|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
26.9.2007 18:44:59   
majrim
no,samo malo, da rešim našo čast in nas spet dam na prvo stranuser posted image ...ravno sem spravila mojo malo spat in imam čas za likanjeuser posted image ...nekaj sem že popoldan,ampak ni zneslo vse, ker je bla pop malo tečna (se ji takoj pozna če ne gre na wcuser posted image )...ampak ji vse oprostim, ko me ogleda s tistimi okecamiuser posted image
...kje pa ste vse????
..ej navt...midve z austen gremo vsako jutro ven...tam okoli 9,30...pa se nam lahko pridružiš...al ti je to prezgodaj??..ponavadi klatimo tam do 12 ure...daj pridi no, da zasedemo celo izolo in pokažemo kako plodno je blo poletjeuser posted image user posted image user posted image
...nič,grem likat pa še kej naredit, da bomo jutri lenarile,ker je itak napovedano grdo vreme, pa bom šla kar spat s tamalouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 401
26.9.2007 18:48:12   
majrim
ej žana04...a ti je pediatrinja svetovala z uvajanjem GH???...dojiš???...no, mi imamo pregled komaj 9.10. pa me prav zanima,kaj bo rekla...ampak moja se kar redi že samo z dojenjem lepo,kaj bo šele potemuser posted image ...pa če bo po mami,ji bo menda kar vse pasalo v ustauser posted image
...aja...punce, a je katera cepila za rota virus??...in vaše mnenje prosim!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 402
26.9.2007 20:23:07   
Sibil_
Ejla!

MAjrim-meni je pediatrinja cepljenje za Rota virus odsvetovala.Pravi, da škoda še ni dokazana, da otrok tudi če dobi rota virus konča v najslabšem primeru na infuziji in ni posledic.PA tudi te trebušna viroze povzroča **** virusov, od katerih je Rota le eden.Poleg tega je blato po tem cepljenju kužno in moraš ful pazit.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 403
26.9.2007 21:07:01   
majrim
ej sibil, te lahko vprašam h kateri hodiš????..me prav zanima,kaj bo meni kej rekla moja...hercegovac

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.9.2007 21:14:58   
nektarina
ej Majrim tvoja Neža gre pa zgodaj spat. jaz moje komaj spravim.Danes  niso čez dan nič spali in zato sem jih skopala in stavila v posteljco že ob  19  in 20.  Zneslo je ampak kasneje so  se še parkrat zbudili in tečnarili. A jaz pa sem medtem časom tudi likala... le sedaj zvečer mi znese.
Mi imamo  jutri  prvo cepljenje.. me prav zanima kako  bodo to prenesli????user posted image

LP

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.9.2007 21:20:07   
Sibil_
MAjrim-jaz hodim h Bem v Šalari.O hercegovac ti bo znala Thaiss kaj povedat, ki jo je menjala.Pa o njej sem slišala že marsikaj in nič kaj dobrega.user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.9.2007 21:21:50   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

MAjrim-jaz hodim h Bem v Šalari.O hercegovac ti bo znala Thaiss kaj povedat, ki jo je menjala.Pa o njej sem slišala že marsikaj in nič kaj dobrega.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem dovolj jasno izrazla svoje nmnenje o dr. ??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.9.2007 21:24:12   
Sibil_
Evo-Thaiss je jasno povedala kar sem jaz recimo da hotela "zavit v celofan"...hehe...user posted image

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.9.2007 21:27:30   
thaiss
ma kašen celofan, v vrčko za smeti in vse skupi v kontejneruser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.9.2007 21:55:24   
austen
user posted image sem jezna.... sem napisala cel roman, pa me je vrglo ven.....user posted image
vidim da nekateri zelo cenite pediatrinjo v Izoliuser posted image kaj je res tako grozna?
Btw kaj pa pstali P pravijo o cepljenju za rota virus?
kaj lepega počnete z vašimiuser posted image v tem dežju? Naša je bila kar sitna popoldanuser posted image očitno ji je manjkal popoldanski sprehod in s tem tudi popoldanski počitek. Doma mi nikakor noče zaspatiuser posted image   v celem dnevu je zaspala za malo manj kot eno uro. Dajte mi povedat kako jih uspavate? sem provala že marsikaj pa ni kaj dosti uspeha... zakinka za 5 minut potem pa že gleda.... mah bo že
uživajteuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.9.2007 21:56:21   
thaiss
austen kaj ste rešle v vrtcu??????

