Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 19:50:43
|
|
|
|
bumbum
|
Jaoooooooooo, LuNa! Kaj ti nam delaš?!?! Kako se pa sicer počutiš?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 20:24:11
|
|
|
|
LuNa73
|
bumbum, počutje o.k! Razen te nervoznosti ko hodim non stop na hajzl gledat če je že kje se spomnla tale madam prlezt... pa niti sledu o njej.... dober se je skrila ta mesec
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:33:22
|
|
|
|
Lupita
|
evo vse je prpravlen, ker boš sigurn lačna, pa žejna, pa prešvicana pa utrujena.... ker pot do nove borbe je res dolga in trnova..... Ja Lupitka za tebe je vse to prpravlen ! IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 evo vse je prpravlen, ker boš sigurn lačna, pa žejna, pa prešvicana pa utrujena.... ker pot do nove borbe je res dolga in trnova..... Ja Lupitka za tebe je vse to prpravlen ! Ti sploh ne veš, kok te obožujem!!!! Dobesedno!!!! Hudo je pasal - sploh hambi, pa kopel tudi, sem kot prerojena!!! Kje si lunca? Sijala srebrna je luna vso noč la la la la la ........
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:36:57
|
|
|
|
Lupita
|
Hahahahahahahahahaha............................... To pa je ne vem kaj - sreča, smola, sreča, smola.................Ne vem! Lunči moja kje si, a se bova midve skoz pogrešale al kaj! Saj veš, kak bo potem, spet bo ujma! treba baje zmerno z vsem! Mah ja, spet neki pametujem. Ignoririte!!! Samo pridte klepetat, ker je dolgcaaaaaaaaajt!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:37:26
|
|
|
|
LuNa73
|
evo mene! v vsej moji veličini.... a še sploh vidiš kej na monitor?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:38:05
|
|
|
|
Lupita
|
Pojasnilo k prejšnjemu postu: vse to nakladanje v prvih dveh vrsticah in huronski smeh je bil namenjen dejstvu, da lunči ni našla testa!!!! Boh se usmil!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:38:23
|
|
|
|
Lupita
|
HUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:39:31
|
|
|
|
Lupita
|
Js mislim, da bo zdejle žurček!!!! Hihihihihiihihihihihi.... Sem te res vesela - please don't go!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:39:38
|
|
|
|
LuNa73
|
ja, pa kaj naj zdej... ga pač ni blo v tej trgovini... pa itak sem vedla da ga nimajo...so mel pa neki druzga, pa sem si kupla!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:43:18
|
|
|
|
ledenka
|
ku-ku sem prsla mal mimo, pa sem rekla, da grem pogledat, kaj delate Lunci, mislim, bom vzela tale test, ki ga mam, in ti ga lastnorocno prinesem! sam pol ne vem, kdo me bo nazaj v Lj spravu, k sem ze zaj taaaaaaak zaspana
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:45:22
|
|
|
|
Lupita
|
Kaj si kupla? Dej povej dej povej!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:46:26
|
|
|
|
Lupita
|
O, ice baby! Kako smo kaj? Ja, te js prpelelm in odpelem, sam da razrešmo ta mistery!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:46:56
|
|
|
|
LuNa73
|
hej ledenka, sem ti ravn ZS misla poslat z vprasanjem: Če ti tuki nismo dost vrei? Sej ga ne rabim, testeka mislim, ker bo juter zjutri tukaj gospa ! Pa itak mi na mojem koledarčku nč ne piše da naj test nardim...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:48:17
|
|
|
|
LuNa73
|
a ga vidve mal biksata????? Pridta pa zarad mene tud kr tu ostanta... vama bom lepo dala armaflexe na tla...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:50:42
|
|
|
|
ledenka
|
ste mega babe, da take z lucjo pr belem dnevu iscemo cist zares! ampk ti pa ta tvoj test... cist podn!!! dej ga vsaj jutri naredi, k na vodi cutim, da se je tvoja zadrzala nekje na obisku lupita, a jo greva presenetit ji lahk tako podoknico zapojeva, da bo celi maribor se leto govoru sam o tem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:52:14
|
|
|
|
Lupita
|
Hahahahahahaha, ja, sej, pol pa pidjama party pa ne domov do naslednjega tedna, sej kak teran prnesemo s sabo al pa kej podobnga pa je, ne?! ! Kje so party smajliji?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:54:25
|
|
|
|
ledenka
|
ce pa so kaki dobri dedci tam okoli, pa lahk brez-pidzama party tak, grem zaj po mojega, pol pa spat
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:54:50
|
|
|
|
LuNa73
|
ha ha ha...vidve lahk prideta sam v primeru, če bota pridne pa tih... jst namreč živim v "upokojenskem domu"! Že pa celi dan nekej mlaskam, pa mam mogoč tud jst kovinski okus v ustih! Le kdo bi vedu... ampak, morem pa prznat, da me prav zabavate, ko tolk skrbite za ta testek! ampak jst mam filing da bo prišla... more prit! enkrat me pa lkahk uboga, a ne?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:55:26
|
|
|
|
Lupita
|
Ma, js ji že skoz pojem, Sijala srebrna je luna vso noč, a zjutraj odšel sem domov vriskajoč, nihče ni izvedel, od kod sem prišel, in nihče ni vedel, kaj v srcu sem imel....... Poješ Ice baby? To ziher znaš, če ne bova pa še Brandyja zraven prpelale, da bo kakšno zapel..........
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:55:41
|
|
|
|
ledenka
|
a veste da je shit, da se zaj ne da vec alkota na pumpi po 9h kupit? k doma nimamo nic, ce pa gres na kak gate4-crashing pa skor mors neki prnest zravn
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:55:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ce pa so kaki dobri dedci tam okoli, pa lahk brez-pidzama party tak, grem zaj po mojega, pol pa spat zdej pa se kotam po tleh... in mislim da se bom prkotala do vaju v LJ
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:56:52
|
|
|
|
ledenka
|
cao bejbe, se jutri tipkamo lupitka, vse pojem... sam o posluhu raj ne bi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:57:06
|
|
|
|
LuNa73
|
babe jst mam liter pelinkovca, pa liter višnjevca, pa tri pire, pa liter belga... pa 1 deci ruma... a bo zadost? za jest pa res nimam kej dost...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:57:29
|
|
|
|
Lupita
|
Oh, no! Kaj zdej! Znakov maš čist preveč in nobenga, da pride ta zverina od ! Tko da js že dudike ogledujem za darilo!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.9.2007 21:58:01
|
|
|
|
LuNa73
|
ajsika lahko noč... pa lepo migaj, ko prideta domov
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?