|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
25.9.2007 15:11:44   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Itak ima dve izbiri:
1. me pelje v šoping (mim grede: a je 50 al pa 70 EUR preveč? Dvoje sem videla pa se ne spomnim katere so mi ble bolj všeč?)
2. hodim naga po svetu (pa verjetno ne dolgo, ker bi me na kak zaprti oddelek dali user posted image  )

1. če plača on je 70€ malouser posted image
2. tam ti bi blo pa lepo... nebi rabla prat, ne likat, drugi bi te pedenali....

jah težka odločitev ni kaj...

Ampak babe sedaj sem se skori polulala od smeha.... Se mi je končno morala dvignila:))))))))user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
25.9.2007 16:01:04   
MetiLu
Oj punce, najbrž ste me narobe razumele. Sej se tud jest redim, če se mi že na hlačah ne pozna, se mi pa vidno celulit nabira pa rit poveša user posted image   user posted image  Pina-1, ko bo men stroj zatajil, bo to sigurno sušilni stroj kriv, ker oboje kavbojke, ki sem jih kupila, so mi trenutno čist na glih prov user posted image

Sicer je pa men že 50€ veliko za hlače dat, samo ti ne preostane drugega, ker cenejših ne dobiš.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
25.9.2007 17:04:37   
dolenjka
Meti, ne sekiraj se. Očitno je tebi ŽE sušilc zatajil. Kavbojke so se zožale - to je točno to! In zato ti peštajo rit, ki se je zato povesila in celulit se ti je naredil zaradi preozkih kavbojk. In zakaj? Vse zaradi sušilca! user posted image  user posted image  user posted image
Aja, jaz ne dam več 50 EUR za kavbojke, sej sem napisala da moj pride jutri in bo imel denarnico zraven. Upam! Drgač pa vsaj kako kartico, tisto plastično mislim user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
25.9.2007 17:19:16   
Suzi*
jOJ, SEM SE VAM NASMEJALA. user posted image user posted image user posted image

Sem skuhala tisto tigrovo mast, pa je malga panika zagrabla v kopalnici in mi je ven pobegnu. user posted image  Tako da sem jo pol kar lepo na štedilniku "kuhala", pa je lepo se v prostoru čutilo. Mal poznej pa še enkrat pristavim lonec. Upam samo, da moj ne bo mislil, da je to za pojest. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes skuhala makarončke z omako iz purana in mešane zelenjave. pa sem sama jedla, ker tamalmu nič ne paše jest, moža pa še ni. user posted image  Pa privoščla sem si pol koščka višnjeve tortice. user posted image  jaz lahko jem, ker so se mi že vse hlače skrčle in je kar je. V nedeljo sem imela generalno v moji omari. Sem menjala letno garderobo z zimsko, pa vse kar do februarja ne bo za nosit je šlo mal na stranski "tir". Še enkrat se moram lotit napakirat stvari za "stran".

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
25.9.2007 18:35:36   
bamby
Ste mi dale idejo, ker jaz pa na sušilc še pomisila nisem, da se cunje tudi tam krčijo. Pa imam še eno žezlo v roki user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
25.9.2007 18:41:22   
bamby
dolenjka, ti pa sploh ne verjamem, da se user posted image  po 3eh tednih ne bi pustila tipat user posted image . Kar pelji ga raje v trgovino, pa naj se izkaže user posted image . Zvečer pa, čeprav v temi, kar v akcijouser posted image . Itak ne bo porajtal, koliko ti je stroj hlače skrčil user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
25.9.2007 19:51:22   
dolenjka
Ja bamby, čez 24 ur bo taka akcija user posted image  da se bo prestolnica Evrope pošteno tresla user posted image  user posted image  user posted image  In če mu še prej pokažem kako so šle hlače skupaj pa sploh. Bo ziher vse naredil da mi ne bo treba novih kupit in user posted image  ko norc z željo, da mi kako kg sklesti user posted image  user posted image  user posted image  Evo, še en dober recept! user posted image  user posted image  user posted image
Ima rad palačinke, zato ga bom presenitila in jih spekla, serviram jih pa lahko kar na bušiju a? Sam da se ne bodo odrolale, ker ni več raven user posted image
Ja, priznam da se mi mal dogaja in že debelo odštevam, res je zadnji čas da se primaje user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
25.9.2007 20:21:23   
bamby

Ja bamby, čez 24 ur bo taka akcija user posted image  da se bo prestolnica Evrope pošteno tresla user posted image  user posted image  user posted image  In če mu še prej pokažem kako so šle hlače skupaj pa sploh.

