|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
19.9.2007 13:53:03   
siskamiska
Ful je bil dober koncert ( pa pivo tuduser posted image user posted image user posted image ), jaz sem pač že od nekdaj fenica Jančija user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
19.9.2007 13:54:37   
Mari71
.noro je..tolko otrok po mestu oz. vozičkov,pa samo moja dela tak kažin

Baja in Majrim - meni se isto dogaja, le da v LJuser posted image (pa sva obkljukali Izolo in LJ). Zadnjič mi je ena stara teta, ki je prišla mimo, rekla - ja, mami, vaš otrok pa joka. Kot da sem gluha?!??? Sem pa malo dala v lupinico (in lupinico na voziček) in sedaj vozičkamo malo boljše.  Radovednica malauser posted image . Najboljše pa je, ko se utrudi in zaspi, kar pa traja vsaj pol ure. Dretje (ne jokcanje) pa skoraj vsakič vsaj 5 min, ampak meni se tdi cela večnost!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
19.9.2007 14:28:33   
mateya24
Pozdravljene punce!

Kar nekaj časa vas že berem in moram rečt, da ste super!!!
Kar nekaj časa sem rabila, da sem se končno zbrala pogum, da se prijavim in se vam pridružim.

Namreč tudi jaz spadam med julijke.  Sveža mamicauser posted image    Namreč 17.7. se nama je pridružla najina mala punčka Zala.

Smo imeli ful probleme, bli 4 tedne na intenzivni...no hvalabogu se vse to izboljšuje.

Poleg tega pa jo že od 4tedna ful črviči in ima močne krče, skoraj nič ji ni pomagalo. Od vseh stvari, ki se jih dobi, ji še vsaj malo pomagajo Babynos kapljice iz Avstrije...ampak jo še kjlub temu močno zvija, da še mami včasih zravn jokauser posted image    Tak mi jo je hudo gledat, pa ji ne morem nikakor pomagat v tistih momentih.   Komaj že čakamo in se veselimo 3mesecev, saj pravijo da je nekje tam tista meja, ko kolike izvenijo. 

Po drugi strani pa se mi ful zdi, da tak zeloooo prehitro raste in bo vse še kako prehitro minilo. Iz dneva v dan je drugačna, večja, bolj močna....joj joj....kar hvalila bi jo kaj... user posted image       (Sam, kaj čmo...saj so za vse mamice otročki ves njihov ponos.)

Upam, da ne pretiravam! Kaj pravite ve?

No pa da ne bom že prvič preveč nakladala, da me boste imele že vrh glave; bom raje kar hitro končala.

No eno mickeno vprašanje še imamuser posted image
Od kod ste kaj? A vas je kaj iz okolice MB? Od kod točno če nisem preveč radovednauser posted image

Zdaj pa res...moram končat! Uživajte in upam, da si bom lahko vzela vsak dan kaj časa za vas, ker se mi zdite res prijetne.

Upam, da me sprejmete medseuser posted image

Lep dan

MAteja 

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
19.9.2007 14:42:46   
Anonimen
mateya dobrodošlauser posted image user posted image najine pupike mata pa na isti dan RDuser posted image

rumba kaki cukrčkiuser posted image pa same čupave otročke mamouser posted image

mal sm mutava dons.....ne delajo možgani glih brezhibnouser posted image user posted image user posted image pa nč še nism kuhalauser posted image še dobr da sm tak fejst, k drgač bi mi dedc že pobegnuuser posted image mičkena drnjoha tamle na kavču, tak je hecna, rokice skoz v luft držiuser posted image cukr moj....

tak mi gre na živce, eni sorodniki majo že zdej ideje kak bojo malo učili hodit in takšnouser posted image nema! že vidim da bom mogla ****....že zadnjič ko sem rekla nekomu da ni dobr da jo tko drži, sem pokasirala da čudno da so njegovi otroci zrastli.....pa sem zlobno zabila nazaj, da zrasli so že, majo pa vsi sfuser posted image hrbtenicouser posted image svojga otroka bom pedenala kt se men zdi, pa mi dol visi ka si kdo misli.....tok smotan folk, no...

evo, sm se zjamrala mal....user posted image user posted image

drgač pa nimamo pitne vodeuser posted image

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
19.9.2007 14:45:15   
siskamiska
Mateja dobrodošla user posted image .

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
19.9.2007 14:46:31   
siskamiska
ulla pivo pij da bo veliiiik mleka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2131
19.9.2007 14:46:33   
baja*
Pozdravljena Mateya24 user posted image . Veš da te vzamemo zravenuser posted image . Čestitke za Zalouser posted image , krčki pa upam da bojo čimprej minli. Mi hvala bogu s tem nimamo težav.

Moj dragi je pa virus stakniluser posted image . Je bil pri zdravniku in mu je rekla, naj gre za par dni nekam, da ne bo okužil tamalega in mene. Ja kam pa naj gre? Nima kam, zato se pač izogibamo drug drugegauser posted image , spi pa v dnevniuser posted image  (no, ena prednost tega je, da ponoči ne rabim poslušat njegovega žaganjauser posted image user posted image ). Pa ful je nekih virusov naenkratuser posted image .
Pa še nekaj moram pojamrat: mene še zdaj bolijo šivi spodaj, in to notranji. Sem jih kr precej dobla, zdaj me pa boli, ko sedim al pa če si pritisnem z roko na tistem mestu. Je to po 3,5 mesecih še normalno?
Rumba prave cukrčke mašuser posted image . Lepa družina steuser posted image .
Tašonka jaz bi tudi rada videla tvoj zakladek, mi pošlješ plis geslo?user posted image
Siskamiska kak se meni tud lušta it na kak koncert, fuuuul (ampak ne na Janauser posted image ).

