|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
28.9.2007 7:43:09   
tejčica
Majrim, čestitke vaši mali princeski za 3 mesece.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.9.2007 8:32:33   
zrak
Majrim - Neža čestitke tudi z moje strani.. Ko bom v izoli te bom kaj poklicala... sej grem velikokrat pohajat, pa te nikoli ne srečam.... velikokrat pa srečam velikanski voziček od Navt, v katerem ležita res lušne punčke

Nektarina.. tvoja dva pa sta res velikana.. bravoo

kateri stolček za hranjenje priporočate.. sem gledala Primapapa od Pegerego in se mi zdi vredu..

V tem vremenu sploh ne vem kaj naj oblečem našemu user posted image user posted image .. kako jih vi oborožite

zdaj vas lepo pozdravim in upam, da bo konec s tem dežjem...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.9.2007 9:01:38   
majrim
hvalaaaaaaaaaaaa...tejčica si me presenetila...so mi kar solze stople v očiuser posted image ...mi je kar malo žal,da čas tako hitro mineva...včeraj ko sem šla na sprehod ob 14 sem srečala eno mamico z čisto malim (kakih 14 dni) pa sem dobila neko noro željo po še enemuser posted image ...res nenormalno me je primlo...bomo videli
zrak...ti pa kar pokliči..je pa res,da po 17 uri ne grem več ven,ker je moja že sitna za v pojstlo..včeraj je ob 18 že trdno spalauser posted image ..pa mi po eni strani kar paše tako,da vsaj kej naredim pol...jaz pa navt sploh ne srečam...pa kod klatite ve??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.9.2007 10:02:47   
asso
Ojla zrak...

veš, da ne vem, če ti bi priporočala Primapappauser posted image  Sej ni slab, ampak po dveh v tem stovčku mogoče je boljši uni leseni, ampak spet moraš pazit kakšen, ker s Tarin znam znoret, ker se non stop vleče ven. Zdej jo v Primapappa kar privežem, kar Nastie nisem nikoli pa tudi v unem, ki se ga da samo na mizo ji uspe zlest ven. Meni se zdi v redu tisti iz Pikapolonice, ki sem ti ga kar nekaj časa nazaj poslala na mail... čaki da poiščem... evo 
user posted image ga itak na začetku so še tako majhni, da uni pladenček ne rabijo, ko so pa malo večji pa lahko grejo zraven mize. Tistega naslona na stolčku itak ne rabiš, ker ne sedijo not v nedogled in niti ne spijo noter (vsaj moji ne), drugače pa tega Primapappa čist simpl model bi bil ok, tako da ni potrebno toliko zapravljat zanj. Ja, ko to prvič kupuješ se ti zdi vse super, potem pa iz praktičnega vidika ugotoviš, da ni glih vse tako lepo kot izgleda.
Ja mene pa moti tudi to, da se v vse tiste režice hrana lepo zasidra in to če takoj ne spucaš je potem en user posted image  za spucat...
Lahko prideš mimo in se v živo prepričaš. Mogoče v soboto na pizzouser posted image

Majrim in Neža čestitke, pa tudi Matii od Thaiss.

Mela jaz tudi hodim k Rončevič in me prav čudi, da vztraja pri cepljenju. No, ne vem. Jaz nisem nobene cepla. Tudi vsa ta cepljenja niso nedolžna. Edino kar sem iz svoje iniciative je cepljenje Nastie za klopni meningitis, kar čaka tudi mene in Tarin. Druga ne obvezna cepljenja jaz raje ne bi.

Danes pa bi tudi jaz najraje bila doma na kavču pod deko pred televizijo s takim vremenom user posted image user posted image user posted image

Joj, že deseta ura je, jaz pa nisem še nič naredila. Evo grem, ker če ne bo prej ura za it domov.

lep vikend vsem, pa čeprav deževen

< Sporočilo je popravil asso -- 28.9.2007 10:07:01 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.9.2007 11:50:30   
tasha23
Živijo, bliža se čas ko bom morala v službo: v ponedeljek se mi izteče porodniška in začnem z delom; čisto novo službo imam in me je kar malo strah...
Zadnje dni pa sva z malim doma ke smo kasirali vnetje ušeš - dobili smo 4 zobke na enkrat in mu je imunski sistem malo padel - posledica tega poln nosek in vnetje.
Kar se tiče stolčkov mi imamo 2 in sicer Prima pappa od Peg perego in od Stokke Trip trap, za začetek mi je najbolj ogovarjal Prima pappa, ker se skoraj poleže, če otrok med hranjenjem zaspi (2X tui zgodilo)

