|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
14.9.2007 22:34:57   
Žana04
Dooobeeer veečeer!

Pa da dam še jaz kaj od sebe. Tudi mi imamo te dni težave s prehladi (upam, da ne bo nič hujšega). Še dobro, da mi je Sibil v sredo omenila Narhinel (thanks!!!) in da sem potem popoldne izvedela, da obstaja enaka zadeva v Baby centu. Takoj smo šli v akcijo in že dva dni uspešno praznimo nosek.user posted image user posted image user posted image  Še Žana smo prepričali, da preizkusi, čeprav ni bil ravno navdušen nad postopkom.user posted image user posted image user posted image  Je pa res boljše poslušati jok med čiščenjem kot jok zaradi bolečin v ušesu, ker ta je res hud. Žan je imel že tolikokrat vneta ušesa, da dobro vem, kako zgleda.
Danes sva bili z Julijo prvič na masaži, a žal "maserka" ni imela koga masirati, ker je bila gospodična preveč sitna in ni želela ležati na tleh. Ko ni treba, takrat...user posted image
Thaiss, čestitke za novo prevozno sredstvo. Ravno danes popoldne sem videla F. Fusion v Kopru, kjer je Ford predstavljal svoje avtomobilčke. Avto, kot se spodobi!user posted image user posted image user posted image
Toliko zaenkrat, sicer bo mož mislil, da čvekam kje drugje...
LP!

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.9.2007 17:26:47   
Sibil_
Žana04-sem vesela, da je pomagalo.Taki nasveti so pa dobra stran čveka v živo, ne?user posted image

Kje se vse skrivate?Matr je kar pusto na forumu, nobene ni.Se vidi da je sonček in ste vse zunaj-jaz bi tudi bila, pa ne morem zaradi prehlada in kašlja.Ko bom zdrava bo pa itak slabo vreme 100%.Ah ja...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.9.2007 21:34:59   
nektarina
Moja dva sta se nalezla prehlad od mene čeprav v lažji obliki. Jaz sem bila full uboga in sem postanovanju hodila z masko na brazu, da ne bi dobila  tudi onadva- No malce sta se nalezla, nosek je nagajal in sem  uporabljala Narhinel.
Omenile ste, da če ni  prav počiščeno  ,da začnejo bolet  ušeas. Kako se to pazi. Eden od mojih dvojčkov  zadnje tri dni   vsak toliko močno joka. JAz mislim, da  naj bi bili to krči ampak sedaj ko ste to omenile se sprašujem , če bi lahko bilo kaj drugega.   Kako se vidi, da bolijo ušesa.

mAJrim  : so krči še prisotni? Jaz ne morem več, zadnje dni je bilo kar hudo ,ker sta mi non stop jokalauser posted image , 3 meseci pa so že mimo.

BY

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 328
16.9.2007 10:51:53   
Sibil_
Nektarina-pri bolečih ušeh je jok tak poseben, ni kotpri krčih.Ker pri krčih močno zaboli in se dobesedno zaderejo od bolečine, ušesa pa dajo bolj topo bolečino in je jok nekaj med jokom in jamranjem.Ma ne vem kako obrazložit-en tak poseben jok je, bolj kot jamranje.user posted image

Poskusiš pa lahko s tipanjem ušes-otroku pokažeš nekaj zanimivega, da ga zamoti, ti mu pa s prstom pritiskaš ob ušesu-spredaj in zadaj.Če ne trzne je ok, če trzne šibaj k zdravniku ker so ziher ušesa.Pa ponavadi pri vnetju ušes naraste temperatura kar kmalu, tako da veš da nekaj ne štima.

