|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikica Alina
21.9.2007 22:07:40   
Noseckica
Biba 78, so trenutki, ko so besede odveč.
In zdaj je ta trenutek. Ta novica me je zelo ganila.
MI TRIJE SE VESELIMO Z VAMI! user posted image user posted image user posted image

P.S.: Maruša vabi Alino spomladi na izlet v LJ živalski vrt!
Baje lahko gremo starši zraven. user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.9.2007 23:21:54   
* Mateja *
Super!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krasna novica in jaz jo itak zadnja preberem!! Če greš noter, boste prej ali slej doma, saj ni važno, važno je, da boš zdej ti gledala Alino in bo drugače napredovala ko boš zraven. Zdej pa veselo še doma poštimejta za prihod dojenčka. Si že kej pripravla?
Joj sem vesela za vsa tri, najbolj pa za Alino, ker ji gre na bolje! Ti si zdej lepo vse naštimej za s sabo, boš vidla boš kar pozabla na vse težave, ki ste jih imeli. Meni se itak zdi, da sem Nejcu postala prava mama šele ko sem bila z njim v bolnici. Se mi zdi, da se je rodil ko je prišel domov, čeprav je bil že tok star! mal spominov,...

Poslušej, pa naj tatko kaj napiše, sej ni treba da mu je nerodno, ker smo same babe firbčne tle na forumu! Nej sporoči kako ste, če ne mi bo prav mal dolgcejt po tebi in tvojih novicah. Vedno najprej ko pridem na RR pogledam če je kaj novega z Alino, šele nato brskam naprej!

Ej stara naša, uživejte s pupico do konca! Sej se še kej tipkamo pred pondelkom. Če kaj rabiš pa povej!!

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.9.2007 23:54:42   
biba 78
Hvala vsem.. Joj, kar na jok mi gre.

Doma že imamo vse pripravljeno, našo pupo čaka njen kotiček v spalnici pri nama, ki ga je ati posebej za njo prepleskal in okrasil s kužki in muckamiuser posted image . Voziček smo že tudi nabavli, cotkic imamo eno celo omaro in pol, skratka, vse jo že čaka doma. Edino posteljico še postavimo not in to je to.

Ker pa imamo doma še enega družinskega člana, našo muco Bučko, se moram  ta vikend malo pocartkat še z njo, ker potem gre v posvojitev. Hvala bogu ne gre daleč od doma, tako, da jo boma lahko večkrat obiskala in potem, ko bo Alina malo zrastla, ju bomo predstavili.user posted image  Ati pa ne vem, če bo imel kaj časa poročat, ker je dosti v službi, pa še njegova naloga je, da preseli Bučko in potem dobro očisti in razkuži stanovanje. Upam, da se bo znašel in poklical na pomoč mojo in njegovo taščo, da mu bosta malo pomagale. Pa to čimprej, ker okrog 31 oktobra ne bosta imele preveč časa...user posted image user posted image user posted image  No malo heca....

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.9.2007 10:12:56   
Noseckica
Biba 78, za poročanje iz bolnice se jaz javim!
Za tako lepe novice in srečne trenutke z Alino 
pa nas res ne boš prikrajšala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve bova "tak al' tak" na vezi preko telefona!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.9.2007 20:31:42   
neisha80
user posted image Alinauser posted image MAMI&ATIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 380
22.9.2007 22:00:27   
Janeja
Čestitke Biba78, super novica!
user posted image Alina, ves čas sem trdno verjela vate, v tvojo moč in voljo in res ti je uspelo presenetiti mamico in atija. user posted image

Biba, čim hitreje naj ti mine čas v bolnici, pa kmalu naj vaju pošljejo domov k atiju. Boš videla, da bo zdaj Alina še hitreje napredovala, ko boš ves čas pri njej.

user posted image   Čim prej se spet javi - od doma! user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.9.2007 23:13:05   
skačica
Sem se kar zjokala, ko sem prebrala to krasno novičkouser posted image user posted image user posted image . Bravo Alina, tebi mamica pa želim, da se nacartaš s svojo pupo. To je nekaj najlepšegauser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.9.2007 23:29:52   
yellowcrystalstar
zelo lepa novica. spremljam vajino zgodbo in me neskončno veseli, da je Alina tako lepo napredovala. vse dobro in da bi bili čimprej lahko vsi trije skupaj doma. 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.9.2007 10:20:34   
Anonimen
Bravo biba78 in mala Alina! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yellowcrystalstar)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
23.9.2007 17:01:48   
mayci
Biba78, kako čudovita novica!!user posted image
Zdaj pa z Alino čimbolj uživajta in se nacrkljajta do onemoglostiuser posted image !!!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
23.9.2007 19:24:04   
Anonimen
BRAVO ALINAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
24.9.2007 8:49:30   
pimpa
Tudi jaz čestitam in držim pesti, da bosta čimhitreje doma.user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Alinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 387
24.9.2007 9:01:35   
Felicity
user posted image user posted image user posted image  KAko lepo je brat take novice. Srečno in vse lepo Alina, sedaj bo mamica s tabo in še prav malo pa boš doma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pimpa)
Neposredna povezava do sporočila: 388
24.9.2007 10:14:59   
najci
Uf, in jaz sem zamudila tole najpomebnejšo novičko, ker sem se samo potepala naokrog....
Ma super!!!
Zelo zelo sem srecna za obe dve, ker bosta koncno skupaj. Zdaj bo vse tako, kot mora biti user posted image . Kako lep dan je danes, a ne?
Mislimo na vaju...

