|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
17.9.2007 11:15:57   
naraščaj
Ilije, tale ženska je pa res ful vsiljiva. Joj kok mi gredo taki ljudje na živce, ko kr nekaj rinejo vate. Pa saj nismo na razstavi.

Vreme je res tak čudno, tak zamoprjen dan je videt. Razmišljam a bi probala mal telovadit (lub se mi lih ne), če bo kaj pomagal za moje bolečine pod rebri. Ne vem več kok se naj naštimam, vse me boli. Čist sem "olesenela" al kak se naj izrazim.

Hruškica ful si bla lepa. Iskrene čestitke.

Žirafa, ful cart.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
17.9.2007 11:42:09   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: hruškica84

lep pozdrav vsem...sedaj sm pa poročenauser posted image ...sm dala nekaj slikc v fotoalbum pa si jih lahko pogledate.....

hruškica...iskrene čestitke...in zelo lepa sta bilauser posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
17.9.2007 11:43:48   
Tanayya29
nobena mi ni odgovorila,če se kateri že spušča trebuh?
Meni se je malo žeuser posted image user posted image ....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
17.9.2007 11:58:32   
zirafa76
Pozdrav od mene.....
Sej mi gre kar na jok, sem ze pripravljena za bolnico..
Taksne hude bolecine kot sem jih imela v krizu ponoc se v zivljenju nisem imela....user posted image user posted image Trenutno je malo boljse, vse me boli, sploh ne vem, kako se naj vlezem...Notri me vse bole, ker user posted image user posted image brcata kot nore.....
Sicer imam pregled jutri, pa ne vem, naj grem danes do bolnice ali ne..DRuga ni nic pretresljivega, samo kriz, hrbtenica...nenormalno...vceraj je bilo podobno, cez dan nic, danes ponoc pauser posted image user posted image user posted image ...
Kaj mislite????

Nayya..men se je zacel spuscat..opazim tudi, da so brce tam spodaj zelo pogoste in skoz letam na Wc za ..kapljice.....

Hruskica....precudovita..user posted image user posted image .in cestitkeuser posted image user posted image user posted image

naj mi katera svetuje.......user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
17.9.2007 12:13:35   
tintin
Žirafa, jaz bi šla do bolnice na tvojem mestu. Držim pesti.
Jaz opažam samo, da mi vsake toliko dol pritiska...na mehur in je za znoret.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
17.9.2007 12:17:19   
scubadiver
Nayya meni se po mojem še ni spustil in tudi otročiček še ni v pravi legi. Se še obrača po celem trebuhu, ker me enkrat brca v rebra, drugič pa v jajčnike, tako da mislim da ima naša deklica še dovolj prostora za svoje vragolije.

Žirafa z veseljem bi ti kaj svetovala, ampak nimam pojma kaj naj ti rečem. Po mojem bolečine v križu niso nič nenavadnega, predvsem pri dveh princeskah. Jaz bi verjetno počakala do jutri do pregleda. Še posebej če je čez dan boljše. Res pa je, da  pravijo bolje pridet enkrat preveč kot enkrat premalo. Drži se user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
17.9.2007 12:32:00   
Tanayya29
Žirafa jaz ti tudi težko kej rečem,pomoje lahko počakaš do jutri,če pa bo slabše,pa čimprej...mislim,pa da lahko počakaš do jutri,če se stanje ne bo stopnjevalo!
Držim pesti za tebe in tvojiuser posted image user posted image !

mah jst tut nism opazla,da se mi je mal spustil,pa mi je ena rekla,pol se mi je zdel pa full čudn,k sm pogledala v ogledalo..
tko,da se mi zdi,da mam mal nižje,res pa sem mela ga prej full visoko.No,brca pa tut mene enkrat tam,drugič bolj dol..Če sem brez modrčka,kdaj tut kšno v joško dobimuser posted image user posted image ..