Kje ste spet vse????ale malo čvekat no-kdaj se kaj dobimo spet?Thaiss kako avto-šiba kot metek?KAko slikico bi lahko prilepila-za potešit ta prvi firbec-mene, hehe.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.9.2007 19:15:11   
majrim
sibil RR...jaz bi že prišla sem na računalnik,a kaj ko ne morem sedetuser posted image ...ne vem od kod so prišli hemeroidi...notranji...in boli ko sto user posted image user posted image user posted image ....celo noč sem šetala in jokala od tega kako me je peklo,srbelo in kaj vem kaj še vse...jojjjjjjjjjjjj,kaj moramo ženske vse prenašat, to ni resuser posted image
nektarina...hvala bogu je vse manj...še jo neki daje,ampak ni več tako hudo...se mi pa ne mara vozit v vozičku...samo joka in joka...v rokah pa seveda utihne hudiček mali...kdaj si pa imela rok za rodit??...3 mesece štej od roka...pa še vseeno ni to 100%
a ste že dobili avto al kaj thaiss??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.9.2007 21:05:45   
thaiss
Sibil upam da boste kmalu boljši!! A Patrika imaš v vrtcu al je zdej doma???
Majrim upam da se čimprej znebiš teh user posted image  hemoroidov. Jaz sem jih dobila takoj po porodu in sem se jih hvala bogu tudi hitro rešla. V lekarni sem kupla od MULTIMAM ene robčke in so super, če rabiš jih imam še neki!! 
Avteka smo dobili v petek, smo se furikali čez vikend!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 331
16.9.2007 21:25:04   
majrim
ah,saj grem jutri k zdravniku in upam,da mi bo kaj dalauser posted image ...saj imam ene svečke, ampak vidim, da bo dobro kaj imet na zalogi...hvala ti vseeno fulllllllllll...kar spravi, mogoče pa...ampak raje ne,itak
..zadovoljni z avtom??...a je full razlike med tistim drugim ki smo se pogovarjale??...zdej ga še moj gleda neki...bo treba it v akcijo po novem letuuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 332
16.9.2007 22:00:37   
nektarina
Sibil RR  hvala za  razložitev. Menda niso kriva ušesa ampak krči. Končno danes je bilo vse OK, mirno. Oba sta bila pridna in  sta jokala samo ko sta bila lačna.  Eden malce tuli, ker ga držim malce na dieti. Prej sem mu dala koliko je želel ampak odkar mi je pediatrinja rekla, da  mora shujšat  poskušam omejit obroke. Je malce huda, ker bi jedel. Ja  presegel je  7 kg in pol  in je kar za kilo težji od ta drugega. Ko jih držim  v naročju sta kot noč in dan.  Ta manjši se mi zdi kot list papirja.. he he
Majrim:. moja  pa imata rada voziček, le da jaz sem prikrajšana in dva ne morem vozit. Je pa to edini  način  da jih umirim ko začneta jokat.
Malo v voziček , po grdi cesti in  že zaspita. Pol je sigurno  pol urce mir.
Pa še to. rodila sta se tri tedne prej , se pravi da še en teden  in krči bi morali končat.  UPam, ker ta teden ki je minil je bil kažin, krči so bili res močni,danes pa sem se odpočila. Zdaj jih mantrajo dlesni. Se slinijo in non stop nekaj cucajo. user posted image
Upam, da so hemoroidi minili.Jaz sem po porodu spet zaprta. 9 mesecev je bilo super, zdaj pa po starem.user posted image
Lep pozdrav vsem. 

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 333
16.9.2007 22:21:31   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
...kar spravi, mogoče pa...ampak raje ne,itak ČE BOŠ RABLA TI SAM POVEJuser posted image
..zadovoljni z avtom?? JA JA, FULL ZADOVOLJNI...a je full razlike med tistim drugim ki smo se pogovarjale?? MA ZA ENE 2 JURJA CENEJŠI AMPAK IMA FUL OPTIONAL, MATIA PA IMA ZATEMNJENE ŠIPEuser posted image ...zdej ga še moj gleda neki...bo treba it v akcijo po novem letuuser posted image MENI JE BOLJ VŠEČ OD TISTEGAuser posted image

Nektarina, tvoj fantina je cel korenjak, ima težo od našegauser posted image  user posted image  user posted image  Kako pa ga maš na dieti??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.9.2007 13:56:13   
Sibil_
Dan!

Spet jaz firbec-o katerih avtih se pogovarjate?Med katerimi ste vi izbirali, Thaiss?In koliko vas je prišel cenovno ta Ford?user posted image

Mi smo še kar malo prehlajeni, ma ni sile.Edino na sprehod še ne upam, da se mi ne poslabša stanje s pljuči, moram malo pazit na njih.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.9.2007 21:46:24   
nektarina
Thaiss..Dieta...??
Tista enostavna.. MANJ ŽRI
Zdaj  ko ne dojim več lahko to uravnavam... ko poje stekleničko in bi hoel več mu enostavno dam dudo. Prej sem mu dala če je še hotel. Pa čaja  mal več ,ampak je en velik furbacchione in noče čaja , če ni ta pravi. Pije samo  instant čaj od Milupe.  Bebe čaj in kamilica mu ne grejo.
Ma se tudi vaši dojenčki tako derejouser posted image ko so lačni.  Drugi dvojčekuser posted image je totalno drugačen,  če je lačen nikoli ne zajoka ampak samo malce stoka in te z velikimi učkami gleda.

