|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
21.9.2007 10:55:10   
LuNa73
Jst mam občutek, da ko bomo nardile "party", da bo zgledal nekak takole (ve že vse z otrokeci)
user posted image

jaz pa se vam pridružla takole user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
21.9.2007 10:56:51   
ledenka
user posted image  kjut slikca!

kaj bo zdaj s šloganjem? bo al ne bo, je luna taprava? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 827
21.9.2007 11:00:48   
LuNa73
user posted image

evo meneeeeeeeeeeeeeeeeee na prvem tiru! Dejva se zment za tam okol 12-ih! Si jst vse prpravim, pa seveda sebe prpravim (beri vun s pižame spravim) in gremooooooooooooo.... sam ga boma srale prek ZS! Zmejeno?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
21.9.2007 11:05:05   
ledenka
absolutli! ti mi kar ZS pošlji, ko boš redi!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 829
21.9.2007 11:23:32   
LuNa73
čuj ajsika to morem zdejle napisat, ko sem se spomnila, no mi je padl "na glavo, v glavo"user posted image .
a se sam men zdi, al ti včasih tam na našem starem forumu nisi bla tok zgovorna?! no, pa tak si se mi zdela, bol zapeta?uradna?resna?redkobesedna?rezervirana?user posted image

Sej lohk da se je sam men zdeluser posted image

No, pa taka kot si tu si pa super fajn, da ne boš misla, da....user posted image

Mal bluzim, jle?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
21.9.2007 11:24:05   
spelka12
Morgen!
Včerej se je pa sam jedlo in pilo - pa brez meneuser posted image .
Na žalost se ne morem udeležit šloganja, k nimam s čim kavo fotkatuser posted image .
Lunca ko boš mela kej več časa (ko bojo ostale vaše seanse mem) bi mi pa lahka mal v karte pogledala.
A bi,a bi,a bi,a bi?????Pleaaaaaaaaase.
teejaa neučakankauser posted image . Počaki še 5 dni, da boš sigurna, pol bo pa party kot ga svet še ni vidu.
Kdaj ste pa kej ostale na vrsti za vaše testeke - da vem pesti držat.
Še 6 ur pa se za mene začne vikend. Komej čakam.
Danes ma nečak r.d. (2 leti) pa ga bom jest tud pila pa papcala tko ko ste ga ve včeri.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
21.9.2007 12:26:33   
Erin
Živjo punce...

a sedaj ste pa vse na ZS ušle...jaz se pa mislila da bomo tukaj mal pošlogale.... LuNa mar ti sama sebi tudi šlogaš, jaz sui ne upa, oz si nočem ker vidim notri vse samo tistega kar je ne...ravno dva dni nazaj sem moji prijateljici po dolgem času mal u karte pogledala,s em rabila kar nekaj časa da sem se zbrala...

Evo, samo za vas karta, ki izpolni vse želje...
user posted image
Karta predstavlja vir energije, ki vzbuja voljo in žene naprej.Predstavlja tudi jasnost, pozitivnost, ustvarjalnost in plodnost.Daje sposobnost za nova dejanja.Če je povezana z dobrimi kartami predstavlja sončni vzhod, vse možnosti in pričakovanja.
user posted image
Kaže na novost, ki bo vstopila v življenje.V povezavi s kartami, ki jo obdajajo, lahko nakazuje, kako se bo spraševalec soočil z novostjo.Včasih namreč gledamo na novost kot na odrešitev, ki nas odreši že ustaljenih navad, spet drugič pa na breme, ki nam ruši utečeno.Ker je karta pozitivnega pomena, ponavadi kaže na pozitivno spremembo, ki vstopa v življenje.

