|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
14.9.2007 13:48:37   
soncek.djukelica
dan,

pri meni nič posebnega, samo naokoli sem prišla vas pogledat!user posted image
Do torka nimam predavanj v materinski šoli,tako da sem danes lepo doma!user posted image
Upam,da jutri odrinem na kakšen izlet, po vsej verjetnosti Gorenjska!user posted image
Magi, z dvema user posted image user posted image  bo res pestro,vendar zaupam v svoje sposobnosti, če so druge pred mano zmogle,ni user posted image  da ne bi tudi jaz!user posted image  Je pa voziček širok le 80 cm,tako da pridem z njim kamorkoli!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.9.2007 14:11:46   
loncica
S.D. tudi meni je voziček ful všeč.

Pri meni tudi nič novega. Popoldne šibava z user posted image  v Ljubljano.

Ja kar se razvajanja v nosečnosti tiče, hmm. To je moja 1.user posted image , pa so stvari kar ok. Zdaj mi največ pomeni, da zloži iz stroja in v stroj, ker mi to treuh kar onemogoča. Kamor greva, mi mora čevlje on zavezat in podobne stvari. Lepo skrbi zame, le masaže pa verjetno ne bom dočakalauser posted image . Imam pa zato masažer za noge, mi ful paše.

Lp

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
14.9.2007 14:37:19   
lana38
Moj user posted image  pa je mene moral že ful masirat na začetku user posted image , ko so me od samega ležanja že kosti bolele, pa križ. Nočem niti razmišljat o tem obdobju. Včasih sem komaj do WC-ja prilezla, tako me je bolelo. Masaža pa je kar pomagala.user posted image  Zadnje tedne se pa tako fajn počutim, da sem kar vesela. Čevljev še ne nosim. Uporabljam raje natikače vseh sort, odprte in zaprte. To je še najbolj enostavno. Upam, da bo jesen bolj topla in sončna. Pa tudi v zimo bi se to lahko malo zavleklo. Sneži pa lahko v januarju.user posted image  To bi bilo meni pisano na kožo.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.9.2007 18:07:51   
t*e*j*k*a
Hojli!!

Vidim da ste se včeri vse kr neki razburjale glede služb. Upam, da je dans že lepši dan!!!

Lončica čestitke za izpit!!! Še maš kašnega ali si vse že opravla??

Glede nosečnosti je to moja prva. Trebušček se mi niti še ne vidi toliko (s široko majico ki jo nosim doma ga kr skrijem in ga v bistvu sploh niuser posted image ) tako da še ne sprejemam opask. Razen od domačih. Vsi namreč v trgovinah in reklamah gledajo stvari za dojenčke in potem...tam majo pa to tam pa ono bla bla bla.
Mogoče jih kr mal skrbi kr še nisem za pikico nobene stvari kupla.
Vas pa kar nakupovalna mrzlica grabi vidim. Kuple ste res ful dobre stvari ni kaj.
Jaz pa niti še  nisem dobila vsah stvari od folka ki mi jih je oblubil. Soseda ima namreč 4m starega fantka in vse kar mu bo premalo prijadra k meni. Samo sem az enkrat dobila samo stvari ki njemu sploh nikol niso bile prav (je bil čez 4kg in mu najmanjše št niso šle nikamor).

Včeraj smo šli po posteljico ki so nama jo eni dali. Pa je ful vredi kot nova, domače izdelave,.. Sam zdej jo mora moj še skup sestavit, to bo pa trajalouser posted image !
Pa sej se ne mudi kr december je še daaaleč. Vsaj tko se men zdi.

Ej sam neki a mislite da glasen hrup škodi user posted image ?? Zadnič sem bla zraven enga stroja in je blo tko glasno, da mi je še pol 15 minut po ušesah žvižgalo. Tko da sem zdej kr mal zaskrbljenauser posted image .

Punce jaz res ne vem al ve tekmujete s temi bušiji al kajuser posted image ?? Vse se kr nekam širite pr men je pa kr ostalo na 92cm???