Ilije...
ene babnce so pa res tečneuser posted image user posted image .Pomoje nimajo drugega dela,kot oprezat za otroki in ,če vidi še nosečo mamico zravn,pa dol pade...

Šibam na pošto!

Pa pa

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
17.9.2007 12:41:37   
sonchek
Žirafa...
A ta bolečina je konstantna ali drži pa spusti...kaj pa če so kakšni popadki...(jaz to samo ugibam ne me za sveto jemat)...???
...pomoje ne bi bilo nič narobe če bi poklicala v P. in vprašala za nasvet???

Nayya...men se zdi da se men ni še nič spustil...in upam, da bo še nekaj časa tako...user posted image

l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4108
17.9.2007 12:44:27   
murencek
Pozdrav od mene.....
Sej mi gre kar na jok, sem ze pripravljena za bolnico..
Taksne hude bolecine kot sem jih imela v krizu ponoc se v zivljenju nisem imela.... Trenutno je malo boljse, vse me boli, sploh ne vem, kako se naj vlezem...Notri me vse bole, ker brcata kot nore.....
Sicer imam pregled jutri, pa ne vem, naj grem danes do bolnice ali ne..DRuga ni nic pretresljivega, samo kriz, hrbtenica...nenormalno...vceraj je bilo podobno, cez dan nic, danes ponoc pa ...
Kaj mislite????

zirafa76, tud jst ne vem, kaj naj ti napišem. Res si bogauser posted image . Tudi mene matra križ - če likam, perem posodo... Pa ko grem na WC, mi vedno poči nekje v križu. Ampak ti imaš malo večji tovor, tko da držim pesti.
Ja, dons zjutri so bile moje noge še najbolj zatečene user posted image user posted image user posted image . Zdej tudi natikačev ne morem obuti. Samo še superge (če jih maksimalno razrahljam). Nč, sem sklenila, da bom zdej bolj ležala. Samo kaj ko to ni mogoče, k je blo treba zlikat 3 žehte, pa kaj skuhat... In čas beži, noge pa trpijo....
Zjutri sem si šla kupiti nogavice v lekarno - pa se mi zdi vse skupi bolj shit. Tko da sem zaenkrat brez nogavic.

Nayya, tudi meni se je majčkeno spustil trebuh. Me pa nič ne boli sramna kost. Tudi sicer ne čutim večjih brcik pod rebra. Izgleda, da je moj mali bolj miren.

Neposredna povezava do sporočila: 4109
17.9.2007 12:47:25   
sonchek
no pa dodajmo...

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  69-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  (Dušan ali Staš)  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja) 

3.11.07 
user posted image  naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  

4.11.07
user posted image  bella469, user posted image  
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
user posted image  mojval, user posted image

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
user posted image  martita
user posted image  nikkita10, user posted image
user posted image  peska, user posted image

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24, morf. user posted image ;   
user posted image  gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
user posted image  pikapikica 
user posted image  Kimi6, user posted image

7.11.07 
user posted image  potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
user posted image  kesi,

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 
user posted image  barika, user posted image  (Martin),

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
user posted image  lajla, user posted image

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28, morf user posted image  (Taj) ;

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

14.11.07 
user posted image   naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77, mofr user posted image  (Ana)
user posted image  manca, KR, morf-ok, user posted image  Maja

16.11.07 
user posted image  analana, user posted image  Luna-Alya  
user posted image user posted image   soni, user posted image  in user posted image ;  

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79
user posted image user posted image  KATKA3, user posted image

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO, morf. =ok;
user posted image  Nežka

20.11.07
user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
user posted image  kanarka, user posted image  (Sara)

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,
user posted image  barbi195,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image  mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 
user posted image  viki-2
25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
user posted image  Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
user posted image  mila1,
user posted image  neli99, user posted image  (Nataša)

28.11.07
user posted image   Petra1976,31,Šk. Loka,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
user posted image  Špelka, 29, mofr user posted image    

user posted image  DEBELUŠKA30, morf user posted image

30.11.07
user posted image   
tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image

user posted image 130131 in user posted image 17!!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
17.9.2007 12:49:49   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Nayya meni se po mojem še ni spustil in tudi otročiček še ni v pravi legi. Se še obrača po celem trebuhu, ker me enkrat brca v rebra, drugič pa v jajčnike, tako da mislim da ima naša deklica še dovolj prostora za svoje vragolije.

