baguSka
|
Evo tud mene punce... Pika ce verjames al pa ne, tud jaz te fuuuuull stekam in glih to je en razlog vec, zakaj se veckrat ne oglasim tuki. Sicer vas imam vedno v mislih vse in navijam za vas in hodim brat, ce se je pri kateri kaj novega zgodilo, a ne veckrat kot 1x tedensko. U bistvu tud mene stisne, ceprav sem vesela cist za vsako posebi. Tudi v 'realnem' mojem zivljenju imam kar nekaj prijateljic nosecih in sem vesela cist za vsako, a vendar me kr mal boli, ker se bojim, da ne bom nikol ena izmed njih... Itak imam se vedno upanje - nisem ga se izgubila, pa vendar strah ostaja... Tudi meni je dohtar nazadnje omenil, da bo nazalost pri meni edina opacija epruveta in nej se kar pripravim oz ze narocim za postopek, a sem zelela, da mi najprej nardi se eno histero, potem pa naprej... Sicer hvala bogu sem datum preko veze dobila ze 14 dni, tko da bo to kar kmalu, potem pa v nove boje... In upam, srco mocno si zelim, da bi potem enkrat cimprej uspelo, vsaj z epruveto, ce ze ne drugace... Jaz se vedno navijam za VSE in veselim se za vsako novo nosecko, se posebno za fosilke in Pika, ce verjames al pa ne, si bom zate kr sampanjc odprla, ceprav te osebno nisem nikol spoznala... Zelim pa si, da bi kdaj te. Nekatere sem ze... In dve izmed njih sta prav zdaj nosecke in stiskam zanju mocno pesti, da se vse srecno konca in zelo sem vesela zanju... Ena izmed njima je seveda dolenjka, ki se tud zadrzuje na tej temi... Aja in btw dolenjka: zal zaenkrat ne bomo vec sosedi, ker sva se z dragim preselila v LJ. Kar pa seveda ne pomeni, da se ne bomo nic vidl... Kaksen vikend se bos se vedno z malckom lahko prsla kopat cez cesto... Uglavnem: UPANJE UMRE ZADNJE, kot pravi Anitka in 100% se strinjam z njo!! Ceprav itak vse vemo, da je to vcasih zelo tezko in pozabimo na to upanje... Ampak jaz verjamem, da ga cisto vsaka izmed nas ima, ceprav se vcasih malo potlaci...
|