bamby
|
Ste se pa že načvekale danes . Jaz nisem imela nobenega časa, saj sem kmalu, ko sem vstala šla takoj v trgovino. Na srečo sem lahko šla sama, ker če grem s tamalim, sem takoj ob živce in ne morem ničesar pogledat. Sem pa mogla za moževega nečaka kupovat za RD. Sem dobila kar luštne kavbojke in majico . No, potem sem mogla iti še po špezo, pa sem srečala sodelavko in sva čvekali, pa še mama se je znašla tam. Potem me je že mož klical, da rabi avto, ker je imel drugega razšraufanega in spet se mi je mudilo domov. Pa še mamo sem pripelajala ne kavico. Zdaj, ko smo že pojedli in je mož že odšel na popoldansko izmeno, sem se jaz usedla pred računalnik, da vidim, "kwa dogaja"? Polonca, tebi najprej dodbrodošlica spet med nami!!! itata, tebi čestitke za napredek s partnerjem. Se mi je kar zdelo, da se bo čez čas tudi pri tebi vse uredilo, kar je tudi prav. Sploh pa je za vsako stvar potreben čas. Še dobro, da si tako močna in samozavestna oseba, da se nisi pustila sprovicirati in si sama ubrala pot. lilchy, zate tudi upam, da se bo zadeva uredila. Verjamem pa, ko je mera polna, se ti strže. Potem nastopi čas za razmislek in takrat so odločilni trenutki, da se zadeve uredijo. Tudi tebi bo še sijalo sonce! Glede brcik naših . Jaz sem tudi že pred časom mislila, da čutim , pa se mi vse prej zdi, da je bila verjetno željavečja, kot samo dogajanje. Kasneje sem ga pa res čutila, kar sem prepričana, vendar sedaj ga spet že nekaj dni nisem. Upam, da ni nič narobe, saj je še tako majcen, da res ne more ves čas migati. Sem pa v 20.t. Mi smo včeraj tudi šli gledat za kostanj, pa je še ves na drevesu in v ježicah . Očitno smo šli prezgodaj. Sem ga pa danes nekaj kupila za dušo .
|