|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
22.9.2007 10:05:42   
natalija
Dober dan

Babike, en dan me ni, pa pol ne uspem več nič prebrat. Malo sem preletela zadnje strani, ker za podrobno branje trenutno nimam časa.
No, naša mini familija pa je včeraj bla na trgatvi. Ano smo z vozičkom vred vzeli v terase in je bla pridna. Je spala 3 ure skupaj. Doma ji to ne rata. Pol pa mi ati reče, da imamo pridnega otroka in da nimam kaj jamrat.

Sem vidla, da ste dogovorjene za čvek. Še vzamete koga zraven? Jaz bi prišla. Mogoče pa bo meni tudi nerodno, Mateya.user posted image
Mi pa danes zopet šibamo na piknik, tako , da ne bo časa, da poklepetam z vami. Upam, da bo zvečer več časa.

Lep dan vsem in izkoristite toplega sončka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.9.2007 10:16:07   
natalija
Mateya, stara bom 26.

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.9.2007 10:29:40   
mateya24
Dober dan tudi od mene!
Smo meli kar dobro nočko, se vmes zbudili, previli na papcali pa potegnili do zdaj.
Zdaj pa preoblečt, pa na potep. SMo povabljeni na kosilouser posted image

Pa res nisem najmlajša.
Super Afnica, kar dva na enkrat. Ti vsaj ni dolgčasuser posted image

Men se tud zdi boljše, mlada mamica, se mi zdi, da se ji lahko tolk bolj posvečam.
Moram priznat, da ni blo načrtovano, ampak sma se tolko bolj veselila nosečnosti!  Ko pa sma se že prej pogovarjala o otročkih, pa je moj, ko je taki šaljivec, vedno vstrelil kaj podobnega, kot: Pa da ja nebom kot dedek po svoje otroke hodo v šolo, pa z njimi fuzbala špilal z palcouser posted image user posted image user posted image
Pravzaprav sem mnenja, kakor komu paše. Nama tak ful odgovarja!

Freycha, dober predlog za kavico! Mi je bolj všeč, kot kolosejuser posted image  Sam kaj ko ste me zamenjali za neko Mayo24... a to pomeni, da jaz nisem zaželjena?!? al kaj?!?user posted image user posted image   

Tašonka, za Maleno pa sem samo tak vprašala, ker sem zasledila, da je z MB, in da se je izpisala, pol pa je moglo bit res neki hudega da se je izpisala pa pol nick spremenila.

natalija, saj ti boš tud prišla na kofe, ne?

No zdaj pa šibam, se še oglasim kaj ko pridemo.

pa lep dan in uživajte v sončku

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.9.2007 10:38:53   
madejka
Halo!
Mateya zgleda te je res zamenjala za mayouser posted image Itak da si dobrodošla! Pa natalija seveda tudi! Več nas bo, bolj fajn bouser posted image Pa več tuljenja!user posted image

Naš se je pa spet danes zbujal na 3 ureuser posted image Sploh nisem več vajena tega, me je kar zmatralo.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.9.2007 13:56:56   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

Freycha, dober predlog za kavico! Mi je bolj všeč, kot kolosejuser posted image  Sam kaj ko ste me zamenjali za neko Mayo24... a to pomeni, da jaz nisem zaželjena?!? al kaj?!?user posted image user posted image    

se ti iskreno opravičujemuser posted image user posted image  sem malo prehitra včasihuser posted image  valda,l da si dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.9.2007 14:03:18   
baja*
hej

jaz pa ne vem, kje je ta moja pizzeriauser posted image , freycha tiste strani mi pa tud ne odpreuser posted image . Prosim za navodilauser posted image .

