Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 14:09:35
|
|
|
|
kodrana
|
Lupita hvala. samo moram še dva dni počakat s testom.. joj, se vleče..
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 14:10:39
|
|
|
|
ledenka
|
kaj, a tale naša Lunči še ni šla testa kupit? Kodrana, kaj pa ti? nooooo, smo radovedne! držimo pesti, da je joj!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 14:10:51
|
|
|
|
kodrana
|
luna držim pesti. daj naredi test.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 14:55:50
|
|
|
|
spelka12
|
LUna če imaš res take znake (lepo, da se obrneš na nas z vprašanjem) bo najbolj, da greš delat test, pa bom držala pestke za tebe pa sej veš, da smo tukaj zato, da se potolažimo,pa jokamo s tabo pa.......... ironija pa taka a ne lunca? Glede vica pa . Vse, ki se jim luštajo palačinke s skuto povabim v soboto k meni. Vam jih pečem ceel dan. Če kere ne marajo skute bom poskrbela tud za vas. Grem na kavo.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 14:59:54
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ironija pa taka a ne lunca? ...ti tak veš zaka se gre! tak zdejle sem razposlala mojih 195 mailov, ki so se mi nabrali v tem tednu. Jao, men se jih ne lub cele pogledat, pol pa kr mal pogledam pa presodim komu jih lahk pošljem... ! Največ jih tak dobi moj lubi... kok je srečen, jaz pa pol nesrečna, ko ga ni k men, ker ma on kao delo...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:00:55
|
|
|
|
Erin
|
Evo še mene malo...včeraj mi je čas kar zbežal pa se niem mogla nič več oglasit... Pa da se pridružim ostalim: LUNA...PR MEJ DUŠ BEJŽ TEST DEVAT, AT TAKUJ SM REKVA!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:01:17
|
|
|
|
ledenka
|
Lunči, no, kaj zaj? si šla po test al ne??? špelka, z veseljem se ti namalamo na vrata
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:05:49
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Nč zdej pa letim likat, ker drugač bova z dragim še ostala brez oblek. Evo meni najljubša šala, na katero si me spomnila: Razlika med moskim in zensko! Zenska rece: "Tu je taksen nered! Dajva, midva morava pospraviti. Tvoje stvarilezijo po tleh in ce jih ne bova oprala takoj zdaj, bos jutri brez oblek." Moski pa slisi tole: "Bla, bla, bla, bla, DAJVA bla, bla, bla, MIDVA bla,bla, bla, bla NA TLEH bla, bla, bla, TAKOJ ZDAJ bla, bla, bla, bla, BREZ OBLEK."
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:12:40
|
|
|
|
kodrana
|
luna . kaj je s testom? nič ne odgovoriš?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:24:08
|
|
|
|
LuNa73
|
nisem šla...pa tud ne grem! Danes še počakam, da se vlije! No, ko sem nazadnje šla kupvat, se mi je čez kako urco vlila... zdej pa res ne vem kaj naj nardim! Punce, če sem tok lena, da je joj!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:38:43
|
|
|
|
Lupita
|
Evo, še jaz imam enga na to temo: Razlika med moškimi in psi - katera je? Je ni! Oboji te gledajo, kot da te razumejo!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:39:28
|
|
|
|
Lupita
|
Luna, prej al slej boš mogla it! Držim pesti na fuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:42:29
|
|
|
|
LuNa73
|
evo vse je prpravlen, ker boš sigurn lačna, pa žejna, pa prešvicana pa utrujena.... ker pot do nove borbe je res dolga in trnova..... Ja Lupitka za tebe je vse to prpravlen !
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 15:52:30
|
|
|
|
Erin
|
Jest si pa nisem znala pomagat in sem kar probala, naredila test(First sign) pa ni nič pokazal, se tolažim s tem da sem 5 dni prezgodnja...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 16:03:48
|
|
|
|
LuNa73
|
tejčica, vidiš ti si taprava! Ne pa jst k ne vem, al se bojim da mi bo test + pokazu al da se mi bo vlila! Itak pa, da si ga prehit delala! Počak do 25.! Pa če si ga že tak hit delala-prvi urin je tist, ki pa mogoč že prej pokaže! Poudarek je na mogoče!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 16:09:27
|
|
|
|
Erin
|
he hvala LuNa, sam ko sem tebe čakala kaj bo, če boš delala test ali ne, je še mene zamikalo... no da še kle vprašam: Kdaj oz v katerem dnevu cikla se že lahko dela krvni test da se zazna dovolj hormona, 21, 22? Vem da se že kmalu lahko dela, še pred urinskim...pismo a sem živček a?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 16:22:59
|
|
|
|
LuNa73
|
sem ti tam odgovorila! boš en persenček? BAje pomirja! Krvni test pa ne vem kdaj se dela, sorry
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 16:31:48
|
|
|
|
kodrana
|
teejaa po moje je za krvni test tam ene 2-3 dni pred predvideno M.. torej ene 11-12 dni po ovulaciji. meni je en koledarček tako izračunal, samo ne morem se spomnit kateri!?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 16:43:41
|
|
|
|
Erin
|
ma sem toliko koledarčkov že pregledala pa mi vsak kaže drugače dan O, plodne dneve in datum za test..joooj sem že čist zmešana... Ne, ne bom persenčka, hvala LuNa, lahko škoduje pikici če seveda obstaja...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 16:47:47
|
|
|
|
kodrana
|
teja persenček ti ne bo nič škodoval. je na zeliščni osnovi.. pa tud dokler ni testek , potem še nič ne škoduješ otročičku.. joj, punce jst sm tud že tko nestrpna.. sam kaj, ko je treba še kak dan počakat.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 17:01:07
|
|
|
|
Erin
|
a res ne....potem pa na juriš na persene če ne bom vse teste do torka že ponucala A ni katastrofa čakat te zadnje dni...men se je šele sedaj začelo vlečt k pr norcih...ma sej bomo zmogle...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 17:01:46
|
|
|
|
bumbum
|
Čau, babe! Evo mene tudi tukaj! Sem oddelala svoj današnji šiht, pol sem še 3 nečake čuvala....zdaj sem pa tu, jeee! LuNa, takoj bejš po test! Ne morš nas puščat v taki negotovosti! Teejaa, itak.......prehitro si ga naredila. Kodrana, še maaaalo..... Držim pesti!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 19:04:40
|
|
|
|
LuNa73
|
sem bila zdaj v trgovini in.... nimajo testov!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 19:28:05
|
|
|
|
bumbum
|
Ja, ja, ja.......itak! Zezaš, ne?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 19:43:41
|
|
|
|
LuNa73
|
ne zezam...res jih ninaji v tej trgovini... v nesto pa se mi ni dal it!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?