|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
23.9.2007 15:00:28   
melaverde
Juhuuu,

Ja Sibil, tudi jaz imam Loolo ampak se bojim, da ne za dolgo !!! user posted image
Ko sem kupovala voziček mi je prodajalka rekla, da če ne kupim košare nimam pregrinjala za noge in strehe - sama nisem bila zainteresirana za košaro !! Če se sedaj ne da to namontirat ji ga nesem tam, user posted image . Takrat je bilo vse možno, vse super sedaj pa ugotavljam da moram še dokupovat - zimsko vrečo.
Strehico še vedno uporabljam tisto za mezza stagione - črna ki je prišla s parapioggia. Se kar bojim zamenjat, da ne bom ugotovila da tudi ta ne paše....

Po moje pa bomo vrečo potrebovale...še posebej ko udari naša burja...

Majrim, sem vesela zate - za prvi sprehod brez joka. Tudi midva sva imela prejšnji teden prvo vožnjo z avtom brez joka in sem bila vsa iz sebe...bomo vidli kako bo sledilo user posted image

lep dan

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 376
23.9.2007 21:13:46   
majrim
bomo vidli jutri,če je lupinica res tako učinkovitauser posted image ...ampak zaenkrat je v njej uživala - vsaj v avtu...
jaz bi tako klepetala,pa ni nikjer nobene...
thaiss...user posted image ...naj bodo vsi naslednji brez bolečin...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.9.2007 21:53:01   
austen
ojuser posted image   ste preživeli lep dan? Mi smo malo pohajali po Izoli pa je šla še ena nedelja mimo. user posted image je bla pa utrujena kot že dolgo ne, boga se mi je kar zasmilila ko je začela jokat med kopanjem in je nikakor nisva mogla pomirituser posted image
Majrim - hočeš rečt da jutri bomo pile kafe v miru? user posted image no ja po moćnosti se bo jutri moja drla ko da jo iz kože dajem ... no ja bomo vidliuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.9.2007 22:31:02   
melaverde
Juhu,

po lepem dnevu še malo skrbi... po pravici kar veliko !!
Moj Val je že dva dni tako čuden...sicer se smeji in je dobre volje ampak ne je.
Danes je jedel ob 6h, 13h in 20h. Ma kaj ni to malo premalo za trimesečnika ???? Mi je ful čudno ker ponavadi ima uro v riti, točno na 3 ure ?!?

Počakam še jutri, če ne...Bogi, prav trebušček je izgubil user posted image

Mirno noč vsem !!!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.9.2007 23:08:45   
nektarina
Melaverde.. joj pa res je malo jedel.Moj večji in bolj zahtevni dvojček bi jedel vsako uro... malo mu že omejim a ubogi se mi smili  ker joče. Ta drugi ima  pogoste krče  in je zelo malo... sta kot noč in dan. Danes sem se z obema pohajala po Portorožu in  preden smo štarlali je na hitrco  malce pojedel.  NA poti ko smo imeli  gužvo( kolone ) in seveda naš  požrešneš je  jokal kot zmešan. Med potjo smo se 2x ustavili ,da ga pomirim ker je  jokal kot da se davi. jaz in moj smo se prav ustrašili kako je bil rdeč. Na koncu  sem  se vsedla  na zadnji sedež in  ga  držala v naročju. Drugi je samo opazoval. 

Neposredna povezava do sporočila: 380
24.9.2007 8:12:34   
thaiss
Jutro,

mi smo bili včeraj v Gardalandu, Matia je bil pridenuser posted image user posted image user posted image

Majrim in Austen kdaj greste v vrtec da se vama pridružim??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 381
24.9.2007 11:25:41   
melaverde
Dober dan !!

Nektarina, vem kaj pomeni da od joka pride rdeč, tudi vijola...ampak sem se odločla, da Vala ne bom imela v naročju ki če ne bom pečena user posted image . Pol ga pomirim s čajem, dudico, igračko...pri nas je bolj problem ko sva sama v avtu, takrat moram pač ustavit...
Joj, da se mi navadi na naročje, že tako se mi noče dojit če ne leživa..in kako ga tega odvadit ?!?

Thaiss, o pohajači user posted image . kako ste se imeli ?? Je bila dolga pot za Matio ali je spal ?? Glede kremice za temenca...ma kaj to nič ne počešem ali... kako grejo dol???

A, ma vidim da vse uživate na sončku user posted image , midva greva tudi...

ciaoo

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 382
24.9.2007 13:50:52   
Sibil_
Ciao!