Danes sem končno malo bolj kulturno spalauser posted image  in se mi kr pozna na razpoloženju. Dragi je že tud boljši, malo je še nahoden, dans je že šel delat, še par minut pa pride.user posted image

Freycha, ko sem bla na sprehodu, se je čez mesto peljalo enih 20 motoristov in sem se kr na tebe spomnilauser posted image . Pa kr kurjo kožo sem dobla, pa ne zato, ker sem se na tebe spomnilauser posted image user posted image , ampak tak fajn jih je blo za videt.user posted image Pa nikol nisem bla nekaj navdušena nad motorizmom (ko začne kdo razlagat, npr. ctx 500 (to sn si zmislilauser posted image ), nimam pojma za kaj se greuser posted image ). Me je pa kr zamikalo dans, da bi jaz tudi....user posted image

tašonka, a ti maš pa žlahto na štajerskem?

siskamiska in afnica, pogledala sem vajine slikeuser posted image , iiiiiiiiii kak lušni so vajini dvojčki user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.9.2007 14:10:58   
Freycha
Torej štajerke, dobimo se v ponedeljek ob 12h (lahko tudi ob 11h, da bo baja* dlje časa z nami) v Moji pizzeriji (http://www.moja-pizzeria.com/ ). Če slučajno katera ne ve, kje to je, se lahko tudi nekje dobimo in gremo skupaj tja... po želji. Važno je, da se dobimo, da si privoščimo en konkreten čvek in pijačko in da nam je luštno!user posted image user posted image user posted image

Trenutno prijavljene:
- Madejka
- Baja*
- Mateya24
- Natalija
- zvesta (?)
- moja malenkost

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.9.2007 14:13:07   
Freycha
Baja* se bomo magar nekje dobili, pa gremo skupaj tja. Meni se malo pozna, da nisem ne štajerka, ne iz MB, pa ti ne znam glih povedati kje iti.
aja punce, a bi vam bilo ob 11h ok, da bo baja* z Renejem malo več časa z nami?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.9.2007 14:22:02   
madejka
Moja pizzerija je tam ko se peljes od Europarka proti domu Danice Vogrinec. Pa gres na kriziscu pred domom levo. Je tak?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.9.2007 14:39:43   
Freycha
je tak.... samo če bi meni (k nisem iz MB) rekla, da greš iz Europarka proti domu Danice Vogrinec, bi bilo isto, če bi mi v kitajščini povedala user posted image user posted image user posted image

da vidim, če bo tole šlo:

ne gre...

evo, pizzerijo najdete v TIS-u (išči v google-u) na ulici: Zrkovska 53, Maribor 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.9.2007 15:21:00   
Ajvy
Ulla, MAjrim, jst pa sem ostala strastna kadilka,brez jutranje kavice in cigarete pri meni pač ne gre...

Afnica, sem se ravno spraševala kje se potepaš, upam da si bolje in da te ušesek ne boli več....Odlične slikice, rastejo, pa še vsak dan lepši so...

Baja, jst sem bila tudi včeraj slabe volje,kr orenk, sem raje možeku prepustila skrb za otroka, ker meni ni šlo, tolk sem ven padla...no, po dveurnem potepanju, sem prišla vsa čila nazaj domov, sva spila kavo...pa mi je bilo še lažje...upam ,da je tudi pri tebi kaj bolje...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.9.2007 15:33:46   
Anonimen
zarasi mene se lahko dobimo že ob 11h.... naš mali bo sicer siten, a kaj naj....

Sicer pa Freycha... hvala za čvek in čofe danes...mi je blo pa prekleo žal, da nisem za tabo zavila v McDonalds.. Sem prišla čist zelena domov...Še zdaj me glava boli...

Aja, pa zdaj sem sama hodla v trgovino z avtom... user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.9.2007 15:36:39   
baja*
madejka meni je to tud kitajščinauser posted image
Samo moj dragi očitno špreha malo kitajsko in kolko jaz njega razumem naj bi blo takole:
od europarka mimo onega dvonadstropnega mosta do križišča (pred pumpo), kjer zaviješ levo in v tej ulici nekje je ta pizzerijauser posted image  user posted image

