čestitam in ti želim lepo in zdravo . Očitno ti je napotnica pomagala do . Na temi Upanje po splevu nas je več takšnih, ki smo z napotnico v rokah zagledale . LP
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:10:24
|
|
|
|
Marogica
|
Čestitke, ANitka...takšnim še posebej
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:12:10
|
|
|
|
Pia73
|
YEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!! Še je pravica na tem svetu! Še tukaj čestitke obema in da bi vama teh 8 mesecev čimhitreje minilo! Sem res full vesela, celo tako, da pišem iz službe,.......
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:16:43
|
|
|
|
Špelka
|
Oj, Anitka, čeprav sem te v živo videla le enkrat, si tukaj gor legenda. In ko sem danes tole zagledala, sem dobila kurjo polt ter solze v oči... Takoooo zeloooo sem vesela zate, za vaju , predvsem pa res zate, da se je tvoje dolgoletno čakanje končalo ter se začenja pravljica! Zato samo še: ISKRENE ČESTITKE IN SREČNOOOOOOO!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:30:44
|
|
|
|
emaa
|
No pa še čestitke tukaj, končno si tudi ti dočakala . Čestitamo ti mi štirje
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:31:38
|
|
|
|
cmokec
|
Bravo, to sem čakala, za to sem držala pesti. Od veselja me razganja, kaj šele tebe, NAŠA NOSEČKA. Joj, kolk sem vesela. Pa je le prišel ta dan. Draga Anitka, nič drugega ti ne kaže, kot da se smeješ, jokaš, skačeš, ploskaš. Postala boš MAMICA svojemu sončku. Uživaj, pa uživaj, pa uživaj. Tudi zate je posijalo sonce. Veliko lepih in srečnih trenutkov polnih 40 tednov ti želim. Seveda čestitke tudi bodočemu očku.
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:36:32
|
|
|
|
tia
|
Anitka še tukaj, ČČČČČČČEEEEEEEEEEESSSSSTTTTIIIITTTTTTKKKKKKEEEEEEE! naj ta angel bedi nad tabo in tvojo . Tako sem zate vesela da se še jaz cela trosim, tako kot če bi jaz zagledala . skačem od veselja. to pa moremo zapiti. LP čestitke tudi od Leni Tia
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:36:56
|
|
|
|
mala maja
|
joj Anitka, tole je pa zadnje čase zame ena najlepših novic. čestitke , pa čimlepšo nosečnost.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:41:45
|
|
|
|
pikovit
|
Anitka čestitke tudi z moje strani.BRAVO
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:45:09
|
|
|
|
thaiss
|
Anitka iskene čestitke!!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 8:54:51
|
|
|
|
Kalina
|
vauuuv Iskrene cestitke draga Anitka
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 9:00:25
|
|
|
|
vampirka
|
BRAAAAAAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! Tako kratka novica, pa je tolikim ljudem polepšala dan ... Sedaj pa držimo pesti, da bo vse kot se šika in bosta z dragim končno dobila tako željeno . Laura pošilja extra mokrega poljubčka !
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 9:12:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa sej ne morem verjet Jaz sem pa rekla: " kako pa da se je ANitka novo nadaljevanje odločla odpret?" in klinknila BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO, očitno včasih napotnice oz. termini v ambulatah zaležejo, tako je bilo tudi z nama in evo me, srečko na sredini 18t in že čutim prve brcike Anitka, naj ti sije sonček teh 9 mesecev in nato naprej. Uživaj maksimalno in ko ti bo najbolj slabo se le potolaži, da je to le mala nevšečnost na poti do dolgopričakovanega cilja Čuvaj se in malo pikico, pa čestitke bodočemu očku!!
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 9:15:22
|
|
|
|
Marina_
|
Adijo, Anitka kakšna novica.Meni se je zdelo ,da narobe vidim 300 nadaljevanje... BRAVO BRAVO veš kako sem vesela,da bi te kar stisnila...BRAVO BRAVO Pa najlepših 9 mesecev ...in seveda naprej....
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 9:18:44
|
|
|
|
pipi1
|
ČESTITAM!!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) 19.9.2007 9:27:12
|
|
|
|
koala
|
Anitka, še tukaj ČESTITAMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!! Tvoja novička mi je izjmno polepšala dan, sem se kar zjokala od sreče. Uživajta v teh čarobnih mesecih, dojela pa še ne boš tako kamlu, pamak je vseeno res!!!!!!!! Čestitke tudi bodočemu očku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?