|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
14.9.2007 15:28:25   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Ja res sem zatajila. user posted image
Hmmm kaj naj rečem....sem pa imela tehten razlog. Končno sem se spet spravila pisat magistersko nalogo. user posted image Upam, da mi jo bo ratalo napisati do poroda, če bo pa do takrat še zagovor, bo pa toliko lepše.user posted image

Jaz moram tudi do poroda še napisat diplomo. Sem glih včeraj poslala dispozicijo in je mentor čisto navdušen nad temo, tako da bom zdaj veselo začela. Upam, da ne bo preveč težil in zavlačeval. Mu bom morala kar povedat, da sem že nosečka in da se mi kar mudi. Za zagovor bom pa prosila izredni termin, pa mislim da tudi tukaj ne bo problema. Še dobro, da sem user posted image , ker se drugače še ne bi spravila k delu.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Jutri gremo pa na trgatev. Vreme kaže, da bo lepo in sončno tako, da bo res  prijetno.

Jaz grem jutri spet na trgatev. Imajo pri mojem dva vinograda, tako da to vedno traja najmanj dva vikenda. Sem pa že dobila zadolžitev. Bom samo pripravila malico (dala na krožnike, narezala paradajz, kruh...) uglavnem bom uživala.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
14.9.2007 15:28:49   
Sunny Morning
Nekaj ga serjem.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
14.9.2007 15:30:22   
piškamiška
Mml, kje pa so trgovine telih firm, ki jih navajaš? Okaidi in Tape a L'oeil. Tale Tape je baje v City parku tukaj v LJ, kaj pa Okaidi, a je samo v Celju ali je tudi v LJ?  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
14.9.2007 15:33:50   
Lunca1
V Ljubljanu je v Intersparu na Viču.

Neposredna povezava do sporočila: 2554
14.9.2007 15:34:08   
piškamiška
Sunny Morning vidim, da si z dolenjskega konca, verjetno bo cela Dolenjska jutri v vinogradih. user posted image

Tudi jaz bom bolj "pri malici", kot pa med trtami, čeprav me mika, da bi šla v eno vrsto, ker je tak užitek trgat, ko je sonček in toplo. Se prsti lepijo od sladkega grozdja!

Neposredna povezava do sporočila: 2555
14.9.2007 15:35:21   
piškamiška
Lunca, hvala za informacijo!

Sunny morning, upam, da ti bo ratal narest diplomsko!user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
14.9.2007 16:23:07   
koala
Dan januarčice!

Sem komaj zdaj uspela prit do računalnika, danes je nor dan, sem že cel dan v pogonu. No, bo že boljše.
Vglavnem, danes sem imela pregled, vse je ok, g zadovoljen, jaz z prirastkom kg malo manj, pa kaj čemo kar bo pa bo. Pa sploh ne jem veliko in zelooooo malo sladkarij, kaj bi šele bilo če bi bila tak volk na sladko kot pred nosečnostjo.
AJa, MF imam pa 28.9 komaj že čakam.

Midva sva pa najinemu škratu že kupila posteljico, je bila ponudba res dobra, pa še takšna posteljica kot sem jo hotela, tako da sva jo kar kupila, čeprav sem rekla da še nebom.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2557
14.9.2007 22:31:10   
klepetka
oj

samo na hitro se javim ,da  vas pozdrravim in vam povem ,da sem danes spoznala dve res prijetni punci;mml in saniuser posted image user posted image .Piškamiška  i n Raja ,škoda da vaju ni bilo.Pa moram še napisati ,da ko sem ju zagledala ,sem bila najprej resnično presenečena nad "velikostjo"njunih trebuhovuser posted image user posted image proti mojemu.

Zdaj pa vas grem še za nazaj prebrat,da bom na tekočemuser posted image ;ste kar precej naklepetaleuser posted image ,potem pa spat.

Lahko noč vam želim

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
15.9.2007 8:21:37   
katee
Dobro jutro vsem user posted image !!!

