|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pikica Alina
12.9.2007 12:52:13   
neisha80
Biba in Alina,držim pesti ,da se vse dobro izteče,v kar ne dvomim,saj je Alina že dokazala,da je punca iz tapravega testauser posted image

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 351
13.9.2007 13:45:32   
Afnica
Biba...sem že dobila inf. iz prve roke- od atija...pupika je na EINT rojena v 28t, 1070g, 35cm, rojena pred zdravstvenim domom v Rogaški. user posted image  

Biba glede vpr. ti pa žal ne znam pomagat. Še vedno pa držim pesti za Alino!!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 352
13.9.2007 20:57:42   
biba 78
Pozdravljena Afnica, jaz še zdaj nič ne vem o tej pupiki, tako, da sem vesela, da si dobila informacije od atija. Praviš, da se je pred zdravstvenim domom rodila? Boga mami in pupa. A pridete na piknik pod Pohorje? Jaz komaj čakam, da vidim vse te male pikije, ki so bili včasih Alinini cimri.

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 353
13.9.2007 21:10:57   
Noseckica
Biba 78, si dobila kaj informacij v zvezi s traheostomouser posted image

Mi letos še ne bomo šli na piknik...

Lep večer!

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 354
13.9.2007 22:29:37   
* Mateja *
Kako kaj gre Biba! Sta že kej pogruntala, sta zbrala kej koristnih informacij?

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 355
13.9.2007 22:30:13   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica
Biba...sem že dobila inf. iz prve roke- od atija...pupika je na EINT rojena v 28t, 1070g, 35cm, rojena pred zdravstvenim domom v Rogaški. user posted image   

Jaz sem tudi slišala za to deklico.
Sploh si ne smem predstavljat kaj sta starša doživljala na poti do Maribora. user posted image user posted image user posted image  
Verjetno se jima je ta vožnja zdela najdaljša doslej. user posted image user posted image user posted image
Baje se pa pupika dobro drži. user posted image user posted image Bravo, mala borka. user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 356
13.9.2007 22:51:29   
biba 78
Oj Noseckica in Mateja, sem že kar nekja izvedela ja. Saj kar naprej brskam po netu, pa dosti razmišljam o tem. Bodo še prej probali s kortikosteroidi, pa z dušikovim monoksidom, ki povzroči, da se žile razširijo, kar omogoča boljši pretok krvi skozi pljuča, s tem večjo izmenjavo kisika in ogljikovega dioksida in hitro izboljšanje dihalne ogroženosti. Če se še kljub temu ne bo stanje začelo izboljševat, potem pa pride v poštev traheostoma. Tako, da še imava kar nekaj časa v razmislek. V bistvu, če se izkaže, da res ni več druge varjante, potem tako ali tako nimava kaj razmišljat. Samo, da je za njo dobro. Midva pa bova tudi to zmogla. Res pa je, da si oba močno želima, da bi prej okrevala, se rešla CAPA, da bi čimprej bila na brčicah ter prišla z njimi tudi domov. So bolj dobrodošle pri nas doma, kot respirator.user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 357
14.9.2007 17:21:33   
Afnica
Nosečkica....povej nam kako kaj Maruša? In kdaj imata prvič okulista? Se morda srečamo. Mi imamo 18.9.
Ja, pa takrat sem te iskala, ja. V sobi te ni bilo. Ena punca je bila v sobi na desno, pa ni vedela kdo si, saj je imela otročka v nadstropju višje. Lan in Lana sta bila zraven, sicer v pritljičju z babico, ker smo imeli UZ glavice.

Ja, Biba pred zdravstvenim domom v Rogaški Slatini. Dober kilometer stran od nas. user posted image  Jaz imam kar kurjo kožo, ko pomislim na to in da sem sama bila v bolnici pa sem takšne strahove imela. Bravo Melani user posted image !!!! Mamico poznam, je sestrična od moje najboljše kolegice. Ne bi takrat bila rada v njeni koži.

