|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.9.2007 21:51:09   
mateya24
no vsaj nekoga ane.
jaz pa nikogar, no razen tebe na videzuser posted image

to pomeni, da se še nikoli niste doble na pijački al kaj?

ah men se dans malo čveka, pa sama na julijkahuser posted image , a že vse spite al kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.9.2007 22:01:31   
Freycha
nooo jaz od štajerk poznam samo tebe Zvesta, pa Madejko, pa Bajo, pa z Afnico sva se enkrat videli, pa nisva vedeli, da sva to medve.. pa.... khm, no tko. Ne poznam pa še tebe Mateya in Sanekice  in bi bila zelo vesela, če bi vaju spoznali. Zato nič oklevat, kar pridi. Ti bom pa v zasebnem sporočilu pustila mojo tel. št. pa me pokliči, da se bomo lažje našle. Čeprav pomoje ne bo poroblema, ker bomo najbolj številče vozičkarce na kupu user posted image user posted image user posted image  
Pa sedaj je najboljša varianta, da nas spoznaš, pa ne boš več imela občutka, da nas poznaš manj, kot se ostale, ker se tudi ostale še niso v veliki večini srečale med sabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.9.2007 22:07:59   
mateya24
Freycha, ti si pa pol vsesplošna julijka...na vseh kavicah prisotna, al mb al lj kajuser posted image user posted image

bom vidla, če bom zbrala korajžouser posted image , ponavadi nisem taka, ampak tolk novih ljudi na enkrat...hmmm

Aja, čist pozabla. Sem pogledla tvoji slikci, pa mislim, da se te spomnim iz materinske, sam ne bom nič kaj prehitro trdila. A si se mogoče ti enkrat med pauzo prisedla nazaj desno k eni blondinki pa z njo malo čvekala? pol pa še tvoj dragi prišo za tabo? ful lj naglas?? čeprav ne vem zakaj, če si z mb.user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.9.2007 22:13:40   
Freycha
ja ja tapravauser posted image user posted image user posted image user posted image  sem preseljena v mbuser posted image

no evo, zdej pa mene poznaš, zdej pa ne morš rečt, da nobene ne poznaš.sicer pa ja, sem full družaben človek in rada spoznavam nove ljudi, včeraj sem bila slučajno v LJ in sem mogla še julijke pogledat

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.9.2007 22:15:56   
baja*
mateya, štajerke se še nismo nikol doble (vsaj ne da bi jaz vedlauser posted image ), jaz pa tud poznam samo Freycho. Ti kar pridi, boš vidla da bo lušnouser posted image . Pa naši otročki si majo tud ziher kaj za povedatuser posted image .

Freycha, katere pa smo že sploh potrdile prisotnost?

Glede jošk je blo pa pri meni ravno kontra, leva je bla oh in sploh desna pa fuj in fejuser posted image user posted image . Zdaj pa ni več važno, samo da tečeuser posted image . je pa tud mene rene "grizel" in to takrat, ko sva se učila dojenja brez nastavka. Mater, je kar fajn zabolelouser posted image , na srečo pa tega ni dolgo počel. Kak hudo mora bit šele, ko te šavsne z zobmi.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.9.2007 22:16:26   
mateya24
Matr mam spomin kaj?!user posted image user posted image

In kak dolgo si že v mb, da še kr po lj šprehaš?!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.9.2007 22:29:45   
Freycha
maja 2006 sem se šele preselila sem. No, v bistvu sem v Hočah. Sem še čisto frišna. No, tudi z otrokom nisem dolgo čakala, kaj?user posted image  Joj, me prav zanima, kaj si si mislila, ko si poslušala eno ljubljančanko kako s svojim naglasom tolčeuser posted image