Mi smo pri Bemovi in sem res zadovoljna z njo. Všeč mi je ker vse lepo razloži.

rota virus- mi nismo cepili, ne vem, ko smo izvedeli za cepljenje smo bili že pozniuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.9.2007 15:22:50   
thaiss
Ojla pupe,

kaj počnete v teme vremenu??? Mi smo se danes v Mercatorju načvekaleuser posted image
Tasha še enkrat čestitke za novo službo user posted image  user posted image  

Neža čestitke za dopolnjene 3.mesece user posted image

Stolček - mi imamo tega Jupiterja od Brevija in Trip Trapa, zaenkrat nam pride v poštev samo Jupiter.

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.9.2007 18:41:30   
majrim
aha-...lej ti čveke...ko je grdo vreme se pa skrijejouser posted image user posted image user posted image ..mi smo ble pa kar zunaj...najprej z austen,pol pa sem šla še sama na obhod po sansimonu pa naprej...je zaspala , jaz pa v miru šetala...pa mi je blo kar malo dolgcajtuser posted image ...čudno- ko je budna komaj čakam da zaspi,pol pa jo že pogrešam...včeraj ko sem šetala sem srečala eno mamico z enim malim starim kakih 14 dni,pa me je kar primlo,da bi imela še enega..user posted image ...ampak verjetno bo kar tako ostalo...leta grejo prehitrouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.9.2007 22:45:42   
NAVT
Majrim, šele danes sem prebrala povabilo na sprehod. Bomo videli, če nam res kdaj rata. Naši princeski sta bolj zvezdici zaspanki. Zjutraj se namreč učke odpirajo po deveti uri. Zadnjič je Neža potegnila do 10.30. Po navadi smo vse tri v postelji, tako da ko me zbudita, imam slabo vest, da nisem z mojimi fanti ustala in kaj postorila, ali pa vsaj v miru pozajtkovala. Ampak tudi spat moram, a ne!?!

Sicer se pa sprehajamo bolj po Izoli, redko zaidem v San Simon. Po navadi grem kar direkt iz Livad v mesto. Zadnjič enkrat sem šla proti Sparu pa pol skozi marino naprej. Sicer se pa odpravljamo ven šele okoli 11h. Popoldne pa po 4. uri.

Mi smo s tavečjim pri Bemovi, tamale sem pa peljala v Lucijo k Rostanovi. Pri Bemovi mi namreč ni bilo všeč, da jemlje razvojne mejnike zelo na široko. Ko pišem zelo, to pomeni dejansko zelo "zelo". Pri dvojčkih se mi je zdelo, da je več možnosti, da bi lahko eden od njiju kaj zaostajal in si nisem želela pediatra, ki zaostanke pokomentira s "Saj bo že, prej ali slej"

Mi smo pri ta prvem kupili kar Trip-trap. Na ta stol se lahko usedem tudi jaz, torej je še dolgo uporaben, medtem ko so Prime pappe bolj za kratek čas.

Včerajšnjega dne sem se tudi jaz bala - kaj naj z vsemi tremi ??? Pol sta pa princeski ves popoldan prespali, kar se mi je zdel čudež, jaz sem se p po dolgem času s tavečjim več kot eno uro igrala s kockami. Sem si kar malo vest oprala.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 433
29.9.2007 15:08:11   
nektarina
Ola NAVT... ma potem so pa dvojčki  pravi zaspančki. Veš  zadnje čase tudi mi povlečemo  do 9 ali 9 in 30. Seveda mora bit vmes obrok in pol je vse OK. Danes  sem jih stavila oba v zakonsko posteljo  in kasneje se je pridružil še tati. Spali  smo  do kasnega... prav luštno je bilo.  No prva dva meseca je bilo pa bolj  kritično. Zbudila sta se okoli  6 ure in  pol ni bilo več miru.
Mislim ,da sledijo  svetlobi zunaj. Prej je bilo  ob 6 uri že sonce in oni  so že sitnarili, spat pa so  šli   po 21 uri. Sedaj pa  gredo  spat  tam po 19 uri. No isto  velja za našega papagaja. Tudi on ima tak ritem.
by