Melaverde-strehica iz košare gre ziher gor, jo imam jaz gor namontirano.In una prevleka za noge tudi sigurno, ker se na strehici zapne na unih gumbkih.Tako da nič skrbet, po moje ne rabimo vreče.Saj bistvo je, da ima nogice pokrite, gor bo itak jaknica al bunda in kapica.user posted image

Kdaj se dobimo v kapitaniji?Jaz bom tam jutri zjutraj, nekaj za konec tedna napovedujejo slabo vreme pa je treba izkoristit.Saj sem bila tudi danes okoli pa nisem nobene znane videla.No, vsaj upam da bom, ker se Lukasu nekaj nosek maši in res res upam, da ne bo zbolel revček.user posted image

PAtrik je šel danes v vrtec in zdaj ne vem, če ga naj peljem popoldan na plesne vaje.Moram klicat pediatrinjo kaj misli ona.

Sem bila danes po Kopru in v uni otroški trgovini na čevljarski imajo čeveljčke od medvedka Pooha-tiste ta okrassne.Ma so takooo lepi-samo imajo do številke 18, toliko ima pa že sedaj Lukas (ja, ima piedon pravim jaz..).user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 383
24.9.2007 15:03:49   
melaverde
Ciao Sibil,

upam, da imaš prav in da se res da namontirat gor. Z možem sva se en dan trudila pa nam nikakor ni ratalo, kot da je prekratko ???? Ampak to pregrinjalo ni nič podloženo in se bojim, da za zimo potrebujemo kaj toplejšega ???

Ma veš da tisti supergice v čevljarski so dokaj drage ?! 15 eur se mi zdi kar veliko, ali pa sem ratala škrta user posted image ker sem v isti trgovini dala 15 eur za bundico...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 384
24.9.2007 20:54:02   
Sibil_
Ja saj zdaj ko pomislim je nekako ćudno-moram tudi sama še malo pogledat.Ampak stoji pa.Za pozimi pa ne vem, ma una vreča je meni predraga za jo kupit original.No, jaz imam še eno tako posebno dekico za pod pregrinjalo, se zapne in rata kot vreča okorg dojenčka-je lahko tudi za v avtosedež.In jaz bom tisto dala pod prevleko od vozčka in bo.Al pa navadno dekico.Ma ne dam skor 70 eurov za eno tako vrečo.user posted image

Danes je Patrik užival na plesnih in sem ga kar vpisala, tako da bo ob ponedeljkih hodil.Je bil tako srečen, kar priplesal je ven.

Kaj bo katera jutri kaj okoli po Kopru?Naj se mi javi na zs če bo katera, da si izmenjamo gsm.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 385
24.9.2007 21:05:39   
nektarina
Joj 15 eurov za copatke je pa too much.  Jaz sem tudi tam kupila kombinezone za moja dva in dala 15 .
Ej Melaverde. Pri nas je tati že navadil ta mala , da jih nosi  v naročju. Veš  kako so  ti očetje. Jaz včasih pustim kar jokat , ker dva ne morem  dvignit pol pa pride on in mi reče  " ma kaj ne vidiš, da jočejo" Lahko njemu ki ni ves dan doma. Tista ki mora se borit z obema hkrati  sem JAZ. Veš kako so srečni  ko so v naročju, dvignejo glavo  kolikor se da in jim prav učke žarijo.

user posted image Vprašanje za vse.  A katera ve kakšna je ta blazina  ki je narejena menda za  športne vozičke in se kupi v BC, da lahko   voziš notri   še majhne otroke. 
A  jo katera ima

Neposredna povezava do sporočila: 386
24.9.2007 21:17:26   
melaverde
Ojla,

nektarina, ma blazina za kaj ?? mišljena kot spalna vreča ???
povejte še meni, ki sem malo out z novostmi....

Neposredna povezava do sporočila: 387
24.9.2007 21:32:24   
majrim
ajojjjjjjjj...spet neka čudna debata...nektarina...zgleda,da so vsi očetje isti veš...jaz se kar bojim,da jo bo preveč razvadiluser posted image ...bom že jaz budno spremljala dogajanjeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 388
25.9.2007 0:23:05   
tejčica
Jaz tudi iščem copatke za malega. Je pa problem ker ima tako veliko nogo, da so mu že Tajini prvi ta pravi čeveljčki prav. Saj bi mu jih dala gor, pa so poletni in niso primerni za sedaj. Mi je pa prodajalka rekla, da naj mu pač kar čeveljčke kupim.user posted image No, men se to zdi trapasto, ker res ne mislim sedaj 40 eurov ali pa še več za to dajat. Bom iskala dalje.

