|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
26.9.2007 12:57:27   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

26.09.2007

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   scorpiogirl- GPuser posted image

user posted image   modrookica - GPuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27.09.2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   calena - GP user posted image

28.09.2007

user posted image   calena - NSuser posted image

user posted image   sasy20 - GP user posted image

user posted image   NiLe - NS user posted image

user posted image   leni5
- GP

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
26.9.2007 12:57:56   
simvir
Živjo user posted image  na ta oblačen dan, no vsaj pri nas še ne dežuje.
Hvala za odgovere glede bolniške, jaz tudi čakam le odločbo na dom. Me je kar malo strah, ker sem z bolniško začela 30.8. pa odločbe o podaljšanju za zdaj še nisem dobila. Bom mojo zdravnico še malo poklicala, itak potrebujem bolniški list za september.

Včeraj sem pa jedla kostanj. Ker sem nora nanj se mu res nisem mogla upreti. Moram rečt, da sem mislila, da me bo bolj tiščalo v želodcu pa me niti ni. Samo spustila sem jih pa kar nekajuser posted image user posted image .

Gobe jaz jem samo če sem 100% v njih.

Tosja - tale g se je pa res čudno obnašal. Upam, da boš kmalu boljše volje saj za otročka ni najbolje da se preveč sekiraš. Bodi vesela, da je vse ok in se veseli naslednjega pregleda.

Aisha in Tejč user posted image user posted image  za dobre rezultate na NS.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
26.9.2007 13:04:24   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

jaz tudi čakam le odločbo na dom. Me je kar malo strah, ker sem z bolniško začela 30.8. pa odločbe o podaljšanju za zdaj še nisem dobila. Bom mojo zdravnico še malo poklicala, itak potrebujem bolniški list za september.

Tud jaz sem na B od 27.08. - grem  popoldan k osebni zdravnici, da mi zaključi za ta mesec...mogoče pa ona že kaj ve???

Saj se več ne sekiram - vem, da bo v torek vse drugače user posted image
Svoje bom pa tud povedala G...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
26.9.2007 13:07:46   
tejč29
Tosja nič se ne sekiraj pretirano - to so pač zdravniki - njim se vse zdi samoumevno in ne morejo razumeti zakaj mi toliko "kompliciramo" za čisto naravne zadeve, kot je npr. nosečnost. Ne dovolimo si da nas spravijo s tira...sploh pa sedaj ko smo bolj občutljive kot običajno.

Katja 271, za spol sem pa čisto pozabila vprašat, ker sem bila popolnoma fascinirana od tamalega....mi pa Pušenjak nič ni rekel če bi želela izvedeti spol...verjetno ni bilo vidno ali pa pove samo če vprašaš....pa saj ni važno - jaz imam občutek da bo punčka...bom pa vprašala naslednjič ko bom imela UZ, če ne bom spet pozabila user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
26.9.2007 13:09:06   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Gobe jaz jem samo če sem 100% v njih.

Sem tud jaz dvakrat jedla mlade marele, pa so me pol tu na RR zasekirale, ko sem vprašala... tak da sploh nočem več na drug forum user posted image
...če ti ni slabo, pa če te joške ne bolijo...
pol to ni dober znak... user posted image user posted image user posted image - zaradi takih neumnih debat, sem mogla mal predaha naret! user posted image user posted image user posted image

Sem se mogla mal "spucat". user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj sem kot nova!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
26.9.2007 13:13:22   
zolika
ojla dekleta! Kako ste kaj?

Tosja vidim da j eza tabo ena ne preveč prijazna izkušnja v MB porodnišnici? Saj veš, da za vsakim dežjem posije sonce - morda pa so imeli samo slab dan - tako kot jih imamo tudi mi - saj smo samo ljudje - tako kot oni! ne zagovarjam jih - ampak tudi meni se včasih zgodi da sem tečna ko JOOOOOOOOOOOOJ! Pa nič ne morem...res pa je da delajo v takem poklicu kjer tega ne bi smelo bit! Žal...ampak je! Sicer pa se vse povsod lahk opojavi kak tak "tečnež"...kaj ne?

Tako,da...GLAVO POKONCI IN gremo naprej!!!!! Preveč lepega se v nas dogaja da bi nam tile v belem to pokvarili....user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
26.9.2007 13:18:04   
Ketrin
Ja, Tosja, se strinjam s tabo!

Jaz sem tudi mal nehala brat vseh stvari tukaj gor....se mi zdi, da smo me aprilčice še najman komplikatorke, madona. Povsod neki piše da ne smeš, pa školjk, pa morskih sadežev, pa pršuta, pa gorgonzole, pa kostanja in gob in jetrc....Madona jaz to vse jem. In tudi G. ko sem jo vprašala kaj zdaj ko sem noseča, kakšni napotki, je rekla: kot do sedaj...pač zdrava prehrana, to pa je raznolika prehrana, ne sam sadje in zelenjava....

