|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
24.9.2007 7:49:22   
polonca78
dober dan februarčice!
se samo na hitro javljam, ker sem ful vesela, da lahko povem, da je včeraj dragi prvič začutil brce! user posted image  user posted image sva bila čisto iz sebe! zdejle moram it pa kri dat, potem pa delat user posted image . dragi je šele šel, pa že odštevam kdaj ga bom spet videla. sploh si ne morem predstavljat kako ste ene boge, ko se tako malo vidite z lubijem. user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
24.9.2007 7:59:11   
katka37
Polonca, dobrodošla nazaj, čeprav si bila na lušnem in bi verjetno še malo ostala, če bi lahko, smo te kar pogrešale. Naš edini blažen moški med ženami je bil prav priden in je lepo skrbel za seznam user posted image , ko te ni bilo. Hvala tudi za čestitke, smo prav veseli še enega user posted image .

Meti, kaj sva se midvi zmenili za frizerja? Tudi jaz sem bila, vendar zaenkrat samo na striženju, pa še to sem komaj zdržala. Na barvanje pramenov pa še grem enkrat novembra. Bo težko, ker zelo težko sedim, nasploh imam zelo napet in boleč trebuh. Čestitam ti za brcike.

Danes me čaka pregled in spet bom videla našega Tina. Se bom pogovorila z G glede bolniške, se mi zdi, da je vedno huje z otrdevanjem trebuha in zbadajočimi bolečinami, praktično me boli skoraj ves čas. Da ne govorim o križu. Bom morala začeti izvajati neke posebne vaje, drugače ne vem, kako bo šlo. Po drugi strani pa bi le še malo delala, smo se z otroci super ujeli. Sicer pa glavno, da je z user posted image  vse v redu. Se že kar pošteno vidi, kako brca.

Nekatere ste bile zelo pridne, Itata je pa itak spet polna energije.

Janey, saj boš nadoknadila, zavihaj rokave, pa bo, zagotovo ti je še vedno uspelo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
24.9.2007 8:07:01   
katka37
Polonca, zdaj sem videla- super za brcike tudi tebi, bravo, uživaj user posted image .

Za tiste, ki pa se malo vidite s svojimi dragimi- zdaj vam vsaj družbo dela še user posted image , tako da je verjetno malo lažje. Držite se. Je pa potem snidenje toliko lepše.user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
24.9.2007 8:57:58   
MetiLu
Jutro čveke user posted image

Ella79, za kavo ne vem, pomojem daš itak čist malo mleka notr, jest je sicer na teče sploh nikdar ne pijem, ker mi čist želodec obrne... Jest tud prakticiram železo, ki ga zmešam z malo vode, da gre lažje dol user posted image , potem pa hitro 100% pomarančni sok čez, da bo izkoristek maksimalen user posted image

Polonca živjo z dopusta, sva najine user posted image  pomojem istočasno začutile user posted image user posted image user posted image  A ni super občutek, se mi zdi, da se čedalje bolj zavedam, kaj se odgaja user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
24.9.2007 9:07:48   
pina-1
user posted image user posted image user posted image  sem napisala cel roman, pa sem smotana stisnila prekliči....

ah v glavnem, dobro jutro vsem. Vidim da ste lepo preživeli vikend. Mi tudi... Smo se naužili sončka....

sedaj pa veselo na delo.

V glvanem smo že vse februarčice pri brcikah. Lepo lepo.... Ene jih čutite bolj konkretno ene manj. V tolažbo vsem tistim, ki jih še ne čutite. Jaz sem v drugo noseča pa se moje dete komaj kaj oglaša. Pa grem v 19t. Sem pa tam me poboća, me pa zna tudi dva dni pustit na suhouser posted image . POl pa sem vsa panična, da je kaj narobe...Jah v drugi nosečnosti se vse bolj sekiram kot prvič... Ma sem prov čudna...

POlonca dobrodošla nazaj in bravo za brcike...

Se naj še pohvalim, da je danes padla odločitev o novem vozeku... Sem dobila od ebaya sporočilo, da ga pošiljajo v slovenijo. Stal me bo skupaj s poštnino 329,50€ tako podoben je v BC 417€. Samo možeka moram še prepričat, pa dinarčke zbrat. ČE ne prej pade ko dobimo paket za dojenčka od CSD.

