|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
21.9.2007 15:24:25   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny morning: A tebi je G povišan sladkor v krvi našel na rednem pregledu? A morajo vse nosečke iti na ta test za sladkorno??? Ker meni moja ni nič omenjala tega testa, pa ne vem, a naj ji sama kaj rečem, al me bo ona poslala???

Ponavadi test za sladkorno delajo nosečnicam, pri kateri v krvi najdejo povišan sladkor, ki imajo preveliko telesno težo ali imajo v družini sladkorno bolezen.

Jaz sem v 1 user posted image  imela vse našteto, zato sem tudi morala it na OGTT. Letos bomo pa videli kako in kaj.

Mene pa nekaj skrbi in sicer moj mali user posted image  že drugi dan ni prav nič živahen. Sicer brcne nekajkrat na dan ampak to ni to, česar sem bila navajena. Mogoče je to tudi rahla posledica včerajšnjih naporov, saj sva z dragim pospešeno delala sobico, pospravljala sem, likala, prenašala stvari in potiskala omare...

Hvala bogu odhajamo jutri na zaslužen dopust in upam, da se bo tudi Jakob spet malo razigral.

Danes moj dragi sinko praznuje 2. RD in me čez dobro uro čaka fešta. Ne vem koliko bo še časa za kakšno oglašenje, zato; Drage moje user posted image , bodite pridne, božajte bušije in držite se! Se vrnem čez dober teden.

Pa pa!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
21.9.2007 15:39:27   
piškamiška
Pozdrav še od nas treh!

Smo bili vceraj na 3D UZ. Sta bila dvojčka tako živahna, da se je dr. kar lepo namučila, da nam je naredila par lepih filmčkov in slikc. Očitno sta vedela, da ju gledamo in sta pokazala kaj vse ze znata. user posted image Imata obe glavici skupaj in se gledata in videla sem kako en drugega "boža" po glavici in obraščku. Kako lepo, sem bila vsa solzna in raznežena cel cajt.user posted image  

Zdaj pa že dva dni perem in likam in zlagam cunjice. Sem jih zadnjič dobila od ene mamice dvojčkov. Kako cortkani kompletki ........... in vse po dva!!!!!!!!!!!! Materiala ful! user posted image

Glede user posted image , tudi jaz mislim, da čutijo user posted image v človeku. Imajo en tak poseben čut.

Vse user posted image uživajte in bodite v cvetjuuser posted image !

lp
piškamiškauser posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
21.9.2007 16:56:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny morning: A tebi je G povišan sladkor v krvi našel na rednem pregledu? A morajo vse nosečke iti na ta test za sladkorno??? Ker meni moja ni nič omenjala tega testa, pa ne vem, a naj ji sama kaj rečem, al me bo ona poslala???

Ponavadi test za sladkorno delajo nosečnicam, pri kateri v krvi najdejo povišan sladkor, ki imajo preveliko telesno težo ali imajo v družini sladkorno bolezen.

Jaz do zdaj nisem imela povišanega sladkorja, nimam prevelike teže, pa tudi zredila se nisem veliko, pa tudi v družini nimamo sladkorne. Sem pa že čez 30 in mislim, da je to tudi ena tistih stvari, ki jih delajo vsem user posted image čez 30.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
21.9.2007 17:51:39   
nana35
Tudi jaz sem včeraj jedla kostanje in danes jih bom spet,ne vem zakaj bi se jih mogle nosečnice izogibat??Ker napihujejo?Meni je vseeno,saj gre zrak ven,pa sok imamo od domačega grozdja,tako da bo fino kompletno.Tast bo spekel,jaz jih bom prej narezala in to bo to.Pa saj mora biti vsako leto tako,drugače bi nekaj manjkalo.

Za nohte ne vem če kaj rastejo,dokler še lahko jih kar potrgam na nogah,imam res grdo razvado zraven TV.Ampak uživam v tem.Lasje mi tudi vedno rastejo pribl.enako,nisem opazila ker imam dolge,le barvat jih moram vedno,to pa mi res zdaj v tem obdobju gre na živce.Še dobro da je mama frizerka in mi to naredi ona pri meni doma,prej pa sem to počela sama.In je prav fino,ko ti nekdo drug dela kaj po laseh.Računam tako:še 2x si jih pobarvam,pol pa grem rodit.