Pri meni je enako. Vsepovsod jo je polno. nisem opazla, da bi se spustl.

Žirafa jaz sem bol panične sorte, bi vsaj poklicala da mi povejo kako in kaj naprej. držim pesti.

Zadnjič sva z nojim user posted image  peljala nečaka(9let) in nečakinjo(3leta) na sladoled in naju na ledeno kavo. In ve bvi mogle videt kake frise so delal. Najprej je šel moj z njim naprej jaz pa sem priracala za njimi. Folk si je mislil. Dva že ma tretji pa napoti.
Midva pa ful v smehuser posted image user posted image user posted image .

Se moram mal pohvalt, sem zdele mal telovdla (vzajemna dvd). je blo kr ok, sicer mam zaj mal trd trebuh, pa tega tak mam za vsako figo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 4111
17.9.2007 13:28:23   
Tanayya29
Mene je pa tut en tak krč zgrabu v trebuhu,sm bla ravno na poti iz pošte domov,sm se mal usedla,pa je pol popustil...
me kr mal skrbiuser posted image ...

danes je pa res neki čudnga.....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
17.9.2007 13:46:50   
barika
dober dan user posted image

najprej prelet včerajšnjega dne: jokanje, jokanje in še 1x jokanje, kr za brezvezeuser posted image , me je imel moj poln kufer, se je rajši kr umaknil v sobo. ko sma hotla it pa na sejem sma pa ugotovila da je moj pozabljivec pozabil denarnico na parceli, bogu za hrbtom, in sma se mogla spet peljat nazaj user posted image (hvala bogu da je še čakala, skrita na istem mestuuser posted image ) seveda sem bila kriva jaz, da jo je pozabil, ker ga nisem spomnalauser posted image user posted image , no in ker sem se pomirila in nisem več jokalauser posted image , sma šla zvečer na kebabuser posted image user posted image user posted image

hruška, čestitke!!

jaz se tudi spreminjam  v user posted image user posted image , še posebej ponoči, ko se hočem obrnat iz enega boka na drugega, danes sem baje neki jamralauser posted image  (če pa boli), pa medenične kosti me fulll bolijo, no ko hodim je boljše, če se pa zasedim je pa kriza.

pa mali user posted image  me vsake tolk fajn v mehur našutirauser posted image , da kr letam na wc (priteče pa itaq nič ne)

jutri me čaka pa materinska pa urejanje papirjev na csd, mojmu morem user posted image  spečt za RD....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4113
17.9.2007 14:22:52   
DEBELUŠKA30
Da sem vas vse prebrala, uffff....
No midva pa ravno kupujeva sušilni stroj in moj hoče, dva v enem, pomeni skupaj s pralnim, in sem vesela za vaše izkušnje, tako da sem mu takoj povedala, da njegova verzija odpade: ženske imamo vedno prav :) HA-HA!

Hruška ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Mene je tud včeraj tolk nekaj tiščalo, da sem mislila, da so že "ta pravi" popadki, pa še začelo se je na WC, da sem še bolj zakomplicirala, kaj pa če mi je voda odtekla, pa ...user posted image  Pa je blo pol dobr!

