|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
21.9.2007 14:02:40   
lillchy123
Moj ga je prvič začutu in vidu dons zjutri. Je še napol spal, pol je pa sam pokonc skoču.ja, ko podivjana žabica.user posted image user posted image  Pa vedno ga začutim okrog sedme ure zjutraj in zvečer in obvezno ko se peljem z avtom. Pa tudi čez dan ga čutim, ampak je takrat bolj nežen.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
21.9.2007 14:02:47   
listek1
Suzi, a lahko vprašam v katerem tednu si? Jaz ga pa še čisto nič ne čutimuser posted image  Sem pa v 19 tednu.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
21.9.2007 14:12:17   
lillchy123
Listek1, ne skrbi, nič ni narobe če ga ne čutiš do 22 ali celo do 24 tedna. Verjetno ga, samo ne veš, da je to to.
Suzy, kako pa zgleda, ko se user posted image  kolca?  user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
21.9.2007 14:44:28   
bamby
Kako ste nekateri lahko srečni, da vam kostanj rase v bližnjih gozdovih user posted image . Pri nas rasejo samo bukovce in smreke, za kostanj tu še slišali nismo user posted image . Edina varianta je kupiti ga v trgovini, ali pa na ulici že pečenega.
ella79, hvala za zaupan recept. Mora biti pa res vredu. Koliko časa ga pa pečeš tako? Jaz sem ga ponavadi dala pečt kar v ogreto pečico na 250° za 30-35 minut, odvisno od debeline kostanja.
pina, kot nosečka super izgledaš, krasen trebušček!
lillchy123, jaz imam tudi junija RD 23.
žogimarogi, uživaj na dopustu kamorkoli že greš!
Jaz sem pa danes zjutraj že skuhala en čajnik čaja in dopoldan že vsega spila user posted image . Potem sem skuhala še enega in zdaj se hladi. Mi je tako pasalo toplo piti. Se pozna, da se je ohladilo.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
21.9.2007 14:54:47   
Suzi*
Listek, včeraj sem dopolnila 18 tednov, torej sem v 19. Sem pa drugič noseča, pa sem bebo začutila prvič še kakšen teden prej kot v prvi user posted image  (že v 15. tednu), ampak zelooo nežno in poredko. Zdaj pa ga čutim že čist konkretno in parkrat na dan. Ne se sekirat, tako kot ti je Lilči napisala.

Lilči, ko se otročku kolca, čutuš tako kot brcike, ampak na istem mestu in v enakomirnem zaporednju....saj veš, ko se nam kolca, podobno. Mogoče je zjutraj vaš tudi kolcal. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.9.2007 15:21:48   
lillchy123
pol bo pa res kolcamož! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.9.2007 15:34:05   
ŽogiMarogi
Suzi  sem se prav nasmejala s tem tvojim kolcanjem. user posted image

Jaz ga tudi najbolj čutim zvečer, ko se umirim, pa tudi v službi vake tolko, sam je vse bolj nežno - važno da je. user posted image  Moj ga pa še ni čuti, nekako se noče odzovet, ko ga pokrije njegova šapa. user posted image   Ga pa sliši vsake toliko po AS.

Nič pupe in en puob,  bodte pridne(en), lepo čvekajte naslednji teden, jaz pičim na dopustič. 

Papa

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.9.2007 16:15:58   
MetiLu
Jest pa počakam še 20 minutk, potem pa šibam k fizerju user posted image user posted image user posted image  jeeeee, mal spremembe rabim zdej na jesenuser posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.9.2007 21:39:22   
Suzi*
Itak ni nobene žive duše kle gor. user posted image

meti kaj si pa nardila s frizuro'? Jaz se tud odpravljam na konkretno striženje in barvanje. naslednji teden bo padel frizer tudi pri meni.user posted image komaj čakam.

lp in lahko noč od naju dvehuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.9.2007 21:47:55   
dolenjka
A Suzi sameva?