Glede srečanja nedonošenčkov....mi bomo sigurno tam...razen, če ga vreme ne bo preveč biksalo!! Škoda, da Maruške ne bo. user posted image  

Joj, Biba jaz upam in verjamem, da se bo vse dobro izteklo in da ne bo treba iskat skrajnih rešitev!!

Drugače sta pa naša dva bila včeraj stara 4 mesece. Pred 10imi dnevi sta bila težka: Lan 5400g, 54cm;  Lana 4310g, 52,5cm!!! user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.9.2007 20:22:22   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica
Nosečkica....povej nam kako kaj Maruša? In kdaj imata prvič okulista? Se morda srečamo. Mi imamo 18.9.

Glede srečanja nedonošenčkov...mi bomo sigurno tam...razen, če ga vreme ne bo preveč biksalo!! Škoda, da Maruške ne bo. user posted image   

No, naša Maruša pa je danes težka točno 2.700 g in velika 46 cm. user posted image  
V teh 14. dneh, ko je doma, se je zredila točno 500 g. user posted image  
Sva bili zelo pohvaljeni od patronažne sestre. user posted image  
Drugače je pa pridna punca - razen takrat, ko ni. user posted image user posted image user posted image
Vsak dan hodimo na sprehode, da izkoristimo še lepo vreme in da se naša punca nadiha svežega zraka. user posted image
Jutri se s svojim prijateljčkom dobita v parku. user posted image  Ati je že nervozen. user posted image

Mamice, lep vikend vam želim.

P.S.: moram nehat, v levi roki držim Marušo, z desno pa tipkam. user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 359
14.9.2007 22:10:04   
biba 78
Pridni so ti vaši otročki. Naša pupa ima danes točno 3020g. Pa včeraj se je prvič kopala.user posted image   Sestri Mojca in Valerija sta jo zelo pohvalili, je bila zelo pridna in je prav uživala.user posted image  

Aha Noseckica, vaša pupa pa že ima prvi zmenek, ali kako? No, pol pa čisto razumem atija, da je nervozen in živčen.user posted image user posted image user posted image  Pri nas bo tudi ljubosumje, ko se bodo začeli zmenki in prve ljubezni. Mi moj že več krat to omeni, da bo kar strog tast.user posted image user posted image  Malo heca...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 360
14.9.2007 22:25:41   
Noseckica
Biba 78, obvezno pozdravi sestro Valerijo v mojem imenu, boš? 
Praviš, da se je Alina kopala? Frajerka mala! Pa dobre 3 kg že tehta?! user posted image
Mi se bomo pa drugi teden prvič kopali. user posted image

Afnica, okulista smo imeli na pediatriji, zdaj pa zaenkrat nimamo nobenega pregleda. V oktobru imamo kontrolni UZ glavice, EEG in UZ kolkov.  18.9. pa imamo prvo posvetovalnico.

user posted image  Lahko noč user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 361
17.9.2007 21:44:10   
biba 78
Noseckica, sestra Valerija vama z Maruško vrača pozdrave in želi, da jo kdaj prineseš pokazat. Namreč ravno v času njenega dopusta sta bili odpuščeni iz EINT in se ni mogla poslovit od vaju.

Sem prečitala, da mogoče pridete pod Pohorje. No, upam, da nam bo vreme naklonjeno in da se vidimo. Začne pa se piknik ob 11-ih in traja približno tja do 16 ure. Tak mi je razložila sestra Irena. Daj mi prosim povej datum, ali je to 22. ali 23.. ? Nekaj sem zabrkala glede datumov.user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 362
17.9.2007 22:27:11   
Noseckica
Biba 78, hvala, da si pozdravila Valerijo. Vem, da je bila na dopustu. user posted image  
Bova se pa šli z Marušo pokazat ob priliki in malo pozdravit na EINT. user posted image

Kako je kaj Alina? user posted image

Veš, da ne vem, kateri dan je piknik. Po moje je v nedeljo. user posted image
Mamice, na pomoč!