ajvy sem že boljše ja, hvalauser posted image . Včasih res paše, da se malo odstraniš, ampak jaz te dni nisem mogla niti za sekundo stran, ker je bil dragi bolan, no saj je še, a ni več tak hudo. Drugače pa sem jaz tud včasih kadila pa sem v nosečnosti nehala. Sem vedno pravila, da ko bom noseča, neham kadit! Me pa na momente ful prime, da bi kerega skadila. Najbolj mi manjka, ko sem živčna. Takrat bi ga požrla ne samo skadilauser posted image . Sam ne bom.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.9.2007 15:37:47   
Anonimen
Ja, baja*, tvoj kitajec razume popolnoma pravilno. user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.9.2007 15:57:23   
Freycha
jaz sicer že tri leta ne kadim (januarja bo 4. leta), ampak sedaj, ko rata res hudo, bi pa vse dala za en čik...... da bi si vzela tistih svojih 5. minut, šla na balkon in v miru enega pokadila.... globoko notri, direkt v pljuča, da se ti kar malo zavrti in potem počasi in z užitkom ven pihneš.... s tistim luštom....mmmm user posted image  spet bi enega prižgalauser posted image

Hmmm ni mi jasno, kaj je danes tamali. Skoraj cel čas v Europarku je spala, potem sva šli še do trgovine peš, je malo tečkala, ko sva prišli domov sem jo nahranila in še kar spi. Navadno spi kakih 15. minut, potem pa se moram že z njo ukvarjati...... očitno jo je pohajanje po štacuni zmatralo user posted image user posted image

baja kot je rekla zvesta, tvoj dragi dobro govori kitajsko user posted image  tam je to ja user posted image

zvesta meni pa sploh ni tako zelo pasalo, kot sem mislila, da mi bo. Mi je bilo kar malo žal, da sem šla tja.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.9.2007 16:02:38   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

... da bi si vzela tistih svojih 5. minut, šla na balkon in v miru enega pokadila.... globoko notri, direkt v pljuča, da se ti kar malo zavrti in potem počasi in z užitkom ven pihneš.... s tistim luštom....mmmm user posted image  spet bi enega prižgalauser posted image

lušte delaš packa user posted image  user posted image

Samo res me zanima, kaj bi blo, če bi potegnla en dim.user posted image Bi bil užitek al bi mi blo slabo al bi kašljala...? no res upam, da nikol ne bom zvedlauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.9.2007 16:05:23   
Freycha
pomoje bi kašljala ko zmešana, pa če bi vztrajala še pri kakem dimu, bi se mi zavrtelo, mogoče  celo slabo ratalo. Problem je v tem, da možgane zbudiš za tiste stare lušte in pomoje hitro prideš nazaj, če si bila strastna kadilka. Če bi vedela, da bi zdržala s kakim cigaretom na dan ali na dva dni, bi si takoj enega prižgala. Tako pa vem, da bi hitro prišla na škatlo ali dve na dan, kot sem jih pokurila, preden sem nehala kaditi.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.9.2007 16:43:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

tašonka, a ti maš pa žlahto na štajerskem?

Ne. Nekaj kolegic imam gor, pa všeč mi je mesto. Bi se z veseljem gor preselila, če ne bi bil problem služba.

Do Moje pizzerie pa prideš res tako, da se pelješ od Europarka proti dvoetažnemu mostu in prvi semafor za dvoetažnim mostom zaviješ levo in jo kmalu na levi strani zagledaš.

Uh, kajenje... jaz sem nehala kadit dobro leto, preden sem zanosila s Špelo, tako da sem kar en cajt zdržala, zdaj po drugem porodu pa me je poporodna depresija tako sesula in živci mi delajo 200/h, da si dva na dan ziher prižgem. Tako se vsaj malo pomirim. Vem, da ni glih najboljš, ampak si vseen mislim, da boljš ta dva čika na dan, kot totalno živčna mama.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.9.2007 20:01:16   
Freycha
kaj zaj babike, a se vse ljubite, al kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.9.2007 20:08:02   
Ajvy
Bravo za bivše kadilke, vam iz srca čestitam, jst še nisem tako uspešna in dvomim da kdaj boom...
Tašonka, kadar me pupa znervira, ga pojem ,potem pa sem kot prerojena...se sploh ne sekiram več....kar se pa očitkov tiče, teh je namreč v moji okolici dovolj, ne da se mi več ubadat, s temi stvarmi....vsak ma kak lušt ali pa hibo, če lahko temu tako rečem...
Freycha, ne se neuser posted image , smo se glihkar zrihtali, pa ajamo ...zdej ful dalj časa traja kopanje, ker jo moram s tolkimi kremcami mazat- no, sta dve, ampak meni je to kar velik...nisem pristaš kremc....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.9.2007 22:49:36   
Anonimen
Ja, očitki se vedno najdejo. O tem bi se dalo na dolgo in široko razpravljat. Ene mislijo, da delajo vse prav, druge pa pač samo uživajo v pljuvanju. Ne vem, mogoče se čutijo poklicane ali pa imajo res vse popucano pred svojim pragom.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.9.2007 9:18:35   
natalija
Dobro jutro