No grem delat sedaj...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
24.9.2007 9:11:51   
itata
jutro,
kako gre? pri meni zelo razburljivo. upam, da vse sedite. moj je po 10 mesecih končno uspel rešit situacijo z mamo svojega prvega otroka in sta se odselila (iz njegovega stanovanja). kot sem že omenila so bili premiki (posledično zaradi informacije, da sem noseča, kar je dalo vedeti, da je tam res konec) že prejšnji teden, ampak ker sem rekla, da naj me ne obremenjuje preveč s kakimi vmesnimi fazami, pa nisem bla čist obveščena (sprašujem pa tko al tko ne, ker niso moje zadeve). tko da je bilo dejansko vse res, da je imel resen namen tam vse zaključit in da misli z mano resno, samo tolk časa je trajal, da sem jaz nehala verjet. ker je tud njemu vmes konkretno zmanjkovalo energije - pa ne vem točno kaj so se menili in kako so si kaj grozili kdo bo koga videl in kaj plačal itd. na srečo sem se po svoje organizirala in mi ni in mi ne bi bilo hudega ne tako ne drugače. želela sem si pa vedno, da bi se to uredilo. samo volje mi je zmanjkovalo. no, in ko sem si že vse zrihtala in se pomirila, je pa še on uredil zadevo. vem, da ni dokončno urejeno in bo še cel kup drame, ampak je pa ta glavni premik!
no tolk da veste. sem mal tko zmedena danes... bom spremenila svoj moto na:

PRIČAKUJ NAJBOLJŠE, BODI PA VEDNO PRIPRAVLJEN NA NAJSLABŠE!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
24.9.2007 10:14:19   
lillchy123
Jutro user posted image !

Polonca, welcome back!
Itata, bravo! Te pa občudujem, da si si uredila življenje kljub situaciji.
Meni se je pa včeraj dokončno strgal film. in sem  se odločila, da se danes odselim nazaj k staršem.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
24.9.2007 10:29:20   
anandrej
Pozdravljene!

Najprej vam zaželim uspešen delovni teden, kak so ponedeljki fajn, a ne? user posted image

Itata, me veseli, da si je tvoj malo razjasnil stvari in ne sedi več na dveh stolih. Izgleda, da ga je tvoja nosečnost res čisto iz tira spravila in da je rabil 4 mesece, da si je opomogel. No ja, saj po eni strani ga razumem. No zdaj, ko si ti malo na boljšem, se je pa lilči poslabšalo user posted image Upam, da se vse uredi.

Polonca, vidim da si si odpočila, tako da se morava sedaj dogovoriti za primopredajo poslov user posted image . Ta teden bom objavil še en osvežen seznam, ko imam ravno že zapisanih nekaj sprememb, potem ti pa prepustim, da ne boste rekle, da hočemo moški vedno biti nadrejeni user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
24.9.2007 10:35:25   
MetiLu
Lillchy123, mi je pa kar malo hudo, ko slišim za takšno situacijo. Sem bila tudi jaz v podobni 4 leta nazaj, samo hvala bogu ne noseča. Pa sem se tudi odselila, samo ne nazaj domov (to bi bilo še slabše). K sreči se mi je hitro vse na boljše obrnilo. Upam, da kar se da najboljše rešiš svojo situacijo in uživaš v nosečnosti in potem s svojo malo pikico user posted image

Anandrej... user posted image user posted image user posted image  ko si že tako priden lahko meni dopišeš pri krvni skupini AB+

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
24.9.2007 10:36:40   
mary_lou
lillchy  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo vse kul drzim pesti

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
24.9.2007 10:39:42   
dolenjka
Dobro jutro souser posted image  in naš edini bodoči očka!

Čestitke tudi polonci za prve brcike, pa tebi Itata za napredek na družinskem področju. Illchy tebi pa želim, da bi se situacija izboljšala in da ni vse tako črno, kot si videla včeraj, čeprav ne vem za kaj se gre. Je to res edini izhod? Seveda se boš odločala sama, če pa rabiš pomoč in kakšno ramo, smo tu me user posted image  in seveda "naš moški"  user posted image
A danes ste še vse tešče al kako? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
24.9.2007 10:52:07   
itata
lilči jaz ti čist verjamem, da če ti je film poču in si se odločila selit v petem mesecu nosečnosti, da je situacija resna in da tko mora bit. več kot to in, da pač verjameš v svojo odločitev in to, da se boš sama bolje zorganizirala ti ne morem rečt. sčasoma se nam pa vsem vse urediuser posted image