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.9.2007 21:58:48   
austen
nič posebnega.... oddale vlogo, obvestijo nekje v juniju če si sprejet. Zdaj pa držim pesti da pridem notri, ker če ne ne vem kam jo bom dalauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 412
26.9.2007 22:00:51   
thaiss
jaz sem oddala vlogo maja in nisem dobila nobenega obvestilauser posted image  Se moram obvezno it pozanimat!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.9.2007 22:03:24   
austen
ma saj jaz ... smotana kot sem.... sem pa pozabila vprašat če mi lahko vsaj približno pove kateri smo na waiting listiuser posted image
Tebi so kaj povedali ko si nesla vlogo?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.9.2007 23:31:43   
tejčica
Žana, user posted image user posted image user posted image  da se vsi pozdravite. Glede GH, poskusi dati Juliji še kaj drugega npr. huhano jabolko. Vid korenčka kar nekaj časa ni sprejel, pa še zapira ga, tako da mu ga dam res redkokdaj. Vid je vse sadje sprejel dobro, z zelenjavo pa sva se malo matrala, ampak sedaj zmaže vse.user posted image  Pride pa kakšen dan (kot recimo današnji) ko mu ne paše nič razen flaša.user posted image  Sem zmetala danes stran ene hrane... Mislim da zobki delajo svoje.

Majrim, mi Vida nismo dali cepit za rota virus. Jaz tem raznoraznim cepivom nisem preveč naklonjena. Men se to zdi tako, kot če bi se mi basali z raznoraznimi tabletami, antibiotiki preventivno in tako počasi postaneš še bolj neodporen, ker se telo samo ne zna več braniti. Seveda je pa druga zgodba če ima otrok kakšne težave in je že tako zelo neodporen. To je samo moja kmečka logika, vsak pa naredi tako kot misli da je najboljše za njegovega otročka.user posted image

Austen, pri nas na srečo z uspavanjem nimamo težav. Dopoldan včasih ja včasih ne zaspi malo v vozku na sprehodu, po kosilu pa ga dam v posteljico in zaspi sam (običajno spi dve uri). Pozno popoldansko spanje včasih je včasih ga ni, ga pa tudi oddremlje v vozku.  Zvečer tudi nobenih težav. Kopanje, okrog pol osmih, najkasneje osmih sledi flaša in ko poje ga odložim v posteljico in zaspi sam. Saj kakšen dan pride izjema in ga je treba kaj nosit, ampak na splošno je pa priden ta srček moj za spanje, ja.user posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
27.9.2007 10:51:19   
Sibil_
Dan!

Patrik je kot nov (ma po moje se ne bom nikoli navadila na te bolezni, pol so pa en dan napol mrtvi drugi dan kot rožice) in jutri gre predvidoma k moji tašči, tako da bi jaz prišla na kafe z veseljem.Se dobimo v kapitaniji kot običajno?Joj kako bi mi pasal čvek...katera pride?user posted image

Danes je vreme čist noro, prej je lilo kot noro zdaj sije sonce-jao.Smo se pa smejali enemu smetarju revežu-je pometal trg tukaj pri nas, ko se je ulilo se je razkomotil po dveh stolih pod streho, potem pa ob prenehanju dežja hladnokrvno nadaljeval pometanje.In itak da je pometal vse premočeno-kje je tu smisel?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
27.9.2007 11:54:11   
melaverde
Ciaoo

Jaz hodim k Rončevič in me nekako prepričuje naj cepim proti rotavirusu. Še posebej če ga imam namen dat v vrtec je skoraj nujno in ne vem kaj naredit. Jaz nisem za, mi pa vedno reče da je bolje da ja.
Pa 40 starih jurijev ??? Očitno država raje plača hospitalizacijo....

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 417
27.9.2007 13:20:53   
dskubin
Da se malo javim se tlele, k sem vas zanemarla.
IZVIRNO SPOROČILO: austen
sem jezna.... sem napisala cel roman, pa me je vrglo ven....

Drugic pritisni BACKSPACE, te bo vrnilo na prejsnjo stran, pol pa CTRL+c, ponovno odpri okence CTRL+v in potrdi
vidim da nekateri zelo cenite pediatrinjo v Izoliuser posted image kaj je res tako grozna?
Ne, dokler je NE RABIS, je OK. Se globoko strinjam s thaiss, sem zamenjala ze pred njo.
kaj lepega počnete z vašimiuser posted image v tem dežju? Naša je bila kar sitna popoldanuser posted image očitno ji je manjkal popoldanski sprehod

Mi smo bili vseeno zunaj.
rotavirus - nismo dali cepit nobenga, me sploh ne zanima.

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
Jaz hodim k Rončevič in me nekako prepričuje naj cepim proti rotavirusu...

Mi smo pa pri njeni sosedi v isti cakalnici, pa nam se omenla ni te moznosti. Pa bosta oba sla v vrtec, prej ali slej.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 27.9.2007 13:21:45 >

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
27.9.2007 16:14:16   
thaiss
dskubin zdej pa me zanima kako ti vse te poste skopiraš - citiraš??? Jaz znam samo engauser posted image
Prideš jutri na kafe...jutri pa zares!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 419
27.9.2007 17:34:10   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Dere se pa itak vsak otrok, tu nimaš kaj.Saj tudi odraslemu ni prijetno, če mu zliješ vodo v nos, ne?Ampak kar je treba je treba.