Uf, jaz sem se tudi mal razburla....najbrž zato ker sem lačna in čakam sodelovca da pride z malce, da grem papat! user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
26.9.2007 13:32:10   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Ketrin si me nasmejala user posted image  user posted image  user posted image

Zgleda, da res najmanj kompliciramo... user posted image Si mi lušte nardila (pa čeprav nimam nekega apetita), da grem nad grozdje..............

pa ne smem ga preveč, ker je sladko, pa............. user posted image user posted image user posted image To je bil medklic nekoga drugega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za kosilo pa bomo danes imeli borovničeve cmoke in kompot........... to pa se mi res lušta!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes smo napolnili 12t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 26.9.2007 13:43:32 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
26.9.2007 14:37:30   
Ketrin
Ja, če je pa res, no! Sam neki ne smeš pa moraš....user posted image  Pa roke si moramo bolj umivat, mater ko da si jih prej 3 dni skup nisem... user posted image

Meni se res zdi, da smo tukajle gor vse bolj življenjske in realne...user posted image  Kok bodo šele naši user posted image  fajn! Ufff!

Čeprav sem ravnokar pojedla in popila Donat in čakam na..... user posted image , si mi naredila lušt s telimi cmeki.... Takoj po službi jih bom šla kupit! Mnjam.... Drugače pa se meni vsak dan in skoz in skoz luštajo makaroni z mletim mesom.... Sem jih včeraj tolk skuhala, da jih bom še danes jedla... Jupijjjj!

No dost o hrani, grem še mal delat. Potem pa domov, jest! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
26.9.2007 15:11:37   
sinskaT
Jaz tudi nerada pebiram teme, ki se začnejo z ne smeš/ni dobro/pazi se/da ne bi itd.,. Res, da sama včasih kaj zakompliciram, ampak ste ostale tko fajn, da se takoj pomirim.

Pa škoda se razburjat nad našim zdravstvom, ker itak vemo, da je v pm in se jim gre za $$$.  Take fajne user posted image user posted image user posted image , ko smo me se pa res ne bomo pustile provocirat a ne.

Želela sem samo še dodati, da zadnje čase zelo rada dobro in veliko papcam in prav je tako. Ste mi lušte nardile s cmoki in makaroniuser posted image , tako da adios amigos. Gremo za šporhut!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
26.9.2007 15:17:20   
scorpiogirl
souser posted image , vam pošiljam mal sončka, ker zunaj je bolj turobno user posted image
smo danes spet vidli našga sončkauser posted image
veliki smo že 39,2mmuser posted image  čist je bil/a aktiven/na ... so rokice mahale, pa nogice brcaleuser posted image

glede hrane men tud ni G nič komplicirala ... uravnoteženo, pa ne pretiravat s slanimi, sladkimi pa mastnimi zadevami.

Tosja, dobro da greš še v Feldbach na NS, bojo tam nardili tolk boljšeuser posted image

en lep dan, punce, jst šibam rihtat en kup enih papirjevuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
26.9.2007 15:59:05   
NiLe
Čao punce,

zunaj je pa res pusto in mrzlo ... brrrrruser posted image . Še malo, pa grem domov se stiskat k mojima škratoma in user posted image . Pa še cel popoldan bomo skupaj, kar se redko zgodi in pekli bomo pico, pri tem pa vsi sodelujemo. Superca!

Kar se prepovedi tiče: všeč mi je, da ne komplicirate. Sem kar čudno pogledala, da naj ne bi jedle gob in kostanja. Če ste za gobe zihr, da so OK, ni problema. Kostanja se pa tud ni treba nabutat, da nas ne bi preveč napenjalo. Jaz se pri hrani res ne omejujem. Jem vse po malem. Tudi pršutu se ne morem odpovedat user posted image . Edino tatarca in plesnive sire bom zaenkrat pustila pri miru.

Ful fajn, ko nas pridno obveščate o pregledih NS. Jaz komaj čakam petek, ko pridem na vrsto.

Tosja: žal mi je zate in za to izkušnjo, ki si jo imela. Veš, mene je v vsaki nosečnosti doletela kakšna taka nevšečnost, tako da vzemi to v zakup in glej pozitivno in se veseli pregleda v AVT.