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 434
29.9.2007 20:40:58   
majrim
navt...user posted image ..daj kaj govoriš neumnosti...ti kar pridi kadar ti paše...meni popoldan bolj poredko znese it ven,ker je naša neža zaspanka in jo že ob 17 začne dajat spanje,ob 18 pa je že počasi v postelji...ma povejte mi nekaj...kako to,da vam spijo tolko časa ti otrociuser posted image ...kaj jim date jest???...ma z vmesnimi obroki vmes al ne??...jaz sem bla danes crknjena...naša je šla včeraj spat ob 18,ob 24 auf z velikimi okeci me gleda iz pojstlce,pa se smeje in klepeta...komaj sem jo uspela uspavat b1,30 s sesalcemuser posted image  (na cd-ju),pol pa spet ob4 in ob 5 dokončo...pol pride k nam v sobo,pa se še z nami malo carta kako uro in pol...saj če gledam skupaj,full prespi,a kaj ko imam pavze vmesuser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 435
29.9.2007 22:02:46   
nektarina
Majrim.. nevem kako  in koliko ti spi čez dan tvoja Neža ampak moja dva fantka  zapreta  podnevi  parkrat oči po 5 ali  10 minut in pol so  zopet aktivni. Včasih mi  zaspijo v avtu medtem ko se vozijo in to  je to. Normalno  da bodo spali  ponoči  saj se čez dan tako utrudijo.  Pa ne misli  da ponoči non stop spijo. 1x  , včasih tudi  2x  na noč me prebudijo da dobijo  stekleničko in  takoj zaspijo.  Kasneje  se prebudijo enkrat med 5 in 6 uro , sledi obrok, pol zaspijo do  7ali 8 h, pojejo in opet zaspijo tam do 9 ali 9 in poluser posted image . Ko sem dojila  smo skupaj zaspali kar na kavču in pol nas je tata budil ali pa ta drugi  user posted image ko je začel jokat.

LP

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.10.2007 7:42:24   
austen
samo da smo spet na prvi strani....DOBRO JUTRO....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
1.10.2007 10:29:38   
asso
Ojla,

da nas še malo prestavim... pa zaželim lep začetek tedna itak, da sončnega...

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ma povejte mi nekaj...kako to,da vam spijo tolko časa ti otrociuser posted image ...kaj jim date jest???...ma z vmesnimi obroki vmes al ne??...jaz sem bla danes crknjena...naša je šla včeraj spat ob 18,ob 24 auf z velikimi okeci me gleda iz pojstlce,pa se smeje in klepeta...komaj sem jo uspela uspavat b1,30 s sesalcemuser posted image  (na cd-ju),pol pa spet ob4 in ob 5 dokončo...pol pride k nam v sobo,pa se še z nami malo carta kako uro in pol...saj če gledam skupaj,full prespi,a kaj ko imam pavze vmesuser posted image

Mogoče se ti toliko prebuja, ker gre prezgodaj spat. Naši dve pri tej starosti nista nikli šla pred 22. uro spat. Če sta bili ob petih ali šestih popoldne zaspani sem jih dala spat tam za pol urce ali eno in nato še dve urci budne nakar nočno spanje tako, da je bilo prvo bujenje ob dveh ali treh...
Tudi sedaj ta manjša pri slabem letu je imela še spanje tam okrog 18.-ih, spala je ene pol urce do 45 min, hranjenje še malo igranje in nato tam ogrog 21-ih do 21.30 pa nočno spanje.
Jaz sem pa opazla, če so bili dnevi bolj mirni in sta več prespali so bile tako tudi noči bolj mirne, ker nista bili toliko utrujeni. Če pa sta čez dan bolj slabo in malo spali pa so bile potem tudi noči nemirne...
Tako, da mogoče gre prezgodaj spati. Od sodelavke kolegica je imela tudi takšen ritem, da so otroci morali it spat ob 20-ih, posledično pa je imela bujenje ob 3. in mali ni več zaspal nazaj, ker normalno je imel dovolj spanja. Šele, ko je večerno uro premaknila za eno do dve uri naprej je bilo tudi jutranje bujenje kasnejše.

Ne vem, morda poskusi...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.10.2007 10:46:44   
zrak

Majrim.. tvoja gre res mogoče prezgodaj spat.. Mi tudi tako kot Asso, če se mu spi okoli 18 ure, ga pustim malce zaspat tam ene pol urce do 45 min., potem ga počasi nahranim , malo počakam, ga dam igrat na igralno površino, potem previjanje in ponovno hranjenje in tako se obrnejo 2-3 ure, ko je glih 21. (pol ure gor, pol dol) ko se mu fajn spi in ga položim v osteljo kjer zaspi kot ubit. Pol se nam zbudi okoli 3-4 ga nahranim, potem se zbudi okoli 6-ih, kjer mu gre dat tata dudico in zaspi tam do 8.30 do 9.30. v bistvu 1x nočno hranjenje. No pride tudi dan, ko moram 2x, ampak prevladuje 1x. Če vdiš, da se ji spi, ne je dat v posteljo.. odloži jo tam kjer ste vi, da so normalno luči in ropot..