In potem bomo po TV poslušali in gledali, kak potres je bil v Bruslju, da je pol mesta porušenega user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
25.9.2007 20:27:13   
dolenjka
O ne, naravnih katastof pa ne bomo povzročal, obljubim da se bom nazaj držala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Če verjamete user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
25.9.2007 20:55:04   
neja.mat
ojla lepotičkeuser posted image !ni glih pohvalno, sm prvič na tej strani. mi je rablo nekaj cajta user posted image . moja lubika user posted image  naj bi pršla 2.2.08 in se je ful veselim!  drugače pa pišem, da vas vprašam, kako kaj vaši kilogramčki. na zadnjem pregledu-prejšnji teden, me je ginekologinja opozorila, da sem se zredila za 7kg in da je to preveč. kaj ve menite? po pravici povedano, me je kr malo zamorila. sej ne da ful pazim pa to, sam ne privoščim si lih nekih mastnih stvari, pa ocvrtega, pic, čipsov... in mi prpelje vn, da sem pretežka user posted image  hvala za odgovor!pridne bojte!neja (belokranjka user posted image )  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
25.9.2007 21:06:40   
dolenjka
Dobrodošla neja.mat user posted image  user posted image  user posted image
Zadnji čas, da si se nam pridružila, ker še mal pa gremo rodit user posted image  user posted image  user posted image
Šalo na stran, sam res gre hitr k strela user posted image
Kar se tiče kg: evo mene, tvojo sotrpinko. Tudi jaz sem od prvega pregleda pa do prejšnjega pridelala 7 kg, pa ni kej tko grozn za opazit. Stegna so šla za 0,5 cm, v obraz se vidi minimalno, kar pa se tiče pasu in buhija pa je druga pesem, tista a veš "Odijo ljubavi...." user posted image  user posted image  user posted image  Ja in? BOm pa še shujšala, kdaj sicer ne vem, bom pa. Če ne prej, v staračkom domu k bom mela protezo pa še hrana bo zanič ker ne bom mela dobre penzije in bom v kakem zanikrnem državnem domu ždela user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ne res, če se počutiš ok in res ne pretiravaš, jaz mislim da se nimaš kaj sekirati. Jaz gledam da se vsaj malo gibam - hoja cca 2 - 3 ure (včasih 4) na teden, več pa mi tudi ne znese. Pa še to večinoma čez vikend. Pa včasih posesam user posted image  user posted image  user posted image
Sej pol se mi zdi da se mal ustavi, al ne? user posted image
V glavnem glej da poješ vsaj 2 vrsti sadja na dan in če pol kak čips sem in tja pade, ne bo nobene krize, če ti bo pa še kej težila pa nam povej user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neja.mat)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
26.9.2007 7:17:59   
itata
jutro user posted image ,
se oglašam danes pa zgodaj zjutraj, ker imam danes spet cel dan podpisovanje pogodb na programu in ne bom pri računalniku! včeraj sem bila pol tko zmatrana popoldne, da sem  prav ležala celo popoldne!!
bodite krasno!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
26.9.2007 7:19:47   
Janey
Dobro jutro.

Kako ste kaj? Zdaj se bomo pa začeli zbujati v temo in v mraz..brrr...kaka tema je že danes...bleh...

Včeraj sma dobila kuhinjo user posted image user posted image user posted image  zdaj pa čakava še keramiarja, električarja in vodovodarja...upam da bo do konc tednauser posted image  če ne pa imam vsaj hladilnik in mikrovele, pa mizo...za zajtrk in večerjo bo že od danes naprej.

Ko končava kuhinjo pa se lotiva otroške sobice...to bo pa doživetjeuser posted image

Danes bo manj dela...ko vse končam...vas preberem...

lep dan vam želim...pobožajte velike bušije.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
26.9.2007 7:22:03   
amaya
ojla punce...predem grem delat se oglasim...
vas ful pogrešam, a kaj hočemo, če delam v tako neciviliziranem območju user posted image
jaz sem v petek prvič čutila pikico...točno na 18 teden. Sprva je blo malo grozno, ker si nisem pričakovala, zdaj sem se pa že navadla...ker sem čakala neke metuljčke in ne vem kaj, sem se kar ustrašla, ker jaz sem jeguljo čutila user posted image user posted image user posted image moj se je tako smejal...zdaj pa se že veselim vsakega premikauser posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
26.9.2007 7:46:57   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ja bamby, čez 24 ur bo taka akcija user posted image  da se bo prestolnica Evrope pošteno tresla user posted image  user posted image  user posted image  In če mu še prej pokažem kako so šle hlače skupaj pa sploh.

