|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.9.2007 23:20:44   
mateya24
Se vam kaj zdi, da majo nekateri ful slabo menje o mladih mamicah.
Kot da nimajo pojma kaj delajo in podobno. Sem že slišala dost takih komentarov, takoj ko te vidjo. zgledaš mlad, kar pomeni, da si slab starš al kaj? Malo so  čudni eni ljudje kaj?!?  Oz moram rečt njihovo razmišljanje je čudno.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
21.9.2007 23:20:57   
Freycha
nič odoh ja spat... da dobim še nekaj spanca, dokler se Dita spet ne zbudi!

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
21.9.2007 23:24:42   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

Kot da nimajo pojma kaj delajo in podobno. Sem že slišala dost takih komentarov, takoj ko te vidjo. zgledaš mlad, kar pomeni, da si slab starš al kaj? Malo so  čudni eni ljudje kaj?!?  Oz moram rečt njihovo razmišljanje je čudno.

mateya nekaj 10. let nazaj je bilo čisto normalno, da so imele tako mlade oz. še mlajše ženske otroke. Sedaj pa se je ta meja zelo dvignila. Eni so pa pač čudaki.... kaj čmo user posted image  ampak kaj te briga. Ti zase najbolj veš, vse ostalo je pa čisto brez veze...

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
21.9.2007 23:29:06   
mateya24
Mah jaz tak zabrusim kaj nazaj če mi ne pašeuser posted image

Sam mal kraj naredi svoje veš. Je ena 18 letna mamica tukaj, ful samozvestna pa ful da na otročka vse, se ukvarja maksimalno z njim, nimaš si kaj za želet več od mame. Ampak jo majo eni za tak neumno, češ kak lahko z 18 leti ma otroka... Men se zdi pa ja normalno!
Jah tud taki se morjo najt, ko morjo pokomentirat!

Freycha, mirno noč ti želim!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
21.9.2007 23:44:23   
mateya24
Spet moja radovednostuser posted image

Malo sem brskala nazaj po vaših pogovorih.
Katera je pa tale malena? Ona je tud tukaj iz mb je napisala.
Zakaj se pa je izpisala? A je blo kaj narobe?

Če je še katera v kontaktu z njo, bi lahko ona tudi prišla al ne??
No sam moje mnenje, kr ne vem zakaj se je izpisala!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
21.9.2007 23:57:06   
madejka
HOj! MAteja jaz sem 27.
Jaz sem bila od 24. julija v porodnišnici, samo sem menjala samo 2 cimri, ki sta hitro šli domov.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.9.2007 0:03:43   
mateya24
v keri sobi si pa ležala?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.9.2007 0:13:19   
madejka
v 10tki, se pa iz P spomnim samo ene, ki ni bila z mano v sobi, ker je imela full sexy pizamico in mi je blo nenavadno za bolnicouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.9.2007 0:14:39   
mateya24
ah to je blo daleč od moje.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.9.2007 0:22:00   
mateya24
no naša je končno zaspala atiju na rokah, zdaj pa hitro pod odejo pa v mižuleuser posted image

nočka, čeprav mislim, da sem še zadnja tuki

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.9.2007 0:48:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Jaz se sicer z vašo majko Eco že nekaj časa menim, da bi se spet dobili na kavi in res upam, da nama rata.....

Pa kaj ti si res povsod zraven al kaj?user posted image user posted image

Bilo kuda, Freycha svuda!user posted image Že odkar jo poznam.user posted image

Mateya, jaz sem mlada 28 let.user posted image Naša najmlajša se je pa izpisala. *Malena* je imela (no, saj jih ima še vedno user posted image ) samo 19 let.

Štajerke, men je pa ful žal, da je cestnina do MB tako draga, drugače bi jaz tedensko visela gor na kavi. user posted image
Pa namig, kam lahko greste tudi na kavo, pa je placa za vozičke in mamice, prijetna lokacija, skratka mamicam in otročkom (+ domačim živalim) prijazna lokacija - Moja pizzerija. Ljubljančanka vam daje nasvete, kam pejte v MB.user posted image Ne mi zamerit. Ampak jaz grem vedno tja kofetkat, ko sem v MB, ker mi je tam najbolje.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.9.2007 0:56:35   
Anonimen

Ja, se mi je večkrat zazdelo tako. Predvsem se mi zdi, da jih obsojajo, ker avtomatsko pomislijo, da je bila nosečnost nenačrtovana in jih imajo s tem za neodgovorne, pa tudi za nezrele za otroka. Samo vseh pač ne moreš metat v isti koš, čeprav mogoče za nekatere celo velja to.