Lahko noč mamice.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.9.2007 8:51:56   
tejčica
Vidim da ste ratale prave čvekice.user posted image  Meni zadnje čase le poredko uspe priti na RR, se bom pa kmalu poboljšala.

Neposredna povezava do sporočila: 337
18.9.2007 11:54:25   
Sibil_
Tejčica le poboljšaj se-nič te ni okrog!user posted image

PAtrik je v vrtcu, ampak še šmrka, jaz pa tudi.In Lukas malo, on jo je še najboljše odnesel.Smo bili danes pri pediatrinji in ima Lukas 8800 gr in 73 cm.Komaj gre na tisto vago tam, hehe.user posted image

Šibam si kafe skuhat, pišite kaj punce no...user posted image
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.9.2007 21:47:32   
thaiss
oooppppsss nas pobiram iz druge strani!!! Kje ste čvekice??

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.9.2007 21:47:59   
austen
ma smo pa prav švoh klepetuljeuser posted image spet smo pristale na drugi straniuser posted image
Kaj ste kaj lepega počeli v tem lepem večeruuser posted image
Mi smo našega škratka skopali, potem je še malo pojedla in zaspala "ko top"
ha ha .... midva zuser posted image sva se pa na balkon parkirala in vsak eno pivo spilauser posted image .
Lepo spite .....se beremo

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.9.2007 22:09:35   
thaiss
austen grem pokukat na balkon če sta še tamuser posted image  user posted image  

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.9.2007 22:19:14   
austen
hahauser posted image nisem več na balkonu...ko je zmanjkalo pive ni blo več zanimivouser posted image .
Kaj ti si na vhodu pod voltom levo ali desno? Da preverim če me res lahko vidišuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.9.2007 22:26:13   
thaiss
desno, gledam na igrišče!!
imaš zs

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
19.9.2007 7:32:04   
majrim
samo da vam zaželim dobro jutro...user posted image user posted image user posted image ...včeraj niti računalnika nisme prižgalauser posted image ...ampak vidim,da niste kaj preveč čvekale...ok, zddej pa grem jo spravit spat še za kako uro, pol pa kej ven, če bo lepouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 344
19.9.2007 14:41:16   
melaverde
juhu,

aha danes pa ni nobene gor ko je zunaj tak lep sonček. Ko sem zjutraj štartala od doma sem user posted image  skoraj bundo oblekla sedaj pa je spet za kratke ?! idealno za prehlade...

ma kaj v takem, današnjem vremenu, zaradi burje jim nataknete kak trak ali kapico ?? nimam še občutka kdaj je to potrebno...

thaiss, kje stanuješ v Izoli ???

lep dan

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 345
19.9.2007 15:00:36   
Sibil_
Dan!

Mi smo noter zaradi bolezni, žal.user posted image

No, glede na to da verjetno vse bolj hodite po trgovinah kot jaz-za Lukasa bi rabila pod nujno ene tople čeveljčke-une bolj okrasne, ne še za hodit, in kapico in šal komplet.No, kapico zimsko rabim tudi za Patrika.Se vam kaj sanja kje bi dobila kaj lepega, pa da ni ravno uko iz glave cena?Ima Bamby kaj pametnega?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 346
19.9.2007 16:11:34   
nektarina
Pred časom sem videla lepe kompletke za fantke v Adessi.Šalček in kapica.
Pa hitro se pozdravite...

BY

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 347
19.9.2007 20:30:08   
majrim
mela...jaz ji dam kapico ja...vsaj včeraj je imela,ker je full pihalo..sploh ob morju ko šetamo...že tako mi je nekam čudna ...čudno sope...boooo...saj se moram drugi teden naročit...je že tretji mesec okoliuser posted image ....jojjj,kako bežijo ti meseci...mala pa kar raste in rasteuser posted image ...kar naenkrat ne boo več dojenček,ampak že prava babauser posted image
sibil...kje pa je ta Bamby???...saj nimaš glih kaj dosti izbirat tle pri nas na obaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 348
19.9.2007 20:34:36   
majrim
user posted image ....evo,ker ni nobene tu pa grem likat

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.9.2007 20:45:25   
nektarina
user posted image  No jaz pa sem pravkar zlikala in sem sedaj tu gor.. joj za malo smo se zgrešile. Sončki spijo, moj spi... le jaz  ob teh urah opravim kar mi ne rata čez dan.Hotela sem dat prat pa se bojim ,da bo zvok iz sosednje kopalnice zmotil spanec ojih moških. A pa še čips jem zraven. Po porodu sem pridobila 2 kg. Vse je krivo nočno prebujanje , njim mleko meni pa nutello.

BY

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?