gruška
|
Dober večer "čveke" , Silva dobrodošla, čestitke za veliko družino (koliko so pa stari otroci?) in se strinjam s tabo glede selitve od doma...... Jaz imam dva otročka in gre tudi sušilc takoj za njima z mano ............ Naraščaj, tudi mene včasih kar pogledajo, ko grem kam s svojima otrokoma (6 in 3 leta) in z nečakinjo (leto in pol), pa še velik trebuh ..... Si predstavljaš Silvo, ki gre s svojimi na sprehod....... Tudi meni so že v prvi nosečnosti ful odsvetovali kopel....... Scubadiver, glede vrtca: jaz sem dala vlogo takoj, ko sta se otroka rodila (sine maja, hčerka novembra). Lahko jo daš v vse vrtce v Sloveniji, če želiš (malo se hecam), ampak res lahko daš v več vrtcev in ni nujno povsod, da je otrok star 11 mesecev. Pri hčerki so imeli fantka, ki je bil star 9 mesecev..... Saj verjetno boš dala otroka v vrtec po končani porodniški, pa mogoče še kakšen dopust..... Niso vsi rojeni septembra, da bi šli na začetku vrtčevskega leta v jasli... Naši bojo šli pač oktobra, novembra, decembra, odvisno od porodniške........ V nekaterih vrtcih sicer pravijo, da sprejemajo vlogo takrat in takrat, ampak jaz sem kar poslala takoj po rojstvu.... Zgubit nimaš kaj....... Žirafa, držim pesti, da bosta tvoji princeski še malo počakali...... V bistvu bomo kmalu vse novembrke že čez 30t...... mi dopolnimo jutri 33 Mamuška, javi se jutri po pregledu (al maš v četrtek, zdaj pa ne vem več...? )! Držim pesti uglavnem.......... Katka, sva se mal falile v nedeljo, ne? Škoda ker nisi prej poklicala, bi vaju počakali..... Držim pesti za izpit, javi se kaj potem.............. Danes sem pa plenice oprala, jutri me čaka likanje..... pa cunjce moram jutri oprat in potem spet likanje, likanje, likanje....... No, zdaj grem pa še malo likat...... Nočko!!!!!!!
|