Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:35:22
|
|
|
|
pikapoka2
|
Lupita saj boš zraven, kake pa tej imaš, čuj?! Nikamor brez tebe!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:38:30
|
|
|
|
LuNa73
|
hmmmmmmm...kaj pa povabilo? a to pa ni več v modi? na se to nč več ne dela??!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:40:12
|
|
|
|
LuNa73
|
čuj lupitka, si vidla kak se naju hoeč rešit tale pika poka... kr neki s slamcami pa spasirano hrano... mislim , pa kje je človk to še vidu!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:40:48
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2 Lupita saj boš zraven, kake pa tej imaš, čuj?! Nikamor brez tebe! ka ti pa si prekmurska štajerka?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:48:41
|
|
|
|
pikapoka2
|
a delujem kot prekmurska štajerka al ka?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:51:25
|
|
|
|
pikapoka2
|
OK, zdaj pa takole dragi dami! Vabim vaju na praznovanje mojega roj.dne, ki bo jutri na Šentanelu. Dobimo se ob 18.uri pri meni doma.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:51:55
|
|
|
|
Lupita
|
Moram it! Pridne bodite... Papa
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:52:38
|
|
|
|
LuNa73
|
kje pa je to??????? A ti si kako pravljično bitje???? tam za sedmimi gorami in sedmimi vodami....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:53:17
|
|
|
|
pikapoka2
|
da ne bo katera slučajno rekla, da vaju nisem povabla
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:54:12
|
|
|
|
LuNa73
|
sem mogla it kr na googl... a to je to? http://www.sentanel.si/ veš kaj, tak daleč pa pridem jst kr lepo drugo leto na tvoj rojstni dan...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:55:26
|
|
|
|
LuNa73
|
lupita, kr tak nahiter????? a si ti čist nora, al kaj???? no ampak če že moršp it... pa pejt... pa fajn se mej pr unmu delu ki gta boš delala zdej . spanje je tud delo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 22:56:31
|
|
|
|
Lupita
|
Še enkrat lahko noč in poljubčki vsem!!! Lunči
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 23:07:16
|
|
|
|
pikapoka2
|
LuNa ti pa vse zvohaš, bi lahko bila kakšen špijun. Pa hittra si tud!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 23:10:19
|
|
|
|
LuNa73
|
ja prava vohljunka sem... če ne bi kadilam veš kak bi šele takrat vse na hiter zvohala... nč.. grem jst ajo bajo v mojo , kr drgač bom kr . Jutr zjutri pa bo itak zgledal takle ! Lepe sanje!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 23:12:32
|
|
|
|
pikapoka2
|
Jaz pa se grem zdaj učit kako se slikice sem pripopajo, a sem tej res tak .... da mi ne rata.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 23:15:52
|
|
|
|
pikapoka2
|
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 6:57:27
|
|
|
|
bumbum
|
Naj vam zaželim dobro jutro, preden se odpravim v službo! Naj bo leeeeep dan! LuNa, se že veselim lepe novice, danes. Pa še šlogarski dan je, hehe . Glej, da boš tu, ko se vrnem iz službe. Lepo čvekajte, jaz grem pa delat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 8:35:41
|
|
|
|
LuNa73
|
dobro jutro! Evo, in ali prpravlen! Tak da prosim če se . Ste se najedle???? Zdej pa hiter in mal . evo, zdej ko ste pa ko prerojene pa hiter .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 8:44:31
|
|
|
|
vita80
|
Jutro! Hvala za froštik, je bil baj dober! Kaj pa test? Moji prsti so čist fertik!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 9:00:31
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 evo mene...ravno iz WC-ja: prišla je! prišla je! prišla je! punce da vam pojasnim, ko bote gledale moje veselje! Itak sem bila med navijalčicami, ampak vseeno! Še nikoli se je nisem razveselila tako, kot sem se jo danes! No sploh nikoli se je nisem! Jst pravim, da un tam gor že v kdaj je pravi čas.... . Predvsem pa navijam za vas še vedno vedno vedno.... in najboljša vaša navijačica sem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 10:04:17
|
|
|
|
ledenka
|
jutro pa sem tu, ampak bom bolj po malo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 10:05:48
|
|
|
|
ledenka
|
lunči, boš že vidla, ko bova naslednje leto vozeke po Gosposki furale ko bo tvoj cajt prišu vita kako si ti?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 10:10:58
|
|
|
|
LuNa73
|
o ajsika , drugo leto? že? ne ne...pol naslednje leto . Itak bod zdej ti pred mano bova obe mele kej od tega. Ti dojenčka pa izkušnje, jst pa pol stvari, ki jih bom pojerbala po teb in nasvete! Evo volk sit in koza cela! Kaka smaaaaaaaa midve fajn , pa (baje) čudne !
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 10:17:34
|
|
|
|
ledenka
|
čudni smo najboljši! ti kar, pol ko bom mela drugega, pa boš dala nazaj, pa si bova tak izmenjavali ker vozek se itak ne obrabi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 21.9.2007 10:51:54
|
|
|
|
ledenka
|
oj, a nismo rekle, da je za dans na vrsti šloganje? LUUUUUUNČIIIIIIIIIII, kje si? da nam karte vržeš?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?