čudna so pota življenja nimaš kej...

anandrej imaš prav ja, je rabil sto let. najprej se je 10 mesecev nazaj, ko je povedal, da je z mano in bi bil rad z mano "odselil" v dnevno sobo, da bi bil vseeno blizu otroku (stiki zelo omejeni pri CSD če je otrok mlajši od 1 leta). so mu glih nehal grozit z vsem možnim in je glih zbral energijo, da živi in se počas zorganizira po svoje, dobi info da sem noseča. spet korak nazaj, ker je najprej bil 4 tedne ČIST zmeden. sploh ni vedu kje se ga glava drži pa kako bo to vse zdej zmogel. pol poleti ko me ni blo mu je par zadev potegnil, ampak zdej je rabu pa še 1 mesec, da je povedal vsem vse do konca kako čuti in kako zadeve stojijo pa da tko kot je ne gre več naprej... sam vsi, ki so šli čez ločitve so povedali, da zadeve rabijo cca 1 leto, da se uredijo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
24.9.2007 11:00:22   
pina-1
lilči en topel objem in koš moči, da uspešno prestaneš situacijo, ki se ti dogaja.... Je težko in hudo, ampak je bolje zadeve rešiti dokler ni otroka zraven, ker je potem vedno huje.... Jaz ti držim pesti in ti sotjim ob strani, tako kot vse februarčice in februarček.... Tukja smo za tolažbo in za oporo....

Itata bravo za dobro rešeno situacijo.... Sej sem vedela da se bo tvoj ghospodič odločil zate, če si pa tako fejst punca...

Dolenjka, veš da res konkretnega še nisem pojedlauser posted image . Samo krof zjutraj in to je to... Bo treba kej v usta dat, samo kaj ko ni ideje... Bamby se ni noč še oglasila, suzi z idejami pa tudi ne...

Pa še res, kje je naša Suzi danes?????

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
24.9.2007 11:02:48   
lillchy123
Ne, sej ni tako črno. Ali pa tudi je.user posted image  Bomo vidli danes, ko se pogovoriva. jaz sem se sicer nekaj stvari že odločila, med drugim tudi za selitev. Moj kuža namreč prvič v življenju ni z mano v hiši, ampak stanuje v najini novi hiši. sam. in ponoči joka. In pol jst jokam. in moj dragi mi že ves čas obljublja, da bomo zadevo rešili, pa nič. No, zdaj jo bom rešila tako, da greva s kužkom k mojim staršem. In če se bo glede hiše kaj premaknilo, oz.če se bomo lahko selili vanjo in če se bo nehal obnašati, kot da je še vedno poročen, potem bova prišla nazaj, drugače pa si jaz in moj user posted image  zasluživa nekoga boljšega.

sodelavka mi je poslala:
Fantje so kot čebula - lupiš, lupiš - kar ostane je pa za zjokat.

jutri bo spet sijalo sonce.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
24.9.2007 11:03:24   
listek1
Dan čvekice user posted image  Itata ful sem vesela zate, da se je uredilo tako kot se mora. Suzi in Lillchy hvala vama za odgovore. Sta me malo pomirili. Moram pa rečt, da sem si včeraj zjutraj držala roko na trebuhu in se mi je zdelo, da je dvakrat brcnil (saj mislim da je bilo to) user posted image  Upam, da ga bom res kmalu začutila tako kot ve ostale. Res pa je, da imam majhen trebušček in očitno je najin malček bolj zadaj. Če to sploh igra kakšno vlogo pri tem kdaj začutiš svojega malčka. Pridne bodite in božajte svoje bauhijeuser posted image . lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
24.9.2007 11:05:54   
lillchy123
aja. jst sem že spila čajček, sokec in magnesol, pa sendvič, zdaj pa bom zmazala pol sirovega in pol mesnega bureka. domačga. NJAMI

Neposredna povezava do sporočila: 2941
24.9.2007 11:25:42   
torcica
Dobro jutro souser posted image !

Smo se v petek preselili (služba), pa mam bolj malo časa za internet.

Vas lepo pozdravljam in se oglasim, ko se situacija malo umiri.