Z drugim delom se strinjam, kar je treba, je treba. Dere se pa Draz ne vec, se je tako navadu, da mu je ratal okus fizioloske celo vsec in ce se je dokopa, si kar celo zlije v usta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
dskubin zdej pa me zanima kako ti vse te poste skopiraš - citiraš??? Jaz znam samo engauser posted image

Lepo po vrsti enga po enga, citiram, pa skopiram v 1 odgovor. Simpl k pasulj user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Prideš jutri na kafe...jutri pa zares!!!

Verjetno pridemo ja, ce ne bo dezja, al pa v primeru dezja mogoce v Merkica, da bojo igrala. Kaj pravte?

VSE NAJ NAJ M A T I A, a ti je mamica spekla kako tortico? Madonca, kako leti cajt.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 27.9.2007 18:12:47 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 420
27.9.2007 18:04:47   
zrak
primorke lep pozdrav.
No da se še mi javimo v tem deževem vremenu... V vseh treh mesecih in pol , ki imamo našega Eneia še ni bil siten, razen danes, saj ne vem kam naj ga odložim.. po rokah ga nočem nosit, zdaj pa ne vem kam naj ga damuser posted image ...in ga vozimo v vozičku po stanovanju, ampak pol se naveliča, pa ga damo na igralno površino in seveda se tudi naveliča, potem ga damo v gugalnik ....in uffaa tle se konča...

Glede cepljenja rota virusa.. nam je pediatrinja rekla, da ni potrebe.. hodimo pa k Sabadinovi  v Luciji in smo ful zadovoljni z njo..

Majrim.. glede uvajanja GH.. nam je rekla pediatrinja, da še nič, naslednjo kontrolo pa imamo 23.okt., tako da bomo takrat začeli..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 421
27.9.2007 18:21:27   
majrim
ne morem verjet,kdo se je oglasiluser posted image user posted image user posted image ...ta zrak je res pravi zrakuser posted image ...mi smo za pediatra naročeni komaj 9.10.user posted image ...pa tako me matra firbec ...je pa že prava mrhica..raste ko norauser posted image ...zdej pa že sladko spiuser posted image ...ti sprehodi jo kar ubijajo...ona je že ob 17 tako utrujena,da bi kar spala...pa mi nekak znese,da ji podaljšam do 18,več pa že težje...sem šla danes še ob 14 na en sprehod,da je zaspala...mi je blo kar dolgčas austen...pa ti nisem hotla težit,ker je to itak prezgodaj zateuser posted image
..grem zdaj naredit mineštro,ker že cel teden jem same neke bedarije...se vidi,da sem sama brez dragegauser posted image ,pa še drugi teden bo takouser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 422
27.9.2007 21:45:37   
nektarina
Ej punce danes sem bila z mojimi user posted image  user posted image  v Šalari na prvem  cepljenju. Celo noč sem se pripravljala psihično  na  njihov jok   ko pa so  dobili  injekcijo  so le malo zajokali ( kakih 5 sekund) in konec.user posted image   Jaz pa sem mislila da bodo  cele ure kričali. No zravem  smo jih še stehtali  in  moj debelušček ima nekaj manj kot 8 kg. Ta drugi  6740- Pa še velika sta , večji  70 in manjši 68.  Zdaj se sprašujem ma kaj so jih prav zmerili??? user posted image

Zrak::  to je komaj začetek. Moji so tudi ratali sitni okoli  3 mesecev in pol... vsak dan več.  Čez dan skoraj nič ne zaspijo( razen v lupinici in v vozičku). Enkrat jih stavim v eno posteljo,  pol  v drugo, pol na previjano mizo , pa  v ležalnik  , jih nosim po stanovanju pa jim je še vedno dolgčas. Se jim prav vidi  da hočejo  spoznavat svet... no samo , da so zdravi.

LP

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 423
27.9.2007 22:24:29   
tejčica
Nektarina, user posted image user posted image user posted image  za mere. Sploh za dvojčka sta zelo velika.user posted image  S ste tudi vi pri Bemovi?

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.9.2007 22:29:34   
thaiss
dskubin user posted image  user posted image   user posted image ne znam user posted image  user posted image   user posted image  jutri lahko tudi v merkiču, se bomo še mal po toboganu podrsaleuser posted image
Hvala za čestitke, mama ni nič pekla k ma že tako prevelko rituser posted image

cepljenja rota virusa- tudi nam ga dr. Sabadinova ni priporočala

nektarina - super mere

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?