biba 78
|
Pozdravček mamice, ker sem dobila danes dovoljenje za odhod za par ur domov, se vam na hitro malo javim. Midve sva vredu, zelo zelo uživama, Alini se stanje zelo izboljšuje, še vedno kombiniramo CPAP in brkice, vendar je sprememba zelo velika. Ima 3560 g, je pravi dobrovolječ, kadar je ne mučijo kolike skoraj ne vemo, da jo imamo, tako je pridna. Je pa res hitro pogruntala da sem pri njej, se hoče kar naprej cartat in spančkat v naročju. Veliko se smejčka, posluša in opazuje. Jaz sem lahko neomejeno pri njej, tako kot vam je že Noseckica poročala, imama svojo sobo, v kateri se druga drugo razvajam do onemoglosti. Jaz sem kot prerojena, od kar sem tam, čeprav je bila prvi teden kar kriza, vendar, ko pogledaš te ljubke očke in ta prisrčen nasmeh, hitro vse pozabiš in se predaš samo še otroku. Skratka, zelo sem srečna, da sem s svojo pikico, še bolj pa sem vesela, ko vidim da Alina lepo napreduje in da se je končno med nama spletla tista vez, ki sma je bile prikrajšane obe celih šest mesecev. Končno sem dojela, da sem mamica, da imam prekrasno pupiko in zelo pridnega in predanega partnerja. Spadam med tiste najsrečnješje ljudi in upam, da bo tako tudi ostalo v prihodnje. Še vedno pooblaščam Noseckico, da vam poroča stvari, sma na vezi, vse vas pa še naprej prosim, da držite pesti za našo pupo in da boma čimprej šle domov. No, za enkrat se še nič ne govori o tem, pa saj je vseeno, samo da sma skupaj. Vse vas lepo pozdravljam, vašim otročkom pa želim čim manj viroz in raznih bolezni, ki jih prinese to mrzlo vreme. Čuvajte jih. Lp