Toliko za zdaj od mene.Mogoče se še kaj oglasim danes mogoče pa tudi ne,če bom imela kaj povedat.Res pa je ,da sem pozabila povedat,da sem likala kot nora 4 ure.Tako je,če sproti ne delaš!!Vse počaka.

Lep pozdrav,N.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
21.9.2007 17:54:28   
urssyy
Nalin tudi jaz sem veliko časa sama in je še bolj grozen ker nimam nobenga za pogovarjat, nimma otrok, skuham kaj pospravim to je pa tudi vse...Moj ima s.p. in začne ob 8.00, pride ob 14.00 na kosilo za 20 minut in ga ni do 19.00. Ko pa pride v stanovanje pa še uredi papirje, večerja in v postlo. Pa smo tam, po 10 minutah že spi...Saj je priden in dinarčke služi, ampak men je tko dolgčas in tudi pogrešam cartanje, pozornostiuser posted image . Ob sobotah tudi dela. Sem včeri znorela ko mi je rekel, da gre v soboto zvečer ven s kolegi jaz pa zopet ostanem sama domauser posted image . Samo nedelja v tednu mi ni dovolj.....al pa sem prezahtevna.......al pa so to hormoni....pa še skozi sem na bolniški, tko da se nič ne dogaja........

Neposredna povezava do sporočila: 2730
21.9.2007 18:40:23   
klepetka
benika,tudi mene glede brcik vsake toliko malo panika zagrabi.Včeraj je full brcal ,danes pa tud pr men vsake tolk časa samo malo narahlo.amapk kot berem je to kar pogosto ,tako da očitno je to čisto normalno.Saj če pogledaš ,tudi pri nas pride kakšen dan ,ko s eti nič ne da.

urssyy,tukaj sva si na istem(glede partnerjeve odsotnosti).Tudi jaz sem cele dneve sama (no ,z mano sta še otroka),amap ktako kot pri tebi od jutra do večera dela ,razen tisto uro za kosilo si vzame čas.Ima pa tudi moj sp,zato te poplnoma razumem.jaz upam na boljše čase, kar se tiče tega dela,za enkratuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
21.9.2007 18:43:37   
klepetka
prehitro poslala poštouser posted image

benika,maksimalno uživaj na dopustu.
piškamiška,kako lep občutek kajne.user posted image Ti verjamem ,da te je čist zasolzilo ob pogledu nanjuuser posted image
nana35,pridna ti ,ko praviš da si 4 ure peglala.me križ razznese po 4 urah stanja

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 18:45:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
21.9.2007 19:57:09   
katee
karmyka: jaz imam podobne težave kot ti. Full sem čustvena. Preberem kako zgodbo o kakšnem otročku al pa berem, kako se trenutno razvija moje detece, pa mi gre kar na jok. Zadnjič sem brala, kaj otroček potrebuje takoj na začetku in kako poteka njegov prvi mesec, pa mi je šlo kr na jok (zakaj????). Da o crkljanju sploh ne govorim. Ko je moj user posted image doma, bi se skoz stiskala z njim.

Nalin: tok  te razumem zaradi user posted image , tud moj odhaja zjutraj delat (sicer to ni ravno ob 5-6-, mal kasnej) in ga cel dan ne vidim, zvečer pride ob 21-22 dam, itak je tok utrujen, da nimam kaj od njega, sicer pa tudi jaz takrat že z belim gledam. Da ne rečem, da ponavad tud ob sobotah dela. Sm zadnjič čist znorela, da otroka ne mislim sama vzgajat in se z njim ukvarjat, ko sva ga delala, sva bila tudi oba zraven. Pa je rekel, da bo potem manj delal in da bo več časa z nama (zato tudi sedaj tok več dela). Ah, pa sem se nekako sprijaznila.

Benika: nekje sem prebrala, če je mamica en dan ful aktivna, je pri tem tudi otroček aktiven. Zato se velikokrat zgodi, da zaradi utrujenosti naslednji dan počiva in se ne premika toliko. To je čisto normalen pojav, ne se sekirat!! Pa vse najboljše za tvojga sinčka user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
21.9.2007 21:12:18   
klaja
Večer!