No zdej sem vam mal bluzila mi je dolgčas kr dragi dela in ga verjetno pred temo ne bo.user posted image
Zdej grem pa mal v gozd gobe iskatuser posted image -če verjamete da bom našla kako..

Čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.9.2007 19:52:47   
soncek.djukelica
kitajska karta; povejte vse tiste,ki že veste za spol, a tole velja!user posted image

http://www.mama.si/?menu=A200

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.9.2007 22:05:19   
Magi*
tejka, bodi rada, da ti trebuh še ne nagajauser posted image  jaz imam že takega za rodit. drugače pa tudi jaz še nisem nič šopingirala za bejbija. no, ene same žabice. vse ostalo pa zame. časa je res še na pretek.

hrup dojenčku v trebuhu načeloma ne škodi, ker plava v plodovnici in pride do njega zelo ublažen zvok. bi moralo biti zares zelo, zelo glasno (za oglušet), da bi se mu kaj zgodilo. edino sliši pa že in reagira na zvoke. na prijetne se sprosti in uživa, ob neprijetnih pa se zdrzne, pokrči - pač naredi tako, kot bi mi, če zvoka ne bi pričakovali. jutri mu predvajaj enega Mozarta in bo vse OK.user posted image

S.D, meni pokaže karta obakrat pravilno, ob predpostavki, da je v trebuščku resnično fantolin.

zdaj grem pa na zaslužen počitek. tamalo smo komaj zdaj spat spravili. si je prstek na nogi "povozila" z drsnimi vrati in je bilo joka za 2 uri (no, to je en tak zvok, ki bi lahko bil zoprn dojenčkuuser posted image ). jaoooo. zdaj pa upam, da kaj lepega sanja.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.9.2007 22:38:15   
Skaana
user posted image ,

neki mi je povezava danes nagajala, zato sem tako pozna.

SD - karta prvič pravilna, za drugič pa nočemo vedet user posted image . Sam je o tej karti že bilo govora in so ženske pisale od ja do ne, tako da... Pač fiftififti, žal user posted image .

tejka - jaz bom kar brez zvezdic, prav? Ker jih je res tumač user posted image . Jaz sem ta kompletek kupila le zato, ker imam občutek, da ne bom več zmogla po nakupih - žal. V prvi nosečnosti pa pred nastopom porodniške nisem kupila razen ene pijamce čisto nič in tudi pripravljala si nisem kaj veliko. Zato pa je bilo potem na koncu toliko bolj luštno s tistim trebuhom se gnezdit user posted image .

Magi* - hvala za pohvale user posted image . Opeka na sliki še ni zbrušena do konca, kamenčki so še nezafugirani in niso zbrušeni. Na koncu pa pride opeka samo še povoskana. Moralo bi izgledati zelo lepo. Imam pa jaz tako odštekane ideje, da se potem samo vsi jezijo name, ker je ful več dela. Pa kaj potem. Jaz sem hotla imet poličke in prizme v steni v obeh kopalnicah - jih imam. Potem sem hotla pod galerijo imet ozvezdje iz drobnih lučk - ga imam. In hotla sem met opeko po tleh ter kamenčke - jih imam user posted image . Sicer je šlo kar nekaj živčkov, a ni panike.
Ja trma je pa res zoprna. Sam men je res hudo, ker jo ne smem dvignit in odnest - prej sem to naredla, ker pri njenih 12kg to res ni problem. Bo pa verjetno potem decembra kar šokirana, ko se bo nenadoma znašla v zraku, ko bo ihta prehuda user posted image .

Jutri sem mislila it na MOS, pa raje ne bom. Čeprav bi zaradi gradnje nujno morala user posted image . A bebica naša je pomembnejša in nikoli si ne bi odpustila, če bi zaradi tega bilo kaj narobe.

Alice in WL - kje pa si danes???