Uf, koliko je že ura. Grem k mojim sončkom.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
26.9.2007 16:25:08   
kekec in mojca
Tosja, v prejšnji nosečnosti sem imela po trebuhu FUUUUUUUUL strij in posledično so me vsi "trebušni" UZ boleli kot sto user posted image . Enkrat sem to omenila sestri v porodnišnici tik pred pregledom, pa me je nadrla (ampak res nadrla!), da si vse skupaj zmišljujem in da UZ že ne more boleti. Jaz pa v jok... user posted image  Da pa je bila slika še popolna, je takoj, ko sem stopila v ordinacijo na pregled, zdravniku rekla, da sem občutljive sorte in da me UZ bolijo. Ko je dr. Japelj pogledal moj trebuh, pa mu je tako ali tako postalo vse jasno in ni ničesar komentiral.

Skratka, na pregledih sem bila v MB P samo 2x, pa se jih bolj ali manj izogibam. Je med nami katera iz SG? Tja bi namreč rada šla rodit... če bo šlo vse po načrtih. Zato bi bila vesela kakršnekoli informacije o tej porodnišnici.

Glede prehrane pa takole: pri malem Kekcu sem v 15. tednu zakrvavela in sem morala it za nekaj dni v bolnico. Tam sem od drugih nosečk slišala, da ne smeš jest kivija, ker povzroča splav, pa pršuta, ker meso ni kuhano in je lahko okuženo, pa biftekov in paštet ter podobnih stvari... Obrnila sem se na eno zelo prijazno sestro in mi je rekla, kar sem se potem držala in se držim tudi danes: jemo lahko vse, vendar v zmernih količinah. Če bi bilo res kaj prepovedano, a mislite, da ne bi dobile pri G seznama, kaj lahko jemo in česa ne??? user posted image

(Mimogrede, v bolnici smo za zajtrk dobile pašteto...!)

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 26.9.2007 16:28:03 >

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
26.9.2007 18:35:01   
tosja
user posted image Vse tiste, ki ste imele težave s user posted image do sedaj se pokorno javljam...ta teden pa je meni začelo smrdeti...
Ne bruham, sam slabo mi je pa ne prenesem - mleka user posted image , občasno mesa user posted image , danes so se mi še Pečjakovi borovničevi cmoki postavli pokonc user posted image
Včeraj sem imela za kosilo grozdje! user posted image user posted image

Sem vesela, da imam končno kak user posted image znak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
26.9.2007 18:39:52   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Skratka, na pregledih sem bila v MB P samo 2x, pa se jih bolj ali manj izogibam.

user posted image user posted image user posted image tud jaz se bom v bodoče user posted image user posted image user posted image

Sem se spomnila, da nisi verjela, da moje olje proti strijam (Avent) diši...pa če dobr voham user posted image user posted image user posted image
RES diši! user posted image
Pred kakšnimi 14 dnevi sta se user posted image   in sestričnina mala parfumala  user posted image user posted image user posted image đizus - ja, takrat mi je prvič nekaj tako zelooooooooooooooooo zasmrdelo...bljakkkkkkkk

Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.9.2007 18:43:10   
sky77
Ojla

Sem bila brez interneta, pa ne zato ker bi naš operater kaj zašuštral. Je bil glavni krivec za to kar naš nadebudni 16 mesečnik, ki je izklopil telefonski kabel. In to ugotovimo šele zvečer. Jaz sem pa cel dan hodila čekirat če internet slučajno že dela.

Sem pa še vedno doma ker je mali na antibiotikih, ampak vam povem da komaj čakam ponedeljek da grem spet v službo. Ker tole je noro. Ima toliko energije in je vseskozi aktiven, da zvečer samo dol padem. No ni čudno da kile ne gredo nič gor. Me je danes nekdo vprašal če sem slučajno shujšala. No na račun slabosti v nosečnosti že ne. Komaj čakam naslednji četrtek ko imam nuhalno da spet vidim malo pikico in da spet dobim občutek da sem nosečka. Ker se sploh ne počutim user posted image . Nimam ne bolečih prsi, še trebušček samo jaz vidim da je. No saj po eni strani je to čisto fino, po drugi strani se pa samo obremenjujem s tem da je kaj narobe. Sej sem smotana ker je bila že prva nosečnost čisto idealna in brez vseh nosečniških simptomov.

Hrana - jaz jem vse, tako kot sem tudi v prvo. So me takrat sicer nekaj strašili da ne smem pršuta, ampak v zmernih količinah ni škodljiv. Edino gob se pa izogibam. Ker je baje ne recept da rodiš pred rokom, da ješ vložene kisle gobe. No pri meni to sicer ni preizkušeno, ker sem itak rodila pred rokom. Bi pa drugače vsekakor probala če bi bila čez rok.