Evo mene! user posted image  
Jaz sem moje user posted image  tudi danes čez dan že konkretno čutila, še posebej, ko sem se nahranila user posted image  user posted image  user posted image
A vam zaupam skrivnost? Jaz mojega user posted image  že skoraj 3 tedne gledam samo na sliki, ker je on v SLO in jaz tu, tko da bejbe, nič jamrat, jaz zmagujem na tem področju user posted image  user posted image  user posted image  Še 5x greva z user posted image  spat, pol pa ata pride za celih 5 dni, ker ima mami 30 let user posted image
Kaj čmo, takle mamo, bi rekl gorenjci. Sej bo boljš. Če pa slabš ne bo, bo pa tut dobr user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.9.2007 22:03:33   
Suzi*
Jaa, čakam na moža, dete spi, jaz se pa tule na RR ohranjam pri budnosti, ker če se bom ulegla na kavč me v minuti ne bo. user posted image

Dolenjka, ja to je tud hudič, če sta čist na drugem koncu. Ampak mene ubija glih to čakanje, ko vem da bo prišel, da bi lahko prišel domov, pa ga ni in ni in ni...... ratam kar nervozna, pa hodim gor pa dol, pa v hladilnik, pa čakam s kosilom,....... user posted image  Bi zarad tega raj vidla, če ga par dni sploh ne bi bilo, pol bi pa bil lepo popoldne doma z nama.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
22.9.2007 10:22:03   
bamby
Dober dan nosečke! Vidim, da se danes ni še nobena oglasila user posted image . Ali vse še spite, ali pa se stiskate s svojimi možeki user posted image . Moj je šele zjutraj prišel iz nočne, tako da nimam tam zraven kaj iskati. Naj se revež naspi.

Jaz bom pa popoldan spet štrudelj spekla. Jutri pa gremo na vipavsko pogledat, če bomo morda res kaj kostanja našli user posted image . V naših koncih rase samo divji. Si je pa sestra včeraj zaželela kostanja, pa je šla v eno trgovino pogledat in je rekla, da ga k sreči niso imeli, ker je drag kot user posted image . Kostanj je po 5€ in maroni celo po 8€. Nisem pa sigurna, če ni dodan še kakšen cent user posted image . Jaz ne vem, kaj temu kostanju toliko cene nabijajo user posted image .
Fajn bodite, meni se že čajček hladi user posted image !

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.9.2007 13:40:50   
MetiLu
Suzi, spredaj sem se postrigla, tako da imam zdaj frfru user posted image   za katerega še nisem čisto ziher če mi je všeč user posted image user posted image ah, sej bojo nazaj zrastli, pa mal sem si pramenčke obnovila, mam malo več temnejših, tako da bolj naravna barva zgleda user posted image

Bamby kam greste po kostanj? Mene tud drži, da bi ga šla nabirat. Grem zdele popoldan mal ven na luft, sam tlele v Grosupljem že lani nisem najdla nobenga kostanja.

Sem pa dones strašno slabo spala oz. ene dve ure vmes sploh nisem. Sem se zbudila, ker me je tko neki v želodcu tiščalo, potem sem pa še ugotovila, da se mi prov vrti v glavi user posted image Še zjutraj sem bila čist matasta...

Je pa dones tko lep dan user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.9.2007 14:19:09   
MetiLu
Žogimarogi, a si že ušla na dopust? Mam še eno vprašanje glede Floradix - železov tonik. Glede na to, da se železo ob hkratnem jemanju s kalcijem (torej mleko, jogurt, sir, skuta...) pol slabše absorbira, me zanima, kako si si zorganizirala jedilnik, da se to ne prekriva.  Jaz najraje zjutraj pijem mleko in pojem kakšen jogurt, zdej pa nimam idej za "brezmlečni zajtrk" user posted image in zraven spijem le pomarančni sok, potem pa ene dve urice počakam, da si privoščim jogurtek ali pa mleko pa kosmičke... seveda je zvečer zgodba enaka...

