|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.9.2007 21:22:18   
Anonimen
majrim, lepo spi... pa čimmanj budnic ti želim...user posted image  (sem mogla to pripopat, ker ne vem kaj je user posted image )

ulla80, mislim,da smo zdaj začele bolj čvekat, ker že 100-tko naskakujemo.... user posted image

a ti samo od sladoleda živiš? user posted image

mreme pa lahko tudi jaz napovedujem po mojih šivih...user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.9.2007 21:24:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image včer sem kupla v hofru 4 banjice sladoleda, dans ga pa ni več.....khm.....sej še kej drujga tud pojemuser posted image user posted image

ono je pa rakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.9.2007 21:26:48   
SANEK1
Punce, hvala za dobrodošlico. Ker kot sem že napisala sem vas že nekajkrat
prebirala in včasih med vašimi čveki najdla tudi kaj pametnegauser posted image  vas
prosim za en nasvet. Moja Živa že 7 dni ni kakala. Čeprav vem, da je to za
izrecno dojene otroke še v mejah normale, me vseeno skrbi. Sicer mala
se nič kaj več ne dere kot ponavadi, tudi trebuščeka nima ful trdega, res pa je
da prdka nenormalno, prdeci pa smrdijo tak, da sem jaz danes najman 10x
mislila da je že pokakana, pa nič. Drugače redno telovadima, masirama bušija,
že 2x sem ji dala sladkane kamilice, pa še vedno nič.user posted image
Bi ji pa rada dala svečko, samo sem slišala, da baje otročke to zelo boli.
Prosim za vaše izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
19.9.2007 21:27:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ono je pa rakuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem mislila, d aje los, ali pa jelen..user posted image

Mater, me je zdaj mati razpizdla...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
19.9.2007 21:29:31   
Anonimen
Sanek, jaz bi še počakala kak dan, preden bi ji dala svečko... Baje da do 10 dni ni nič hudega, če ne kakajo. Pa bojda pravijo, da če prdkajo, da pol to ni pravo zaprtje. Ne vem no?

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2205
19.9.2007 21:31:50   
Anonimen
Nič, grem spat...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
19.9.2007 21:32:29   
majrim
ta je dobra zvestauser posted image
sanek1...moja je po kamilci spustila rafal...uffff,svečka še mene boli,kaj šele njihuser posted image ...počakaj še kak dan...moji kolegici tamala 13 dni ni nič naredila...pa pravi pediater,da če normalno je  ,potem je vse ok..saj bo,če ne pa pokliči za nasvet zdravnika..saj ni greh vprašat
...nočko punce...pa ne preveč klepetat,ker pol ne utegnem prebrat...stiska s časomuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
19.9.2007 21:34:18   
SANEK1
Se opravičujem, da pišem tak malo čudno.
Ena vrstica cela, naslednja nekaj malega, pa spet cela, pa spet
mlo, pa....user posted image user posted image user posted image
Morem se še dosti naučit-sem si sama kriva, kaj pa se prej
nisem zgenla in se vam pridružila. Ob tej priložnosti bi vam
rada povedala, da sem si ogledala slikice vaših sončkov.
Kaj naj rečem-en lepši kot drugi.Le tako naprejuser posted image take lepe
bebe delat.
Jaz pa še nič ne znam, ko bom slapirala bom tudi jaz Živine slikice
poštimala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
19.9.2007 21:44:00   
SANEK1
Majrim, mogoče pa sem ga jaz pri pripravi kamilic kaj pobiksala.
Kako si jih ti pripravila in dozirala?
Jaz sem ji dala v flaško malo kamilic
in eno žličko cukra, ampak ni hotela spiti, zato sem jo malo silila
z žličko. Je pa nekaj ur kasneje spila celo flaško pa nič.
Sem pa spet slišala, seveda je to lahko baba čula-baba rekla user posted image ,
da pa naj bi postane kamilice zapirale. Zdaj pa res ne vem, če
sem še jaz dodatno zauser posted image , al kaj?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
19.9.2007 21:45:42   
madejka
Halo babike!
Tak pridno cvekate, da je veselje! Jaz pa komaj najdem cas da vas kaj preberem. Nas princ namrec cez dan nic ne spi!user posted image No, ne stejem tistih 10 min ko mi spi na prsih, ker takrat glih tak ne morm nic naredit.
Drugace je pa priden... no razen tega da ne spi podneviuser posted image   Spi pa ponoci po 5-6 ur pa se 3 o dojenju, tak da se se kar naspimo.
Tud midva se ne dojiva vec polno, ker mi zvecer kar zmanjka in ma mali obe roki v ustih takoj ko se odstavi. In potem poje se 70 ml dodatkauser posted image Se sprasujem, ce sploh se imam kaj v joski???

