asso
|
Ojla, naj se vam še jaz malo javim s štihta Ponavadi je tako, da več ko imaš dela več narediš, če ga nimaš pa se ti nič ne da... niti na internetu se mi ne da viset. Ja, jaz sem ponovno v službi in imam filing, da je minil samo poletni dopust, ne pa cela porodniška. Jaz bi tako še bila doma... No, z Nastio sva se navadle na vrtec. No, ni še 100% ker je zjutraj kažin za vstat, ampak gre na boljše. Po prvem tednu uvajanja, ko sem mislila, da ne bo problemov za v vrtec je bil drugi teden katastrofa. Dretje in dretje... No, sedaj se je nekako navadila, gre rada v vrtec, ji je lepo, ampak še vedno jutranje vstajanje Najprej 5 min. joka ko jo zbudim, potem jo poležem na kavč, dam flašo mleka, vžgem TV, da najprej pride k sebi, nato jo šele zrihtam in odpeljem... Jaz pa delam po 6 ur tako, da mi je vsaj malo lažje z peljenjem v vrtec in kuhanjem... Vidim, da je debata okrog zimskih vreč. Ja, vse odvisno od zime. Če bo takšna kot pretekla je ne boste potrebovale, če bo pa mrzla bo kar prav prišla... Še posebno če zaspijo noter so lepo na toplem. Pa tudi bolj praktično je, če se gre v kakšen prostor, da ni treba slačit tistega kombinezona. Jaz sem prakticirala samo bundico, spodaj pa samo hlače in čez vrečo... Otroške stvari pa so zelo kvalitetne in po zmerni ceni v Udinah. Jaz imam to navado da enkrat na 2 meseca grem s sestro v Udine in tam zapravim več kot eno plačo... kar zanese me, ko vzamem vsako stvar po 3, 4€ in na koncu pride račun, da ne govorimo... Sibil, kam hodite to na plesne? Mogoče bi se tudi Nastia lahko pridružla. Sicer zdej smo itak tudi mi vsi nekam prehlajeni... Nastia je že malo prišla k sebi, v nedeljo ji je pa spet nekaj udarlo ven, še kašlja tako grozno... in v nedeljo je imela vročino. Tarin tudi ji je včeraj zamašilo nos tako, da je bila to noč da gorje... Pa da ne govorim, ko ji je izraščala zgornja enka Cel teden je slabo spala in jokala tako, da sem ji začela vsak večer 5 dni dajat Calpol dokler ji ni zrasel, zdej pa je OK. Zdej čakamo še drugo in pa še vse ostale zobke Pri Nastii sem opazla, da dela zobke, ko je bil že zunaj... No, lepo se imejte in pridno čvekajte (tudi v živo)... Lp asso