Lepo ninajte.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
15.9.2007 1:48:15   
Magi*
Skaana (ja, spet ne spim user posted image ), se mi je zdelo, da boste povoskali, ker je sicer preveč porozna (opeka namreč user posted image ). je pa res odlična ideja. prodnike pa pozam, čeprav jih v stanovanju nimam. je premajhno, da bi udejanjili vse moje ideje. sem pa rihtala stanovanje, ko sem bila prvič N in sem morala ležati. revež Meho je skoraj hinrihtal v WCju - dimenzij 1,2 x 1 m - je moral sestaviti vzorec iz 10x10cm ploščic (rdečih, črnih, belih in rumenih). vzorec izgleda naključen, pa ni user posted image , je bil skrbno načrtovan. zato pa pravim, da komaj čakam na hiško, da se bom spet lahko izživljala.user posted image

bom ša z veseljem spremljala vašo gradnjo, ker mate res fino in se prav not najdem user posted image

Alice sem pa tudi jaz danes malo pogrešala. sigurno je bila spet v šopinguuser posted image . (upam).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
15.9.2007 8:07:53   
loncica
Jutro punce!

Magi, a so te spet noge dajale? Mene pa zjutraj tako bolijo. Danes je bla težka noč. Na enem boku me je vse bolelo, če sem se pa dala na drugi bok je user posted image  jezno brcal in seveda zmagal, da sem šla nazaj trpet v prvotno pozicijo. Danes zjutraj pa tako boleče noge, da komaj da sem vstala. Kaj šele prideuser posted image

Glede nakupovanja, sem pa jaz ful vesela, da sva z user posted image  nakupila že kar nekaj stvari. Ker po morfologiji sem bila še vsa energična in oboževala skakanje po trgovinah, zdaj sem pa malce bolj na slow. Oblekce dobim od sestrične, ki ima zdaj dvomesečnega sončka - opremo pa nakupujemo sproti.

Skaana, super hiško si delata. Men je ful dobra. Pri nama je sicer padla odločitev, da hiše per se ne bova delala, ampak malce večji vikend. Imava namreč trisobno stanovanje v hiši in je nama dovolj. Vem pa da se bom pri vseh možnih lesnih izdelkih zmišljevala do konca, glede na to da imamo mizarstvo doma. To sem prkaticirala že pri kuhinji in je super izpadla. Trenutno največja želja na moji strani je taka kad, kot jo imaš Skaana. Ampak bo moralo kakih 10 let še počakati.

Lep dan in vikend

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
15.9.2007 9:02:08   
t*e*j*k*a
Hojli punce!!

Skaana ful dobr zgleda. Od kod ti take ideje??? TA opeka na tleh mi je zanimiva. A je to dost občutljivo na primer če greš s čevlji not in če pride kak kamenček???
midva si tud namreč prizidek delava in imava iz kuhinje in jedilnice (kuhinja, jedilnica in dnevni prostor je vse v enem brez sten) steklena vrata na pokrito teraso. Sma se najprej odločala da bi položila pluto (zgori v sobah jo bova) sam je baje ful občutljiva, navadne ploščice po tleh v kuhinji pa niso vredi za noge kr je baje ful trda podlaga in mrzle so. Tko da nimam pojma kaj nardit.
Glede kopalnice bom pa kako idejo ukradla!!

Aja za vse- lahk napišete tejka brez zvezdicuser posted image , kr jih je verjetno res preveč, ko sem si izbirala nick sem verjetno mela preveč časa in sm kr zvezdice klofalauser posted image !!!!

Upam, da zvok res ne škodi, sicer pa če bi že škodil bi nas verjetno bolj opozarjali na to tko pa na to temo ni skoraj nič napisanega.

SD glede kitajske karte je blo res že velik napisano in nekaterim prav pokaže drugim ne,.. Tko da je možnosti pol pol. Jaz ti povem konc decembra če kaže prav. kokr pa vidim bi naj imeli fantka.

Pišite kaj da mi ne bo dolgčas!! Moj dragi je spet šel delatuser posted image , pa včeri je pršu komi ob 22-ih domov dans zjutri pa ga sploh nism vidla k je šel.  Kaj bi jaz dala da bi bili doma v mestu ne na deželi ej!!! TAm ni nč za delat tle pa kr neki skače in pomaga folku okol.(Sej pol vrnejo ampak vseen je men brezveze k ga ni).
Eko sem se spet mal spovedala da mi bo lažje.user posted image

ČAo

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
15.9.2007 9:12:01   
t*e*j*k*a
Joj jaz sem se pa spomnila da dans verjetno nobene ne bo kr bote vse na trgatvahuser posted image .

