|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
19.9.2007 20:50:34   
Sibil_
Hehe nektarina-a tako ti to, ko jejo otroci še ti za družbo malo prigrizneš...se te prav predstavljam.

Majrim-bamby je pri hotelu Koper, tam ko so trgovine, zraven Adecco agencije za zaposlovanje.Ima pa samo otroška oblačila, menda nekaj tudi nosečniškega.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.9.2007 21:19:41   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image ....evo,ker ni nobene tu pa grem likat

majrim evo me, pusti likanje, bo počakalouser posted image
Bamby trgovina je meni en škifo, cene pa ulala. Smo šli popoldan ogledat če majo kakšno prehodno jaknico, me je skori na rit vrglo, 34€ ma da bi bla vsaj lepa!! Una ki jo ima (majrim- uno ki je imel danes) je bla 14€ in je 100x lepša..no vsaj meni.

< Sporočilo je popravil thaiss -- 19.9.2007 21:20:06 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.9.2007 21:24:55   
majrim
user posted image hehe...sem zlikala...se je preveč že nabralo...zdej pa me čaka tole gor...še nežo počakam,da se zbudi iz prve runde,pol pa kar gremuser posted image ...danes mi je zaspala na previjalni...komaj je bla dobro skopana,ona je že zaspala...še oblečt je nisem mogla pravuser posted image
...pa kake cene so tam v Bambyu???..bo treba skočit kaj v avstrijo al pa v brežice..v kik..
..kaj ga delate??...austen pa kar pije pivozgleda...dej thaiss poškiliuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.9.2007 21:27:24   
majrim
34???????? ma daj,si nora...ajojjjjjjjjjjjj...pol nima smisla niti hodit tam...ta http://www.kik-textilien.de/slo/?id=8 ima dobre cene...a kaj ko ni nobenga v bližiniuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.9.2007 21:36:44   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

..austen pa kar pije pivozgleda...dej thaiss poškiliuser posted image

ma ni je videt, pomoje je na lepšemuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 355
19.9.2007 21:38:40   
thaiss
meni je tudi ta KIKvšeč, cene zgledajo vredu sam je predalečuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 356
19.9.2007 22:34:43   
Žana04
Večer!

Pa se spet lahko oglasim, potem, ko sem totalno odpovedala. Vročina, prebavne motnje, skratna v zadnjih dneh je bilo noro.user posted image user posted image user posted image  Da ne bi bilo prehitro dobro, pa me je včeraj, takoj, ko sem vstala, zrabilo še v vratu user posted image user posted image user posted image  in sem morala pod nujno na masažo. Skratka - za dom upokojencev.user posted image
Tudi z Julijo ni najboljše. Kašlja, ima zaprt nosek; upam, da ne bo nič hujšega.
Glede trgovin z otroškimi oblačili: meni se zdi, da so naše trgovine (B. center, Ariel, Bamby in podobne) ful drage za to, kar ponujajo. Najraje nakupujem v Okaidi in v Idexe. V Idexe se mi sploh zdi, da se včasih dobi zelo kvalitetne stvari po sprejemljivi ceni.
Grem, ker sem še vedno bolj na "off" kot na "on". Lepo se imejte in skrbite zase in za otročke.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 357
19.9.2007 22:39:40   
austen
ej punce ne me ogovarjat ... saj sem tukajuser posted image danes sem namesto piva pila kakav (če me je pa zeblouser posted image ) in medtem plačevala položniceuser posted image boljše da niti ne pomislim kakšno bo jutri stanje na mojem trr... me ža zdaj glava boli
kaj pa če bi se zmenle in šle na en šoping izlet v Kik? Ideja ni slaba a ne?
alo pejte uživat se vidimo

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 358
19.9.2007 22:41:51   
thaiss
pelješ???

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
19.9.2007 23:37:20   
NAVT
Oj, pozdravljene!

Najprej malo firbca, kaj je to Kik??? Nisem ravno na tekočem.

Mi smo kar dobro. mene je v ponedeljek zadela neka trebušna zadevaa...krči in danes driska, a zgleda da je šlo mimo. Naša Brina je hripava, a zdravnica pravi da ni panike. Aljoša pa je dobil bronhitični kašelj v vrtcu - to je bilo za lep vikend, a gre tudi njemu že na dobro. Predvsem me razveseljuje, da je šla uvodna vrtčevska kriza zgleda mimo, saj še malo, pa ne bo hotel domov. Sem se bala da bo revež doživljal šok za šokom ... najprej sestrici, pol še vrtec.

Tudi jaz zbiram načrte, kako bom zaposlila moje bližnje z našo otročad in se odpravila malo v šoping. Rabim toliko stvari, da me ne bo dva dni iz trgovine.