Šment, še nikdar v življenju nisem takole preštevala meric in urejala jedilnika kot ga zdej, samo za mojega sončka vse, no pa seveda tudi zato, da ne bom začela skupaj lezt user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.9.2007 16:02:43   
bamby
Meti, pa pojej zjutraj kakšen rogljiček ali štrudelj ali pa kakšen piškot, kos kruha...., pa tisti sok spij ali čaj. Po moje to ni slaba kombinacija, ker moraš gledat, da mleko  in mlečni izdelki ne grejo najbolj skupaj z železom user posted image . To je le en moj namig, morda ti bo v pomoč.
Vidim, da si ti grosupeljčanka. Za tam tudi meni ni znano, da bi kakšen kostanj rasel, vsaj sorodniki, ki jih imam tam tega nikoli niso omenili.
Mi bomo jutri šli verjetno na vipavski konec pogledat zanj, točneje med Colom in Vrhpoljem. Tam ga je ponavadi kar precej, če je letina dobra in če si dovolj zgoden. Ga pa hitro poberejo, ker je znano da je tam daleč naookoli. To je za nas okrog 40 minut vožnje. Upam, da nam bo nklonjeno, da ga najdemo, razen ,če si do jutri že ne premislimo. Ga pa imajo menda tudi v Tušu, po nekaj več kot 4€/kg. Pa je rekla sestra, da ni bil preveč kvaliteten, da ga je bilo skoraj polovica plesnivega user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.9.2007 19:43:21   
itata
čer,
se javljam. sem danes šla še kupit okrasne ploščice za v kuhinjo. za ostale sem ugotovila, ko sem 2 odnesla v prodajalno, kjer sem naročila kuhinjo, da se čudežno popolnoma ujemajo s pultom!! nisem mogla verjet. tko da to je zdej to okol ploščic. keramičarja bo fotr organiziral.
danes sem šla potem popoldne v hišo in pomila vse omare in kopalnico, da bom lahko jutri stvari v omare zložila. prav ok zgleda vse skupi in tudi omar se mi zdi, da bom imela dovolj (imam reeeees ogromno oblek - ki jih nosim!). bomo videli. bom jutri poročala kako uspešna sem bila z zlaganjem:) pomivanje je šlo pa presenetljivo hitro!
danes grem pa baje še v kino. lepo bodite. pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
22.9.2007 19:45:37   
itata
meti: jaz ti isto predlagam mogoče sendviček - ki si ga pripraviš prejšnji dan pa čaj. sej se navadišuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
22.9.2007 20:06:11   
bamby
Wav, itata, spet imaš nov avatar. Kam je šel pa pingvinček user posted image ?

Si bila pa zelo pridna danes user posted image . Jaz nisem nič posebnega delala. Dopoldan sem bila na vrsti za naše nadstropje, da počistim stopnišče, pa sem bila na našega tamalega tako jezna, da bi ga najraje v tla zabila user posted image . Medtem, ko sem že pomivala ,mi je dva predpražnika tako otresal po stopnicah, da sem morala potem ograjo še enkrat obrisati, ker je bila vsa prašna in še zgoraj sosedom stopnice pomest, meni je pa za nameček še vso kopalnico nasvinjal user posted image user posted image user posted image .
Popoldan je bilo bolj na izzy. Preoblekla sem postelje, menjala tudi odeje, zalivala zunanje rože, pekla štrudelj, zvečer pa najprej tamalega stuširala in potem še user posted image  ostrigla. Zdaj je pa prišel čas zame, da sedem malo pred računalnik in pogledam kaj dobrega na TV.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
23.9.2007 9:33:04   
MetiLu
jutro punce,

veselo sporočam, da sem se včeraj popoldan najedla kostanjčka user posted image Ste mi tok sline cedile. Ko sem pa zvedla, da je moj ata ravno zakuril žar, da ga bo spekel, sem že sedela v avtu in se peljala v LJ user posted image user posted image user posted image No potem sem si pa privoščila še en dolg sprehod, da malo nadoknadim, ker čez teden res skoraj nič ne telovadim.  Bo treba začet malo kondicijo nabirat, da ne bom pol kričala v porodni user posted image user posted image
A že katera razmišla o materinski šoli oz. pripravi na porod al kako se tem tečajem reče user posted image

Bamby in Itata, hvala za namig, sej res nisem pomislila na kakšen rogljiček user posted image

Itata, super za selitev user posted image user posted image user posted image , zlaganje oblek je bilo pa tudi moje najljubše opravilo. Seveda sem potem razporeditev parkrat zamenjala, tako da je bil moj dragi že čist zmeden, kje ima kaj pospravljeno user posted image No sej zdej pa sept vse naokol obračam, ko pripravljam prostor za male cunjice user posted image

Danes se bom najavila k tašči na kavo, moj ima spet šiht popoldan. Pa še stehtat se grem malo (jest doma nimam tehtnice), da vidim, kako pridno jem user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
23.9.2007 13:05:52   
MetiLu
 ja kje pa ste vse dones?

Jest še kar doma vedrim.  Veselo sporočam, da sedaj že točno vem kako se moj malček premika user posted image user posted image user posted image očitno mu je bilo današnje kosilo všeč user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
23.9.2007 14:27:30   
dolenjka
Oj Meti, jaz sem tudi tu! Bravo za prve brcike user posted image  user posted image  user posted image
Jaz se danes delam da delam (čistilna akcija na kvadrat), ker moj user posted image  končno pride v sredo zvečer in če ne bom mal pokidala, sploh v stanovanje ne bo mogel user posted image  user posted image  user posted image  Sicer to zgleda tko, da naredinm 2 kroga po stanovanju in sproti kaj premaknem, prečekiram RR, se mal na kavč vsedem in pregledam TV - i tako 5, 6 puta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Če bo šlo tko naprej, bom do srede glih fertik, pod pogojem da seveda ne grem na šiht user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
23.9.2007 16:31:37   
polonca78
ojla čveke in čvekač!
v četrtek sem se vrnila z dopusta in ker vem, da me jutri čaka čista norija v službi, izkoriščam čas, ko dragi sesa, da se malo javim. verjetno mi ni treba povedat, da sem se imela enkratno! res sem se spočila, naspala, nalenarila in zredila, user posted image user posted image user posted image tako da sem sedaj na +3,6kg. na srečo nam je bilo vreme dokaj naklonjeno, tako da sem se kljub svinjsko mrzli vodi tudi naplavala! pri meni je novo samo to, da sedaj že resnično čutim brce!user posted image user posted image