No uživajte pa veliko grozdeka natrgajte!!!!
Mi na srečo nimamo več vinograda smo ga meli in smo vse skup prodaliuser posted image user posted image !!

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2336
15.9.2007 9:43:53   
Magi*
tejka, mi ne bomo na trgatvi. nimamo kam iti user posted image  vidiš, jaz bi pa takoj šla malo ven an deželo živet. no, tako da bi imela mesto še vedno na dosegu 20km user posted image . v mestu je stalno gužva in edino, kar imaš so trgovine. teh se pa naveličaš. celo jazuser posted image . sicer te pa razumem glede dragega. moj kar naprej hodi okoli in folku računalnike šraufa in večinoma še zastonj. to me pa včasih tako razkuri, da bi ga kar...

glede plute po tleh. midva sva jo imela v prejšnjem stanovanju v kuhinji in hodniku in se je dobro obnesla. jaz sem jo sama položila in polakirala in ni bilo nobenih problemov. je pa zelo topel material, tako fino je hodit gor. sedaj imamo smrekov ladisjki pod. je tudi krasen, topel, svetel in predvsem mehek material. to se fino vidi, ker se vsaka najmanjša praskica pozna. ampak to je tak material in to moraš vzeti v zakup. je pa krasno, ker se otroci, ko padajo prav nič ne poškodujejo user posted image .

loncica, jap, noge so bile. ampak moram reči, da ni tako hudo. tale noč je bila malo bolj pestra, sicer pa kar gre. tebe pa noge verjetno bolijo od istega položaja celo noč. a si poksusila med noge dati kako malo večjo blazino ali povšter, tako bodo kolki bolj narazen in podrpti. mogoče te ne bo tako bolelo.

en lep dan vam želim. jaz grem zdaj na tržnico, možek je danes celo doma in je obljubil, da bo pospravil stanovanje. poročam ali bo misija uspelauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2337
15.9.2007 9:54:40   
lana38
Kdo je rekel, da nobene ne bo?user posted image  Jaz sem več ali manj tuikaj, ker počivam. Moj user posted image  je pa šel po gobe zjutraj. Morda kaj tudi prinese, samo si jih ne upam preveč jesti zdaj v user posted image , ker niso priporočljive. Popoldan pa gre sodit na plvalno tekmo. Še dobro, da imam Blaža.user posted image

t*e*j*k*a, moj je z dežele doma, pa zdaj živimo v mestu, ampak še vedno hodi pomagat. Drugače pa sem jaz srečna, da smo v mestu. Se več dogaja. Pa lahko marsikam tudi peš pridem sama.

s.d. pri meni ta kitajska parta sploh ne velja v nobenem primeru od mojih treh user posted image . Pa tudi jaz bi morala biti fantek.user posted image  Pa sicer tudi piše, da velja 50%, tako da enim pač prav pokaže.

Tudi jaz pogrešam Alice. Ne verjemem, da šopingira. Verjetno je pridna in počiva.

Lepo se imejte čez vikend.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
15.9.2007 10:08:51   
Skaana
user posted image

Samo za sekundo - potem moram it po Atenko k sosedi.

Glede opeke, če katero zanima. Jaz sem se navdušila nad njo, ko sem jo videla pri enih prijateljih, ki imajo z njo celo pritličje položeno - tudi kopalnico. In je prelepo. Oni jo imajo sicer prelakirano, vendar se takrat še ni dobilo tako dobrih voskov. Sicer je pa en mojster s firmo Terracotta, ki je fenomenalen glede tega. Tole je njegov spletnik. Pa tudi ploščice in kopalnice polaga, pa zidane kuhinje - no, poglejte in presodite same.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
15.9.2007 10:08:58   
t*e*j*k*a
Oj!

