|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikica Alina
27.10.2007 11:39:11   
Noseckica
Mamice, "poslušajte" to: 
Klicala me je Biba 78 in že po glasu sem vedela, da sporoča vesele novice user posted image

Alino so ponoči očitno motile brčice in si jih je potegnila iz noska.....
In kaj se je zgodilo? Punca je samostojno dihala, saturacijo pa je imela 99!
user posted image
Ta naša Alina je prava frajerka! user posted image

Je pa rekla Biba 78, da je danes Alina spet na brčicah, ker se zelo vznemiri, če ji nič ne piha v noseka. 

user posted image

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 426
27.10.2007 14:46:12   
Janeja
user posted image Juhhhuuu, bravo Alina. user posted image

Tole je pa res super napredek. Še malo pa bo brez brčic. Se bo kar hitro navadila, da je brez njih boljše.
Zdaj sta pa res že "z eno nogo doma".

Nosečkica, lepo lepo pozdravi Bibo in ji povej, da vsi še vedno vsak dan mislimo nanjo in na Alino! Držim pesti, da se kmalu tudi sama oglasi od doma - seveda skupaj z malo lepotičko.

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.10.2007 15:05:48   
cmokec
user posted image user posted image user posted image  Alina je zadevo vzela v svoje roke. Bravo punca. user posted image user posted image user posted image

Nosečkica, user posted image  

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 428
27.10.2007 22:47:00   
bibyzan
Bravo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kmalu se boste stiskale doma! Se veselim z vami!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 429
27.10.2007 22:53:41   
skačica
bravo, Alina, sem srečna ob takih novicah. Še malo pa bosta z mamico šle domov v očkov objemuser posted image

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.10.2007 15:39:49   
žabica 24
Bravo Alina user posted image   user posted image   user posted image

Še malo pa bosta res doma!!!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.10.2007 18:49:55   
Anonimen
Živjo punce!

Danes sem slučajno imela malo več časa in sem večino vseh 18.-ih tsrni tudi prebrala.
Najprej za Bibo: vidve s tvojo malo pikico Alino sta pa res carici... Vmes med prebiranjem sem se že bala slabih novičk in se vsakič znova ko sem našla pozitivne novičke zelo, zelo razveselilauser posted image user posted image user posted image

Še vedno držim pesti za vaju in upam da bosta čim prej lahko odhiteli domov ce cartat 200 na uro v vajini postelji user posted image user posted image ....

Potem pa še zate, Nosečka: Tudi tebi zavidam moč in voljo da si speljala vse tako kot je treba in ti čestitam. Vesela sem da sem o tvojem sončku lahko prebrala samo dobre novičke in da ste že doma...user posted image user posted image

Tvoji Maruški pa: Tooooooooooooooooooooooooooo pupaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zmagala siuser posted image user posted image user posted image ....

Mamice držte se pa ne obupajte... Za vsakim dežjem posije topel in prijeten sonček user posted image

(odgovor članu žabica 24)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
28.10.2007 19:08:56   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Potem pa še zate, Nosečka: Tudi tebi zavidam moč in voljo da si speljala vse tako kot je treba in ti čestitam. Vesela sem da sem o tvojem sončku lahko prebrala samo dobre novičke in da ste že doma...user posted image user posted image

Tvoji Maruški pa: Tooooooooooooooooooooooooooo pupaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zmagala siuser posted image user posted image user posted image ....

HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA, HVALA!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
29.10.2007 5:53:45   
Pinokio
Super novičke............kaškno zdravilo je biti ob mamici...............bravo Alinauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
29.10.2007 7:26:42   
Anonimen
Bravo Alina user posted image user posted image user posted image . Še malo, pa bo vse tako, kot bi moralo biti že od začetka. user posted image user posted image user posted image
Ah je lepo brati take lepe novičke. Biba 78....vaša družinica bo kmalu uživala skupaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinokio)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
29.10.2007 8:31:51   
Felicity
Bravo Alina. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
29.10.2007 13:01:54   
brina_3
kako lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image bravo Alinauser posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 437
5.11.2007 9:29:44   
Noseckica
Pozdravljene.