ve pa ste čveke! sem dva dneva porabila samo, da sem se prebila čez vse recepte, špikanja, čokolado in kostanje! user posted image user posted image user posted image ste mi jih tako osladile, da bodo danes popoldne na programu (jst sem med lenimi, tako da sem jih kupila). sem videla, da je bila vmes tudi kriza, ko so nas januarčice prehitele, ampak ste februarčice pridne napele vse sile, se totalno razčvekale ter tako ubranile naslov največjih čvek. user posted image
najlepša hvala anandrej, da si tako pridno skrbel za seznam! user posted image   enega deca imamo in še tistega ste čisto zapregle!user posted image user posted image
čestitke tudi katki37 za dobro opravljeno AC in še ta tretjega fanta! to pa bo pestro pri vas doma! user posted image user posted image
čestitke marushi za poroko user posted image , mlavli za dobro opravljene izpite,vpis v 4.letnik in za rojstni dan! čestitke pa seveda tudi vsem ostalim za uspešno opravljene preglede!
v četrtek sem na veliko prala umazano perilo, v petek me je pa za nagrado dragi peljal v celovec in mi kupil eno tono nosečniških oblek. danes sem pa pridna in veselo kuham. za kosilo je bil chilli con carne, pire krompir z tartufi (sem odkrila cele ali narezane tartufe!!!user posted image user posted image ), pekla sem paprike in sedaj bodo padli še kostanji.
v četrtek imam morfologijo in me je kar malo strah. upam, da bo vse v redu in pa seveda, da bova videla spol. user posted image uživajte v tej lepi nedelji še naprej!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
23.9.2007 18:45:00   
itata
o polonca lepo, da si nezaj in že takoj tko aktivnauser posted image  mislim, da bodo tudi tebe lahko poprosile za kako urco al pa kilco hiperaktivnosti! tko k jaz tud "čist navita"user posted image
jaz sem danes v hiši zložila v omare kar sem našala svojih škatel - je bil prevelik kup, se mi ni dal vsega prekladat... pa dormeo razgrnila, da se napihne in dala kovter zračit pa razpakirala kavč iz polivinila, da se mal prezrači. jutri pa spet dalje.
popoldne me je moj peljal v mehiško MLJASK! pa mal v btc košarko pogledat (sej nisem glih fan, ampak je bilo čist zanimivo). zdej pa mal počivamuser posted image
pridne bodite.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
23.9.2007 20:55:01   
ella79
ella79, hvala za zaupan recept. Mora biti pa res vredu. Koliko časa ga pa pečeš tako? Jaz sem ga ponavadi dala pečt kar v ogreto pečico na 250° za 30-35 minut, odvisno od debeline kostanja.

Na plati ga pečeš isto, 30-35 minut. Nikol nisem sicer štopala, k sem bla vedno tok neučakana, da sem že prej kakšnega probala in vedla kdaj je pečen.user posted image user posted image
dolenjka  jaz sem sedaj tudi sama do konec tedna. user posted image Sem si prav za vsak dan neki organizirala, da bo teden hitreje mimo. user posted image
meti jaz zjutraj na tešče tonik in pomarančni sok. Po poti do službe pa kakšno suho sadje mal prigriznem. Potem pa predno pridem v službo, pa da je čas za malico, je pa itak 2-3 ure že mimo. Pomoje da je to čisto dovolj. Res pa je da že prej pijem kavo z mlekom user posted image . A potem tudi to ne pride v poštev?
polonca kar zdele k maš še energijo za pospravljanje pospravljalj, ker ko bo treba spet v službo, jo običajno kar zmanjka

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
24.9.2007 7:24:01   
Janey
Dobro jutro babuške...kako ste kaj?
Se javim kaj potem...zdaj me ni bilo konec tedna v službi in moram spet nadoknadit...norišnica bo..grem najprej na kavo...pol pa veselo na delo

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?