rumba
|
Čer! Danes sem vas pa zamudila, kaj? No, Julija ga danes orng biksa. To, da celi dan ni nič spala, ni novost, jo je pa spet ful zvijalo ij je bil praktično celo popoldne in večer jok. Bogica! Ko sem si jo navezala v trak, je bilo ok, a celi dan jo pa tudi ne morem imeti takole zvezano. Hrbet me že fajn boli, pa jest je tudi treba.... No, lubica še sedaj ne spi, ampak mi kvifta levo roko. Počasih bi me lahko naredile kak turnir v tem, katera ima bolj močne roke. SANEK1, dobrodošla Ful sem vesela, da ste se ojunačile in se javile. Le tako naprej. Me smo vsake nove čveke vesele. Ma, štajerski klub se pa orng veča. Dajmo ljubljančanke in okolica, ki se še niste javile, javite se, da nas štajerke ne pohopsajo. zvesta, a ti že na 100-tko računaš? SANEK1, jaz sem tudi slišala, da postane kamilice zapirajo. Pri zaprtosti pa pomaga tudi mlečni sladkor.... ga dobiš v lekarni. Ampak jaz bi na tvojem mestu še malo počakala. madejka, pohiti s slikcami, da vidimo tudi tvojega škratka. Freycha, kako je s tvojim mlekom danes zvečer? Je kaj bolje? Jaz imam tudi čiiiiistoooo mehke joške, kot da ni nič v njih. Sej ko sesa kake pol minute, priteče ful curek, pa pol mala kake 10 min vleče, a pol spusti. Pa čez par minut spet tečnari. Sej ne vem, a to pomeni, da ni zadosti mleka, ali kaj. Pumpice nimam, tako da ne vem, kako je z zalogo. Pri moji se pomoje pozna, da zadnje dni fuuuul je, pa se ponudba verjetno še ni prilagodila povpraševanju. Bom jo še kak dan matrala, pol pa poročam, če bodo moje mlekarne zadoščale.
|