Noseckica, pa ti kaj lepega poročaj o Alini, če se slišita preko telefona, a prav?

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 389
24.9.2007 11:45:51   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: najci
Noseckica, pa ti kaj lepega poročaj o Alini,
če se slišita preko telefona, a prav?

Seveda bom poročala! user posted image

Sva se včeraj na MB srečanju nedonošenčkov zmenili,
da bom jaz njena predstavnica za stike z javnostjo. user posted image  

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 390
24.9.2007 21:33:18   
* Mateja *
Kaj je zdaj nosečkica, imaš že prve informacije? Ste se kaj slišale?

Neposredna povezava do sporočila: 391
25.9.2007 17:02:46   
Noseckica
Biba 78 vam sporoča, da se z Alino cartata 100 na uro in da sta presrečni, ker sta skupaj.

Alina je imela sicer včeraj malo vročine, danes pa je že
boljše - vročine nima več. user posted image  

Biba 78 vas vse lepo pozdravlja!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.9.2007 22:58:20   
Žabika
Tudi jaz sem ob zadnjih novicah potočila solzice. Spremljam dogajanje z malo borko Alino in še naprej mislim na njo in na njene starše, pa da bodo čimprej skupaj!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 393
26.9.2007 9:55:53   
Pinokio
Super...........čestitke za prve skupne noči..............bravo Alinauser posted image .......držim pesti, da bosta čimprej doma!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 394
26.9.2007 18:41:44   
Noseckica
Pogovarjala sem se z Bibo 78.

Baje so sestre in doktorji tako lepo poskrbeli, da imata z Alino
svojo sobico. user posted image  user posted image  user posted image  Pravi, da se res dobro počutita!
Alina je na brčicah, tako da nekih sprememb ni, mamica se pa
boji, da se bo v bolnici zredila. user posted image
Po glasu sodeč je Biba 78 presrečna. user posted image user posted image user posted image  
In res ima za kaj bit'!

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 395
26.9.2007 21:14:49   
Janeja
user posted image Super mala Alina, borka kot vedno! user posted image

Upam, da čim prej prideta domov. Potem se pa uživanje šele prav začne....

Neposredna povezava do sporočila: 396
26.9.2007 21:34:08   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

Pogovarjala sem se z Bibo 78.

Baje so sestre in doktorji tako lepo poskrbeli, da imata z Alino
svojo sobico. user posted image  user posted image  user posted image  Pravi, da se res dobro počutita!
Alina je na brčicah, tako da nekih sprememb ni, mamica se pa
boji, da se bo v bolnici zredila. user posted image
Po glasu sodeč je Biba 78 presrečna. user posted image user posted image user posted image  
In res ima za kaj bit'!

BRAVOOOOOO user posted image   user posted image  user posted image   user posted image !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 397
26.9.2007 21:36:46   
cmokec
Super, to je pa res lepo prebrati. Dve srečnici skupaj. user posted image user posted image user posted image

Nosečkica, kako si pa ti?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.9.2007 21:48:18   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec
Nosečkica, kako si pa ti?

Cmokec, hvala, dobro sem oz. sva. user posted image

Pridno papamo, se previjamo, ajamo (včasih bolj, včasih manj) in se cartamo....user posted image  Moja pupa tehta že 3.200 g.
V 28. dneh od kar je doma, se je zredila za točno 1 kg. user posted image  

Lepo bodi user posted image  in lahko noč!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 399
27.9.2007 0:16:05   
skačica
spet prekrasne novičkeuser posted image user posted image user posted image , si kar predstavljam kaj Biba zdaj občuti, ko je ob svoji punčki. Eno samo srečouser posted image . Le tako naprej Alina, da boste kmalu doma, da te bo tudi ati lahko neskončno cartal!

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime za fantka
megiTT

Katero ime bi izbrali?

Matija (30%)

Uroš (13%)

Blaž (30%)

Jure (27%)

Število vseh glasov: 532

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!