In potem bomo po TV poslušali in gledali, kak potres je bil v Bruslju, da je pol mesta porušenega user posted image user posted image

na kakšno lepo dobro jutro.. polno smeha na vse zgodi...Bravouser posted image user posted image user posted image

grem na kavo, ampak sem se tolko nasmejala že zdej, da se m vas morala takoj pozdravit:))))user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
26.9.2007 8:05:48   
torcica
Dobro jutro souser posted image !

Na obali je danes jasen dan, ni tako hladno, kot so napovedovali. Tudi o dežju ni ne duha ne sluha. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Amaya, čestitke za brcike user posted image user posted image user posted image .

O hrani ne bom nič pisala, ker mi je zadnje dneve spet nekaj slabo. No tudi v prvi nosečnosti so prišle slabosti šele v četrtem mesecu. Upam, da se zgodba ne bo ponovila.

O kilah, jaz sem se v 18 tednih zredila za 1,5 kg, kar sicer ni veliko, res pa je, da sem štartala s 66 kg, tko da mam še zalogo user posted image user posted image user posted image .

Želim vam lep, sončen in dobre hrane poln dan.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
26.9.2007 8:12:02   
mala_pikica
Pozdravljene punce, vidim, da se vam kar skoz nekaj dogaja.
Mojca čestitam za uspešen zagovor diplomskega dela, sedaj pa uživaj v nosečnosti.
Jaz sem imela včeraj morf. pri moji G in sem bila zelo zadovoljna, tudi ona je potrdila, da bo fantek tako, da sedaj lahko počasi začnem pripravljati stvari. Na morf. je bilo vse vredu, le glavica je prenizko in posteljica sega globoko v rastezni del, mat. vrat pa se je popravil za 2mm, tako, da sedaj meri 2.9 cm. Tako, da še naprej počivanje, ponovni UZ pa imam zopet čez 3 tedne oz. 16.10.07.
Zredila sem se od zadnjega pregleda za 1kg, skupaj 4kg. Sem pa imela včeraj pri pregledu urina prisotne ketone, tako da moram več piti.

Povejte mi, če katero peče zgaga, ker jaz nevem kako bom zdržala do konca. Meni zgaga nagaja kar skozi. Danes ponoči sem bila budna do 3 ure zjutraj. Peče pa me po vsem, vedno ko kaj spijem ali pojem. Me prav na bruhanje sili in sline se mi nonstop nabirajo v ustih, da komaj požiram, ker mi je že ful nagravžno. Pa sem probala že vse od tablet do donata, mleka..., Ima mogoče še kakšna kakšno idejo, kaj bi lahko pomagalo?

Zanima me tudi koliko so vam namerili dolžino materničnega vratu?
Tako to je vse, imejte se lepo. Lp

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
26.9.2007 8:27:48   
Janey
mala_pikica čestitke še enkrat za user posted image  in uspešno morfouser posted image user posted image user posted image

Za zgago baje pomaga če si daš v usta celo pest rženih kosmičev in jih nekaj časa žvekaš...baje da je za par urc bolje (nasvet moje tašče)..

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
26.9.2007 8:34:46   
pina-1
evo kavica je že popita in preden grem na delo se še malo oglasim....

neja dobrodošla med nami.... še ena čvekica več..juhuuuu

dolenjka, ampakti jih pa streljaš... se vidi da tvojega ni doma pa si vsa naspidiranauser posted image user posted image

glede kg, ne vem kaj rečt. Do zadnjega pregleda sem se zredila za 2kg sedaj pa ne vem. Bom v petek zvedela. Se že veselimuser posted image

amaya bravo za brcike. Moje dete pa se oglasi sem ter tam. včeraj se sploh ni, pol pa jaz vsa panična razmišljam kaj je pa kaj ni. In evo ti danes zjutraj v avtu ( ko sem navila Miino pesmico) brcne.. Zgleda da bo tudi ta glasbenik po dušiuser posted image . Jao meniuser posted image user posted image user posted image

