Naty*Taja
|
Hojla. Jaz sem z montijem po prvi nosečnosti shujšala v enem mesecu 8 kg, potem pa sem spet zanosila in se začela redit - dokler sem bila še pridna, je šlo gor po pol kg na mesec, potem pa sem delala še izpite in začela spet nenormalno jest. Pa je šlo kr po tri kilce gor. No po drugem porodu sem bila tako na ene 89 pri 175 cm. Dokler sem polno dojila se nisem spodstopala nobenega hujšanja. Potem pa sem strogo začela januarja in v dobrem mesecu ( mesecu in pol, ne vem več točno) spravila dol 13 kg. Je bila kr fejst razlika. No potem pa je bilo poleti vse na kupu. Najprej diploma s preddiplomskim, ki sem misla, da mi bo potratil še vse preostale živce , pa potem poroka in na koncu še morje s kolegi in sem si spet nabrala nekaj kg nazaj. No od takrat sem pa bolj kot ne pridna in počasi lezem spet nazaj. S tem, da upam, da se nikoli več ne spustim z vajeti tako zelo, da bi bili potrebni takile drastični ukrepi... No pa na aerobiko hodim dvakrat na teden. Najbolj mi je zoprno, ko kam gremo in moram razlagat, zakaj bi jaz kavico brez sladkorja, pa zakaj nočem nobenega peciva probat, pa ne sveže pečenega domačega kruha.... Ne, resno je zoprno tole, ko je celotna naša družba tak razvajena s tem pecivom, čipsom, kokakolo, sokom, čokolado, narezki..... Je pravi balzam it na obisk k moževemu kolegu v MB, ker onadva tudi po montiju živita in ko prideš na obisk dobiš postreženo vodo, kislo vodo, sirček in mogoče kake polnozrnate kekse. Kaj šele bo, ko bom šla na šiht? Se spomnim, ko sem počitniško delala v eni pisarni z veliko ljudi in smo skor vsak dan jedli kako pecivo, al pa sladoled, ker je že katera kej praznovala, al pa se je kateri kej zluštalo in je potem celo pisarno za seboj potegnila... No, ja, upam, da bo čimmanj takih skušnjav, da se ne zredim več nikoli.... Madona ko nakladam. bom dala slikce v album od razlike takrat, ko je bilo 13- ....