Benika čestitke tvojemu sinčku in prijetno zabavo!

Nalin sem pisala na Pušenjakov forum, pa mi je odgovoril, da te tablete ne preprečijo splava ali poroda, so pa sicer namenjene za krče (samo se mi zdi, da ne najbolj za krče v maternici- ne vem točno). Vendar jih on ne predpisuje, plodu pa ne škodijo - vsaj nekaj.

Lusa tako je če ne poslušaš drugih, si imela čisto prav.  Ko sem  bila na morfologiji pri enem drugem ginekologu mi je tisti rekel, da mi bo moj ginekolog naredil na naslednjem pregledu UZ in še enkrat preveril stanje. Je rekel, da me bo bolj podrobno spremljal. Se mi kar zdi!
Jaz bi pa tako jedla kostanje, že celi mesec se mi luštajo, pa jih pri nas še ni. Jih ima katera kaj preveč!? Kak teden bom še že počakala, pol pa se jih napokam.

Grem zdaj nazaj počivat, lepo bodite in ne delajte preveč, da ne bo posledic, tako kot pri meni!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
21.9.2007 22:05:03   
karmyka
KATEE ,da ti povem zadnjič je moja soseda rodila pol sem šla pa pogledat tisto drobceno štručko, ko sem jo dobila pa v roke so se mi kr solze vlile kr jokala sem ene 5minut skupi sploh se nisem mogla potolažit.Isto se sprašujem kot ti zakaj to pride prej se mi ni nikoli kaj takega dogajalo.
Mogoče so hormoni sej nimam pojma????????

Glede naših user posted image pa res, se mormo kr zahvalit da mamo ob sebi takšne  lubije srčke da nas razvajajo ljubijo pa cartajo včasih so res kr mal preveč potrpežljivi,upam da bo potem tudi vse tako lepo ko pridejjo naše bejbike.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
21.9.2007 22:32:57   
mala pikica
No, sem uspela najti toliko časa, da napišem par besed. Da vidim, na kaj vse se bom spomnila...

Lusa majčko sem res naročila pri Mojci. Zelo prijazna, pa zelo hitro mi je poslala. Z majčko pa sem tudi zelo zadovoljna. Prav zabavno je hodit v njej, sicer ne v službo, v trgovino pa že. Se vsak samo nasmeji user posted image

Kilogrami... Kaj pa vem... Ni videt, ampak sem jih vseeno pridelala približno 7. Čeprav ne vem, kje so user posted image  Samo v trebuhu, drugje me je še zmeraj toliko kot me je bilo pred nosečnostjo. No, to sem vesela. Čeprav imam na čase občutek, da mi bo razneslo ta trebušček. Pa so še trije meseci do konca user posted image  Kakšna le bom user posted image

Benika vsenajboljše Benjaminu user posted image Upam, da ste se lepo zabavali danes. In uživajte na dopustu.

Moški... tudi če so doma, se mi zdi, da je bolj malo od njih. Moj dragi pride domov, poje kosilo, se preobleče, potem pa do teme zunaj dela okoli hiše. Se umije, pade na kavč in že sladko spi... Potem pa seveda to isto stvar nadaljuje v spalnici user posted image   In spet nimam nič od njega, podobno kot tiste, ki ste cele dneve same.

S križem pa imam jaz tudi težave. Sem vas že hotela vprašati, če vas tudi tako boli. Jaz samo nekaj več fizičnega dela naredim, pa že zvečer komaj vstanem iz kavča, pa v postelji se tudi potem komaj obračam. Danes sem samo pokosila pol dvorišča, pa potem še spekla pecivo, pa se mi zdi, da me prav pošteno trga v križu. Jutri me spet čaka pospravljanje po hiši. Že vidim, kako bo zvečer. Kaj šele bo user posted image

Aha, še kostanji... Jaz sem jih včeraj jedla, sicer kuhane. Pa je mami tudi čez nekaj časa rekla, naj se ustavim, da mi ne bo hudo potem. Pa če jih imam tako rada, sploh pečene. Se kdo javi, da jih gre nabirat user posted image

Ketrin res zelo fajn stran. Sem kar vse pregledala. Pa vidim, da je naš pikec čisto v redu user posted image

Dovolj bo počasi... Upam, da nisem kaj pozabila. Lepo bodite, izkoristite lepe dneve, ki so pred nami, ponesite naše pikice in pikce na kakšen dolg sprehod, pa lepo božajte svoje bušije user posted image  Nočka....

