|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (300. nadaljevanje)
23.9.2007 18:40:13   
koala
Aja Anitka, sem prej pozabila odgovoit na tvoje vprašanje. Jaz sem dobila materinsko knjižico na prvem pregledu, tako da po moje jo boš ti tudi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 101
23.9.2007 20:09:29   
lana38
Pika!user posted image user posted image user posted image
Jjaz sem včasih imela občutek, da bom sama na RR ostala, ko so user posted image  kar deževale. Pa vidiš, da je tudi meni uspelo. Nekega dne boš tudi ti na vrsti.

Anitka, jaz sem pa dobila materinsko knjižico, ko sem bila v 12T. morda zato, ker sem imela v začetku težave in so mislil, da bo ss. Na prvem pregledu mi je G rekel, da jaz pač moram biti na vse pripravljena, ker so pač bile oz. so še ali pa ne tiste zarastline v maternici. Ne vemo, kaj je zdaj s tem, saj user posted image  lepo napreduje in zaenkrat ni nobenih težav. V prvi in drugi user posted image  pa sem tudi jaz dobila takoj materinsko knjižico.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 102
23.9.2007 20:17:07   
Marogica
Pika74 moja,  če bi si za koga želela, da bi nam sporočil veselo novico, si to ti....Seveda privoščim tudi vsem ostalim, da ne bo pomotoe, vendar do tebe pač čutim drugače, mogoče zato, ker se "poznava". In predvsem zato, ker si že res dolgo fosilka, žal....

Vendar ne obupaj....ne smeš... user posted image user posted image

SE mogoče smešno sliši, vendar razumem tvoje občutke praznine...res...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 103
23.9.2007 20:26:21   
Jančika_
Pika, tvoje navijačice ne bomo obupaleuser posted image !

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 104
23.9.2007 20:49:27   
pika74
O punce user posted image user posted image user posted image . Hvala vam.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 105
24.9.2007 9:56:13   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Goya, kako pa vaši zobki? A jih je kaj več? Kako je pa z hrano, a je že vse? Sem firbec, a ne?user posted image

Pri nas še vedno samo 7 zobkov. Čeprav mi je včeraj ena razložila, da po dvojkah pridejo kar štirke. Jaz čakam še eno dvojko, mogoče je pa v tem času že kaka štirka priletela ven, pa sploh ne vem user posted image . Je pa že vse. In to je tak jedec. Samo jedla bil. Pa ne vem, al ma že v navadi, da non stop (čim vidi hrano) kriči am am, pa ni važno, če je pred 5 minutami že jedla.

In Kalina, je postelja zdržala user posted image ? Glede na dejstvo, da sta prejšnjo polomila, se mi kar smili tale vaša nova postelja. Moji miški pa en veliiiiik cmok.

Pika74, user posted image user posted image user posted image . Kmalu bomo me zate navijale in rekle, evo, še ena manj. To bo pa res mission completed user posted image . Pikica moja, ti si zdaj na vrsti.

Pi73, user posted image user posted image user posted image , tako ti želim, da se tvoje zdravstvene težave razblinijo ali vsaj omilijo, da boš eno pikico manj obremenjena.

Anitka, jaz sem v nosečnosti tudi motor pogrešala. A letos sva šla pa samo 1x na vožnjo. Ni časa user posted image .

Neni, si že vse cotke poštimala?

No, mene je pa včeraj neki zvilo in grem danes do dr. Ne vem, kaj je user posted image . Cela trebušna votlina me je bolela. Ko vdahnem, me rebra bolijo. Na momente me boli levi jajčnik. Samo upam, da je z mojim user posted image  vse tako kot mora bit in da je na pravem mestu. Pregled imam pa šele v četrtek. Uff...

Neposredna povezava do sporočila: 106
24.9.2007 11:02:15   
anadejka
Pika jest te tut štekamuser posted image .Isto je pri meni.Ista praznina in pol full žalostna ratam in se zapiram vase.Kar naenkrat ostanem nekako sama.
Midve sva čist bliz doma in če boš kdaj rabila ramo al pa sam pogovor,ker včasih moraš povedat enmu ki razume,kar pridi in potrkaj user posted image

GoYa upam,da bo še vse O.K. s tvojim zdravjemuser posted image .
Enako mislim tut zate Pia,čeprav ne vem kaj točno se dogaja.user posted image
Anitka v tvojih postih čutim veliko srečo in sem prou vesela zateuser posted image !

