tasyo
|
Ja, če Ita in Aut ne bi bile takoo daleč, bi se sama tudi sigurno odpravila po nakupih tja. Tako pa ob mojih slabostih - ni variante. Je pa res žalostno, kako za nosečke ni nikakršne izbire pri nas, ob tem da kar naprej poslušamo, kako bi bilo fino, če bi bilo slovencev več. A medtem, ko mali Slovenčki rastejo v bušijih, naj pa nage okol hodimo???? Res upam, da bom dobila kej za oblečt v soboto. Sej v bistvu niti ne pričakujem oh in sploh, v bistvu bi mi najbolj prav prišle kakšne črne hlače, da so univerzalne. Pol bom pa že pokombinirala s čim živahnim zgoraj, pa ne bo tako turobno. Tosja, ti si pa neverjetna. Odkar sem jaz na bolniški, ne delam praktično ničesar - skuham, to je pa tudi vse. Pere moj , sesalec jepretežak, pri likanu me boli križ in me takoj začne špikat, pa se kar zanesem na mama servis. Sej imam že prav slabo vest, ampak če je tolk rizično, da moram bit doma, pol bom pač potrpela še toliko, da ne bom počela nič kaj zelo utrujajočega. V začetku je bilo zelo težko, ker sem povsod videla nekaj, kar bi bilo potrebno postoriti, zdej pa sem se že kar razvadila... Kam se pa selite, Tosja? Daleč proč? Midva sva danes prevzela najino hiško, ampak morajo odpraviti še kup napak, pa potem bo potrebno notri še vse do konca zrihtat, glede na to, kako se vse vleče, verjetno ne bova uspela do aprila vse poštimat in se bomo selili šele poleti. Mogoče pa nam bo le uspelo... Jaz sem še vedno optimist. Ja, pa da ne boste mislile, da sem čista lenoba, sem si vseeno našla delo, s katerim se zamotim. V spalnici v otroškem kotičku rišem na steno, tako da bo naš mali pikolino imel pravljično deželo okoli sebe. S tem is dam mal duška, da se potem lažje zdržim, da česa ne kupim v trgovini za malčke...
|