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
22.9.2007 7:24:52   
Lunca1
he he postajamo polomljene penzionistke.user posted image

Kar se testa za sladkorno tiče. jaz ga v prvi nosečnosti nisem imela, pa sem imela in previsoko težo in starost 30. tako da je tle po moje predvsem merilo sladkor v vodi in osebno mnenje ginekologa.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
22.9.2007 8:18:44   
nussy
Dobro jutro souser posted image !

No, ko že ravno govorite o user posted image . Si lahko predstavljate, kako da sem že ob tej uri tukaj? Ker se dolgočasim, ker on zjutraj tako zelo rad spi.user posted image  In pol grem kar dol, da ga ne bi motla. Kako smo uvidevne, kajne.
Sicer sem pa jezna sama na sebe. Cel teden moram vstajat okrog šestih in ponavadi ponoči ne spim skoraj nič. Proti jutru mi pa ful paše in bi spala in mi je toooolk hudo ko moram vstat. In si cel teden govorim: v soboto bom pa spala, pa not prnesla. Ja seveda.user posted image  Evo me. Ob 7.15, budna kot še nikoli. Mal sem se še matrala zaspat (si predstavljate matrala?!?) pa ne gre. Jutri zjutraj si bom uro navila ob 6.15, pa bom probala, mogoče bo pa pol bolj zanimivo spat.user posted image

Danes imam namen mal čistilno akcijo udart, upam, da bo šlo.
Sicer sem pa tut sama nora na kostanj, pa sta ga našadva zadnjič že kuhala, pa sem jih samo ene 5 pojedla, k sm mislla, da so bolj opasni. Naslednjič bom pa še kšnga več.user posted image
Sicer mam pa jst tut v ponedeljek zjutraj za zajtrk pregled sladkorja - bljak - ampak bom preživela. Mam pa pregled sigurno iz več razlogov: pretežka in še rizična nosečnost.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
22.9.2007 8:40:27   
Sunny Morning
Ja to pa je križ z našimi user posted image . Moj ima tudi tako "lepo" službo, da ga nič ni. Zjutraj jaz vstajam ob 5.10, ker začnem ob 6.00. On gre ponavadi od 7.30-8.00 od doma. Potem pa vožnja vsak dan v Zagreb, včasih mora še kam dlje (Varaždin, Osijek, Rijeka...obeta se mu še Split, Dubrovnik). Če gre dlje ponavadi še tam prespi. Da ne govorim o službenih potovanjih, pa izobraževanja v Švici, ki trajajo po cel teden.user posted image  Ob "normalnih" dnevih pa prihaja domov tam okrog 19.00-20.00. Seveda je ves zmatran in ponavadi že pred 22.00 spi na kavču. Se sprašujem kako smo sploh uspel toliko user posted image za januar naredit.user posted image user posted image user posted image  

Punce prosim, da nehate tolk pospravljat, ker imam slabo vest. Ste vse tako pridne, jaz pa samo odlašam. Že kar splaniram kaj moram naredit, potem se mi pa ne da in vse skupaj samo prestavim. user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
22.9.2007 8:44:16   
Sunny Morning
Saj sem vedla, da sem hotla še nekaj napisat.

Glede zbujanja med vikendom. Danes je bil extra dober dan. Sem spala do 7.45, drugače vstajam ob 7.00 ali pa že prej. Če ne drugega me moje telo, ki je navajeno, da hodi na veliko potrebo ob 5.15 spomni, da je ta ura že mimo. Potem pa odlašam dokler lahko, ampak naravi se ne moreš dolgo upirat. Sploh ni čudno, da potem že ob 22.00 kinkam.
Mi je pa kar bolj všeč tako, ker se mi zdi, da res velja"Rana ura zlata ura".