Mejte se pupike,zdej vas je tukaj že večina user posted image ,lepo pobožajte svoje bušije,vsem ostalim ki še čakamo na to srečo,pa želim lepe in čimbolj mirne dneve čakanja in valda čimprej user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anadejka -- 24.9.2007 11:03:16 >

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 107
24.9.2007 13:59:04   
baguSka
Evo tud mene punce...user posted image  Pika ce verjames al pa ne, tud jaz te fuuuuull stekam in glih to je en razlog vec, zakaj se veckrat ne oglasim tuki. Sicer vas imam vedno v mislih vse in navijam za vas in hodim brat, ce se je pri kateri kaj novega zgodilo, a ne veckrat kot 1x tedensko. U bistvu tud mene stisne, ceprav sem vesela cist za vsako posebi. Tudi v 'realnem' mojem zivljenju imam kar nekaj prijateljic nosecih in sem vesela cist za vsako, a vendar me kr mal boli, ker se bojim, da ne bom nikol ena izmed njih...user posted image  Itak imam se vedno upanje - nisem ga se izgubila, pa vendar strah ostaja... Tudi meni je dohtar nazadnje omenil, da bo nazalost pri meni edina opacija epruveta in nej se kar pripravim oz ze narocim za postopek, a sem zelela, da mi najprej nardi se eno histero, potem pa naprej... Sicer hvala bogu sem datum preko veze dobila ze 14 dni, tko da bo to kar kmalu, potem pa v nove boje... In upam, srco mocno si zelim, da bi potem enkrat cimprej uspelo, vsaj z epruveto, ce ze ne drugace...

Jaz se vedno navijam za VSE in veselim se za vsako novo nosecko, se posebno za fosilke in Pika, ce verjames al pa ne, si bom zate kr sampanjc odprla, ceprav te osebno nisem nikol spoznala... Zelim pa si, da bi kdaj te. Nekatere sem ze... In dve izmed njih sta prav zdaj nosecke in stiskam zanju mocno pesti, da se vse srecno konca in zelo sem vesela zanju...user posted image  Ena izmed njima je seveda dolenjka, ki se tud zadrzuje na tej temi...user posted image  Aja in btw dolenjka: zal zaenkrat ne bomo vec sosedi, ker sva se z dragim preselila v LJ. Kar pa seveda ne pomeni, da se ne bomo nic vidl... Kaksen vikend se bos se vedno z malckom lahko prsla kopat cez cesto...user posted image

Uglavnem: UPANJE UMRE ZADNJE, kot pravi Anitka in 100% se strinjam z njo!! Ceprav itak vse vemo, da je to vcasih zelo tezko in pozabimo na to upanje... Ampak jaz verjamem, da ga cisto vsaka izmed nas ima, ceprav se vcasih malo potlaci...user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 108
24.9.2007 14:12:59   
soncek.djukelica
dan,

Pika, anadejka in Baguska itak vemo,da bo tudi za vas posijalo sonce!user posted image  Če verjamete, tudi jaz včasih razmišljam,da malce odklopim od RR, ker poleg dobrih novic najdeš tukaj manj dobre,in seveda ti je žal za punco,da se ji je to pripetilo, in v istem momentu začnem študirat,da se meni kaj takega ne zgodi!

Goya, upam,da si fajn uredila pri zdravniku in da ni zadeva hujše narave!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
24.9.2007 16:49:15   
citrončica
Pikauser posted image ,
kot so že punce pred mano napisale: vse smo tam-tam,se vsake user posted image  posebej razveselimo,saj tudi nam daje upanje,in se prav tako ves čas sprašujemo,kdaj ,če sploh, pride tudi veselje za nas...
Danes sem bila na razgovoru, grem v 3.IVF,tebe pa otroci že pričakujejo....mogoče pa res še letosuser posted image user posted image user posted image ...
in ker upanje umre zadnje....gremo naprej!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 110
24.9.2007 18:28:11   
buškica
Drage moje,

pozdravljene po dolgem mesecu ko sva z našo Gajo Leo končno prišle domov,
Ta mesec v bolnici me je postaral za dvajset let, kajti vsak dan gledati kako se tvoj otrok bori je taka muka. Ampak sedaj smo ok in danes bomo prvo noč prespali doma.

Naša pupa je majhna kepica vsega skupaj 2530 g in velika 47 cm. Danes imamo točno en mesec.

Bodite v cvetju.

Buškica in Gaja Lea

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 111
24.9.2007 18:35:39   
citrončica
Gaja Lea, dobrodošla doma!!!!
in uživajte vsi skupaj!!!!!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 112
24.9.2007 18:50:33   
koala
buškica dobrodošli doma!
Naj od zdaj naprej sije smo še sonček sreče! Pa veliko cartanja z malo princesko.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 113
24.9.2007 21:35:14   
tinkamiška
Pika...zelo te razumem, čeprav se mi je sreča nasmehnila hitro, sploh, če se primerja s tabo, ampak se mi zdi, da se vsak včasih počuti tako in res ti želim, da bi se tudi tebi sreča kmalu nasmehnila, takrat bo pa res veselo tukajuser posted image

Baguska, tebe pa zelo rada preberem, čeprav na kakšni drugi temi in se bom tudi neizmerno veselila, ko boš postala srečka nosečkauser posted image

Anadejka, in vse pupe tukaj prav za vsako stiskam pesti, moj možek vas pozna po imenih, ker mu vedno z veseljem povem, da je kakšni ratalo in jokam, kadar se kakšno trga srček...

Pia, zate pa pestke, da tvoje zdravstvene težave izginejo...čimprej!

