|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
20.9.2007 22:35:22   
pikapoka2
Lupita saj boš zraven,
kake pa tej imaš, čuj?!
Nikamor brez tebe! user posted image user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.9.2007 22:38:30   
LuNa73
hmmmmmmm...kaj pa povabilo? a to pa ni več v modi? na se to nč več ne dela??!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 802
20.9.2007 22:40:12   
LuNa73
čuj lupitka, si vidla kak se naju hoeč rešit tale pika poka... kr neki s slamcami pa spasirano hrano... mislim user posted image , pa kje je človk to še vidu! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 803
20.9.2007 22:40:48   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

Lupita saj boš zraven,
kake pa tej imaš, čuj?!
Nikamor brez tebe! user posted image user posted image

ka ti pa si prekmurska štajerka? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 804
20.9.2007 22:48:41   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image
a delujem kot prekmurska štajerka al ka?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 805
20.9.2007 22:51:25   
pikapoka2
OK, zdaj pa takole dragi dami!

Vabim vaju na praznovanje mojega roj.dne, ki bo jutri na Šentanelu.
Dobimo se ob 18.uri pri meni doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 806
20.9.2007 22:51:55   
Lupita
Moram it! Pridne bodite... Papa

Neposredna povezava do sporočila: 807
20.9.2007 22:52:38   
LuNa73
kje pa je to??????? user posted image A ti si kako pravljično bitje???? tam za sedmimi gorami in sedmimi vodami....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 808
20.9.2007 22:53:17   
pikapoka2
da ne bo katera slučajno rekla, da vaju nisem povabla
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 809
20.9.2007 22:54:12   
LuNa73
sem mogla it kr na googl... a to je to? http://www.sentanel.si/ veš kaj, tak daleč pa pridem jst kr lepo drugo leto na tvoj rojstni dan... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 810
20.9.2007 22:55:26   
LuNa73
lupita, kr tak nahiter????? a si ti čist nora, al kaj????user posted image user posted image user posted image user posted image

no ampak če že moršp it... pa pejt... pa fajn se mej pr unmu delu ki gta boš delala zdej user posted image . spanje je tud delo!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 811
20.9.2007 22:56:31   
Lupita
Še enkrat lahko noč in poljubčki vsem!!!

Lunči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aja aja)
Neposredna povezava do sporočila: 812
20.9.2007 23:07:16   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LuNa ti pa vse zvohaš, bi lahko bila kakšen špijun.
Pa hittra si tud!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.9.2007 23:10:19   
LuNa73
ja prava vohljunka sem... če ne bi kadilam veš kak bi šele takrat vse na hiter zvohala...
nč.. grem jst ajo bajo v mojo user posted image , kr drgač bom kr user posted image . Jutr zjutri pa bo itak zgledal takleuser posted image !

Lepe sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 814
20.9.2007 23:12:32   
pikapoka2
Jaz pa se grem zdaj učit kako se slikice sem pripopajo,
a sem tej res tak .... da mi ne rata.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.9.2007 23:15:52   
pikapoka2
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 816
21.9.2007 6:57:27   
bumbum
Naj vam zaželim dobro jutro, preden se odpravim v službo! Naj bo leeeeep dan!
LuNa, se že veselim lepe novice, danes. Pa še šlogarski dan je, heheuser posted image user posted image user posted image . Glej, da boš tu, ko se vrnem iz službe.user posted image

Lepo čvekajte, jaz grem pa delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 817
21.9.2007 8:35:41   
LuNa73
dobro jutro! user posted image  Evo, user posted image user posted image user posted image in user posted image aliuser posted image  prpravlen! Tak da prosim če se  user posted image . Ste se najedle???? Zdej pa hiteruser posted image  in mal user posted image .  evo, zdej ko ste pa ko prerojene pa hiter user posted image .

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 818
21.9.2007 8:44:31   
vita80
Jutro! Hvala za froštik, je bil baj dober! Kaj pa test? Moji prsti so čist fertik!!!!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 819
21.9.2007 9:00:31   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

evo mene...ravno iz WC-ja: prišla je! prišla je! prišla je!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce da vam pojasnim, ko bote gledale moje veselje! Itak sem bila med navijalčicami, ampak vseeno! Še nikoli se je nisem razveselila tako, kot sem se jo danes! No sploh nikoli se je nisem! Jst pravim, da un tam gor že v kdaj je pravi čas....user posted image .

Predvsem pa navijam za vas še vedno vedno vedno.... in najboljša vaša navijačica semuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 820
21.9.2007 10:04:17   
ledenka
jutro user posted image  pa sem tu, ampak bom bolj po malo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 821
21.9.2007 10:05:48   
ledenka
lunči, boš že vidla, ko bova naslednje leto vozeke po Gosposki furale user posted image user posted image user posted image  ko bo tvoj cajt prišu user posted image  

vita user posted image  kako si ti?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 822
21.9.2007 10:10:58   
LuNa73
o ajsika user posted image , drugo leto? že? ne ne...pol naslednje leto user posted image . Itak bod zdej ti pred mano bova obe mele kej od tega. Ti dojenčka pa izkušnje, jst pa pol stvari, ki jih bom pojerbala po teb in nasvete! Evo volk sit in koza cela! user posted image  Kaka smaaaaaaaa midve fajn user posted image , pa (baje) čudne user posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
21.9.2007 10:17:34   
ledenka
čudni smo najboljši! user posted image user posted image user posted image  

ti kar, pol ko bom mela drugega, pa boš dala nazaj, pa si bova tak izmenjavali user posted image user posted image user posted image  ker vozek se itak ne obrabi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 824
21.9.2007 10:51:54   
ledenka
oj, a nismo rekle, da je za dans na vrsti šloganje? LUUUUUUNČIIIIIIIIIII, kje si? da nam karte vržeš? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?