Majrim, Austen, Zrak, ... kdaj bomo šle na skupni sprehod???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 360
20.9.2007 7:45:35   
austen

Dobro jutrouser posted image upam da ste lepo pančkali
thaiss  peljem lahko edino za "rokco".... nabavimo eno verigo kot jih imajo vvrtcu in gremo.....user posted image Bomo pač naredile malo daljši sprehod kot ponavadiuser posted image
NAVT ti kar pokliči ko utegneš (samo danes ne, ker pride moja mama na obisk)... jaz te nisem hotela gnjavit, ker imaš sigurno polne roke dela z dvema puncama. BTW - upam da ni bilo kaj narobe v nedeljo ma ni in ni nehal.... je moral videt dekletiuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 361
20.9.2007 11:48:11   
Sibil_
Dan!

Thaiss-danes me ni bilo na kavo ker sem šla od pediatrinje šele ob 9.30, sem bila tam uro in pol-grr.Ima pa Patrik vnetje ušes in je dobil antibiotik-revček naš.PA še kar ga vročina kuha.user posted image

Žana04 a zboleli ste?No ja, saj sem jaz tudi še prehlajena.PA ne me strašit s temi trebušnimi zadevami a že po Obali to razsaja?Ajej...user posted image

JA v KIK bi tudi jaz šla, pa v C&A tudi.NAredimo šoping izlet, otroke pa poturimo možem?Kaj pravite?

LP zaenkrat, morm kosilo kuhat,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
20.9.2007 22:41:30   
nektarina
Ej punce jaz pa za ta KIK prvič čujem.. Če grem v LJ rada zaidem v H&M.Imajo lepe stvari za otroke in ponavadi  se še oči tam obleče. Ja mami pa ostane praznih rok. No tako z mano.  Odkar imam dva fantka si nisem kupila skoraj nič razen par stvari na  razprodajah. VSe gre za   ta male. Ob rojstvu  so  mi vse drugi  kupili zdaj pa je začela kriza , ker so  skoraj vse prerasli. No par stvari sem kupila v Mercatorju  za smešno ceno.Puloverčki za 4 eure, majice s kratkimi  rokavi  za drugo poletje in podobno. V torek sem šla po baby kozmetiko v Mueller in sem tam našla bodije  6 kom za 7,95 in sploh niso  slabi.
Drugače pa imajo zelo lepe stvari v Idexe in v Okaido ( kupila dobre majhne kavbojke). Bamby-cene grozne. V Trst pa nisem šla odkar sem rodila.Ja kje naj najdem cajt . Sem bila vmes v Torri d' Europa ampak nisem nič pametnega najdla.
NAVT: a ti tvoje punce  user posted image  user posted image enako  oblačiš.
JAz user posted image  user posted image včasih. Drugače imam  raje isto  stvar ampak v različnih barvah. Mama me pa doma vedno nadere zakaj nisem kupila iste. Moj izgovor pa je, da nista enojajčna. Mojemu  pa nje vseeno kaj kupim in v kaj jih oblečem. Moški pač.

NO grem spat... lahko noč.

Sibil RR.
Tokrat nič Nutelle. Sem jo pojedla. Zdaj sem prešaltala na  Kekse Savoiardi. No so lažji in manj redijo.
Ma kaj nobena si ne privošči nočno malico?? user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.9.2007 7:40:46   
thaiss
CUMA že carta svojo Tinkaro, čestitke družinici!!!

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1881447&mpage=1

user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.9.2007 8:22:26   
tejčica
Cuma, čestitke za princesko Tinkaro. Mere so pa res user posted image ! Ta bo za našega Vida.user posted image

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.9.2007 13:55:32   
majrim
user posted image čestitke cuma!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 366
21.9.2007 20:33:19   
austen
Cuma ..... čestitke še oa naše familijeuser posted image user posted image user posted image veliko cartanja in spanja pa bouser posted image

Punce pa kje ste vseuser posted image smo spet kmalu na drugo stran padleuser posted image ... v živo pa čveke, da bi lahko cel dan klepetaleuser posted image
Evo toliko od mene za danes.... zdaj grem pa še kaj naredit, user posted image spi.... jaz bi šla tudiuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.9.2007 3:07:15   
NAVT
Čestitke tudi z moje strani za malo Tinkaro.user posted image

Austen, ti kar pokliči. Ah prosim te, kakšna zamera. Meni se zdi fajn, da se s kom v živo pogovarjam o podobnih izkušnjah, pa čeprav iz tako oddaljenih krajev. Pa še simpatičen je bil. Če se bodo kot družina res kdaj oglasili, ( rekel je da se vidimo drugo leto) me kar obvesti. 