Ooo pa res same stajerke hodite na novo! Jaz sem iz Miklavza, v originalu iz Kungote. user posted image Pa bi se res tud me lahko dobile na kafetu!user posted image

Zvesta jaz se tudi nisem sama z malim vozila avta in me je malo strah. Ampak bomo premagale to, a ne?user posted image

Cestitke za nove avte!! Pa naj se kdo rece, da nimas stroskov z otrokomuser posted image Mi smo tudi morali kupiti nov avto (prej Polo) in se preseliti v vecje stanovanje (prej garsonjera)user posted image

Joooj kak so lepi vasi otrocki na slikcah!! Vedno, ko katera napise da je dala nove slikce not, jaz ze spegamuser posted image
Ajvy Tarja ima res svetovno cupo in je zelo fotogenicna!
Zvesta Izak je pa ze orng korenjak!
Rumba Julija je na eni slikci full nasemu podobnauser posted image
Tasonka jaz bi tud rada vidla tvojo deco, ce mi dovolis! Prosim!

Tud jaz se morm potrudit pa kako novo slikco nalepit. Samo da pridem do pravega compa!

Nic, se gremo mi kopat. Lepo cvekajte. Se javim, ko nasa mala sirena kaj zaspi.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
19.9.2007 22:52:57   
rumba
Čer!
Danes sem vas pa zamudila, kaj?user posted image
No, Julija ga danes orng biksa. To, da celi dan ni nič spala, ni novost, jo je pa spet ful zvijalo ij je bil praktično celo popoldne in večer jok. Bogica! Ko sem si jo navezala v trak, je bilo ok, a celi dan jo pa tudi ne morem imeti takole zvezano.user posted image  Hrbet me že fajn boli, pa jest je tudi treba.... No, lubica še sedaj ne spi, ampak mi kvifta levo roko.user posted image user posted image user posted image  Počasih bi me lahko naredile kak turnir v tem, katera ima bolj močne roke.user posted image

SANEK1, dobrodošla user posted image user posted image  Ful sem vesela, da ste se ojunačile in se javile.user posted image user posted image user posted image  Le tako naprej. Me smo vsake nove čveke vesele. Ma, štajerski klub se pa orng veča. Dajmo ljubljančanke in okolica, ki se še niste javile, javite se, da nas štajerke ne pohopsajo.user posted image  

zvesta, a ti že na 100-tko računaš?user posted image
SANEK1, jaz sem tudi slišala, da postane kamilice zapirajo.user posted image  Pri zaprtosti pa pomaga tudi mlečni sladkor.... ga dobiš v lekarni. Ampak jaz bi na tvojem mestu še malo počakala.user posted image
madejka, pohiti s slikcami, da vidimo tudi tvojega škratka.user posted image
Freycha, kako je s tvojim mlekom danes zvečer? Je kaj bolje? Jaz imam tudi čiiiiistoooo mehke joške, kot da ni nič v njih. Sej ko sesa kake pol minute, priteče ful curek, pa pol mala kake 10 min vleče, a pol spusti. Pa čez par minut spet tečnari. Sej ne vem, a to pomeni, da ni zadosti mleka, ali kaj.user posted image  Pumpice nimam, tako da ne vem, kako je z zalogo. Pri moji se pomoje pozna, da zadnje dni fuuuul je, pa se ponudba verjetno še ni prilagodila povpraševanju. Bom jo še kak dan matrala, pol pa poročam, če bodo moje mlekarne zadoščale.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
19.9.2007 22:55:31   
rumba
Ulla, packa, ti pa nehaj strašiti s sladoledom!user posted image user posted image   Jaz sem se pred parimi dnevi važila z Milko, pa sem kasirala Julijine krče.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
19.9.2007 23:06:22   
baja*
Hej:)
Moj dragi je pa ful bruhal prejuser posted image  joj, fajn ga je spralo, ne vem, če je res virus to al kajuser posted image  res me je strah, da bi še midva z Renejem kaj fasalauser posted image .

natalija sem Bisterčanka, jauser posted image . Kdaj si se pa ti odselila?
freycha pa ne me basat!!! Midva sma tud hodla v MŠ v MB in to maja!! Saj ne morem vrjet... Sedela sva pa čisto vzadaj, prišla vedno med tazadnjimi, šla pa med prvimi, da se ni blo treba gužvat pred liftomuser posted image . No, jaz se od tam spomnim samo dveh blondink z dragima, tak da očitno vidve z zvesto nista ble najbolj glasniuser posted image  user posted image  Sta to mogoče natalija in mateya?user posted image
SANEK1 pozdravljena user posted image . Sem opazila, da nas že dlje časa spremljaš, lepo da si se nam pridružilauser posted image . Aja, zdaj sem vidla (namreč sproti berem in odgovarjam), da je mel prej nekdo drug ta nickuser posted image  torej si čisto frišnauser posted image  Glede kakanja: naš je 6. dan uiber sral po sladkanih kamilcah (skuhala sem jih v mali džezvici, 2 žlički cukra, dala sem mu jih pa 10-15 malih žličk); počaki še kak dan preden daš svečko.
Tašonka na Siddharto bi pa šla jauser posted image .
Mateya pa ste res veliko dali skoz. Glavno, da se je vse lepo izteklouser posted image .
majrim se strinjam, babe preveč čvekajo, da ene ne fulgamo bratuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
19.9.2007 23:11:21   
rumba
Ja, baja*, greva na Siddharto!!! Jaz bi tudi!user posted image user posted image user posted image  Sem že razmišljala, kako bi to izvedla, glede na to, da samo dojim, pa tudi pumpice nimam, da bi kaj prihranilauser posted image  Pa zvečer se 100x doji.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
19.9.2007 23:15:24   
baja*
Rumba pa jih vzamiva s sabo, naj bo to glasbena vzgojauser posted image  user posted image . Joj samo jaz bi res šlauser posted image .