Neposredna povezava do sporočila: 2741
22.9.2007 8:47:38   
katee
Dobro jutro tudi od mene!

nussy: mislim, da sva na istem z vstajanjem. Med tednom mora jaz tud vstajati zgodaj (6.40), ko pride pa vikend da bi ful spala, pa nič. Jaz sem pokonc že ob 7. Pol se še mal k mojmu user posted image stisnem, ampak on spi naprej. Jaz pa vstanem in si grem kavico skuhat.
Kar se pa kostanja tiče; jaz jih ne maram, tako da nimam problemov ne z nabiranjem, ne z ničemer.

Križ: ugotavljam, da mene po vsakem naporu ful boli. Še posebej dan po aerobiki. Me je v četrtek tako uščipnilo v križu, da sem skor po tleh padla, ker je noga za sekundo postala umrtvičena. Sem razmišljala, da bi šla do kakega fizioterapevta, da mi križ zrihta, samo kao ni priporočljivo, ker je fiziologija telesa med nosečnostjo rahlo spremenjena. Mah, bo že. Je pa itak tako, da imam jaz že 15 let probleme s križem (oz. od 8. razreda osnovne šole), ko se mi je prvič ukleščil živc, pol pa še pretirani treningi naredijo svoje...user posted image vam povem.

Ampak da ne bomo samo jamrali; danes bo spet lep dan, se ga splača izkoristiti v naravi.

Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
22.9.2007 8:51:36   
katee
sunny morning: tud jaz se sprašujem, kdaj nam je uspelo narest toliko user posted image user posted image user posted image , če smo skoz same doma user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
   [Brisano sporočilo]
22.9.2007 10:08:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
22.9.2007 17:31:14   
Tinča1
Pozdravljene!

Lunca 1 najprej ti lepa hvala za odgovor glede ketonov. Kak fajn, da imamo RR, vsaka inf. prav pride.

Nana 35, tudi jaz imam v hiši frizerko, ki skrbi za brvanje moje čupe. user posted image  Fajn primerjava, za čas do poroda.

Kostanji, umrla bi za in na na njih, jih pa moram še it nabirat, se pa res malo cekov bojim. Bom user posted image  nahecala, da me bo peljal v gozd, pol ga bom pa malo gonila okoli.user posted image

Križ, boli me za znoret, za popestritev pa me bolijo še kolki, sramna kost in rit.
Zgleda, da se širim, kar ugotavljam tudi na sp. hlačah, se mi zdi, da so kar malo ozke postaleuser posted image . Ja ni v bajsiko se spreminjam.user posted image

Da se še malo pohvalim, sem uspela dati slikici v album, kako izgleda posteljica za user posted image . Sem pa garniturco kar lepo pospravila nazaj v omaro, da ne bo zbledela do januarja.
No, danes sem šla naročit voziček, ampak na moje veselo presenečenje, so ravno včeraj dobili novo pošiljko, pa še barvo takšno kot sem želela. Ker je edini takšne barve v celi SLO sva dala kar akontacijo nanj, v petek, pa šibam ponj. Zraven sva z user posted image  nabavila še stajico, ki prispe iz skladišča v LJ v Mb tudi v petek. Joj sem srečna. Sem cela v user posted image .

Uživajte v sončnem vikendu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.9.2007 9:31:31   
Lunca1
No mene še kar daje močan kašelj, predvsem ko grem spat in se uležem. Včeraj mi je šlo že kar na bruhanje, pa še težko sem dihala. poleg tega imam še problem z zadrževanjem vode, ki se veda pri kašljanju še poveča.user posted image  Vse skupaj se mi zdaj vleče že od začetka sepotembra in potem ko sem imela včeraj težave še z dihanjem, sem poklicala očeta, ki je zdravnik in sva se zmenila, da začnem jemat Hiconcil, ker se enostavno ne pozdravim. Se mi samo paca. V bistvu je po moje problem v tem, ker ne ostanem enkrat 10 dni doma, ampak po 3 dneh letim nazaj v službo. Sem tako jezna.user posted image

