Skaana
|
danes se oglašam malce prej . Glede horoskopa. Bi morale videt moj frapiran obraz, ko sem izvedela, da bomo dobili strelca . Mi smo zdaj doma vsi bolj mirne sorte (jaz , devica in Atena ), zdaj si pa predstavljajte, kako nam bo uspelo krotiti strelca Vem pa, da so to živahni ljudje, vedno se jim mora nekaj dogajat... Škorpijona ne poznam nobenega (no, eno skoraj dveletno punčko), kozorog je pa moja zlata mami, ki je ne zamenjam . Naš je bil pred 14. dnevi obrnjen nekoliko zamaknjeno v levo na glavico, a zdaj ga - po dveh izredno živahnih dnevih in nočeh - močno sumim, da se je obrnil navzgor - brca spodaj. Mi je pa tako čudovito, ko začutim, kdaj gre z nogico čisto počasi ob mat. steni, pa mu jo z roko nekoliko ujamem - kot da bi se rokovala oz. nogovala. In hkrati me presune, kako zelo miceno je to bitjece v meni... Jaz bom pa kupla št. 50 tisto kar imam za iz porodnišnice. Ker naša princesa je bila ob rojstvu velika le 48 (sem jaz med zelo majhnimi). Da pa dojenčku vse visi, mi pa res ni lepo... Ostale stvari pa res 56, ker dojenčki v prvem mesecu izredno hitro zrastejo - no, vsaj naša je. Alice - jaz imam le malo zatečene noge, a glede čevljev ni panike. Glede vez v porodnišnici smo se samo hecali (in ugotovili, da jih imaš res ). Še enkrat bi rekla, da si zlata, ker pleteš tako čudovite kompletke za nas . Pa neverjetno si bila izvirna - od kje ti ideje??? Jaz bi verjetno pomislila le na roza in modro, no mogoče še na zeleno in rumeno in res konec. Bravo za taščo in tasta, a sta dala toliko denarja za Črtovo sobo , In tvoji za voziček... Jaz lahko o tem žal le sanjam. So oboji bolj revni. Glede prenove pa ni treba govorit. Nama denar od kreditov kar kopni, najbolj zdaj, ko je na vrsti finiširanje naše hiške. In ravno sem tudi naročila vrata - precej skopa varianta (15 jih rabiva ), bo prišla dobrih 2000€. Glede izhodov, jaz imam predpisane kratke sprehode in se peljem z avtom cca 15km do naše hiške rečmo trikrat na teden. Glede brisač - jaz sem uporabljala kar naše, res da nove, normalno velikost. Tiste z dvojnim robom za kapuco, pa sem imela dve, prek zadosti, saj itak skoz pereš in sušiš. Kasneje sem pa veliko raje imela plašček. Tudi dva. A za to je še čas. Meni - ups - nama oz. nam je pa kupil babyfon . Komaj ga je dobil. Pri prejšnji Mercatorjevi akciji sva zvisela, prišla prepozno, zdaj ga je pa tud komaj dobil. Tega pri Ateni edino nisem imela in sem si zeloooo želela. Pa saj ne da bi otroka kje puščala, sam bi mi pa bilo par stopnic prihranjenih, ko sem imela prisluhe, da se joče... Magi* - men se tud zdi, da ni nič več za kupit oz. tist kar je, je cena taka, da te na rit vrže. Ravno zadnjič sma se z pogovarjala, kako dražje je zdaj življenje napram pred petimi leti. Groza... Ajtak in ostale z groznimi sanjami, naj vas potolažim, da ponavadi to pomeni ravno obratno... Npr. če se ti sanja, da bo nekdo umrl, tisti potem zelo dolgo živi. No, meni se je v tej enkrat sanjalo, da sem bila na takšnem ultrazvoku, da sem videla nad sabo - nekak kot hologram - in sem videla fantka... Torej še en razlog več, da sem zdaj že 90%, da bo punčka . Andreja2000 - upam, da si se imela lepo na RD - poročaj . Aha, a mogoče katera ve, kdaj se moraš naročit na spinalno? Mogoče bi pa bil že čas... Lep vikend vsem...