Baja, za enkrat prideš ti, pa Madejka, pa Mateya pa mogoče Afnica, pa po vsej verjetnosti Zvesta, pa seveda moja malenkost ne more manjkati. Edino Sanek je zaenkrat rekla, da je ne bo, ker je na morju.... Ostale pa nimate razlogov, da vas ne bi bilo user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.9.2007 22:31:37   
Anonimen
nekaj sem zasledila da so dojenčka našli v smetehuser posted image ojej.....in če študiraš pol tko....na prvi pogled je najlažje rečt kaka zverina je sposobna tega.....samo kaj mora bit zadaj, da lahko to narediš.......mislim da si nobena ne more niti predstavljat, kaj prestaja ženska, k to nardi....ker ipak je 9 mescev otroček rastel v njej in brcal in vseuser posted image
je blo pred neki cajata podobn primer, sošolka od moje sodelavke....in ko je pravla mal......grozne stvari so to.....men so šli lasje pokonc in dejansko sem skor zastopla revo....

mal sm čudna dons....taka tečnauser posted image najbol da se spat pobere, mala že spi, atko pa tud umira tamle na kavču...pa bo jutr bolšuser posted image

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.9.2007 22:32:38   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Jaz sem bla tista z rdečim vozičkom

A s freestyleom 3xl? Mi je voziček v uč padu, ker imam enakega.user posted image A zraven z dekco so ble pa decemberke? Da vem, komu je naša tamala vztrajno igračke odnašala.user posted image

Ne, jaz sem bla z rdečim PP GT3 (mater kakšna oznakauser posted image ). Za tiste zraven sem pa sam slišala, da so malčki 9 mesecev stari, ne vem pa, če so iz RR-ja. So se fino spomnile na dekico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.9.2007 22:35:15   
Freycha
joj majchi a sem bila tako glasna, da si slišala, ko sem malo pohecala naše punce?user posted image  mah jaz se moram vedno nekaj hecati, sicer nisem zdrava..... No sem pa vesela, da se tudi ve dobivate na tak način. Jaz se sicer z vašo majko Eco že nekaj časa menim, da bi se spet dobili na kavi in res upam, da nama rata.....

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.9.2007 22:38:14   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Jaz se sicer z vašo majko Eco že nekaj časa menim, da bi se spet dobili na kavi in res upam, da nama rata.....

Pa kaj ti si res povsod zraven al kaj?user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.9.2007 22:38:48   
mateya24
Ljubezen dela svoje kajuser posted image

Kaj bi si pa mislila,nič posebnega.

Je pa blizu vedno sedela tud ena ukrajinka al nekaj podobnega, tiste se šele ni dalo razumet, ko je kaj spraševala naokoluser posted image

No glede na to,da še nisem bla na terasi samsare, razen kaj se vidi od zunaj, a je dovolj prostora za vse naše vozičke??? pa majo mogoče previjalnico v koloseju? kr če ga bo še naša dalje sračkala s tem polivanjem, predvidevam, da jo bom mogla ziher vsaj 1x preoblečtuser posted image user posted image

ŠE eno vprašanje? Kolk pa ste kaj stare mamice???? no mlade morm vprašat???user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.9.2007 22:41:08   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

ŠE eno vprašanje? Kolk pa ste kaj stare mamice???? no mlade morm vprašat???user posted image  

Jaz sem 28.

Previjalnico pa ziher majo v Koloseju. Jo morjo met!user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.9.2007 22:43:40   
Majchi
Ja, me se kar dost dobivamo in sedaj si bomo organizirale VSM (Vseslovensko srečanje majčicuser posted image user posted image user posted image ), in sicer nekje na sredini med Lj. in Štajersko. Menimo se za Celje in nas je že 14 prijavljenihuser posted image .
Ful se imamo fajn, pa vidim, da pri vas isto laufa. Saj prov, mal se moramo babnce na porodniški zamotituser posted image .

