Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:58:59
|
|
|
|
Lupita
|
Ah, punce tud js mam neki, nej panike!!! Za jest pa tud nč nimam!!! ker mi je že vse Lunči prpravla. Joj, spet semse raznežla! Kaj pol, jutr delamo test, kr vse tri?! Midve za solidarnost, ti pa zares :):):)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:00:12
|
|
|
|
LuNa73
|
sanjaj o sanjaj.... lej pa dejma sprement temo! Ti še men nis pove4dala kaj misliš kdaj so migitalčki najbolj prpravljeni za napad-no to so vedno, amak kdaj za zmago Po vsakodnevnem napadu? po dveh dneh miroavanja? treh dneh?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:01:16
|
|
|
|
LuNa73
|
ej, pa vidve veta da sem jst brezposelna...testi pa stanejo dosti... hmmm 3 škatle čikov
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:03:45
|
|
|
|
Lupita
|
Baje, da najbolj zjutraj, pa na vsak dan NAJVEČ enkrat, čeprav moj pravi, da je popoldan večji izliv. No, to je res, sam kako nej vem, kok jih ma zjutri in kok zvečer al pa popoldan!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:04:06
|
|
|
|
Lupita
|
Lepo primerjavo si dala!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:04:09
|
|
|
|
LuNa73
|
evo mene...ravno iz WC-ja: prišla je! prišla je! prišla je!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:05:00
|
|
|
|
Lupita
|
OK, pol je že morala prit. Zdej pa na juriš v nove boje - v službi mislim :):):) Doma pa to tko al tko velja!!! Si ok?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:07:12
|
|
|
|
LuNa73
|
ja, sem o.k! Super! Kr skačem! Ker vsaj enkrat v žćivljenju se mi ne bo treba še z eno veliko stvarjo ukvarjat istočasno! Vsaj enkrat sveti za mene sonček brez pikice oblačkov!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:10:14
|
|
|
|
LuNa73
|
punce da vam pojasnim, ko bote gledale moje veselje! Itak sem bila med navijalčicami, ampak vseeno! Še nikoli se je nisem razveselila tako, kot sem se jo danes! No sploh nikoli se je nisem! Jst pravim, da un tam gor že v kdaj je pravi čas.... . Predvsem pa navijam za vas še vedno vedno vedno.... in najboljša vaša navijačica sem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:10:34
|
|
|
|
Lupita
|
To pa me veseli, res!!! Super, lahk rečem: novim izzivom na proti!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:12:03
|
|
|
|
Lupita
|
Lunči, kako pa je s tvojimi migetalčki - mislim kaj govorim, mislim s tvojim mnenjem o migetalčkih...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:15:33
|
|
|
|
Lupita
|
Evo, js skočim sam pod tuš in potem priskakljam nazaj - by the potka - CSI NY al las vegas?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:16:49
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 in glejte, če vsaki dan slončkaš delajo ti "nesposobni" migitalčki pravo gužvo in se morjo zdravi vojaki trudit da se gužvajo mim njih. Tako porabijo velik svoje energije in moči da bi prišli do cilja. In ponavadi ne pridejo, ker jim toti nesposobni se ne spravjo s poti pravi čas! Evo, če pa vsaki drugi dan, pa itak da tamočni in "normalni" migitalčki "pobijejo" in prebutajo te slabše migitalčke in ko je akcija... je še čist mal teh nesposobnežev, ki se ziher pol zanalašč nastavlajo na poti unim tafajnim in jim onemogočajo lažjo in hitrejšo potdo želenega cilja! tretji dan vzdržljivosti pa mislim da ostanejo not v mošnjičkih še sam najbolj močni-uni ko so se v spopadih lepo poskrili in sam opazovali.... in toti tud pridejo do cilja polni energije in moči.... no jst sem mal nahitrco skrajšala dni.... zdej pa vprašanje, kolkrat je fajn slončkat v času O? evo moje razmišljanje! ampak veš kaj, količine pa pr mojmu nisem še nikol preverjala... nč, si bom šla jst mikroskop sposodit za čez vikend, pa bom mal eksperimetirala kdaj majo migitalčki več kondicije... ježešna, bogi revež...se mi že smili... sam veš kaj, zdaj trenutno ne morem, ker ga nekaj kuha...še bolje umira
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:19:57
|
|
|
|
pikapoka2
|
Sem tolk kregana, da morm hitro nekaj napisat. tu sem! Lahko zaj malo preberem, da vidim zakaj se gre?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:22:56
|
|
|
|
LuNa73
|
joj pikapoka...dej, ase bomo me enkrat zmenle pa vse istočasno klele gor prišle, pa debatirale... ! Ker smo ko ene razpuščene kure..kr vsaka po svoje... no, boljš ovce, ker je boljš poslušat beeeeeeeee kot pa kokokoko....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:28:27
|
|
|
|
pikapoka2
|
beeeeeeeeee, jaz sem tu! beeeeeeeeeeeeeeeeee... ne vem no, ko grem jaz gor ponavadi vse že spite, al pa se vam ni več za pisat! Zaj mam jaz dosti cajta, ko je na obisku, drugač pa tak veš, da morem hitro pod postlo, no ne glih pod postlo, pod odejo, ker sem borka in bom dokler ne rata!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:29:37
|
|
|
|
LuNa73
|
pikapoka.... kolk mamo še pol cajta???? dan al dva? Da se zmenmo vs eza naprej!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:30:01
|
|
|
|
pikapoka2
|
Evo in že je ni! Ti si prava beeeeeeeeeeee, ne moreš bit istočasno povsod! A lahk jaz tud na oni strani kaj preberem? Čaki malo, pa menda ja ni prišla?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:31:43
|
|
|
|
LuNa73
|
na kiri strani??????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:31:57
|
|
|
|
pikapoka2
|
Aja, saj si tu. Samo danes še, pa jutri cel dan, zvečer ne, ker mam uradno čago, tak da me ne bo, v nedeljo pa mislim, da bo že akcija !!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:32:44
|
|
|
|
LuNa73
|
hmmmmmmmmm, ja kje pa smo me? a me pa nismo vrei za uradno čago? ja no..kr neki...mislim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:32:45
|
|
|
|
pikapoka2
|
tam pri M ne pričakujemo sem mislila
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:33:20
|
|
|
|
LuNa73
|
tam sem jst zelo malo....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:34:08
|
|
|
|
Lupita
|
Sem mokra ko miš, sam me firbca, kaj čvekate "Nikamor brez mene!" bi bil danes moj slogan!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:34:25
|
|
|
|
pikapoka2
|
ja, super ste. Ampak kak naj napelem cevko po internetu, da boste lahko pile? Za jesti ni problem, če zrihtaš cevko oz.slamico, vam bom jesti že spasirala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
KAPLJICE AD3 s1o2mene pa zanima ali ste devale kapljice AD3 vašim malčkam ??? hvalada (
59%)
ne (
41%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!