Joj sem videla da se je nekomu sušilec pokvaru. No bom tudi jaz nabavla enega, da bom mela eno škužo več.user posted image user posted image

Sem vam dolžna še poročila z včerajšnje seje z financ ministrom... Grrr kar se vozeka tiče se gospod ni premislil, ampak tudi prav. Smo pa prišli do zaključka, da v kratkem šibamo v Ikeo, po tri predalnike, pa en kup drugih frckarij- jah račun bo na koncu večji kot bi stal vozek, amšak sam je kriv... V glavnem ga ne bom še zamenjala... za enkrat je prestal prvo zaslišanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki mogoče še ne veste, v Tušu je akcija za previjalno mizo. Od brevi stan pa 110 €. Zgleda kar v redu.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
26.9.2007 8:37:37   
pina-1
glede zgage....

A se nisem jaz pred kratkim hvalila, da me ne peče zgaga... včeraj zvečer sem umrla skoraj od zgageuser posted image user posted image user posted image user posted image  Očitno se je začelo in bo tudi to dete kosmato po glaviuser posted image .

Mala pikica probaj s cockto. Meni je v prvo pomagala, danes grem tudi v nabavo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
26.9.2007 9:02:01   
dolenjka
Dobro jutro!

No, me veseli da ste se na moj račun mal nasmejale, upam, da vam bom lahko čim prej vrnila user posted image  user posted image  user posted image
Pina, kar se tiče tvojga Bajuka pa ti že veš kako se temu tiču streže (pa da ne boš dobesedno razumela user posted image  ) in nikoli ne veš, kdaj si premisli. Glej pa, da ga boš dovol pogosto na zaslišanje klicala. Predlagam pozno zvečer, ko se spravi v vodoraven položaj, takrat pa ti iz grma in ...sej veš user posted image  user posted image  user posted image
Za zgago ne vem, jaz zaenkrat še nimam problemov (in jih nočem - to pišem zato, če zgaga slučajno bere, da ne bi zdej uletela k sem se hvalila user posted image  user posted image  user posted image  ) ampak tisto s kosmiči je pa meni user posted image že samo da pomislim.
Drgač pa je tko, da je naš user posted image  čist happy k ata prihaja in me že od zjutraj veselo brca. Al pa mogoče pleše user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
26.9.2007 9:14:29   
MetiLu
Moj pikec me je tudi zjutraj med vožnjo v službo dvakrat prov močno žboknu user posted image  ful dober občutekuser posted image

Punce, dones se mi ne da delat...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
26.9.2007 9:23:53   
Janey
Meni danes tudi ni...končno se je malo umirilo.
še malo pa malica..danes:jogurt gozdni sadeži in polnozrnato štručko s sirom..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
26.9.2007 9:25:35   
dolenjka
Evo mene, men se tut ne da delat. Sem včeraj dobila potrjeno v kadrovski, da mi res ne bo treba vsaj do januarja 2009 v Bxl pridet (delat, na kak šoping pa) in zdej se mi j*** za cel svet in čakam 20. december da spokam šila in kopita user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
26.9.2007 9:35:25   
polonca78
evo, še mene!
jutri imam morfologijo in me je kar malo strah, da ne bi bilo kaj narobe. user posted image sem že cel teden na trnih. se skušam pomiriti, da mi bo detece vsaj spol pokazalo, če seveda ne bo imel ponovno prekrižanih nog. vsi me že sprašujejo kaj bo, še najbolj pa otrokov očka! user posted image user posted image user posted image sploh ne smem kupovati oblekic dokler ne veva spola. pa ne da bova kupovala roza oz. modro, ampak rad bi vedel preden se loti shopinga. jst samo upam, da bo jutri pokazal/a kaj je.
je pa zlat moj lubi. nepričakovano je dobil nekaj denarja, ki ga ponavadi takoj zafrčkava za kake kozlarije, v ponedeljek je pa 2h gledal po internetu posteljice in jogije, ker ga hoče za to porabiti. sem ga hecala naj si nov fotoaparat ali kaj podobnega kupi, pa se ni dal.user posted image

sem pa tako lena danes, da komaj gledam. na žalost pa nisem še prišla na tekoče z delom, ki se je nabral med dopustom. user posted image lena, lena, lena. sicer pa imamo sedaj olajševalne okoliščine, a ne? moram it delat user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?