Buškica...vesela sem, da ste doma! Zdaj vam pa želim veliiiiko cartanjauser posted image

Pupe...res mislim na vas!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 114
25.9.2007 7:34:40   
anadejka
Buškica moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Sam da je zdej vse O.K. z vama!Pobožaj svojo malo hčerkico,spočij si živčke,verjamem da je bilo hudo,ampak upam da zdaj najhuje je mimo.
Ko boste pa 100% O.K. in izven vseh nevarnosti pa povej,da vas pridem obiskat user posted image
Mejte se brezskrbno lepo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 115
25.9.2007 7:59:27   
lana38
buškica, lepo, da sta končno doma.user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa kar stiskajta in uživajta skupne trenutke.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
25.9.2007 8:22:37   
Sulfinija
Buškica,lepo da sta z vajino princesko doma.Sedaj pa se lepo cartajte in uživajte vsak skupni trenutek.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 117
25.9.2007 8:55:36   
Bety upa
Pozdravljene!user posted image

Ker debatirate tako zanimivo, se odločim, da tudi jaz nekaj naklofam, na tej temi.....user posted image

Pika, baguška.....in ostale.....Kaj naj šele jaz povem, ko sem 100% najfosilna fosilka tukaj?!?! Pa doživela sem, menda, čisto vse, kar se da doživeti.....Splave ne štejem več....Bojim se zavedanja o eni dvomestni številki.....user posted image

Pa me evo....user posted image mater, še sem živa....in še upam.....ni hudič, da ne....Tudi maraton se enkrat konča...In to pri meni se bo končalo, tako ali tako...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(šov mast gou on......bi rekel Bosanec....Kadar Janezek nekaj začne, to Janezek tudi konča...bi rekli mi.....)user posted image

šic šic šic....grde misli, slabo upanje, črni pesimizem....šic šic šic..user posted image ..

Vzemimo kocko v roke in jo dajmo metat tolikokrat, kolikor je potrebno, da dobiš ŠESTICO!!!

Katera bo prva?.....user posted image

Vaša Bety.....

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 118
25.9.2007 9:09:16   
Sulfinija
Bety,tole si pa ful lepo napisala nam fosilkam,tudi jaz mečem kocko in upam,da bo šlo hitro,da bom končno zagledala najino srečno šestico brez ss pozneje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 119
25.9.2007 11:19:03   
Sulfinija
Punce,še tukaj morem deliti moje veselje z vami.Danes med kupom reklam v nabiralniku zagledam pošto iz LJ en mesec prehitro,da so nama odobrili postopek.Takoj pokličem sestro Alenko,ki mi je dala zaporedno številko in pri novembrski M pokličem in grema po zdravila jupi,hura.

LP

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 120
25.9.2007 11:57:56   
lana38
Sulfinija!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 121
25.9.2007 16:18:20   
tinkamiška
Sulfinijaaaa, to je pa super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zelo vesela zateuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 122
25.9.2007 16:30:26   
GoYa
Drage moje prijateljice fosilke, tudi jaz vas čisto razumem. Saj sem bila tudi sama dolgo med vami. Jaz vem, da se vam bo sreča nasmehnila in takrat boste najsrečnejša bitja na svetu. Upam, da bo to čimprej.

Buskica, doborodšle doma. Zdaj boste nadoknadile vse tisto "izgubljeno" v bolnici. Mala Gaja Lea je prava borka user posted image . Uživajte skupaj.

Sulfinija, user posted image  za LJ. Še malo pa se bo tudi pri tebi dogajalo.

No, jaz sem pa fasala vnetje mehurja. Ne me vprašat kako in kje user posted image . Dva dni me je grozno bolelo. Danes je končno malo bolje. Pa še antibiotike sem dobila (Hiconcil) in upam, da ne bojo slabo vplivali na user posted image . Naj bi bili ti antibiotiki dovoljeni v nosečnosti. In tako nestrpno pričakujem četrtek. Ful me je strah. Ne vem, če me ne lih od tega straha bolijo tudi rebra pri vdihu user posted image .

Bodite fajn in pazite na svoje zdravje.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 123
25.9.2007 16:47:50   
soncek.djukelica
ojla,

Sulfinija, želim ti da ti čas do novembra hitro mine!user posted image
Buškica, tako fajn novico si nam prišla povedat! Naj bo z malo Gajo vse v redu!user posted image
Pri meni nič novega, pravzaprav krasne novice imam! Danes sem na UZ videla svoji dve pikici, z njima je vse v redu in tudi MV se mi je popravil iz prejšnjih 26 mm na 28 mm!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 124
25.9.2007 16:48:16   
tia
Hoj,

se sedaj bolj na hitrico oglasim, da Goyo potolažim tudi jaz sem fasala vnetje mehurja v nosečnosti in dobila Hikoncil , ta antibiotik na vpliva na user posted image .
Ne sekiraj se!

Vse ostalo pa kanjeje Leni je priletela in hoče MAMI ČIČA, ode mama, itd.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?