Uh, danes pa nisem imela toliko branja za nazaj. Sem pričakovala spet par strani.

No, Ano sem preoblekla, nahranla in zdaj malo počiva v veliki postelji. Se mi pa že celi teden dogaja, da jo moram zjutraj celo preoblečt. Pamperska namreč ne zadrži in pol ma vse mokro. In pol normalno, ko ji slačim bodi, da se čisto zbudi. Pa pranja je pol tolko. user posted image
Naša težav s polivanje nima, razen, če kupčka ne podere. Pa na flaško je. Dojenje nama ni steklo, jaz pa mleka cel kup. Zdaj si ga pač izčrpam in dam po flaši. Pa koliko solz je steklo, ker sem si tak želela dojit.user posted image  Imam pa nenormalno vdrte bradavice, Ana slab sesalni refleks in imele sva CR. Super kombinacija. Pa na intezivni se je razvadla s flašo in pol joške niti probat ni hotela. Kar se pa nastavka tiče, groza. Ravno, ko sem ga dobro namontirala in Ano prepričala da potegne, se je user posted image  odlepil. Kolikokrat sem popi....  No in tako smo na steklenički.

Kar se pa čikov tiče, nikoli nisem kadila. Ko gledam kakšno kolegico, kako se muči z odvajanjem, sem kar vesela, da nimam te razvade. Saj je drugih dovolj.user posted image  Nora na sladko.

Pridem še pol malo pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.9.2007 11:59:06   
yudit
user posted image Lep pozdrav vsem Julijkam, no končno sem dobila cajta da se oglasim mal na klepet. Drugače smo zellllo pridne, vidim da ste tudi ve pridne z čvekom. Mal smo bili zasedeni pa brez interneta tak da nismo imeli časa pokukati med vas. Če bi rade spoznale mojo pikico Leo , je v albumu pod imenom  Yudit&lea  nekaj slik. Zvesta -lahk tudi dodas za mojo Leo --1mesec -teža:5000g-dolžina:55 cm, kmalu bo 2 meseca stara in ji že rastejo zobki dva zobka in to trojke, zellllllo sem presenečena da so tak hitro začeli. Spolh ne joka, mal jo srbijo dlesni in bolj se slini tak da je vsse ok. Dojimo se kar pridno mlekeca je zaenkrat dovolj v glvanem vse ok zdrava, kar je najbolj pomembno. zanekrat je to vse , še moram mal prebrat da vidim kaj se kaj dogajauser posted image lep pozdrav vsem. Freycha, pozdrav za te in Dito

(odgovor članu natalija)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.9.2007 12:14:04   
Freycha
Yudit lepo, da si se javila user posted image user posted image user posted image user posted image  ajoj, že zobki? tvoja pa je pohitela, ni kaj user posted image   no, javi se še kaj, vas prav pogrešam - vas bivše čveke, ki ste čisto poniknile user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.9.2007 12:23:22   
yudit
Pozdrav,ja  prišla bi sam si moram zrihtat prevoz ker moj bo odsotn in jaz nimam avta, tak da bom se vidla z svakinjo ce me lah  pripelje in se tak spoznamo. Drugače sem doma v Slovenski Bistrici, v glavnem ti sporočim na sms jutr ok , ja ti zobki so m emal prestrašli ker so zgornji in kolegica pravi da je prehitro za zgornjo čeljust in tak hitro, no bomo vidli 10, ko imamo drugo posvetovalnico. lep 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.