Neposredna povezava do sporočila: 2942
24.9.2007 12:03:53   
dolenjka
Torej zgleda, da imamo danes februarčice dieto user posted image
No, jaz ravno ne, semza zajtrk pojedla toast (poleg soka 2 svežih pomaranč) in aktimela, ko sem prišla v službo pa sem napadla domačica piškote user posted image
Imam še celo goro sadja na mizi, pa mi ne diši, bi kaj konkretnega, sam glede na gužvo v službi se mi zdi, da se mi kaj drugega kot sendvič v menzi ne obeta. No, vsaj do prihoda domov user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
24.9.2007 12:34:00   
itata
lilči men se zdi, da je kar fajn tkole vsake tolk k res veš da tko ne gre naprej ful na ostro zaropotat (ok ne zaradi kakih nerazumnih zadev seveda, ampak takih življenjskih). ker če se pol premakne se, če ne se pa nikol ne bo... al pa ga pustiš neki časa na mir in delaš ter živiš po svoje. če te ima res rad, uredi svoje zadeve in se ti pridrui (če tebe seveda že vse ne mine vmes). tko sem jaz nardila. mal sem ga izključila in se brigala čist sam zase - pa je počas dojel, da ga ne mislim čakat. in da če ne bo on zagrabu, bo pa en drug čez čas...

hvala vsem za spodbudne besedeuser posted image  sej zadeva še ni urejena... sam je pa napredek... bom še sigurno kaj tud pojamrala vam, tko da se me še niste rešileuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
24.9.2007 13:29:02   
polonca78
katka37, držim pesti za današnji pregled! vedno je luštno gledat naše otročičke! user posted image upam, da ti bodo bolečine popustile, drugače boš pa na bolniški počivala in z nami klepetala. user posted image kateri razred pa učiš?

Meti7707, enkratno je čutit brce! včeraj je mojega kar vrglo, ko jo je začutil.user posted image ker trenutno delam za računalnikom in peštam trebuh, me je začel tako brcat, da sem se morala za minuto nazaj naslonit in je nehal. očitno misli, da bo imel glavno besedo.no, do poroda najverjetneje res, potem mu pa špinača in brokoli prej ali slej ne uideta. user posted image user posted image user posted image

pina-1, upam da ti uspe dragega prepričat, da bosta čimprej naročila voziček! midva nekako še čakava na morfologijo, potem pa bodo tudi začele večje stvari padati. igrač ima že toliko, da se mu bo zbledlo.user posted image user posted image

itata, enkratne novičke! samo, da se stvari rešujejo in premikajo. držim pesti za čim mirnejšo pot, če bo pa hudo pa tako veš kje nas najdeš in ti bomo stale ob strani. najprej ena res dobra novička od itate, potem pa bum lilchy123 naznani svojo odločitev! user posted image upam, da se ti bodo stvari čimprej razrešile! me pa veseli, da si tako pogumna in veš kaj bi rada, da si pripravljena tudi na drastične ukrepe! držim pesti, da se ti situacija razreši tako kot si sama želiš!

anandrej, res si priden! meni je vseeno kdaj bo (ČE BO user posted image user posted image user posted image ) primopredaja. ko se ti ne bo dalo več, povej in bom nadaljevala kjer si ostal. user posted image

listek1, držim pesti da čimprej začutiš brcike!

seveda pa ne gre brez obveznega poročanja o snedenem! kdo je na dieti?!?!user posted image user posted image zjutraj so padle müsli in mleko, malica je bil kruh in ementaler, grozdje, čaj, za kosilo pa bo včerajšnji chilli con carne in pečene paprike pa kruhek. potem pa moram it naprej delat, tako da se mi obeta samo še večerja. samo da današnji super delovni dan mine in bom lažje dihala. držite se čveke!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
24.9.2007 13:37:08   
Janey
Sem uspela malo preletet ampak me spet bašejo tako da letim...samo sem htela rečt:
itata veselim se s tabo...user posted image user posted image user posted image user posted image  po dežju vedno posije sonce...ti si dober primer, da ne smemo obupati in da je potrbno si življenje naredit takšno, da smo srečni in mi uživamo v njem...kajti zdaj smo pomembne me in naši otroci..če imamo partnerja ob sebi pa še toliko boljše.

vse ostale pa....vas pokomentiram drugič...letim...zalostna...papa

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
24.9.2007 13:37:31   
Janey
aja še to
4.10 mofro