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
19.9.2007 14:47:42   
siskamiska
baja zdej kmal bo Severina

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
19.9.2007 14:52:58   
baja*
Siskamiska, tud ne bo šlo skoz. Še kak pametn predlog?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2134
19.9.2007 14:53:38   
Anonimen
Mateja24, dobrodošla...

Jaz sem iz okolice maribora, natančneje iz Lenarta. Od kod si pa ti?

Napiši še podatke tvoje zale, rojstne mere in mere iz posvetovalnic, pa vaju dodam na naš seznam julijk.

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
19.9.2007 14:56:50   
siskamiska
baja prid k men ti bom jaz pela user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
19.9.2007 14:58:48   
rumba
Da vas še enkrat opomnim:

JUTRI ob 12-ih. v Čolnarni v Tivoliju se dobimo na PIVU (hja, bom kar sisikimiski verjela, če je pa toliko napumpalauser posted image ):
siskamiska,
*maja,
Tašonka ?,
moja malenkost. 

Kaj je pa z ostalimi??? Rada bi daljši seznam. Kje se skrivate?user posted image   No, dajmo razturati z vozički.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
19.9.2007 15:00:17   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

baja prid k men ti bom jaz pela user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Za jutrijšnji pir imamo tudi muziko! Dajmo siskamiska!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
19.9.2007 15:00:21   
siskamiska
pa čokolado ne pozabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa cd-ja user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
19.9.2007 15:01:33   
siskamiska
baja ima zastonj, za ostale je pa vstopnina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2140
19.9.2007 15:05:56   
mateya24
Hvala vam!

Zvesta lepo je slišat, da je še katera bolj iz Mariborskega konca, ker kot vidim vas je dost iz Lj, če se tam dobite na pivcuuser posted image

Mere naše pupce pa so:
Rojstvo: 3590g    49cm
1mes:    3900g     54,5cm
2mes:    4800g     57cm

Lepo napredujemouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.9.2007 15:08:48   
rumba
mateya24, dobrodošlauser posted image user posted image  Jaz sem iz LJ. Pa seveda imam tudi jaz najlepše otročke.user posted image
ulla80, mene tudi razpizdijo pripombe, kot na primer, ja zakaj pa še ne daš nič goste hrane (ja, ja, ja kr zrezke dobi jutriuser posted image ), pa zdaj bi pa lahko že sedela, pa hodila, pa zakaj je ne smem za roke vodit... (joj, pri Hani je bil kažin, ker smo morali biti še ekstra pozorni na pravilno rokovanje). Ti je vstrajaj pri svojem, saj je to TVOJ otrok, oni so svoje že popedenali po svoje.
baja*, držim pesti, da še vidva ne zbolita. Glede šivov pa nimam pojma. Na srečo nisem imela takih problemov.

Danes sem pa na tržnici srečala Jelenche in njenega Filipa. Vse vas lepo pozdravlja, sta pa šibala na pregled zaradi alergij, ker je mali ful pikast. Mogoče se nam jutri pridruži.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.9.2007 15:09:29   
Ronči
Ajvy Tarja je zelo fotogenična user posted image

Tašonka čestitke za dva meseca
pa prosim za geslo

glede naklona, mi smo še vedno v košari, tako bomo še nekaj časa. Sicer se pa lahko naklon zviša (Navetta), v športni del bomo ši, ko bo košara premajhna.

Rumba moj je hotel 3 otroke... khm...glede na mojo odločitev najverjetneje niti drugega ne bo
mateya dobrodošlauser posted image

Ulla pivo pij user posted image  jaz sem po pivu prava mlekarna

Danes smo imeli drugo posvetovalnico. Klara je velika 56,5 cm in težka...ja težka user posted image  5180g user posted image user posted image  mami pa to občuti v hrbtu user posted image . Mater me reže in skeli med lopaticami user posted image . Z oktobrom začnem hodit na pilates!!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.9.2007 15:09:58   
rumba

pa čokolado ne pozabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa cd-ja user posted image user posted image

Da mi boš CELO pojedla, jasno!?user posted image user posted image user posted image  CD je pa še vedno v torbi.user posted image

baja ima zastonj, za ostale je pa vstopnina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A vstopnina bo pa en pir? Pol pa le peš pridi, ker tako pijana pa tudi ne moreš za volan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.9.2007 15:12:57   
baja*

ti men muziko, jaz pa tebi pir user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2145
19.9.2007 15:16:02   
rumba
mateya24, ni nas toliko iz Lj, sej vidiš, da je seznam pijank ful kratek. Druge verjetno ne odobravajo popivanja.user posted image  Mi se ga vedno takoooooo nacedimo......... Zala teče v potokih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.9.2007 15:18:13   
siskamiska
ja pivovarna Union bi nam bil lahko sponzor user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
19.9.2007 15:18:59   
siskamiska
zarad zale namreč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2148
19.9.2007 15:22:51   
rumba
siskamiska, kaj imaš za eno foro, da ti skozi piše, da si odsotna? A ti nas malo hecaš, kaj?

user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 19.9.2007 15:23:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2149
19.9.2007 15:24:48   
baja*
siskamiska se skriva za grmom in vohuniuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.