Drgače meni zaspi čez dan nekje 3x.. dopoldan kakšno urco..okoli 13 ure in potem še popoldan...No moram priznat (hitro moram potrkat), da smo ujeli kar dober ritem..

Asso glede stolčka se spomnem da si mi to poslala, ampak tega nimajo v BC. glede na to da imam kar nekaj kuponov, bi ga želela kupit kar v BC. Glede pizze pa se  bomo zmenili za petek ali soboto.. jo pa pečem jaz.. za dan ti še javim..

Ta mesec nameravamo krstit in zdaj nas čakajo vaje... tiste , ki ste krstile.. a ste hodili na vaje vsi skupaj z user posted image .. Namreč vaje začnejo ob 20 uri.. A ob tej uri naj vozim našega s sabo?? Meni se zdi to prepozno.. pa ob tej uri imamo glih priprave na spanje.... Jaz bom šla kar sama in ga pustila s tatijem doma... a bo to čudno'???

Melaverde prosim pošlji mi kakšno slikico s krsta, da vidim v kaj si oblekla Vala.. jaz ne vem kaj naj oblečem našemu.. mi ni všeč , da so preveč načičkani..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.10.2007 16:27:49   
melaverde
Dober dan !!

Krst je za nami (hvala Bogu !!)
Zrak, jaz se nisem preveč obremenjevala in sem ga oblekla v temno modre hlačke, belo jopico in belo srajčko na modre črtice. Ti pošljem slike na ZS. V glavnem je bila ena katastrofa od obreda ker je župnik pozabil na nas...in ko smo prišli nas je gledal kot tele v nova vrata ?!
Kot sem ti že povedala sva midva hodila sama na tečaj brez Vala, je pa bilo veliko parov z otroci in tudi takih očkotov ki so prišli čisto sami.

To glede pediatrov je prav zanimivo, vsak drugače, vsak po svoje...v glavnem proti rota ne bom cepila pa čeprav mi po dr. Rončevič naslednjič spet rekla.
Včeraj pa sem se ful čudla sestri, ker ji dr. Bemova pustila antibiotik v lekarni pa brez pregleda naše 7 mesečne Eme ??? Ma kaj je fenomen, da da zdravilo brez da bi jo pregledala ??????

Vas je kar veliko pri dr. Sabadin ?? Ma kaj to je tista v Luciji ???
Mogoče razmišljam narobe ampak meni se to zdi tako daleč...še posebej ko bom v službi ?!

Spanje, mi tudi ne gremo spat preveč pozno popoldan. Načeloma po 19h ga ne dam več, malo se zaigramo, previjemo, skopamo in ob 21:30 je zadnje hranjenje...do 4h je pol mir. Itak se podoji v spanju in takoj spi naprej...

lp

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.10.2007 19:55:36   
majrim
mogoče jo res dajem zgodaj spat,ampak tak je njen bioritem,pa zgleda, da ji kar paše...včeraj mi je spala od 18,30 do 24,se podojila,pa naprej do 4,pa spet malo dojit pa spat...saj se človek kar navadi...ji pa ne morem na silo spreminjat bioritma...in niti nočem,ker se mi ne zdi pametno...upam, le,da bo vedno hodila spat zgodajuser posted image ...bova imela vsaj čas za naju z dragimuser posted image
...boš že krstila zrak???..ni jo bomo vejetno gor pri starših od igorja...pa moram it po potrdilo tu v izoli v cerkev,pa se mi sanja ne kako in kaj...jaz in cerkev dva različna pojma...bomo videli

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.10.2007 21:48:54   
nektarina
Punce tiste ki ste krstile al i boste v kratkem " please" pomagajte še meni. Rada bi   krstila  še pred zimo  ampak nimam narejenega tečaja.  Zanima me  kje so tečaji in kje se moram prijavit. Koliko časa se hodi na predavanja?  Ali lahko grem sama brez partnerja saj  z dvojčki  nam ne znese.  ALi morava bit oba obhajana  in birmana .Moj  je samo krščen. 
Koliko  botrov ima  otrok ( enega ali dva).  Jaz sem ob mojem krstu imela 2 botri  pa ne vem , če to velja  tudi  sedaj.  Kje  ste kupile oblekice pri nas ali v Trstu?
LP