Biba 78 vam sporoča, da je Alina že 10 dni samo na brčicah
(prej so kombinirali še s CPAPom) in da ji gre zelo dobro. user posted image

Vse vas lepo pozdravlja!

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.11.2007 11:53:46   
najci
VAV!!! user posted image user posted image user posted image  Pa saj to je res FANTASTIČNA NOVICA!!!
Brčice so zakon! Alina, zdaj imaš pa bolnice resnično dovolj in hočeš domov, a ne?!? Brčice bi te zdaj morale res hitro odpeljati domov... Kar tako še naprej, pogumna punca in pogumna mami!!!
Mislimo na vas...

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

Neposredna povezava do sporočila: 439
5.11.2007 11:59:50   
cmokec
Bravo Alina user posted image user posted image user posted image .

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.11.2007 12:02:14   
Anonimen
Bravo biba78 in mala Alina! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
11.11.2007 23:54:30   
* Mateja *
No, zdej bi pa že bil čas za kakšne bolj frišne novice!

Kako je kaj Z Alino, Nosečkica poročaj kaj!!

Kok časa je zdej Biba že noter pri Alini, se mi zdi da že celo večnost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
13.11.2007 19:30:15   
Noseckica
Nimam nič novih novičk.

Biba 78 pravi, da je vse po starem.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 443
13.11.2007 21:17:35   
Shorty_
user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Alina

Neposredna povezava do sporočila: 444
14.11.2007 15:15:45   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *
Kok časa je zdej Biba že noter pri Alini, se mi zdi da že celo večnost?

Nič hudega. Glavno, da sta skupaj.....dolgo sta čakali na to!

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 445
22.11.2007 20:36:49   
Noseckica
Bom še tu objavila:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2103386

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 446
22.11.2007 21:12:49   
eya
Čestitke Alini, da gre končno domovuser posted image user posted image user posted image  Lepo se crkljajate...

Neposredna povezava do sporočila: 447
22.11.2007 21:13:00   
filipina
Biba 78
Poznava se osebno, tako da sem poznala tvoj primer, ampak zdaj sem vse podrobno prečitala, kaj se je dogajalo s tvojo srčico. Ojoj, koliko solz! Toliko sem jokala tu zraven ko sem to prečitala. Moj mali se je tudi rodil prej 1 mesec, ker sem jaz imela preeklepsijo. In če bi se rodil pol ure kasneje, bi ne preživel, ker je imel 2x popkovnico ovito, pa kisika ne več, pa z sladkorjem v krvi nekaj narobe....potem še zlatenico, da je bil kot indijanček. Skratka, takrat sem skoraj znorela dobesedno, ko pa ga pogledam sedaj, pa je kot velikan. Pri 4,7 letih je velik 125 cm in ima 25 kg. Rodil pa se je 2400g in 48cm. Vsak zdravnik ko sedaj to vidi ne more verjeti. Edino kar je, je hiperaktiven in prepoln energije.Pa boljše tako, kot da bi bilo kaj druga narobe.

Jaz sem prepričana, da nebo dolgo, ko bo alina nadoknadila zamujeno. Otroci so kot sončki, ki sijejo tudi takrat ko pada dež. Tebi pa sebiju, pa želim, da bosta  Alino,plod vajine ljubezni čimprej imela ob sebi v varnem in ljubečem domu!!!!!!

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.11.2007 21:41:55   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: filipina

Tebi pa sebiju, pa želim, da bosta  Alino,plod vajine ljubezni čimprej imela ob sebi v varnem in ljubečem domu!!!!!!

Filipina, jutri odhajajo domov!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 449
24.11.2007 20:45:35   
Anonimen
Še tukaj, bravo Alina, bravo mami biba78! Zdaj pa uživajte! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kaj je bolezen rok, ust in nog?
Bolezen rok, ust in nog je virusna infekcijska bolezen, ki najpogosteje prizadene dojenčke in otroke. Preverite, kako jo...

izberi ime
petra_1310

Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?

Kim (16%)

Hana (27%)

Zala (38%)

Danaja (9%)

Ida (9%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!