Mateya, če si želiš kontaktirat z Maleno, potem tukaj ali pa meni na ZS napiši svoj mail, pa ji ga bom posredovala (ima nov nick). Si itak hoče dopisovat s kakšno julijko. Nas pa bere, kolikor vem, tako da ga bo verjetno videla tudi tu, če ga napišeš. Po želji, koliko ga želiš javno izpostavljat.

nočka, čeprav mislim, da sem še zadnja tuki

Mene pa težko katera našiša v ponočevanju tu.user posted image Pozno pridem gor in traja, da vse predelam.

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2362
22.9.2007 8:46:06   
Freycha
Tašonka ima prav... Ljubljančanka daje nasvete kje se dobiti na kavi.

In res imajo tam tudi previjalnico, veliko bolj mirno je, lep vrt in zato spreminjam lokacijo.
Torej štajerke, dobimo se v ponedeljek ob 12h (lahko tudi ob 11h, da bo baja* dlje časa z nami) v Moji pizzeriji (http://www.moja-pizzeria.com/ ). Če slučajno katera ne ve, kje to je, se lahko tudi nekje dobimo in gremo skupaj tja... po želji. Važno je, da se dobimo, da si privoščimo en konkreten čvek in pijačko in da nam je luštno!user posted image user posted image user posted image

Trenutno prijavljene:
- Madejka
- Baja*
- Maya24
- zvesta (?)
- moja malenkost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
22.9.2007 8:52:01   
Anonimen
Jaz upam, upam, da mi rata prit....

Grem zdaj na trening šofiranja user posted image , pol pa samo še mojga prepričam, da mi avto pusti. user posted image

No, jaz pa moram pohvalit našega čmrlja. Je kot ponavadi spal od 9h zvečer do pol 3h zjutraj. Se je napapal, pobruhal in spal do pol 8h. user posted image user posted image user posted image

Ponavadi se pol hrani še on pol 5h, pol 7h.... Danes mu pa ni bilo treba. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
22.9.2007 8:52:43   
Anonimen
Freycha? A si doma? A greš zdaj kaj v mesto?

Mi gremo menda zdaj obleko za Gregorja iskat....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
22.9.2007 8:55:31   
Afnica
Mateya....da te potolažim...jaz sem še eno leto mlajša. Pa imam dva deteka naenkrat. user posted image  In sem si to vedno želela. Biti mlada mamica. Zato so vsi začudeni, da smo planirali naraščaj.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
22.9.2007 8:58:29   
Freycha
Zvesta kam pa v mesto? ker prav v center nekam se ne bi tlačilauser posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
22.9.2007 8:59:16   
Anonimen
Po moje gremo najprej v Evroparkeja.... Kaj pa jaz vem kje se da kupit moško obleko?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
22.9.2007 9:01:26   
Freycha
jaz sem pa zvečer malecko nafutrala, da ji je pri ušesih ven gledalo (samo joške user posted image ), potem sem jo pa skopala, pa je full polivala vmes, ker so bile joške še čisto prazne, sem ji dala dodatek, pa je samo 30ml pojedla, pa sem jo dala spat in sem bila prepričana, da bo samo kake dve urci spala. No, pa jih je 7,5 odspala user posted image   Carica malauser posted image

Danes je pa moj dragi v službi, jaz pa cel dan sama doma, pa tako lepo vreme je...... me kar ima, da bi nekam šla s tamalo.....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.9.2007 9:02:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Po moje gremo najprej v Evroparkeja.... Kaj pa jaz vem kje se da kupit moško obleko?

joj, za v BTC-ju v LJ vem, kje se da dobiti lepo moško obleko. Za MB pa pojma nimam......

No, če greste v Europark, bi pa še res lahko prišla. Sem itak rekla, da moram pogledat, če bi kako jesensko jaknico zase dobilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.9.2007 9:05:44   
Anonimen
Te pa se zmenimo čez kako uro? Jaz moram zdaj malega preoblečt, nafutrat in pol odrinemo... A mi lahko sling zraven prineseš? Prosim...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.9.2007 9:07:21   
Freycha
ja, čez kako dobro uro.... malecka mi je zaspala zdele, pa jo bom še malo pustila spat.....  Računam, da bom recimo ob 10.30 tam...... sling bi ti v vsakem primeru pripeljala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.9.2007 9:09:24   
Anonimen
pokliči, ko boš tam, velja? pa če maš navodila za sling?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.9.2007 9:10:02   
Freycha
mah kaka navodila... dva vozla narediš, pa je cool user posted image  hecam se.... bom pogledala, morjo biti zraven.

bom poklicalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.9.2007 9:18:11   
Anonimen
zmenjeno...

evo, se že pakiramo... čau...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.