Ajvy
|
Baja, dobr da sma se šli pokazat, je rekla da so to tak močni hormonski mazolčki, da že mejijo na temenca...nič hujšega, samo je pa dobr to čimprej urihtat...sva dobili kremco, ker olje nč ne pomaga tam...je bilo pa smešno ko je razlagala, Tarja jo je kar požirala z očmi, kot da bi ona zares razumela kaj govori... Sam to je res, brez obiskov je tudi ena tema...en na vsake tolk, pa je čist v redu..midve sva taščo zadnjič povabili na sprehod, je bila tak srečna... Madejka, mene pa moj oči nazaj drži, k je full proti cartanju- no, sej on se pupe sploh ne upa v roke prijet...ampak mau jo pa itak moraš cartat, kdaj pa jo bom???Sicer pa naša pupa itak ni kak velik pristaš cartanja, sem bolj jaz za,, kot ona Kristina, se je res kar splačalo vztrajanje, sedaj smo le še na eni flaški, pa še to ne vsak dan...sem kar mau ponosna na svoj jošk....seveda pa brez vaše podpore ne bi šlo Zvesta, super da si bolje....jst mojo kr orenk oblečem...nekaj tankega, pa čez nekaj debelega, pa debelo pokrivalo in tanko pokrivalo, potem pa telovadim glede na vreme...mam pa vse s seboj tak da sem lahko čimdalj zunaj...pa če ji je faj toplo tak lepo zaspi.... Veš kaj lahko probaš...za nos-tvoj, na folijo daš kavo in cuker, pa na plati segreješ in tisti dim v nos potegneš-se takoj spuca...je pa še ena fora z visijem in poprom, sam to moraš zvečer spit, se ponoči potem orenk spucaš, pa je super, sam ne vem, če ne bo zaradi viskija tudi dogajal... Siskamiska, še jst bi prosila za geslo!!! No, sem jo odpeljala k zdravniku, sama!!!Sem bila vesela, da ni težila, ker me je bilo kar malo strah, k je bilo prvič...pa še ko sem bila noseča sploh nisem mogla vozit, pa kar malo zgubiš feeling...je kar šlo...superca!!!Dve babi na cesti- škoda k kake take nalepke ne prodajajo...
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 21.9.2007 9:10:50 >