Kar se jutranjega vstajanja tiče sem pa na istem kot ve, že med tednom vstajam ob 5h, za vikende me pa tamala zbudi. Oči ni dober, mora bit mami.user posted image  In to je potem ob 6h. moj pa sladko spančka do 8-9h. Kaj bi dala da bi se lahko enkrat naspala. Aja ima pa moj tudi zdaj cel kup poročil za spisat, tako da tudi zdaj recimo sedi za svojim računalnikom in dela.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.9.2007 10:27:06   
klepetka
jutro

meni pa spet dela netuser posted image user posted image user posted image .Včeraj zeloo nagajaluser posted image .
Tinča1,sem se kar nasmejala ob tviojem postu ,ko si napisala da zgleda da se  širiš.kako se ne boš ,ko pa že proti zadnji tretjini rinešuser posted image user posted image .
zelo lepa posteljnina za dojenčka;sem pofirbcala v album.Pa user posted image super za voziček,da ga ne bosta rabila čakat.kakšen pa je (sem firbecuser posted image )

Lunca1,upam da se ti tale zoprn kašelj kaj umiri.Sploh zdaj ko boš jemala Hiconcil.
Saj bo.

Punce ,dajte mi povedat ,al iima še katera tak izcedek (meni se je pojavil par dni nazaj),je rumneo -zeleno-bele barve (saj niti ne znam določiti barveuser posted image ),nič ne smrdi.ni ga ne vem kako zelo veliko,amapk je.
nekje sem prebrala ,da ta izcedek lahko sproži porod.Mislite da je to res.V četrtek  imam  G ,mislite da lahk opočakam do takrat al ibi mogla iti že prej zarad tega izcedka.

Lep o nedeljo vam želim.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.9.2007 11:13:13   
nana35
Tudi meni se pbčasno pojavi izcedek,ampak bolj rumene barve,ki nima nekega vonja,ni pa bel.Pa malo imam rjavkastega oz.pomešanega z belim kdaj,kako jutro ali če pretiravam pri delu in se močno naprezam.Kar seveda ne bi smela.Samo to se samo pojavi 1x potem pa ga ni več kake tri tedne,pol pa spet samo 1x (npr.zjutraj ko grem na wc ali npr.zvečer,ko se obrišem)potem pa ko grem drugič na wc pa ni nič.Odkar sem prišla iz bolnice 9.8.se mi je pojavil 3x.Takrat opažam,da me boli v jajčniku,ali levem ali v desnem.Zdi se mi pa,da bolj na desni strani.Ampak kadar imam pregled je vedno že dolgo vse ok,tako da se ponavadi v tem času dobro počutim.Ne vem mogoče misel na pregled dobro psihično vpliva name,da nikoli nimam takrat nobenih problemov.

Tudi na morfologiji pri pregledu je bilo vse super videti,pa otroček je vedno tako živahen in potem ni nobenih problemov.Bom pa zagotovo to omenila pri ginekologu naslednjič če se bo ponovilo do takrat še enkrat.

Upam,pa da se ne bo.

Drugače je lepo vreme in bolj počivam.Na tv tako nič pametnega ni in počasi grem kuhat,da bo nekaj pametnega od mene.Uživajte v toplem vremenu in ne delajte preveč,ker se boste kmalu itak nadelale,pa še preveč.

LP.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.9.2007 11:31:55   
katee
klepetka: jaz sem imela ful belega toka, pa mi je G predpisala svečke (mislim, da so bile Vagisan) in je sedaj super. Jaz na tvojem mestu ne bi čakala, ampak bi šla že jutri  na pregled al jo pa vsaj pokliči in vprašaj, kaj bi lahko bilo.

lunca: upam, da se kmalu pozdraviš!!!user posted image user posted image user posted image

midva s user posted image greva pa k mojim na kosilo. Sta bila cel teden na morju s user posted image , komaj čakam, da jo vidim.

Ostale se pa lepo imejte.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
23.9.2007 16:06:44   
Tinča1
Očitno ste vse na trgatvah ali pa na sprehodih se vidi, da je lepo vreme. Saj je prav tako izkoristite še zadnje jesenske dneve. Tudi jaz se grem malo šetat.

klepetka, takoj ko voziček dobim, ga pofotkam in dam v album.user posted image  Je pa od CAM-a, family comby tris.
Kar pa se tiče izcedka, jaz ga imam vedno. Ponavadi je bele ali rumene barve, če pa pretiravam z delom in letanjem okrog bajte, pa včasih potegne malo na zeleno. Ampak doslej je bilo še vedno vse O.K. Če pa te skrbi, pa pokliči h G in vprašaj za nasvet.

Uživajte v lepih jesenskih žarkih.
Lp

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......