Raho
|
Jutro... A ni nobene? Jaz sem se pa že zbudila in fanta spravila k babici , da bom imela 5 minut mira, ker kidam stvari v moji ex sobi - sortiram - da bomo se lahko začeli čim prej spravljati eno nadstropje višje . Včeraj sta naša zidarja Dumb and Dumber končno končala. In sedaj res samo moramo še spustiti strop po sredini, ga zakitati, tam, kjer so stiki gips plošč, položiti 120 m2 laminatov in potem selimo delovno sobo, garderobo in staro sedežno gor. Potem pa samo še spodaj uredimo Črtoju sobico in Živi sobico, pa smo . Kako enostavno je napisati. Zato pa sem se v 1. do 27. tedna 16 kg. Enkrat mi je pa lahko vsaj malo prizanešeno, ne? Skaana, od kod pa tebi ideja, da imam veze v bolnišnici . Moja zdravnica me pač ne da nikomur v roke, moj kolega se je tam znašel po naključju (dolgo je delal na Madžarskem), babica se je pa sama ponudila . Pojma nimam, zakaj. VMS pa je rekla, da bo pa vsaj pri drugem zraven. Pri prvem je še študirala. Sedaj pa hoče na CR priti še od moje sodelavke (čistilke) hči, ki študira medicino, da vidi, kako to izgleda. Potem bom pa tako ali tako imela celo občinstvo. Samo mislim, da ji ne bodo dovolili, ker je šele v 3. letniku. Če pa hoče... Boljše, da se uči na meni in da čim večkrat vidi, kako to poteka, kot pa da bo potem, ko bo dr. fr. mr. gr. pri nekom nekaj zakakala zaradi premalo prakse. Moj trebušček pridno raste. Najverjetneje me bo do konca nosečnosti razneslo. Ajtak ima vseeno rok 3 tedne pred mano. Šele sedaj sem v materinski knjižici videla, da naslednjič moram narediti OGTT ponovno - mi je rekla, da lahko kar doma spijem - sem namreč iz familije samih cukerašev in so še posebej pozorni na moj cuker. Široko povijanje? jaz bom prve tri mesece definitivno široko povijala. Raje tako kot pa da ne bi, potem si bom pa kaj očitala. Sem brala študijo, ki so jo naredili Nemci - glede širokega povijanja - pa ga ponovno, zaradi mnogih anomalij kolkov pri mladostnikih, ponovno uvajajo. Pa še punčari bo v ritko toplo . Škoditi v glavnem ne more, verjemite. Pa tudi naš pediater ga močno zagovarja. Tejka in Ajtak - lepo pišita diplomsko. Imata še prbl. 90 dni časa, da jo končata . Grem zdaj za kakšno urico sortirat stvari, da mi ne bo dolgčas. Lepo se imejte in božajte bušije. Ah, ja, glede kave v LJ - mene ne štejte poleg, ker ne vem, če bi mi dovolili iti. Bi pa noro rada šla
|