|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.9.2007 13:15:46   
Anonimen
zato pa jaz nč ne stiskam, k so cele komedije s temuser posted image jo pa vedno parkrat na isto joško pristavim, da ja pride do bolj gostega mleka....ker če bi jo pri vsakem podoju na drugo (kot eni pravjo) bi sam vodo pilauser posted image tak kot delam se pa čist fajn obneseuser posted image
drgač je pa normalno ja, da so joške bolj mehke, ne zarad premal mleka, ampak ker ni več takih navalov, se uredi povprašenje-ponudba....in če stisneš joško in priteče ven, je ziher zadost mleka, ker ono čist tazdnje mleko je tak gosto, da ga ne morš stisnit ven, samo dojenček ga lahko pozauga venuser posted image tak da brez panikeuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
21.9.2007 13:18:34   
madejka
Ulla in Sanek hvala za spodbudouser posted image
Jaz si na žalost moram stisnit vsake tolko, ker sem zgleda nagnjena k mastitisu. Sem ga enkrat imela ze fejst hudega, zdaj pa takoj začnem z ukrepi, če se mi zabaše.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
21.9.2007 13:22:17   
Anonimen
man so tud vsi govorili ( da sm bla že čist penasta pol in sem gledala kt satan s kugleuser posted image user posted image user posted image ) da si bom mogla stiskat, ker če ne se mi bo vse vnelo in kak to boli itd......sem se mogla totalno razpizdit, da so me pustili pr mer, pa do dans še ni blo nbene ****rije......je pa verjetno od jošk in otročkov odvisnouser posted image
stiskala sem si edin v bolnci onih 36ur, k se nisma smele dojit, pa doma sem enkrat probala, da bi mala mela rezervo če bi mami kam zgasnla, pa sem sam živčni zlom skor dobilauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
21.9.2007 13:34:50   
Freycha
madejka ni panike, vaju pridem iskatuser posted image  no in potem odpeljem domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
21.9.2007 13:48:02   
majrim
pridem tudi jaz!!!!!!!!!!!!!user posted image
...vam kar zavidamuser posted image ...jaz bi tudi klepetalauser posted image ...no ja,se ne smem pritoževat,ke vsako jutro pohajam sigurno tri ure in več...
sanek1...voda je še topla...22 stopinj ima, le ozračje je malo bolj hladno...no,na soncu je super...a kaj, ko v torek ali sredo že napovedujejo obilne padavineuser posted image ...pa tako lepo je zjutraj pohajatuser posted image
...grem,sem prej sežgala čebulo, ker sem brala za nazajuser posted image
siskamiska...jaz bi tudi pogledala slikeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
21.9.2007 13:52:48   
Anonimen
aja, da vam povem ka se mi je sanjalo ponočuser posted image user posted image user posted image DA SEM KADILA!!!user posted image user posted image user posted image in to s takmu užitku, da sem mela kr slabo vest ko sem se zbudilauser posted image user posted image se mi je zdel pa prov voham čike.....u spalnciuser posted image user posted image user posted image

ma ne morš verjet no.....

in se mi dans lušta čikauser posted image user posted image vrag frdaman....no, bom že preživelauser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
21.9.2007 13:57:50   
majrim
ulla80...nisi edina veš...jaz imam po porodu tak gušt po cigareti,da sem zadnjič naredila pri teti en dim, ampak me je skoraj na rit vrglo...pa kašljala sem kot začetnikuser posted image ...bo boljše tako kot je...brezuser posted image ...je bolj zdravo daj,pa še drag špas je to ratalouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
21.9.2007 14:01:17   
Anonimen
ma sej u bistvu mi ni....sam zgleda dans mal krizeuser posted image user posted image user posted image

pa zdej šele vidim kak smrdiš, če kadišuser posted image user posted image user posted image user posted image pride kdo tak na obisk, mi mine da bi še kdaj čik pržgalauser posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
21.9.2007 16:17:01   
Afnica
Uuuu, vidim, da bo srečanje v MB. user posted image  Mogoče, mogoče....user posted image

No, sporočam, da imamo tudi mi nove slikce v albumu.
Pa da smo vsi o.k. No, jaz sem bolj tak tak. Ponoči sem šla k dežurnemu, ker me je uho bolelo za znoret. Sem dobila injekcijo v rit. user posted image   user posted image Ampak je bila to mala malca v primerjavi z bolečinami v ušesu. Pa ravno je naša patronažna dežurala, pa smo o malih predebatirale vse gor in dol. user posted image  Pa danes je bla na obisku in smo debatirale dalje. Zobki je rekla, da bi znali že bit (ker ju že fejst matra). Z uvajanjem goste hrane moramo še pa počakat. Ker smo neuradno stari komaj 2 meseca. Ampak je rekla, da ne bo potrebno ravno čakat tista dva meseca, ko smo v zaostanku, ker sta mala dva kar korenjaka že.