Za naše male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 832
21.9.2007 12:30:11   
Erin
Aja pa še za tiste ki bi si rade pogledale v kavico pa si ne znate razlagat podob:

Napovedovanje prihodnosti iz kavine in čajne usedline, pravimo mu tudi taseografija je bilo priljubljeno zlasti v 19. stol., ko se je pitje kave in čaja razširilo po Evropi. Že dolgo pred tem so Rimljani skušali iz vinske usedline razbrati, kaj jim bo prinesla prihodnost, pozneje so začeli Kitajci prerokovati iz čajnih lističev, verjetno še preden se je v 17., stol. čaj razširil na zahod.
Samo branje prihodnosti iz kavine in čajne usedline je preprosto, za pojasnjevanje pa je potrebno nekaj vaje. Vedeževalec mora najprej prepoznati podobe, ki se oblikujejo v usedlini, nato mora razložiti pomen vsake posebej in končno vse skupaj povezati v smiselno sporočilo. V usedlini mora simbol najprej odkriti, za kar sta potrebna domišljija in intuicija. Tehnike se seveda ne da natanko določiti, priporočamo pa vam naslednja okvirna določila, po katerih se v glavnem ravnajo vsi vedeževalci.

Skodelica naj bo znotraj bela ali vsaj brez vzorca. Vpraševalec naj popije kavo (ali čaj) tako, da drži skodelico v levi roki. Nato naj skodelico z usedlino trikrat zasuče v smeri urnega kazalca ter jo povezne na krožnik. Počasi naj šteje do sedem, da se tekočina odcedi.Nato skodelico z enim gibom roke obrne, ročaj naj bo obrnjen proti vedeževalcu. Zdaj lahko začne vedeževalec razlagati usedlino. Debela plast usedline označuje živahno, razgibano življenje, manj usedline izdaja bolj urejenega, discipliniranega človeka. Mnoge podobe imajo lahko po več različnih pomenov, vsi pa so pomembni. Ročaj skodelice ponavadi predstavlja vpraševalca. Simbole desno od ročaja razlagajo nekateri vedeževalci za prihodnost, tiste na levi pa za preteklost. Bolj običajno pa je, da razdelijo skodelico na zgornji in spodnji del, simboli proti dnu skodelice naj bi veljali za preteklost, tisti proti zgornjemu robu pa razodevali bližnjo prihodnost ali sedanjost. Pogosto velja, da podobe pri dnu napovedujejo nesrečo, tiste proti zgornjem robu skodelice pa srečo.
Splošen pomen imajo ponavadi tele oblike: PIKE pomenijo finančne zadeva, VALOVITE ČRTE nekaj neurejenega, vznemirljivega, RAVNE ČRTE odločen, jasen razvoj dogodkov. Upoštevati morate sorazmerno velikost znakov, njihov položaj in to, kako jasno so izraženi. Ne razlagajte vsakega posebej, ampak vse hkrati, sprostite se, pustite mislim prosto pot, in podobam, da vam burijo domišljijo! Nikar naj vas ne skrbi, če se vam bodo skraja zdeli obrisi znakov nerazločni, sčasoma jih boste bolje videli.
Jasnovidnosti, ki je taseografija zelo blizu vas nihče ne more naučiti. Glede na sodoben način razmišljanja bi bilo morda lažje, če bi znake v usedlini razlagali tako kot simbole iz sanj. Navedli bomo nekaj seznamov simbolov in njihov tradicionalni pomen. Ne pozabite, da so ti pomeni v rabi, niso pa predpisani, čeprav so nekateri očitni (pismo, na primer, pomeni novico, zvončki poroko). Zapisujte si v poseben zvezek lastna opažanja in jih dodajte in jih dodajte temu seznamu. Želimo vam obilo dobrih kavic, lepih trenutkov.