GORENJKE; jaz potrjujem, da pridem v četrtek ob 16 uri na Brione oz. tam kot zadnjič, saj je bila user posted image  in user posted image  odlična! Seveda klepet pa najboljši...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
17.9.2007 14:41:07   
Tanayya29
no,jaz sem se full ustrašla unga krča,sm kr G. poklicala,če pridem?
Pa je rekla sestra,da če se umiri,ni nič hudega,naj pa počivam..
je še moj mož pršu iz službe,jojj res sm se ustrašla..pa še trebuh se mi je spuščat začel,pol sm pa vse povezala skup...
no,hvala bogu krča ni več,otrok je živahn v trebuhu,jst pa moj pa greva v materinsko šolo.
V lj fulll dežuje...

lep dan!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
17.9.2007 17:28:32   
Anonimen
pozdravljene, že  kar nekaj časa vas berem in spremljam moj PDP je19.11.user posted image  lj

čav se beremo

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
17.9.2007 17:47:44   
manca
včeraj nazadnje sploh nisva šla na sejem v Celje, pač pa sva šla popoldne še na en rojstni dan.
Danes sem bila zadnjič letos v službi, me pa prav muskalfibr daje zaradi ponovnega osemurnega sedenja na stolu.
Jutri pa upam da bom kaj pridna in bom zlikala goro cunj, za tamalo razgrajačico ki je še v trebuščku moram pa še vse oprati.

meni odgovarja za v četrtek, tako da zagotovo pridemuser posted image

mi lključno z prazniki ki so vmeahko nekaj katera od vas razloži: namreč porodniški dopust se mi začne 18.10., na obrazcu za na CSD moram pa vpisati do kdaj traja....ok, to mi je jasno da traja 105 dni, se to šteje polna odsotnost z dela vključno s prazniki ki so vmes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
17.9.2007 18:51:27   
scubadiver
Imam eno vprašanje..
Ok, razumem da je treba takoj ob rojstvu vpisati v vrtec. A katera morda ve, se lahko odda prošnjo v več vrtcev v eni občini, za vsak slučaj? In še eno vprašanje. Meni se bo iztekla porodniška v drugi polovici oktobra, vpisi pa mislim da so samo v septembru? Ker moji starši žal niso več živi, od mojega pa živijo na bledu in za tole našo malčico sploh niso zainteresirani, kot varstvo odpadejo tudi oni. Sedaj pa berem tukaj na forumu da je zakon da mora biti otrok star najmanj leto oz. v praksi sprejemajo otročičke od 11. meseca naprej. Moja princeska pa bo potem ob vpisu mlajša od 11 mesecev. Ali katera kaj ve kako potem to poteka? Me je začelo prav grozno skrbeti kako bomo to organizirali. Da ne govorim o tem da se mi tud sanja ne kako izbrati pravi vrtec. Če mi katera lahko pomaga se ji zelo lepo zahvaljujem... 

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
17.9.2007 18:52:01   
scubadiver
Sliva10 dobrodošla med nami. Upam da se boš med čvekami dobro počutila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4119
17.9.2007 19:09:53   
hruškica84
sliva10 pozdravljena.........

no, sedaj ko sm poročena mi je isto kot prej...nč posebnega...sam bol povezana se čutim z mojim in mogoče malce starejša....sm pa bla po poroki kr utrujena, čeprav sva se sedaj poročila samo civilno...cerkveno se bova drugo leto ko ne bom jst tako okrogla....poročno noč sva pa oba od utrujenosti prespala...sva pa res romantična a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4120
17.9.2007 19:21:57   
nicolina
Dober večer user posted image ,
vse sem končno zlikala za user posted image , sem prav vesela user posted image user posted image user posted image . Toliko cunjic imam, da mi ni treba nič več kupit, ampak vem, da me bo premamilo, ko bom šla v trgovino. user posted image user posted image
Sem kar utrujena, pa še prehlad se me loteva, sem najbrž kaj od otrok staknila, vsi nekaj šmrkajo, upam samo, da ne bo kaj hujšega.