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.10.2007 22:21:49   
thaiss
nektarina- priprave za krst začnejo vsak prvi torek v mesecu, sepravi jutri v cerkvi na Markovcu ob 20h. Jaz sem hodila sama, moj ni šel niti enkrat, ker z otrokom ob taki uri ne hodim naokoli.
Ni nujno da imata oba zakramente, jaz imam vse moj pa je samo krščen. Glede botrov pa je po želji eden ali dva, naš Matia je imel dva m&ž

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 443
2.10.2007 7:52:13   
austen
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
samo malo se vam javim dokler moja user posted image ne bo ugotovila da ji je v ležalniku dolgčasuser posted image trenutno ima eno goboko debato s svojo rožico...ma so prav sladki ko začnejo "klepetat"
ali katera uporablja sterimar za čiščenje noska (upam da sem prev napisala)... če ima katera kako izkušnjo lepo prosim naj jo deli z namiuser posted image
danes gremo pohajat ma bi se lahko za kak drugi dan zmenile in šle na kavo? Kdo je za? Vedno se toliko menimo in menimo in na koncu ničuser posted image ... mene pa pošteno firbec matra kdo so tiste, ki jih še ne poznamuser posted image
semvčeraj po dolgem času zajadrala na čvekanje v pričakovanju.... kaj naj rečem  leto 2008 bo plodnouser posted image user posted image user posted image
grem....nekdo protestira....lep dan

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.10.2007 8:32:49   
tejčica
Krst za Vida bomo mi imeli najbrž pri enem letu in bomo tako združili dve fešte. Tako smo naredili tudi pri Taji. Nismo pa krstili tu na Obali, ampak na Gorenjskem. Na srečo sem takrat imela še gor stalni naslov, tako da nismo rabli hodit tu na priprave in niti dvoljenja lokalnega župnika. Gor smo se pa z župnikom samo enkrat srečali in krst je bil po maši in ne med mašo.user posted image  

Čvek - Vid je sedaj malo prehlajen, tako da se zadnje dneve izogibava malim otročkom. Menmo se pa res že par mesecev, kot da rabimo avione, da se skupi naberemo.user posted image  Sicer pa marčevke se kar dobivamo, sam jaz zadnje čase zaradi drugih obveznosti malo štrajkam.user posted image Bo kmalu boljše.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.10.2007 8:51:28   
majrim
evo tudi mene..ravnokar se je zbudila iz jutranjega spanca...se bo treba oblečt in it počasi venuser posted image ...austen pa danes niuser posted image ...sem mislila,da bom šla v trgovino po špežo,pa ne bo nič iz tega ...so moji straši neki prehljeni,pa ne pridejo v varstvo...in tako bom spet smaa cel dan..bom pa kej naredila doma,če mi bo tamala dovolilauser posted image ..
...mejte se punce,pohajačkam pa veliko uživancijeuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.10.2007 15:48:52   
tejčica
Spet smo na drugi strani. Včasih se mi zdi, da je vsak tretji post napisan samo za premik teme na prvo stran.user posted image

Ste vse na sončku? user posted image Jaz čakam da se mali zbudi, poje kosilo in greva ven tudi midva.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.10.2007 18:11:50   
majrim
tejčica....je blo treba izkoristit sonce,ker spet napovedujejo dežuser posted image ...v petek naj bi že blo...jaz sem mojo spravla v pojstlo (je točna ko urca-18), jaz pa pod tuš in se dat v miruser posted image ...pol pa kostanje pripravim..mi jih je tast poslal po svakuuser posted image ...pa bomo vidli kako bo,upam,da ne bo nobenga napenjalouser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.10.2007 18:32:16   
melaverde
Ciaoo

Mi smo krstili Vala v nedeljo in osebno bi svetovala čimprej ker si ne predstavljam teh galam ko so večji ?! user posted image  Naš župnik je seveda na krst pozabil, pol smo vse improvizirali da je bilo gorje...hvala Bogu nisem komplicirala z oblekami in ne vem čim ker je vse skupaj trajalo 10 min. Sej se nam je pol ful opravičeval ampak sem bila že slabe volje...
Moja nečakinja se je krstila v Ankaranu in je bil krst za ga snemat. Župnik priprav sploh ne zahteva, skupaj z mašo ni trajalo niti uro in na koncu smo spravili celo cerkev v smeh: župnik je dvignil Emo v zrak, da pozdravijo novega kristjana in je vsem pomahala user posted image user posted image  Niti da bi trenirali cel mesec...

Midva sva tudi danes pohajala po Kopru...full lep dan!!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.10.2007 18:37:12   
majrim
ej mela,kje si pa klatila???..tudi kje okoli ogrlice??

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?