Simboli

Akrobat-napetost in nevarnost,vpraševalec naj si prizadeva za večjo varnost.
Angel-dobre novice, morda gre za angela varuha.
Avtomobil-sreča, zadeve se dobro razvijajo.
Balon-nevarnost kratkotrajnih težav.
Bič-nasilje, seksualna moč.
Bodalo-prežeča nevarnost, varujte se nepremišljenosti.
Čarovnica-neprijetnosti z ženskami.
Človeške postave-razlagamo jih glede na to, kakšne so videti i v kakšni zvezi se pojavljajo.
Čoln-obisk prijatelja, zavarovanje.
Črke-novice, v bližini pikic,novice bodo finančne narave.
Dežnik-sitnosti, če je razprt pomeni varnost pred njimi, zaprt pomeni, da boste varnost odklonili.
Dlan-če je razklenjena, pomeni prijateljstvo, sklenjena dlan pomeni prepir.
Dojenček-lahko predstavlja dojenčka ali vrsto majhnih skrbi, če je bliže dna skodelice se obetajo težave zaradi neprevidnega govorjenja.
Drevo-spremembe na bolje, izboljšave.
Glava-nove priložnosti na intelektualnem področju.
Grič-ovire in zadržki.
Grozdje-sreča, plačilo za ljubezen.
Harfa-ljubezensko doživetje, skladnost v ljubezni.
Hiša-varnost, uspeh.
Igrača-mladost, hrepenenje po varnosti.
Jabolko-poslovni uspeh, sadovi uspeha.
Kača-sovražnik, pa tudi modrost.
Kladivo-potrebno bo trdo delo in brezobzirnost.
Klobuk-spremembe, bliže dna skodelice pomeni tekmeca, proti zgornjemu robu pa skladnost in napredek.
Knjiga-simbol modrosti.Če je odprta, prinaša dobre novice, če je zaprta, se bodo stvari zavlekle, potrebna bodo mučna in morda dolgotrajna povpraševanja.
Kolo-če je celo, pomeni srečo, če je zlomljeno razočaranje, če je blizu roba skodelice, nepričakovan denar.
Kovanec-denar na obzorju, dolgovi bodo poplačani.
Koza-varujte se sovražnikov.
Križišče-prihaja čas odločitev, življenjsko razpotje.
Krog-uspeh ali zaključek, če ima sredi piko, dojenček.
Ladja-potovanje, ki se bo izplačalo.
Letalo-potovanje, če je razbito, nevarnost nesreče.
Ledena gora-prežeča nevarnost.
nnLestev-napredovanje, vzpon.
List-blagostanje, uspeh, če je bližina dna skodelice, bo v drugem delu življenja.
Lopata-trdo delo, uspeh.
Mačka-zahrbtnost ali prevara, hinavski prijatelj.
Maska-neiskrenost, razburjanje, negotovost.
Mesec-ljubezensko doživetje, žalost, če je obkrožen s pikicami, pomeni poroko zaradi denarja.
Meč-prerekanja.
Miza-družabni dogodki, če je pikčasta, pomeni finančno konferenco.
Nogomet-cilj bo dosežen.
Oblaki-grozeče težave, če so pikčasti, težave z denarjem.
Oči-potrebni sta previdnost in skrbnost, zlasti v poslu.
Ogenj-uspehi, v naglici preži nevarnost.
Ognjenik-neobvladana čustva.
Puščica-neprijetne ali vznemirljive novice, če so v bližini pikice, bodo novice v zvezi z denarjem.
Postelja-lenoba, morda se je kaj končalo, se pravi, je šlo spat.
Ptica-na splošno prinaša dobre novice, če gre za ptice selivke, so novice v zvezi z vedeževanjem.
Pes-dobri in zvesti prijatelji, če je bliže dna skodelice, pomen prijatelja v stiski.
Puška-težave, jeza, če je bliže zgornjemu robu skodelice, pomeni nesoglasje v ljubezni, če je proti dnu, obrekovanje, za vojaka pomeni, da bo vpoklican.
Palma-uspeh, čast.
Prstan-bližje zgornjemu robu skodelica pomeni poroko, pri dnu, dolgo zaroko, če je prelomljen, prekinitev zaroke.
Peruti-dobra ali slaba sporočila, odvisno od lege v skodelici.
Riba-veliko srečo na vseh področjih.
Roža-želje se bodo izpolnile.
Ročna torbica-varnost skrivnostnost.
Rog-obilje, dediščina, če je pikčast, pomeni s poroko pridobljen denar.
Sidro-bliže zgornjemu robu skodelice uspeh, stalnost, če je podoba zabrisana, naznanja težave.
Sekira-težave, če je bližje zgornjemu robu skodelice, bodo premagane.
Sadje-blagostanje.
Steklo-neoporečnost.
Srce-zadovoljnost, ljubezen, poroka, prijateljstvo.
Svinja-uspeh, morda požrešnost.
Slap-blagostanje.
Škatla-če je odprta, bodo čustvene težave razrešene, zaprta škatla pomeni, da boste našli tisto kar ste izgubili.
Torba-past, če je odprta, obstaja možnost pobega, če je zaprta, bo vpraševalec ujet.
Tehtnica-pravdanje, če je uravnovešena pomeni pravico, če ni, krivico.
Trikotnik-nekaj nepričakovanega.
Vilica-zahrbtni prijatelj, prilizovanje.
Vhodna vrata-priložnost za uspeh v novem življenjskem obdobju.
Vlak-obeta se napredovanje.
Volk-ljubosumje, sebičnost.
Zvonček-nepričakovane novice, ponavadi dobre, če je bližje dna skodelice, bodo slabe, če je več zvončkov bo poroka.
Zelje-ljubosumje, če je pikčasto, ljubosumje ukrepa.
Zvezda-upanje in zdravje.
nnZastava-pazite, nevarnost.
Ženska-veselje, plodnost, bogastvo, če je žensk več, pomenijo javno zgražanje.
Želod-če leži bližje zgornjemu robu skodelice, naznanja uspeh, tudi denarni, na sredini skodelice, obljublja zdravje.