Tašonka kakšna lepa cukrčka imaš!user posted image  user posted image  Pa kak je Jure že močanuser posted image , Špelini kodrčki so pa tak za popapatuser posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
19.9.2007 23:24:12   
SANEK1
Baja imaš prav, da sem vas že večkrat spremljala, tisto z nickom
pa je bil samo hec. Upam da ne zamerite, da sem vas samo
brala  in nič napisala, sem že nekaj postov nazaj napisala,
da ne vem zakaj, verjetno pa zato, ker še nisem nikoli sodelo-
vala na nobenem foromu, pa se nisem upala vključit.
Čudno, ker drugače mislim, da nisem sramežljiva, najbrž
bo krivo tudi to, da šele zadnje čas odkrivam čare interneta.
Sem namreč ena tistih, ki je še skoraj diplomo peš pisala.user posted image
No v službi sem pa se morala navadit na čudo imenovano računalnik
in si zdaj ne znam prestavljat, da bi bil brez.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
19.9.2007 23:27:53   
Freycha
rumba bolj slabo... sem obe joški spraznila, pa je kljub vsemu še 70ml mleka pojedla....... sva se pa joškali dve uri. Upam, da bo to kaj pomagalo.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
19.9.2007 23:28:25   
Freycha
baja tisti dve blondinki sta imeli pa svoje tipe s sabo, od tega je bil en pobrit po glavi in manjši od drugega in malček bolj buckast, drugi pa visoki, z očali? Če ja, sta to moji dve kolegici user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.9.2007 23:31:00   
Freycha
sanek jaz sem te precej spremljala in se spraševala, zakaj neka oseba non stop oz. zelo pogosto bere, a piše nič ne. Sem imela res občutek, da pa mogoče partner od kake spremlja, kaj se dogaja........ No, me res veseli, da si se opogumila in me itak vse lepo sprejmemo. Pa glede na to, da si nas dosti brala itak veš, o čem smo vsaj približno debatirale in kak način komuniciranja imamo, tak da s tem ne bo problemov....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.9.2007 23:32:13   
baja*
SANEK1 saj vem, da je bil hecuser posted image , sem se hecala skupaj s tabouser posted image . Pa vlada da ni nobene zamere, jaz sem se na isti način priključla kot ti: najprej sem samo malo šnjofalauser posted image , pol sem pa odkrila kako deluje to čudo imenovano forumuser posted image . Sem kdaj tud kako blesavo tehnično vprašanje postavlauser posted image , pa kaj češ, človek se celo življenje uči.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
19.9.2007 23:36:37   
baja*
freyha veš da ne vem, kak sta njuna draga zgledlauser posted image . Odkar sem srečno zaljubljena, me tipi sploh več ne zanimajo user posted image  user posted image  user posted image . Jaz sem samo za nosečkami oke metala, ker so mi vse tak lepeuser posted image . No, sedeli so pa stalno nekje ob prehodu.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
19.9.2007 23:43:05   
baja*
nič, grem spat, če bo tudi ta noč podobna kot par prejšnjih, bom že čez slabi 2 uri imela na zizi priklopljeno eno požrešno pijavkouser posted image   Pa kaj mu je, da je kr naenkrat nehal spat?!?user posted image  user posted image  bimbo maliuser posted image

Kaj lepega sanjajte, če bo časuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
19.9.2007 23:44:10   
SANEK1
Še 1x hvala za dobrodošlico, ful ste prijetne punce,
bila bi zelo vesela, da bi se tudi res dobila na kafeju,
da vas in vaše sončke spoznam še v živo.user posted image
Drugače živim na Poljanah-bližina Planeta Tuš, prej pa
smo stanovali skoraj v centru.
Najina Živa je zelo pridna, ponoči zelo lepo spi, čeprav jo težko
uspavama, včasih traja to celo 4 do 5 ur, joška-zaspi-jok-joška...user posted image
Njen rekord je  od 22.30 do 10:30, pa še to sem začela
ropotat in prižigat radio, ker sem že bila malo zaskrbljena.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
19.9.2007 23:44:39   
Freycha
jaz sem se sedaj tudi nabasala piškotov, sedaj pa šibam spat, da bom vsaj kaj "lepotnega" spanca ujela... saj pomagal mi ne bo, ampak vsaj podočnjakov do ust ne bom imela user posted image user posted image

lahko noč babike!!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
19.9.2007 23:52:06   
SANEK1
Lahko noč in lepe sanje.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.