* Mateja *
|
Čau biba! Verjamem, da sta pred pomembno odločitvijo! Čim več se pozanimajta po literaturi in od staršev, ki imajo otroka s kanilo doma. Ti vam bodo zagotovo dali najbolj jasne in uprabne podatke. Joj, se mi prav smiliš, bi ti rada kako pomagala,...verjamem, da bo z Alino nekega dne vse ok, samo čas, čas,.... Ni dolgo nazaj ko smo šli na sladoled, je zraven našga prišel fantek star približno 2 leti in je imel kanilo. Pol smo skupaj metali kruh racam, sam se mi je zdelo, da so starši ful ahtali, da se slučajno nebi otroka dotaknila, pa sem jim tela rečt, da ni panike, da vem kako jim je, ker sem imela sama težave. Otrok je bil čisto normalen, je neki govoril, meni sicer nerazumljivo, mal ga je na vratu verjetno motilo, ampak je bil lušen za pogledat, pa kruha je papal. Nič kaj nenavadnega se mi ni zdelo, jaz sem nanj gledala kot da nebi imel kanile, čeprav priznam nisem prej nikoli še videla otroka s kanilo . V mojem mestu so tudi eno deklico iz Kc pripeljali domov z respiratorjem in je stara 3 leta, mama vem da je z njo doma, sestrica dvojčica je pa ok. Tale ki ima respirator je enako velika kot druga. Več pa ne vem, to so si none povedale med sabo, vem pa da je bila sigurno 2 leti v bolnici preden je prišla z respiratorjem domov. Tko, da so se v ALininem primeru bolj hitro dohtarji pomenli. In to je zdaj na vaju dveh da odločita se kaj in kako? Želim vama, da ostaneta močna, da premislita in se odločita tako, da bo za Alino najbolje. Se bomo še kaj tipkale, držim pesti in mislim na vas!! Za vse tri!! Še posebej pa za ALINO!!!!!
|