LP

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.9.2007 16:38:12   
Anonimen
Afnica...

Tvoja dvojčka sta pa lušna za popapat. Prava manekenčka.

No, upam, da meni tudi rata prit na kufe.... Sem pa tudi bolj za Samsaro.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.9.2007 17:57:45   
madejka
Freycha super! Se cujema v nedeljo!user posted image Zdaj imas dovolj velik avto, da dva vozička not spraviš pa 2 lupinici?user posted image

Afnica prava srčeka sta ta tvojadva!!! Da bi jih človek kar požuliluser posted image
Joj mene je včasih kar strah, da bom malega preveč stisnila ko ga cartam, tak mi je srčkan. Sploh ko se smeje je ta pravi!
Imam od danes full dobre slikce... bom probala v album spravit.

Zvesta to delaj!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
21.9.2007 18:12:05   
Freycha
madejka ni problema, spravim dve lupinici in dva vozička notri...... pa tudi zate bo še plac user posted image user posted image user posted image

Ok, največ predlogov je bilo za Samsaro, zato uradno objavljam:
Ponedeljek, ob 12h v Samsari oz. na vrtu Samsare vse štajerske julijke (no, lahko tudi junijke, ali majke ali avgustvoke, lahko tudi neštajerke) nujno pridet na čvek!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
21.9.2007 18:29:42   
Anonimen
Joj, jaz ze celo popoldne stiskam k sebi Izaka in jokam. Sploh ga ne morem dati iz rok. Tako me je pretresla novica, da so v Lenartu v smeteh našli mrtvega novorojenčka. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.9.2007 18:37:07   
madejka
Zvesta jaz sem tudi to brala jauser posted image Kaka pošast lahko to naredi??? Ziher ne more bit čist dihtig v glavi...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.9.2007 18:47:45   
baja*
jaz sem pa danes tak slabe volje kot že dolgo neuser posted image user posted image
pa še glava me boli za znoretuser posted image

sem pa tud jaz slišala to o najdenem mrtvem novorojenčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image  groza!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.9.2007 19:14:13   
Anonimen
Mah... meni ves čas roji po glavi, da je lahko ubogo detece odvrgla tudi katera, ki jo poznam... Čeprav vem, da vozijo k nam smeti tudi od drugod, me preganja misel, da bi lahko... Ahhhh...

Le kaj se je dogajalo v glavi osebe, ki je to naredila. Da je 9 mesecev nosila otroka, potem pa lahko... user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.9.2007 19:46:58   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

jaz sem pa danes tak slabe volje kot že dolgo neuser posted image user posted image

sem pa tud jaz slišala to o najdenem mrtvem novorojenčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image  groza!!!!!!!!!!!!

kaj pa te mučiuser posted image

kar se dojenčka tiče - nažalost ni ne prvi ne zadnji. user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.9.2007 20:05:58   
madejka
Normalen človek tega res ne more razumet!user posted image

Mi smo bli pa danes v Europarku, ker smo šli darilo za našo dveletnico (nečakinjo) kupovat. Peekola kake cotike majo v HMju! Seveda sem tud našemu malemu ene hlače kupla pa žabeuser posted image
Zvesta kje si našla ti one kravice za Izaka?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.9.2007 20:28:16   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

kaj pa te mučiuser posted image

ma totalno sem brez energije, ker sem zadnje dni čisto sama za vse (vsaka čast mamicam samohranilkam!). Pa kr nekaj me muči, še sama ne vem dobro kajuser posted image . Po mojem je vse skup posledica utrujenosti. Pa bad mi je ker moja mama ne sfolga prit večkrat k nam, da bi bla malo več z Renejem.user posted image