No Magi midve bova pa mal zamenjale!!! Ti prid na deželo jaz grem pa v LJ!!! Boma vidle ktera se bo prej naveličalauser posted image !
Ej sam ti si pa pravi mojster kr sama položla pluto in polakirala?? A ni treba to neki brusit še??SIcer sta pa dve vrsti plute zdej odvisno ktero ste meli vi.

Men pa ne preostane druzga kot da sama hišo pospucam. Ni nobenga druzga kandidata.  Kopalnico sem glihkar zdrgnala, zdej grem pa sesat! Pol še pa pomijem po tleh in je to to. Če pa komu ne bo všeč pa naj sam spuca!

Midva sma bla včeri z mojim v LJ(prvič letos) k je mel nek pregled. In jaz bi valda šla ful po trgovinah pa to, namest tega sma šla gasa domov kr je mogu it sosedom pomagatuser posted image !! Torej sma zjutri ob osmih šla v LJ, ob 12 sma bla že doma! Popiuser posted image !!

Pa še tedi ko sma enkrat na leto v LJ ne grema nikamor. Prej se je neki hvalu da boma šla na kosilo pol sma se pa sam za 5 minut na Trojanah ustavla pa šla po par krofov. Brezveze. Sej če bi jaz težila bi šla kam tko pa nism hotla. Mu bom še kdaj pred nos to nametala lahk.
Eh dans mam jz ful slab dan, kr neki me grize pa nč mi ni všeč tko da bom raje nehala pisat. user posted image

Mogoč bo pa jutr kej bolš.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
15.9.2007 10:10:07   
soncek.djukelica
živjo,

pri meni kitajska karta ne pride v poštev, ker sta dva!user posted image  Morda pa samo za enega, in kaže mi fantka! Bomo pa itak zvedele  v decembru!user posted image

Mene so začeli redno dajati krči v nogah! Bom mogla jemati še Mg tablete,ker Donat je očitno premalo!user posted image

A ima katera težave z hemeroidi! Meni se je stanje poslabšalo! Najhuje je ponoči, očitno zato, ker tako spim in mi otroka pritiskata na zlato žilo! user posted image  G mi je priporočal kremo Modolex, ampak mi ne pomaga dosti! user posted image  A ima katera kakšen nasvet? Sicer mi je G. rekel tudi,da čist se ne bo dalo odpravit, možna je celo neka manjša operacija, za katero nisem glih navdušena,sam do decembra je še daleč in če bo stanje takšno kot je zdaj ali še huje, bom mogla resno razmišljat o tem! V lekarni so mi rekli,da je še eno zdravilo,vendar se ga dobi na recept, morda je tisto boljše!
Pri nas smo pa že končali z trgatvijo in tudi naprešali smo 300 l, mošt je dober-sladek, in sedaj že vreje! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
15.9.2007 10:24:09   
loncica
S.D.: meni kitajska karta zdaj kaže prav. Glede krčev v nogah pa poskusi šumeče tablete kalcija. Mislim, da je magnezij proti krčem maternice, kalcij pa proti krčem v nogah.

Magi: sem probala z blazino, pa me je vseeno boli. Je malce bolje, ampak počutim se kot bi imela 100 let.

