Suzi*
|
Olja, punce, samo na hitro, preden se mali zbudi. Včeraj smo bili pri zdravniku, baje je velik teh virusnih obolenj na dihalih trenutno, kot ponavadi nismo dobili NIČ!!!. samo fiziološko raztopino za nos, pa velik pit, sobno temperaturo, 3x na dan sladoled , nič ogrevat prostorov,....drugač je bla pa huda noč, sem čis panični napad doživela....sem šla k tamalmu, da bi mu dala pit, pa je tako paniko zagnal, začel hropet, skor dihat je nehal se mi je zdelo, ma če se ne bi umiril, bi ga na urgenco pelala sred noči. Pol sem ga dala pa k nama spat, pa skor celo nočprečula, pa poslušala kako hrope... Me je dohtarca včeraj tako prestrašla, da če bo hropel tudi v mirovanju ali pa da se mu začne prsnica udirat med dihanjem, da mormo takoj v bolnico. Panika. je pa mali še bolj brez glasu kot prej, pri čiščenju nosa doživi živčni napad, noče pihat pa da se ob tla vržeš...lump mali. Sploh več ne vem kaj nej. A katera bolnim otrokom daje kakšen sirup??? ker se mi zdi da ga mučim, ko mu nič ne dam razen čajčkov z medom. Eh, mal sem mogla pojamrat. Drugač sem ok, bebica pridno brca, ampak trenutno skor nimam časa o tem razmišljat. Aja, me pa očitno daje tale gnezditveni sindrom, ker sem danes po dveh in pol letih se sparavila ravnoprej na kupe papirjev (položnice plačane, milijom nekih izpiskov, plačni listki,....itd itd) in sem tako lepo vse stran pometala in prostor naredila za nove kupe. Punce, kaj od starih dokumentov hranite in kako dolgo???? Takole, zjutraj sem pojedlakos kruha z maslom in marmelado, prej en štrudelj, zdaj jem Maxim-kokos, za kosilo pa ne vem kaj bi. Apetita kar nekako nimam. Mogoče bodo kakšne testenine ali pa njoki. Pa solata. Lepo bodite.