To je samo izbor med simboli z najbolj splošno veljavnimi pomeni. V podobah, ki jih oblikujeta kavina ali čajna usedlina lahko odkrijete veliko več simbolov. Najbolje je, da si priskrbite dober slovar simbolov, si ga sami naredite in uporabljajte intuicijo.mislite pozitivno. Pa veliko uspehov in veliko dobrih kavic.    

< Sporočilo je popravil teejaa -- 21.9.2007 12:47:35 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 833
21.9.2007 12:31:21   
Erin
Upam, da ne bo kaj narobe, če sem vam to semle pripopala...

Če katero moti, že vnaprej SORYYYYYYYYYYYYYYYY...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 834
21.9.2007 12:33:56   
Erin
Glede testa pa...vem da sem ga prezgodaj delala, tako neučakana še nisem bila nikoli...bom poskusila zdržat do 25. pa takrat sporočim kakšen je rezultat...user posted image

LuNa, sej ne vem, naj ti čestitam, ker si jo dobila ali pošljem user posted image ???user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 835
21.9.2007 12:34:54   
sonček33
Ojla, vidim, da smo zaplavele v misteriozne vode. Jaz sem na tem področju slaba, tako da ne morem kaj aktivno sodelovat.

Jupi za sončen vikend. Jupi za petek.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 21.9.2007 12:42:05 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 836
21.9.2007 12:37:09   
spelka12
teejaa hvalauser posted image user posted image , super si se ti to potrudila. Grem kuj eno turško skuhat. A pa velja. če to sebi delaš. Pomoje, da ni prov zdrav a ne?
Če bi si gledala v svojo šalco bi ble povsod same bebice - psiha pač.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 837
21.9.2007 12:38:12   
Erin
Živjo sonček33, kolk je tebe lepo brat, kako si?..ma sej ne bomo na veliko o tem debatirale , samo pripopala sem semle podatke, da si bo lahko vsaka pogledala če jo bo kaj zanimalo...Pouka že konec? Že kaj veš za januar, boš ostala, se ti že kaže kaj novega...?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 838
21.9.2007 12:38:40   
spelka12
Sonček ti si pa res delovna. Cel vikend nam boš sijala. Lepo od tebeuser posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 839
21.9.2007 12:39:58   
Erin
Špelka jaz sem si velikokrat gledala sama v skodelico, si zapisovala na list in preverjala čez 1 mesec kaj se je dejansko uresničilo....včasih se je vse, včasih nič, odvisno kakšen imaš dan in koliko si objektiven....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 840
21.9.2007 12:43:44   
spelka12
Se bom raje pustila razvajat, pa bom šla k kateri drugi na kavo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 841
21.9.2007 12:47:20   
sonček33
Teejaa - danes nisem imela pouka - sem bila v kliničnem..tako da zdaj že aktivno pospravljam kopalnico pa mal špegam na RR. Pojma nimam kako za januar...bomo že kaj našli. Kako ti in služba? Kako ti in železo v ustih?
Spelka 12 - dela dovolj ja :) ampak z veseljem.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 842
21.9.2007 12:56:18   
Erin
Moja služba...mogoče bom spremljevalka v vrtcu, morava dobiti s sestro od mojega fanta še od fizioterapevta potrdilo (od sestre hčerka ima probleme z nogico) pa iti na upravo do ravnateljice...itak pa imajo starši pravico do soodločanja glede otrokove vzgoje in varstva tko da bi morala njeno željo upoštevat da bi imela deklico jaz...bomo videli...