Sliva dobrodošla med čvekami.
Nayya upam, da te je krč popustil in ni kaj hujšega.
Žirafa,morda so pa res kakšni popadki, tako kot so druge rekle. Pazi nase in na svoji princeski, če te bo še tako bolelo, takoj v porodnišnico.
Scubadiver, ne vem kako bi ti lahko pomagala, nimam nič izkušenj na tem področju. Sem prav vesela, da bo moja mami pazila na user posted image  nekje do 3. leta, ga ne mislim prej dati v vrtec.

Se tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 4121
17.9.2007 19:26:39   
Ilije
Sliva10 dobrodošla... superca, sedaj nas je pa že 70, če se ne motim.

Scubadiver z veseljem bi ti pomagala kaj več v zvezi z vrtcem, a sama nimam teh izkušenj. Mislim pa da je vpis marca za naslednje šolsko leto.

Neposredna povezava do sporočila: 4122
17.9.2007 19:35:32   
scubadiver
Ravnokar sem zasledila na forumu, da je Afnici-mali uspelo, vendar je imela spet spontani splav. Prav hudo mi je zanjo user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
17.9.2007 19:37:05   
zirafa76
No, pozdrav od mene...........

Evo, sem sla za vsak slucaj se pokazat..Sem klicala mojga g.je rekel, takoj pridi v porodnisnicouser posted image user posted image , pa sva popokala moje stvari in sva sla....
No, tam so me prikljucli na masino, pokazala ni nic kaj hujsega za noter ostat, so se povecal,ampak mi je se pogledal MV, ki je bil se o.k...jutri imam spet pregled....tako dauser posted image

Ampak...ko sem bila tam, sem se zacela zavedat kaj me caka, pa sem vidla kako so letali sem ter tja,..sem padla v tak sok in solze, da se sedaj ne morem verjet..user posted image Verjetno vse tisto skupaj, pa misel, kaj pa ce je to ze to in vse tiste nosecke, ene ze sle domov z malimi user posted image user posted image , druge so se vlekle proti porodni..( so imeli zelo "busy" dan, odpusti in sprejemi, pa se porodi....)
Mene je kr skupi pobral.....Moj je bl zraven mene in me skoz tolazil, jaz pa v "paniki".....psihicni....
Pol so me se enkrat dal na masino, pa je v tiste zavladal alarm in letanje sem ter tha..tri so istocasno rojevale.user posted image user posted image .mene so kr pozabli tam...user posted image ampak ni blo panike....ol sem se mal pomirila....

No, na koncu pa so pripeljal se "svezega"user posted image za povrhu in je sestra kazala mamici, kako ga previt itd..js pa spet v kolaps..kako bom pa jaz, pa z dvema.....user posted image user posted image user posted image

V glavnem punce, sedaj sem bla drugic tam mislim, da v tretje gre rado....
Sem mogla potozit mal, pa moji mami sem ze tud jokala v telefon...user posted image user posted image

Sej je mal boljse, ampak se res moram pripravit na to, da bom mama.....sele danes sem to resnicno dojela......user posted image user posted image

Punce, bodite faj ter se javim jutri po pregledu...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4124
17.9.2007 19:47:47   
Anonimen
no žirafa da te potolažim tudi jaz sem pri 3. punčki šla od 30 tedna skoraj vsak teden v porodnišnico se kazat pa ni bilo nič. Potem se mi je porod začel v 35 2/73 dni smo čakal sem se odprla 4 cm nato pa sem šla domov še za en teden. ko se je rodila sem bila noseca točno 37 tednov. ko je bil njen čas takrat je prišla na svet. TVOJI PUNČARI BOSTA ŠE MALO POČAKALI BOMO DRŽELE PESTKE. oprostite za napake.
za vrtec v eni občini lahko oddaš prošnjo v vsako enoto posebej, pri nas je vpis do konca maja ne vem kako je pri  vas

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Avantura
binyy

Ste za sex za eno noč z osebo,ki vas zelo,zelo privači,kljub temu da imate partnerja (doma)?

da, zakaj pa ne (15%)

ne (45%)

da, to si zelo želim (4%)

ne, ne podpiram avantur (36%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!