Sibil, če se že na kofetku ne uspemo dobit, se bomo pa po novem na plesnih srečevali. Kadar bomo mi seveda dovolj zgodnji, da še ujamemo vas ko zaključite. Meni z obema malima običajno uspe prisopihati do tja, ko ostali  že veselo plešejo.user posted image  Super da je Patrik užival.

Melaverde, se je Valu tek vrnil?

Nektarina, ajoj, to mora biti pa grozno, da malemu ne smeš dat jest ko hoče.
Matia & Thaiss, user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek!

Uf, mi je čas čisto ušel. Šibam spat! Nočko.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 389
25.9.2007 8:40:23   
thaiss
Jutro,

zdej sem vstala, Matia pa še spi, malček sumljivo mi je to???

Tejčica ti si postala prava nočna pticauser posted image  Jaz se vidla prejšnji četretek v Euro Spinu copatke za naše  user posted image  in so imeli tudi velike št, cena pa smešna 2€pa še neki...evo, našla

716,- sit.
Euro 2,99

OTROŠKI ČEVELJČKI Z ZAPIRANJEM NA JEŽKA

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 390
25.9.2007 8:51:48   
tejčica
Thaiss, tenks, bom skočla pogledat ko bom imela kaj lufta. Upam da še letos!user posted image  Bom pregorela en dan. Bogi moj otrok. Skoraj ne ve več kako zgleda sprehod v naravi, saj ga sam še po trgovinah in salonih pohištva vlačim. Pa vozek mi bo en dan sam narazen padu, saj ga vsake pol ure dajem skup, pa narazen, pa skup, pa narazen... Bo bolje, sam da se enkrat že preselimo. Danes smo končno dočakali delavce da nam zamenjajo okna.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.9.2007 9:42:20   
melaverde
Jutroo

Danes sem tudi jaz jutranja ptica, sem en stroj dala že sušit sedaj se pa že drugi pere...zakaj nimamo še tistega ki bi zlikal user posted image
Val se trenutno kobaca po previjalni, jaz pa čvekam ker čakam da se pokaka.

Tejčica, tek se mu je vrnil user posted image . Zgleda res, da je imel 2 dni post - prečiščevalna kura. Ampak trebušček je totalka zgubil ??? Sedaj pa pazim da se dojimo res samo v sedečem položaju, ki če ne lahko avto prodam in živim tle v rovtah user posted image . Nikjer ga ne morem dojit, v Kopru se bom mogla na Brolu kar na travo poležt.

Glej jo to Thaiss, celo z euro spinom je na tekočem user posted image . Super si !!!
Si že zunaj ??

Glede očkov pa ... ko gre moj dragi previt Vala, se previjata 1h dokler si vse povesta, nasmejeta, razmigata in valda tudi vse polulata. Ko ga pa hočem jaz na brzino ker se mi itak nekam mudi, se prelevi v sumoborca user posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.9.2007 11:21:06   
asso
Ojla,

naj se vam še jaz malo javim s štihtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponavadi je tako, da več ko imaš dela več narediš, če ga nimaš pa se ti nič ne da... niti na internetu se mi ne da viset.

Ja, jaz sem ponovno v službi in imam filing, da je minil samo poletni dopust, ne pa cela porodniška. Jaz bi tako še bila doma...

No, z Nastio sva se navadle na vrtec. No, ni še 100% ker je zjutraj kažin za vstat, ampak gre na boljše. Po prvem tednu uvajanja, ko sem mislila, da ne bo problemov za v vrtec je bil drugi teden katastrofa. Dretje in dretje... No, sedaj se je nekako navadila, gre rada v vrtec, ji je lepo, ampak še vedno jutranje vstajanjeuser posted image  Najprej 5 min. joka ko jo zbudim, potem jo poležem na kavč, dam flašo mleka, vžgem TV, da najprej pride k sebi, nato jo šele zrihtam in odpeljem...

Jaz pa delam po 6 ur tako, da mi je vsaj malo lažje z peljenjem v vrtec in kuhanjem...

Vidim, da je debata okrog zimskih vreč. Ja, vse odvisno od zime. Če bo takšna kot pretekla je ne boste potrebovale, če bo pa mrzla bo kar prav prišla... Še posebno če zaspijo noter so lepo na toplem. Pa tudi bolj praktično je, če se gre v kakšen prostor, da ni treba slačit tistega kombinezona. Jaz sem prakticirala samo bundico, spodaj pa samo hlače in čez vrečo...