Tejka: ne se sekirat. Meni je točno jasno kako je s tem, čeprav moj user posted image  ne prakticira pomoči sosedom, ker je priseljen, pa vem kaj je to biti na podeželju. Ampak jaz si pa ne želim v Lj. Sem bila kot študentka tam 1 leto, pa me je tako vleklo nazaj, da sva z mojim prišla k nam domov.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2342
15.9.2007 11:03:37   
lana38
Jaz tudi ne bi živela v Lj. Mi je preveliko mesto. Tu v Ptuju je pa vse na kupu. Hitro prideš z enega konca na drugega-pol ure peš. Pa niso me nikoli niti privlačila prevelika mesta. Tudi Mb mi je že velik. Na deželo pa tudi ne vem, če bi ravno šla. No, če ne bi bilo druge možnosti morda. Z veseljem pa že ne. Potem moraš že povsod z avtom. Jaz pa lepo pridem peš. Pa ko je sneg nimam nič z odmetavanjem. To lepo storijo drugi. V hiši je pa to vse na tvoji grbi. Pa tudi vzdrževanje stanovanja je dosti lažje, tudi finančno.
Zdaj živimo na eni taki res super lokaciji. Bolnica in ZD sta čez cesto. Šolo gledamo čez okno, je na isti strani kot blok, tako da niti čez cesto ni treba. Zelo praktično, o je otrok majhen. Do trgovine je 5 minut. Do centra mesta pa 10-15 min. Kaj še hočeš več, samo stanovanje bo kmalu premajhno, ker imamo samo 2 sobi.user posted image  Bo treba kaj večjega poiskati. Upam, da se bo našlo kaj, ki bo blizu temu, kjer smo zdaj.
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
15.9.2007 12:12:37   
Magi*
sem se nasmejala zdajle. kako različno vidimo stvari. meni je še LJ včasih tako majhna, da vse poznamuser posted image  mi je Pariz veliko mesto, Ptuj pa tako srčkano mičkeno mestece. itak je pa povsod lepo, če si tako narediš. je pa res, da sem jaz itak vezana na avto, ker delam pa v KR. in z avtom si res zelo samostojen, nisi odvisen od razpoloženja tvojega dragega. če se njemu ne ljubi, se vsedem v avto in grem.

aja tejka, jaz sem včashi res bila sam svoj mojster. tudi ploščice (in mozaike) sem sama polagala. pa ne enkratuser posted image  no, zdaj se mi to več ne bi ljubilo, takrat mi je bilo pa super zabavno. ubogi moj mož, čistokrvni meščan, se je moral na vse to navaditi in zavihati rokave in pomagati. najbolj smešno je bilo pa takrat, ko je pri naših pomagal šthat. je prvič lopato v rokah držal in res ni vedel kaj bi z njo. da vidiš mojga fotra kako pokroviteljsko mu je razlagaluser posted image  no, se je pa fant marsikaj naučil in mu ni bilo prav nič težko. zdaj si celo on želi imeti hiško z vrtom.

S.D, verjetno je mislila na FAKTU kremo. pojdi do svojega zdravnika, ne vem ali je sploh dovoljena v času nosečnosti. jaz sem jo imela po porodu in je pomagala.

loncica, bo treba potrpeti. po porodu vse mine. hvala boguuser posted image  mene so pri prejšnji N proti koncu stopala zjutraj tako zelo bolela, sem komaj zaštartala. po porodu sem pa fasala vnetja narastišč mišic v zapestju. je bila tamala kar orng babnica in od nošenja so me zapestja tako bolela, da nisem mogla več premikati niti prstov na roki. pa je tudi to minilo. svašta.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
15.9.2007 12:57:06   
t*e*j*k*a
Vidim, da vas je kr neki dans doma ostalo, jaz sem pa mislila,d a nobene ne bo.

Mal sem se že potolažla, sicer mojga še kr ni domov, pa dobro je.
Jaz sem se iz mesta preselila na deželo. Tko da mi je verjetno zato toliko bolj glupo in se bom težko navadla. Sej včasih je fajn, drugič pa spet ne. Itak si vezan na avto,  ker nimam peš kam it, še avtobusna postaja je pol ure stran, če greš peš.
Mam to srečo da imava vsak svoj avto in tako ni problema. Ampak sem jaz vseeno cele dneve doma kr se mi zdi brezveze vsak dan nekam vozit.

Lana38 to je pa res super lokacija če maš vse na dosegu roke!!!!

S.D. hemeroidov še v življenju nisem mela-upšam da se ta zgaga ne prikaže!!!

Tašča mi je rekla da naj kosilo skuhamuser posted image , pa sem rajši šla pomagat in sem bla spet izpostavljena tistemu hrupu. PA sem si eno majco okol buša zavila da je pikica še manj slišala. Sam k sem zašvicala v vamp je blo vse mokrouser posted image .
No zdej bo pa ona kosilo skuhala kr neki na hitrco, men pa prej pol ure razlagala kaj morm vse nardit, zdej bo pa velalo kr neki. Eh, se ni vredno sekirat.