Umivanje rok in neprijemanje živali - mislim kakšno štalo znajo nekateri naredit. Je res nevarno če user posted image  ni prebolela toksoplazme, ampak jaz sem že prekužena tako da mi ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.9.2007 19:07:30   
tosja
Tiste, ki ste že bile na NS - koliko ste plačale??? user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
26.9.2007 19:09:45   
resnično srečna
pozdravljene...

resnično nesrečna sem danes...včeraj sem klicala svojega G za pregled, pa je rekel naj pridem urgentno danes ob 07.00 zjutraj...čakal me je izvid brisa...PAP C (prejšna trojka)...

takoj na klikniko...jutri imam odvzem tkiva materničnega vratu...ker sem stara nad 35 let mi že pripada brezplačna NS, ki jo seveda obvezno moram narediti v porodnišnici...

G. me je poslala danes tja, ker sem že šla zaradi odvzema tkiva in poglej frajerje...oni naročajo samo telefonsko....pa čeprav kličeš iz hodnika pred sprejemno pisarno...

tako imam jutri urgentno NS ob 10.15, ob 11.50 pa še odvzem tkiva...ne vprašajte kaj se vse dogaja v meni...katastrofa...100 vprašanj in nobenega konkretnega odgovora...kaj bo z otrokom nimam pojma, kaj je z menoj še manj...

v glavnem upam, da ne boste nikoli tega izkusile na svoji koži...

zato uživajte v sreči...

ker sem jaz trenutno in očitno bom še nekaj časa prekleto nesrečna...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.9.2007 19:36:26   
SpeliG
Vas dva dni nisem brala, ker nisem utegnila, zdej pa ste me spet spravile v dobro voljo. Meni gre tut BLAZNO na živce tisto "ne smeš jest to in ono", če ješ raznoliko in zmerno ne more bit narobe. Meni je moj G. glede prehrane rekel samo, naj ne jem za dva in vsega po malem, pa bo vse OK. Potem sem tukaj na RR najdla, da ne smeš kivija, pa ananasa, pa nevemkajševse, čeprav res ne vidim nobene podlage zakaj bi to škodilo. In zakaj nas ne bi zdravniki potem opozorili na to, če to res škodi. To so po mojem kakšni nauki še iz starih časov. Sicer pa sem tut jaz precej cmerasta in razdražljiva, zjokala sem se npr. ker se je naš novi mali kuža polulal sredi jedilnice. Me je user posted image  hotel potolažit, da bomo kužico kregali in se ne bo več, potem sem še bolj jokala, zakaj bo kregal ubogega kužka... Naslednji dan sem se malo zaletela z ramo v štok od vrat in začela jokat zarad tega (pa mi ni ravno ramo odneslo stran...).Vglavnem, norišnica. Pa še grozno počasna se zdim sama sebi, zjutraj sem popolnoma neučinkovita, čas kar gre in je treba v službo, jaz pa še v pižami hodim naokrog.
Glede cene NS; pregled imam čez en teden v Dravljah, mislim pa da so rekli, da je cena 50 EUR, s CD- jem pa 60EUR.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
26.9.2007 19:44:17   
5erca04
Evo mene iz NS pa smi bili malo prehitri. Dete je še premalo mer komaj 4.30cm, moral pa bi biti najmanj 4,5cm velik da zmeri NS.Tako , da imam spremenjeno NS na 09.10.2007,in mislim da bo tudi takrat rok prestavljen na 14.04.2008,tako je včeraj izračunala . Bomo videli kako bo,sicer pa plod lepo napreduje nič ne zaostaja od zadnjega pregleda. In ve ste zvedele že kaj na NS, kaj podobnega kot jaz, da je prehitro? Saj bo!user posted image LEP POZDRAV VSEM

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
26.9.2007 19:45:46   
5erca04
NISEM ŠE PLAČALA BOM PA PLAČALA 60E PA ŠE POSNELA MI BO NA DVD.TO JE V MB-JU.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
26.9.2007 19:54:49   
5erca04
user posted image NEKAJ MI VSE SKUP ŠTEKA.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
26.9.2007 20:30:19   
scorpiogirl
resnično srečna, to je pa res hudo, da ne dobiš nobenega konkretnega odgovora, samo prestrašijo teuser posted image  držim pesti, da bo vse ok s tabo in user posted image

jst pa samo še čakam, da pride dragi domov ... sem že čist utrujena, je bilo treba prezgodaj vstat ... bomo šli v bolj zgodnjih urah spatuser posted image

aja, moja sestrična je danes rodila fantkauser posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
26.9.2007 20:47:32   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: 5erca04

user posted image NEKAJ MI VSE SKUP ŠTEKA.

meni tudiuser posted image

(odgovor članu 5erca04)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
26.9.2007 21:21:07   
zolika
Spet ta "resnično srečna"?!?!?!?!

ne morem prebrat cele strani! user posted image

NS pride pri nas 60e!

lep večer

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......