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.9.2007 15:04:22   
user
Ja punci v nedeljo je piknik.                                                                                             Biba en veliki poljubček za Alino.

Neposredna povezava do sporočila: 364
18.9.2007 15:24:41   
biba 78
Pozdravček user, hvala za informacijo in upam, da se vidimo. Poljubček tudi Lari.

Lp

(odgovor članu user)
Neposredna povezava do sporočila: 365
20.9.2007 22:21:36   
biba 78
Pozdravček, pri naši pupi se s pomočjo kortikosteroidov pozna napredek. Občutno se ji je zmanjšal procent kisika, tako, da sma z atijem zelo srečna. Upamo, da se bo stanje samo še izboljševalo in da se znebimo CPAP-a. user posted image user posted image user posted image

Lepo nočko vsem...

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.9.2007 23:35:42   
* Mateja *
Waw! To je pa super novica. Še naprej upaj na najbljše. Sej vsa zdravila dajo zato, da pomagajo, čeprav sem mela jaz večkrat občutek, da mu po žilah tečejo sam antibiotiki, ne pa kri! Super biba, sem prav vesela za vašo deklico. Boš vidla, da če je stvra prijela, bo pomagalo, garantiram!
Se še tipkamo!!

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.9.2007 8:16:02   
Noseckica
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.9.2007 10:10:16   
Felicity
user posted image user posted image user posted image  Alina, kar tako naprej user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 369
21.9.2007 21:21:27   
biba 78
VESELA NOVICA!!!!!!

V PONEDELJEK SEM SPREJETA V BOLNIŠNICO K MOJI PUPI!!!!

user posted image  
Sicer to še ne pomeni, da bova kmalu že doma, ampak gre za to, da sva s pikico več skupaj in da že končno začnem skrbet zanjo. Jaz sem tako srečna danes, da ne morem opisat. Komaj sem čakala ta trenutek, da lahko grem k njej in da se boma nažulile do onemoglosti. Njeno stanje se je tudi zelo izboljšalo, tako da končno tudi vesele novice. Jaz pa se s ponedeljkom poslavljam do nadaljnega, ko bo pa kakšna možnost priti do računalnika, pa vam poročam, kako in kaj. V glavnem, drage mamice, vsem še enkrat hvala, da ste mi pomagale v teh težkih trenutkih, vsaka vaša beseda mi je vlila novih moči in upanja, tako, da od zdaj naprej upam, da se vam bom oglašala samo še z lepimi novicami. Držite pesti!!! Lep pozdrav

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.9.2007 21:34:33   
tatam
Redno sem spremljala novice,pisat pa ponavadi nimam časa,saj mam doma dva mala škratka,pa še dva malo večja in ni časa....
Ampak sedaj pa enostavno moram čestitat kot prvo Alini za napredovanje,potem pa zaželeti tebi da se čim bolj nacartata.Pa da ti čas tam hirto mine in PRIDETA čimprej končno domov!Seveda javi ob priliki,saj nas je veliko takih,ki se veselimo s tabo in Alino!!!!

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.9.2007 21:48:19   
zima07
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bravo Alina, mamica in očka!Tudi jaz sem ena tistih, ki redno spremljamo vašo zgodbo in držim pesti za vas. 

Iskreno se veselim z vami, tebi pa želim ogromno veselja ob vajinih skupnih trenutkih, ki jih bo od sedaj naprej zares veliko...

Pa javi se nam še kaj-verjamem, da bodo odslej same dobre novice...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.9.2007 21:49:54   
cmokec
Bravo Alina, bravo mamica user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.9.2007 21:51:31   
Shorty_
zdajle sem spustila solze srečeuser posted image user posted image user posted image res sem srečna za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.9.2007 21:52:02   
sayuri
Tudi jaz redno spremljam Alinino zgodbo. Sem vesela za vaju, da bosta končno skupaj user posted image . Naj pa očka od ponedeljka naprej poroča user posted image . Crkljajta se do onemoglosti user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)

Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!