|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikica Alina
27.9.2007 7:37:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  kako lepo brat take lepe novičke. Alina in Biba....kar pustita se razvajat v bolnici in uživajta, uživajta in še enkrat uživajta. user posted image user posted image user posted image
Vse lepo še naprej. Si kar predstavljam kako vama je lepo skupaj. In kako vama še bo, ko bosta pakarili za domov in potem vsi tisti lepi trenutki doma....Ah, kako vam privoščim, da bi jih doživeli čimprej.

Tudi tebi Nosečkica želim ogromno lepih trenutkov skupaj doma. Pozdravček tudi za tvojo malo borko. Veš....tako med nama povedanouser posted image ....Maruše so pravi cukerčki, ki zrastejo v prave male nagajivke, tako da se kar pripravi. user posted image  Imamo eno,  zdaj sicer že šestletno Marušo doma in ti rečem....nikoli ti ne bo dolgčas. user posted image user posted image user posted image  Lepo se mejte.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
27.9.2007 9:15:05   
cmokec
Same lepe novičke. user posted image user posted image user posted image   Pridne mamice imajo seveda tudi pridne otroke. user posted image user posted image user posted image user posted image

Poljubčka Maruškiuser posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
27.9.2007 11:24:06   
žabica 24
Joj me dolgo ni bilo na forum!

Alina! Bravo punca, tako se dela!!!
Lepo se cartajta z mamico - mamina carta je tako zdravilo samo po sebi, pa bo šlo hitro na boljše, da bosta šli domov!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 403
27.9.2007 16:40:44   
anajmad
Iskrene čestitke in bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu žabica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.9.2007 12:43:04   
najci
IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

Alina je na brčicah, tako da nekih sprememb ni,...

Kako, da ni sprememb?!? Alina diha na brčice!!!! Pa to je ogromna in čudovita sprememba!!!! Super user posted image . Bravo Alina. Zdaj je vse lažje, ko je mami ves čas ob tebi, a ne?
Hvala, ker poročaš, Nosečka user posted image .
Tvoja Maruša je pa čisto divja! V manj kot mesecu dni je pridobila 1kg?!? Neverjetna je... Ji sploh ni videt, da bi bila nedonošenček :) Pridna punca, ni kej. Uživajte še naprej.

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.9.2007 17:07:25   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: najci
Alina je na brčicah, tako da nekih sprememb ni,...

Kako, da ni sprememb?!? Alina diha na brčice!!!!
Pa to je ogromna in čudovita sprememba!!!! Super user posted image

Najci, Alina je že nekaj časa na brčicah (o tem je pisala že biba 78), zato sem napisala, da ni nekih sprememb. user posted image
No, lahko bi napisala, da je ŠE VEDNO.....user posted image

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.9.2007 17:18:15   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: najci

Tvoja Maruša je pa čisto divja! V manj kot mesecu dni je pridobila 1kg?!? Neverjetna je... Ji sploh ni videt, da bi bila nedonošenček :) Pridna punca, ni kej. Uživajte še naprej.

Ja, pridno papa ta naša Maruša. user posted image

No, zdaj moram pa nehat......lakota že dela svoje!

user posted image user posted image user posted image

Lepo se imej!

< Sporočilo je popravil Noseckica -- 28.9.2007 17:19:21 >

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.10.2007 11:05:28   
neisha80
kako sta Alina in mami??

Neposredna povezava do sporočila: 408
2.10.2007 22:05:24   
Noseckica
 user posted image

Mamica in Alina sta user posted image  .........vse po starem.

Pridno papata user posted image , se cartata user posted image , pogovarjata user posted image   ajata user posted image , jokata   user posted image , previjata itd......punci uživata skupaj!

user posted image

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 409
7.10.2007 17:02:47   
* Mateja *
Kako bo pa kaj za domov? A so jima že kej napovedali?

Neposredna povezava do sporočila: 410
8.10.2007 15:48:26   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Kako bo pa kaj za domov? A so jima že kej napovedali?

Ne, žal. Nič se še ne ve. 

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 411
8.10.2007 17:59:47   
Shorty_
pozdravček Alini pa naj čimprej pride domovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
14.10.2007 0:05:31   
* Mateja *
Kaj je zdej z našima puncama?
Se slište kej Nosečkica? Kaj pravi? A prideta kej kmalu domov al kako?
Neč ne poročaš!!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 413
15.10.2007 21:11:20   
Noseckica
Sva na vezi z Bibo 78, vendar ni nič novega........
Mami in Alina sta skupaj, to je najbolj važno.......

Ko bo kaj novega, bom sporočila!