Glede srečanja: midva z Renejem tudi pridemauser posted image . Pripeljal naju bo dragi, ampak ne boma mogla dolgo ostat, ker začne že ob dveh delat. No, kako urco pa žeuser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.9.2007 20:30:56   
Freycha
verjetno bo sedaj padel val očitkov AMPAK: nažalost pri čisto svežih mamicah ni tako redka poporodna depresija, kjer te mamice naredijo velikokrat nekaj, kar v "normalnem" stanju ne bi..... seveda pa nihče od nas ne ve, kaj je to žensko vodilo v to, da so danes našli tega nesrečnega novorojenčka v tej firmi....user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.9.2007 20:50:08   
Freycha
jupiii bajauser posted image user posted image user posted image  no sej lahko se tut ob 11h dobimo, če ti bo lažje... No, pa če je drugim prav user posted image

punce, a vaši sončki tudi vas grizejo v bradavici? Tamala je zadnje par dni našla dva nova športa.
Eden je, da me vsaj enkrat med dojenjem pošteno ugrizne
drug pa je, da je začela zavračati levo joško in prav joka in se razburja in jo komaj pristavim. Pa že tako mi mleka primanjkuje.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.9.2007 21:10:45   
SANEK1
Tudi mene je pretresla novica o novorojenčku. user posted image
Skoraj vsak dan slišim take in podobne zgodbe, glih včerej je bilo,
da je v ZDA mamica polila sebe in še 3 otročke z bencinom...user posted image user posted image user posted image
Najmlajši otrok je umrl, mamica in ostala dva pa se še borijo za
življenja. Ampak vseeno, to je blo vedno tam nekje daleč, zdaj pa tako blizu...
Žalostno...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.9.2007 21:19:50   
SANEK1
Baja pride taki dan, ko imaš občutek da si za vse sam,user posted image
tudi sama občudujem mamice samohranilke in tiste mamice,
ki so očetje na delu v tujini, mamice 2 ali več otrok, no če sem
iskrena zdaj občudujem vse mamice. Zato en velikuser posted image  za vse mamice
na svetu.
Freycha, meni je od začetka ravnaotako zavračala levo joško in sem
ugotovila, da na njej ful manj teče kot na desni. Vedno ko
sem ji ponudla levo je jokala, jaz pa vstrajala in vstrajal...
Zdaj pa ji je vseeno katero dobi, samo da teče.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.9.2007 21:24:45   
mateya24
Dober večer čveke!

Tolk, da se malo javim, nahitro sem vas preletela,  pol pa grem vse za nazaj prebrat.

Midve sm pa dans bli leteči po mestu. Najprej pediatrinja, pol pa seveda malo po nakupih pa se sprehodit. Zala je maksimalno uživala. No seveda, če odpišema tisto malo polivanja. Se mi pa zdi, da najbolj uživa ko hodima po trgovinah, sam gleda okol sebe pa opazuje, tam pa tam še kak nasmeh spusti pa njeno čebljanje, proti koncu pa  jo že od utrujenosti kar zmanjka.
O tem kar sma kuple...kar precej zanjo, pa mal špecerije, pa darilo za babi za roj dan. Zdaj pa samo še atija čakam, da pride iz službe pa mu pokažema kaj vse je Zali izbralauser posted image . Ojoj se že zdaj za glavo držim, kaki bo komentar, kolk sma zapravleuser posted image user posted image Sam kaj ko je za naše micene se tak težko zadržat, da ne bi nič kupliuser posted image  Mate ve tud kaj probleme s tem?

Kar se tiče, današnje grozne novice. Sem jo že slišala zjutra. Kar solze so mi pritekle. Še zdaj si ne morem predstavljat kaj takega, da je lahko kdo zmožen to nardit. Raje ne bom komentirala naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroček pa naj počiva med user posted image user posted image user posted image .

Glede kavice, sem dans malo razmišljala. Bi ful prišla, sam mi je kar malo nerodno, ve se med seboj poznate že kar nekaj časa...pa ne vem no...

Vas grem zdaj prebrat, pa bom mogoče še kasneje kaj napisala.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.9.2007 21:44:53   
Anonimen
mateja24, nič ti naj ne bo nerodno.... se men še skoraj nič med sabo ne poznamo.... take masovne kavice pri štajerkah še ni bilo....
jaz poznam samo Freycho.... Freycha pa pozna vse user posted image

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.