Otroške stvari pa so zelo kvalitetne in po zmerni ceni v Udinah. Jaz imam to navado da enkrat na 2 meseca grem s sestro v Udine in tam zapravim več kot eno plačo... kar zanese me, ko vzamem vsako stvar po 3, 4€ in na koncu pride račun, da ne govorimo...

Sibil, kam hodite to na plesne? Mogoče bi se tudi Nastia lahko pridružla. Sicer zdej smo itak tudi mi vsi nekam prehlajeni... Nastia je že malo prišla k sebi, v nedeljo ji je pa spet nekaj udarlo ven, še kašlja tako grozno... in v nedeljo je imela vročino. Tarin tudi ji je včeraj zamašilo nos tako, da je bila to noč da gorje...

Pa da ne govorim, ko ji je izraščala zgornja enkauser posted image user posted image user posted image user posted image  Cel teden je slabo spala in jokala tako, da sem ji začela vsak večer 5 dni dajat Calpol dokler ji ni zrasel, zdej pa je OK. Zdej čakamo še drugo in pa še vse ostale zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pri Nastii sem opazla, da dela zobke, ko je bil že zunaj...

No, lepo se imejte in pridno čvekajte (tudi v živo)...

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 393
25.9.2007 13:41:46   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Nikjer ga ne morem dojit, v Kopru se bom mogla na Brolu kar na travo poležt.

user posted image  Občinstva zagotovo ne bo manjkalo. user posted image  Pa super da je mali spet pravi jedec.user posted image

Asso, mene kar slabo prime ko pomislim na službo. Samo še 4 mesece in pol porodniške.user posted image  Jutranje vstajanje za vrtec je pa pri nas še sedaj, po štirih letih vrtca, kriza. Tajo vozi v vrtec moj (Vid mi spi do pol devetih, devetih, tako da jaz ne morem) in ker on ob sedmih začne službo, vstajamo ob šestih. Tajo še spečo prinesem v dnevno in naštimam risanke, da jo to malo predrami in jo še skoraj spečo oblečem. Ker pa je naša gospodična sedaj že malo fina in ni vsaka stvar ki ji jo oblečem zanjo dobra, je velikokrat ko se do konca prebudi dretje, protestiranje in posledično preoblačenje.user posted image  Sva sedaj začele prakticirat, da zvečer skupaj izbereva kaj bo naslednji dan imela oblečeno za v vrtec. No, po oblačenju gospodična spije šalco mleka, šalco pa moram seveda jaz držat v rokah, ker ona takrat še ni tolko močna (to so njene besede). Največje dretje pa se začne ko je treba it v kopalnico. Pa zakaj mora lulat, pa zakaj se mora umit... Na kratko, norišnica!

Neposredna povezava do sporočila: 394
25.9.2007 13:43:16   
Sibil_
Dan!

Asso-moj Patrik in Taja od Tejčice hodita k Fioni, ima plesno šolo v župančičevi, tam ko je bil pred leti ciciban.Ma imajo res dobro, moj mali je bil navdušen, sem prav vesela.Tejčica-drugič res lahko malo prej prideš ja, ne zadnjo minuto.Sicer če pa prideš točno je pa gužva za umret, sploh na unih stopnicah za gor.user posted image

Evo, nekatere ste tako rade doma jaz pa odkrito priznam da mi to bit doma že ubija psiho.Ker sem že od marca 2003 doma in me ubija.Jaz hočem it delat.Ve kdo za kako delovno mesto-že ki smo pri tej debati?
No, samo zdaj do februarja bo treba še zdržat, pa nekje po novem letu imam plan začet resno iskat kaj zame.Zdaj je itak še prezgodaj za iskanje.user posted image

Sem nakupovala na tržnici zelenjavo danes-ma saj niso normalni.Kila solate je po 3,5 eura, katastrofa.Se bi splačalo najet kje en velik vrt in gojit zelenjavo, s temi cenami.Ful se splača imet kaj doma, vedno bolj.

Glede copatk-v Moro sport imajo ene od Pume, so res lepe ful, ampak cena je pa 16 eurov (in to s popustom!).user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 395
25.9.2007 21:54:48   
nektarina
Melaverde..  nekje sem zasledila,da se prodaja ena blazina za tiste  vozičke , ki nimajo ravnega položaja.Menda se s tem nekako  utrdi voziček al se ga poravna.. boo.....  nimam pojma.Nekje na  forumu sem zasledila da to obstaja. A nobena nič ne ve?