Neposredna povezava do sporočila: 414
20.10.2007 23:35:49   
biba 78
Pozdravček mamice, ker sem dobila danes dovoljenje za odhod za par ur domov, se vam na hitro malo javim. Midve sva vredu, zelo zelo uživama, Alini  se stanje zelo izboljšuje, še vedno kombiniramo CPAP in brkice, vendar je sprememba zelo velika. Ima 3560 g, je pravi dobrovolječ, kadar je ne mučijo kolike skoraj ne vemo, da jo imamo, tako je pridna. Je pa res hitro pogruntala da sem pri njej, se hoče kar naprej cartat in spančkat v naročju. Veliko se smejčka, posluša in opazuje. Jaz sem lahko neomejeno pri njej, tako kot vam je že Noseckica poročala, imama svojo sobo, v kateri se druga drugo razvajam do onemoglosti. Jaz sem kot prerojena, od kar sem tam, čeprav je bila prvi teden kar kriza, vendar, ko pogledaš te ljubke očke in ta prisrčen nasmeh, hitro vse pozabiš in se predaš samo še otroku. Skratka, zelo sem srečna, da sem s svojo pikico, še bolj pa sem vesela, ko vidim da Alina lepo napreduje in da se je končno med nama spletla tista vez, ki sma je bile prikrajšane obe celih šest mesecev. Končno sem dojela, da sem mamica, da imam prekrasno pupiko in zelo pridnega in predanega partnerja. Spadam med tiste najsrečnješje ljudi in upam, da bo tako tudi ostalo v prihodnje.

Še vedno pooblaščam Noseckico, da vam poroča stvari, sma na vezi, vse vas pa še naprej prosim, da držite pesti za našo pupo in da boma čimprej šle domov. No, za enkrat se še nič ne govori o tem, pa saj je vseeno, samo da sma skupaj.

Vse vas lepo pozdravljam, vašim otročkom pa želim čim manj viroz in raznih bolezni, ki jih prinese to mrzlo vreme. Čuvajte jih.

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

Neposredna povezava do sporočila: 415
21.10.2007 1:40:05   
yellowcrystalstar
čudovite novice. upam, da bosta lahko čimprej skupaj doma. držim pesti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.10.2007 11:14:46   
Noseckica
To je prava povezava do novih Alininih sličic:

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=19852&asortType=3&apage=1 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yellowcrystalstar)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.10.2007 14:40:25   
nina166
biba 78 prekrasno hčerkico imaš. Želim ji veliko veliko zdravja, da bi se čimbolj crkljale in da bi prišle čimprej domov user posted image user posted image user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 418
21.10.2007 20:27:13   
Janeja
Biba 78, kako je Alina lepa punčka, pa kakšne ličke ima ...  user posted image

Verjemem, da si presrečna in da se z Alino zdaj neprestano cartata. Še lepše bo, ko bosta doma pri atiju. Iz srca vam vsem želim, da bo to čim prej.  user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.10.2007 20:30:30   
Anonimen
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je že zrasla. Bravo mami in mala punčka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu biba 78)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
21.10.2007 21:30:24   
* Mateja *
Ojla!
Kok lepo da si se oglasla. SEm ti  tela že na meil pisat in prašat tvojga kako ste!

Kok je luškana tvoja Alina, pa debelčkana je tudi, ni več nič tisti mali suhec! In luškana je ful, pa take lička ima! Si vidla, da je vse poplačano za nazaj, zdej komaj vidiš kako je biti mama!!!

Upam, da se Alinino zdravje še bolj izboljša in da bosta kaj kmalu lahko prišle domov.
SEm ful vesela za vas tri vse in ful ful lepo, da si se oglsila osebno!!

Imejte se lepo in ostanite zdrave!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
22.10.2007 9:22:08   
Anonimen
Lepe novičke....in prava lepotička....in nič več pikica Alina. Punca je že taprava pika. user posted image  
Biba mi še naprej stiskamo pesti in vam želimo vso srečo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 422
23.10.2007 13:51:40   
Felicity
Kakšen cukrček je Alina.user posted image user posted image

Želim vama vse dobro & da čimprej prideta domov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
23.10.2007 18:23:56   
Pinokio
Kok je lepa punčka Alina...........bravo Alina le tako naprejuser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 424
23.10.2007 20:40:01   
najci
Hvala za sveže novičke, ki jih je tako lepo prebrati.
Alina je tako luštkana z brčicami! Držim pesti, da bo CPAP potrebovala vedno manj in manj! In kako je že zrasla !?! S težo pa zelo lepo napreduje, a ne?
Zelo sem vesela, da se končno počutiš kot mamica. Še dobro se spomnim teh čudovitih trenutkov, ko po dolgih mesecih čakanja končno lahko skrbiš za svojega otroka... Verjamem, da ti čas ob Alini zelo hitro mineva. In kako lepo od zdravnikov in sester, da so vama omogočili, da imata svojo sobico.
Veliko se stiskajta, smejta in cartajta, ti, Alina, pa samo pridno dihaj!!!

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

(odgovor članu Pinokio)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!