Nektarina, ne mojih ne oblačim enako. Meni se to namreč ne zdi fajn. Vsaka sta svoja osebnost zase in se bomo trudili, da se bosta razvijali čimbolj samostojno, da bosta izražali sami sebe, imeli lastne interese... Zagotovo bo veliko posnemanja in sledenja ena drugi, a to itak pride, zato ne želim, da bi ju še mi trpali v isti koš in ju obravnavali kot eno osebo. Imam pa tudi jaz rada podobne stvari v različnih barvah. Npr. hlačke enak model, ena ima roza druga bež.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
22.9.2007 14:50:39   
melaverde
Pozdravljene mame,

moj Val pridno spančka in sem izkoristla priliko, da se še jaz oglasim....
Joj, vam moram povedat da se nam že dlesni delajo...se prav bojim da bodo kmalu zobki tu ?! Ja, hvala Thaiss za pomoč pri masiranju dlesni user posted image .

Tudi tebi Majrim hvala za odgovor. Sem malo zmedena s temi kapami ker mi je patronažna svetovala naj kape ne dam. Val ima kar nekaj lask in ona je mnenja, da bi se spotil in takoj prehladil. Kapo gor pozimi in takrat kadar cedi iz noska (da ne bi šlo na ušesa).

Thaiss, a si že doma ?? Kaj si kupila lepega ??? A si pogledala koliko pride vreča ??

Lep dan vsem !!

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 369
22.9.2007 15:54:50   
thaiss
kuku, Mtaia pančka jaz pa izkoriščam gužvouser posted image

včeraj smo končno dobili prvi zobek, posledica pa tečnoba in malček povišana T.

Melaverde smo bli že ob 12h doma...to pomeni da ni bil nek hud šopiguser posted image  
Na vrečo pa se sploh nisem spomnila, bom imela izgovor da grem kmalu nazajuser posted image   Na spletu BC je cena 66€
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171401

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 370
22.9.2007 16:11:48   
melaverde
Ma ti si strašna, vse imaš že naštudirano... user posted image user posted image
Ampak to ni malo, kaj praviš ? Ma jo bova sploh potrebovali ??? Čeprav mislim, da je v IO Bimbo cenejša...sigurno !!! Ma ko greš spet čez, boš vprašala kako se namontira tisto za noge ?????
Če se ne da, jim nesem nazaj user posted image user posted image

ma si še gor???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 371
22.9.2007 20:34:14   
Sibil_
Melaverde kaj ti imaš tudi Loolo?Mene tudi zanima to o vrečah, Thaiss če kaj izveš prosim za info.Ampak a bomo res to rabile?No ja, jaz pri prvem sem, ampak je bil voziček Peg Perego in je bilo vse skupaj.Hmm.Pa tolk drago je to?Kaj boste strehico dale iz košare na voziček-uno ta zimsko?Jaz že imam to gor in je kul, tista ta poletna je meni čist tanka pa ful prepiha, no vsaj zdi se mi takšna, je sploh nisem dajala gor.user posted image

Kdaj se kaj dobimo?Ta teden?Reimo sreda zjutraj?Je katera za v Koper?Ali pa Izola, samo nda je placa za vozičke in da je fin kofe.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 372
22.9.2007 21:39:01   
majrim
joj,sploh ne utegnem več sledit,pa nič ne razumem o čem se meniteuser posted image ...
jessssssssssss,kar v izoli se vse dobimo...austen...,kaj praviš????...bomo prava atrakcija vse ne kupuuser posted image ..pa še pop tv naj ena pokliče, da bodo videli kje delajo največ otrokuser posted image user posted image ...samo kaj ne napovedujejo neki grdo vremeuser posted image
...mi smo bli danes v piranu...po dolgemmmmmmmmmm cajtu sem bla dol...ampak vročina pa taka,da te kap...so mi samo gušte delali uni ki so se kopaliuser posted image
...ajde,grem malo počivat še za kako uro dokler je mir....dejmo se zmenit!!!!!!!!!!!!
austen...gremo v ponedeljek v vrtec??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 373
22.9.2007 22:47:59   
austen
Ojuser posted image že spite?
torej po vrsti... kavica - sem za kadarkoli v dopoldanskem času, samo povejte
Majrim .... za vrtec se lahko zmenimo za ponedeljek, ura podobna kot zadnjič? si že izpolnila obrazec?
Thaiss in Matia - čestitke za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image
Lepo nedeljo ... med tednom se pa kaj vidimouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.9.2007 13:34:20   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...danes je bil naš prvi sprehod brez joka...še vedno ne morem verjet...user posted image ....zdej nam je jasno,da ji tamali paše le lupinica in zaenkrat bomo upoštevali njene želje...user posted image ...sem lahko vsaj v miru spila kavo danes ob morju...kako čudovito jutro je blo...
...uf,šibam,se je zbudila, v peči pa še kosilouser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?