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.9.2007 22:48:15   
baja*
majchi super ste si to izmislileuser posted image

Mogoče bi pa me tud mele VSJ.... H? user posted image  user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.9.2007 22:49:53   
baja*
evo me, očitno nisem več slabe voljeuser posted image . Samo na RR sem mogla prit pa je kr boljše....user posted image

Nič, jaz se poslavljam za danes. Fajn spite!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.9.2007 22:51:22   
mateya24
Na keri strani se nahaja oni seznam julijk, če ve katera? Bi si ga mal podrobneje ogledala. Je namreč ena rekla, da ma njen otroček isti dan roj dan kot moja.

Je še katera rodila v mb porodnišnici od 17 jul do konca jul? Mogoče se še katere od tam spomnim, kr sem bla karnekaj časa tam. MAtr sem optimist kaj?user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.9.2007 22:57:57   
Freycha
ja res je Mateya, ljubezen dela svojeuser posted image user posted image

kar se previjalnice tiče, pa jo menda morjo imeti.... res nimam pojma. Če je pa nimajo, bomo pa improvizirale. V življenju moraš biti fleksibilenuser posted image  Kar se vozičkov tiče pa menim, da je dovolj placa. Sicer pa dopoldan menda ni veliko obiskovalcev, zato pomoje ne bo problem, če se bomo malo bolj razširile....

jaz sem 29. Pa ti?

baja* z Eco sem se spoznala, ker smo se mariborske nosečke enkrat dobile na kavi, no pa sva bile nazadnje samo medve user posted image user posted image  pač dve taki zagnanki za kofetkanje user posted image  pa je to poznanstvo še sedaj ostalo pri življenju.

Majchi glede na to, da me mislimo tudi naslednje leto organizirati eno tako vsesplošno srečanje bi ti bila zelo hvaležna, če bi sporočila kje ste se dobile (verjetno vas ne bom mogla non stop spremljat) in kako ste bile s placom zadovoljne. Če se ti bo dalo, kar na ZS pusti sporočilo! Hvala!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
21.9.2007 22:59:20   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

majchi super ste si to izmislileuser posted image

Mogoče bi pa me tud mele VSJ.... H? user posted image  user posted image

saj bomo imele..... maja enkrat. Vse ob svojem času....user posted image user posted image

no, me veseli, da nisi več slabe volje! Lahko noč baja, pa lahko noč in čim več spanja user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
21.9.2007 23:03:02   
mateya24
24 bom novembra, mam pa občutek, da sem tukaj najmlajša, pa ne vem zakajuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
21.9.2007 23:05:15   
SANEK1
Mi smo končno spakirali.user posted image user posted image user posted image
Sem mislila, kak ne bomo nič
spravli v avto, saj nam že voziček zasede cel prtljažnik,
pa ga nimamo malega. Mamo namreč zelo velik oz. okoren
voziček. Ne vem če ga katera pozna- Hauck- BIG FOOTuser posted image .
Pa je dragi večino stvari že not dal, pa je celo ostal plac
za karnistre za vino. Tast namreč kupuje domačega
refoška od enega kmeta v Izoli. user posted image Je pa ful doberuser posted image .
upam, da bo dal stric tudi kaj za degustirat!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lep sončen vikend, dosti cartanja z user posted image  in seveda  veliko user posted image  zuser posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
21.9.2007 23:10:46   
mateya24
vi pa maksimalno uživajte, se naužijte morskega zraka in še izkoristite to lepo vreme, ki je napovedanouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
21.9.2007 23:11:09   
SANEK1
Mateya24 ti pa kar pogumno, mej v mislih, da boljše prej
kot kasneje. Prej jih boš spoznala lažje ti bo čveket.user posted image user posted image user posted image
Prava se meni, ko sem tak dolgo rabla, da sem se vključla.user posted image
Upam, da vas bom tudi jaz kdaj spoznala v živo.
Uživajte na user posted image !!!!!

Aja stara sem 29 let.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
21.9.2007 23:11:25   
Freycha
SANEK maksimalno uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
21.9.2007 23:13:46   
Freycha
aja Mateya pa nisi najmlajša veš. Samo ne vem, koliko je najmlajša stara

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.