natalija
|
Dober dan Jaz sem še kar v pižami, mala pa spi od 7 ure. Pa prej od polnoči naprej. Je pridna, kot mami. Zdaj pa akcija, pa proti Bisterci, pogledat, kaj delajo. Pa je dan naeenkrat pri večeru, ko pridema domov. Mi je tašča zadnjič rekla, da če bom tak leteča, mi bo otrok v avtu zrastel. Dosti plazima naokrog, doma sva samo, ko je slabo vreme. Važno je, da je nam lepo, ne? Mateya, moj pa tvoj sta bla skoraj soseda. Dve ulici naprej, smo mi doma. Ja, res sem se k njemu preselila, oz. v njihovo hišo, kjer imava v spodnjem štoku svoje mini stanovanje. Ja, to sva bla midva na MŠ. Spomnim se te, bla si svetlo pobarvana, če se ne motim. Vedno ste bli z Mikijem in Iris skupaj, ne. Zdaj verjetno tudi ti veš za koga gre. Kak sem vesela, da smo se našli! Pa na RR! Baya, odselila sem se lani novembra. Pa ti si bla tudi na MŠ v maju. Neverjetno, pol RR je blo tam, se mi zdi. Si mogoče črnolaska z očali? Vem, brezzvezne sprašujem, ampak samo ena taka punca mi je bila znana. SANEK, jaz sem samo par dni starejša na RR, kot ti. Sem tudi vedno brala, pa nisem vedla, kak bi zraven prišla. Ampak zdaj pa je. Je pa lušno malo klepetat, sploh s prijetno družbo. Otročki so pa pravi biserčki! Jaz pa moram še zgruntat, kak slikico prilepit. Saj bo. Nič, babnce, fino se imejte danes. Zunaj je tak lep dan. Zdaj pa morem šibat, pupa se je naspala.
|