Majrim: kar se storjeno je storjeno.. če steuser posted image Nežo  že razvadili bo težko popravit. Moji  so totalno scartani.. non stop bi hoteli po rokah al pa se vozili v lupinici, ker tako  so visoki in vse lepo vidijo... ma kdo  bo čakal 6 mesecev, da sedijo?

Ej tisti  copatki iz Euro spina niso za nič.  Meni so jih prinesli kot darilo. Za videt so lepi ampak jaz jih bom uporabljala kot obesek za ključe.    Dobila sem tiste  za od 6 do 9 mesecev in   pozor, pozor.  Ne grejo jim na noge. So premajhni ( onadva imata  ta teden  4 mesece). Menda so  Made in China in se ve  ,da oni  so  bolj mičkeni.
Za  dojenčke pa naj bi se odsvetovali čeveljčki, primerni naj bi bili kakšni  lahki copatki.  Tiste  Puma   supergice iz  Moro Sporta  pa so res lepe. Jaz sem jih gledala  ampak  2 x 16 eurov in še  to   samo  za kakšen mesec???? Luškene sem videla tudi v Famili in cenovno so bili  zelo ugodni  ( če se ne motim 4 eure in pol).

LP

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.9.2007 22:50:41   
NAVT
Nektarina, mi smo s ta prvim v vozičku prakticirali ležanje na trebuščku (pasenje kravic), tako da je spremljal dogajanje. To je bilo pri starosti 3-4 mesecev, ko še ni bila hrbtenička za sedenje. Zdaj z dvojčicama nameravam ponoviti vajo. Mislim, da bomo kar kmalu začeli. Brina je prava pastirica, Neža mi pa malo štrajka. Mogoče jo bo pa firbec spodbudil.

Neposredna povezava do sporočila: 397
26.9.2007 9:15:37   
tejčica
Sibil, saj če bi bila tudi jaz doma že toliko časa, bi bila tudi vornh sita tega. Sem pa med Tajino porodniško komaj čakala da se mi ta izteče, tokrat pa se mi tolk dogaja da... Pa ne me narobe razumet glede prve porodniške. S Tajo sem ravno tako uživala, samo po enem letu doma sem  rabla še nekaj drugega, malo več odrasle družbe, da grem kam lahko sama ipd.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 26.9.2007 9:16:43 >

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.9.2007 9:54:50   
Sibil_
Dan!

Tejčica-ja, točno to je.Da greš sam kam ven brez unega stresa kdaj bo kdo klical.To je meni osebno res muka pri teh porodniških.No, saj verjetno je to druga in zadnja tako da potrpim še teh nekaj mesecev.user posted image

PAtrik je ponoči bruhal in zakuhal na 39-baje viroza.In mož tudi ni dober, tako da je doma.Lukas se še drži-res ne bi rada da se naleze.No, kakorkoli itak nimam kaj.Žana-kolk časa je pri vas trajalo in ste se vsi okužili?Meni je tako mučno to bruhanje-fujj.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
26.9.2007 13:49:22   
Žana04
Pozdravljene!

Zdi se mi, da se prebujam iz zimskega spanja. user posted image Viroza nas je totalno zdelala, tako, da smo bili cel teden zaprti med štirimi stenami. Z Julijo še vedno ni vse Ok, kaka tekoče kljub vsem preventivnim ukrepom (od kuhanega korenčka, borovničevega soka, itd.). Niti to ji ne pomaga, da jaz spijem kakšen dl borovničevega soka. user posted image user posted image user posted image  Mene zapre, da je veselo, njej pa nič. Če to ni za znoret...
Sibil, čuvajte se, ker je tega kar precej. Ko sva bile z Julijo v ambulanti, je imela sestra non stop telefone na temo trebušnih viroz.
Zdaj smo imeli priliko začeti uvajati GH; pričeli smo z razredčeno korenčkovo kašico, toda ne gre in ne gre. Mislim, da Julija še ni pripravljena na kaj bolj gostega od sokov, ker dobesedno ne ve, kaj naj počne s kašico v ustih. user posted image user posted image user posted image Kako je bilo z vašimi?
Oh, že vidim, da bo pestro...
Lepo se imejte, upam, da se mi bo uspelo kmalu kaj priključiti. Žana04

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?