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
24.9.2007 14:06:59   
bamby
Ste se pa že načvekale danes user posted image . Jaz nisem imela nobenega časa, saj sem kmalu, ko sem vstala šla takoj v trgovino. Na srečo sem lahko šla sama, ker če grem s tamalim, sem takoj ob živce in ne morem ničesar pogledat. Sem pa mogla za moževega nečaka kupovat za RD. Sem dobila kar luštne kavbojke in majico user posted image . No, potem sem mogla iti še po špezo, pa sem srečala sodelavko in sva čvekali, pa še mama se je znašla tam. Potem me je že mož klical, da rabi avto, ker je imel drugega razšraufanega in spet se mi je mudilo domov. Pa še mamo sem pripelajala ne kavico. Zdaj, ko smo že pojedli in je mož že odšel na popoldansko izmeno, sem se jaz usedla pred računalnik, da vidim, "kwa dogaja"?

Polonca, tebi najprej dodbrodošlica spet med nami!!!
itata, tebi čestitke za napredek s partnerjem. Se mi je kar zdelo, da se bo čez čas tudi pri tebi vse uredilo, kar je tudi prav. Sploh pa je za vsako stvar potreben čas. Še dobro, da si tako močna in samozavestna oseba, da se nisi pustila sprovicirati in si sama ubrala pot.
lilchy, zate tudi upam, da se bo zadeva uredila. Verjamem pa, ko je mera polna, se ti strže. Potem nastopi čas za razmislek in takrat so odločilni trenutki, da se zadeve uredijo. Tudi tebi bo še sijalo sonce!

Glede brcik naših user posted image . Jaz sem tudi že pred časom mislila, da čutim user posted image , pa se mi vse prej zdi, da je bila verjetno željavečja, kot samo dogajanje. Kasneje sem ga pa res čutila, kar sem prepričana, vendar sedaj ga spet že nekaj dni nisem. Upam, da ni nič narobe, saj je še tako majcen, da res ne more ves čas migati. Sem pa v 20.t.

Mi smo včeraj tudi šli gledat za kostanj, pa je še ves na drevesu in v ježicah user posted image . Očitno smo šli prezgodaj. Sem ga pa danes nekaj kupila za dušo user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
24.9.2007 14:22:12   
MetiLu
Kakšna dieta, kest mam že tolk kalorij za sabo, pa sploh še nisem nehala jest  user posted image

Začela z železom in pomarančni sok, potem sem pojedla pare Spekulas piškotkov (mmmmmm), spila en sadni jogurt, za malco sem imela sabo lazanjico in rdečo peso, za čez sem pa pojedla že ene tri lepe grozde grozdja. No čez kakšne pol urce bo kavica pa potem še ena šalčka mleka čez, za popoldansko malico oz. večerjo pa še ne vem user posted image user posted image user posted image  Zvečer pa spet železo in sokec user posted image

Aja, glihkar sem zvedela, da bova danes povabljena na poroko, ki se bo odvijala to sobotouser posted image  men se pa sploh ne da it...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
24.9.2007 14:33:53   
pina-1
bamby si me prov pomirila in mi dala korajžo sedaj. Ti si na istem kot jaz. Si v drugo noseča pa tvoje dete tudi ne kej preveč miga-kot moje. Pa pravijo da je v drugo prej in bolj intenzivno...No verejtno je želja prevelika, bitjece pa premajhno, da bi lahko zadovoljilo naše potrebe po brcanjuuser posted image .

jaz sem že doma, ker mi je odpovedal en del elektrike v hiši, skratka cela štala doma...ampak bomo porihtali. šele jutri. je pa rekel majstor, da naj ne likam, ko imam prižgan bojler... glede na to, da jaz takooooooooooo uživam likat, bo bojler non stop prižganuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

danes sem še posebej vesela, ker sem zvedela, da bo moja najboljša prijateljica drugo leto še enkrat mamica... konec aprila. Bova zopet mele otroke istočasn. TUdi prvi dve sta isti letnik le par mesecev razlike.. Jaz sem tako vesela zanjo, da vam tega ne znam povedat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede današnjega hranjena: pri nas je danes malo kriza... sem zjutraj pojedal krof in kasneje še eno jabolko. Ob dvanajstih pa en višnjev zavitek. sedaj pa čakam možeka da pride domov in bomo jedli golaž od zajčka in pašto... njamiiiii... pa kisle paprike zraven..jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ampak kje je naša Suzi danes????? suzi javi se?????

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?