Železo je izpuhtelo...moja železna volja tudi (gotovo si prebrala da sem včeraj delala test -vsak mesec sem bolj neučakanauser posted image , čeprav je NE pričakujem šele 25)...
Pa ti? Optimistično v nove boje? Si naročena na kakšen pregled? Posluš oz. beriuser posted image , včeraj sem dobila pismo od ginekologinje da moram na pregled za bris (lani sem mela neke spremembe pa je kontrola letos zaradi tega)..pa če mi je uspelo ta mesec, mi bo sploh lahko vzela bris? Pregled imam 3.10., en teden za tem ko je NE čakam...Se ti kaj svita?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 843
21.9.2007 13:03:15   
LuNa73
Ding dong
Pozor pozor!
Prosim če nehate smetit temo!

hihihihihihihihihihihihihihih user posted image user posted image user posted image user posted image

Ve sam debatirajte o šloganju, da se jst kej naučim še! user posted image

sonček, kakšen klinični center? zakaj čisščenje kopalnice? user posted image  kaj jst kej ne vem oz. mi je kaj ušlo????user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 844
21.9.2007 13:05:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ding dong
Pozor pozor!
Prosim če nehate smetit temo!

A to name leti???user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.9.2007 13:09:31   
sonček33
teejaa - no to bi blo super glede šihta. Joj, jaz še vedno navijam zate, dokler je ni je upanje. Si pa res neučakana, da se toliko prej lotiš testa , ja no, če bi jaz imela kdaj pred M kakšne znake, bi tut zihr šla nardit test, čeprav sem v življenju nardila samo enega, pa sva že v 34. krogu.

lunca - klinični - kontrola zaradi poletnih ledvičnih kamnov, vse je bp. Kaj si pa mislial s čiščenjem kopalnice pa res ne vemuser posted image , če bi jo vidla bi ti blo takoj jasno.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 846
21.9.2007 13:11:14   
LuNa73
teejčii na vse nas leti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej se sam mal hecam! Da vidim če ste kej plašljive al vas je že kej tale RR utrdil!user posted image

kadar jaz mislim kej resno, napišem zraven: zdej pa čist resno, me zanima to in to... imam to in to.... user posted image

a se me še nisi navadla?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 847
21.9.2007 13:13:22   
LuNa73
sonček, mater sem misla da morš it v kliničnega na kako hospitiranje in si zdej pač prpravlaš stvari za v bolnico! Nekak mi je zvenel tak z obema stavkoma skupej....
no, to pa ko ropota, pa so moji kamni ki letijo od srca...sam da nič ni narobe s tabouser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 848
21.9.2007 13:15:44   
Erin
imam napaki in sicer dve: hitro vse resno vzamem in težko pogruntam kdaj je kaj hec in kaj res...uf, lunca vas je toliko da bi težko vse pogruntala...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 849
21.9.2007 13:16:11   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla, vidim, da smo zaplavele v misteriozne vode. Jaz sem na tem področju slaba, tako da ne morem kaj aktivno sodelovat.

Jupi za sončen vikend. Jupi za petek.

tu sam domišljija dela... to pa ja znaš vklopit! user posted image  vile, pa čarovnice, pa angelčki... vse se da user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?