No pipike lepo se mejte in uživajte v sončku!!!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
15.9.2007 13:02:21   
soncek.djukelica
Tudi jaz sem mestno dekle,tako kot Magi! Sem 5 let živela na Obali, pa mi je bil živ dolgčas, tistih 5 štacun,ki jih imajo tam, se tudi kmalu naveličaš!user posted image  Je pa ena skrita želja bila vedno,da bi živela v MB!user posted image
lončnica, tudi jaz sem mislila,da so krči v nogah povezani z pomankanjem Ca, ko pa sem G. omenila težavo, je pa rekel,naj si kupim Mg tablete!user posted image

Alice, where the .....  are you?user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
15.9.2007 14:16:03   
loncica
S.D., jaz sem to pri Pušenjaku prebrala in mi pomaga. Ker prej sem spila do 3 tablete Magnesola pa me je ponoči še vedno krč v meča. Zdaj, ko spijem še 1 tbl kalcija me pa ne več. Pomagalo naj bi oboje:

Pušenjak: "krči nastajajo večinoma zaradi hipokalciemije, magnezij pa tudi pomaga kot zniževalec praga za krčenje mišic. Priporočam torej oboje, tako kalcij kot magnezij, recimo po 1 do 2 grama vsakega".

Magi: ja bo treba potrpet, vse nam bo poplačanouser posted image .

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2347
15.9.2007 14:24:26   
andreja2000
soncek. djukelica glede tiste karte je pri meni tako,da mi ne kaže prav.Ja,enim kaže,drugim pač ne.

No,naj vam povem,da je naš bodoči atek se končno odločil za ime naše punčkeuser posted image ,če prav še čisto fiksno pa ni,no jaz upam da je,ker ko se pogovarjam z njo ji že rečem Eva.Tudi  sin Gregor in hči  Lara se trinjata z tem imenom.user posted image

lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2348
15.9.2007 14:40:22   
lana38
andreja2000, lepo da ste izbrali ime. Tudi meni je všeč, predvsem zato ker je kratko. Meni so všeč kratka imena.

t*e*j*k*a, a skupaj s taščo živite? To pa ni prav fajn. Jaz sem prav srečna, da grem tja samo na obisk. Mi dostikrat kaj ne paše, pa sem raje tiho in si mislim, pa saj grem potem domov.user posted image

Zdaj mi ne bi pomagalo niti, če bi imela vsak svoj avto, ker ne morem vozit. Sem malo majnša (157 cm) in če si dam sedež naprej, potem mi je volan že napoti, je trebušček prevelik.user posted image  Drugače pa se kar dogovoriva, glede tega kdo rabi avto. Kot sem vam napisala nam je vse blizu, tako da ni problema. Ni treba z avtom povsod. Pa tudi domačija od user posted image  je 5 km od nas, tako da gre on včasih tudi s kolesom, če jaz rabim avto.
Na trgatev letos ne bom šla. Moram počivati. Bi mi bilo preveč dolgočasno, če bi cel dan nekje bila na enem mestu, drugi pa bi trgali grozdje, nabirali kostanj ipd. Morda bom šla na kakšno pojedino popoldan, ko bodo moji starši trgali. To bo potem, ko bodo že vsi za mizo in bomo čvekali. Cel dan pa ne bom tam.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
15.9.2007 16:19:54   
t*e*j*k*a

Lana38 ja midva živima pri njemu doma. Torej s taščo, sej se kr razumemo. Sam itak ti včasih ni kaj všeč pa sm tud rajši tiho in si mislim svoje. Sam dans sem odločno rekla da jaz ne bom kosila kuhala, kr mi ful ni blo. Pa smo se glih tak zmenli.user posted image
Sej ko bova na svojem bo bolš.
Je pa hec ko mova sam 5m stranuser posted image -v prizidku. Sam bo vse ločeno tko da mislim da bo potem kr bolše.

Joj boga k še za volan ne moreš. Se mi kr smiliš. Jaz mam srečo k mam dolge noge tko da mislim da mi tud z večjim vampom ne bo problem.

PAPa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?