Mene je danes mali pikecuser posted image zbudil že pred sedmo. Je imel spet seanse brcanja. Morda me že pripravlja, da se zbudim ko on hoče user posted image . Drugače sem pa spet spala kot ubita. Res se pozna, da čez dan ne počivam.
Včeraj sem šla zopet malo po City parku in nisem se mogla upreti skušnjavi in sem zavila v trgovino Okaido. Tam imajo res ful lepe stvari za naše user posted image . Sem mu kupila eno pleteno kapico in nogavičke pa še en bodi. Vse troje v kompletku.  Mama  je že rekla, kako bo to dete razvajeno. Ampak, saj otrok ni razvajen, če mu kupiš kaj lepega za oblečt, a ne??

No punce, lepo se imejte in se smejte!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   [Brisano sporočilo]
15.9.2007 9:10:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
15.9.2007 9:42:44   
Tinča1
Dobro jutro

Tudi jaz sem že od 4 zjutraj pokonci, ker me user posted image ne pusti spati in ima maraton v mojem trebuhu kot vsako jutro. Vstala sem se sicer ob 8.00, ker mi je lep občutek, ko trebuh poskakuje.user posted image

Benika in Klepetka, moja posteljica je glede na vajino zibko prava amaterka, saje je stara 27 let. Vajina pa že ima zgodovinsko vrednost. Res pohvale vredno, da je še tako ohranjena.user posted image

Piškamiška sem v enaki godlji glede magistrske naloge kot ti. Tudi jaz se ne morem zraven spravit in je dokončat. Vse imam že napisano, samo skupaj jo še moram zložit, pa bo. Ampak se ne morem zraven spravit, ker sem zasvojena z RR.user posted image

Sunny morning, ali res lahko zaprosiš, za izreden zagovor? Tudi jaz bi rada še pred PDP-jem imela papir v žepu, da bom kasneje iomela čas samo za moja dva user posted image  in user posted image .

Mala pikica, mene pa zinami, koliko EUR-čkov ti je dr. Lukman zakasiral za 3D UZ in ali ga opravljajo tudi v kakšne medicinske namene, mislim, ali kaj ugotovaljajo ali z njim zgolj potešijo radovednost mamic in je zaenkrat bolj komercialnega namena?

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
15.9.2007 9:50:25   
sani1
Dobro jutro!
Sem imela tudi jaz pesro noč. Moja pupa je brcala kot da je na tekmi. Pa na WC sem mogla, pa skratka- bila je zanimiva noč...
Zdej pa sem že eno kavico popila in malo brskala po imenih in tko se malo dolgočasim...
Grem zdej neki pojest pol pa ven na zrak!
Uživajte na trgatvah, ob peki piškotov ali karkoli in kjerkoli že boste!
Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
15.9.2007 9:53:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1
Sunny morning, ali res lahko zaprosiš, za izreden zagovor? Tudi jaz bi rada še pred PDP-jem imela papir v žepu, da bom kasneje iomela čas samo za moja dva user posted image  in user posted image .

Ne vem kako je pri vas, vendar pri nas lahko zaprosim. Mislim, da glede na to, da sem user posted image in da je ravnateljica novopečena mami ne bi smelo biti problema. So pa full prilagodljivi. Res grejo študentom na roko. Aja, to je samo višja šola in mogoče je zato tako.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
15.9.2007 10:37:33   
mala pikica
Jutro vsem, jaz sem danes med malo bolj poznimi. Smo bili včeraj na abrahamu. Zdaj se trudim, da bi malo šla počistit po hiši, ker popoldan me bo sigurno pred televizijo pobralo user posted image  Zvečer pa smo spet zmenjeni, da gremo malo ven. Upam, da bova z user posted image  vzdržala tak tempo user posted image

Tinča pri dr.Lukmanu stane 3D UZ 60 €. So punce v Celju rekle, da je med cenejšimi, drugje je tudi čez 100 €. Je pa res, kot praviš, za čisto radovednost. Ginekologi si kaj veliko ne morejo s tem pomagati. Meni je na začetku v 2D izmeril stegnenico, želodček in glavico, potem pa preklopil na 3D. Je pa res, da je pri eni sliki, ko je naš malček tako lepo pokazal ustnice in zazehal, zatrdil, da sigurno nima zajčje ustnice. PA pri hrbtenici je tudi rekel, da vse izgleda super. V glavnem, po mojem se splača iti user posted image  Ampak to je moje mišljenje... Mišljenje mamice, ki si je res hotela potešiti radovednost user posted image  Pa saj je samo enkrat ali dvakrat user posted image

Punce, me kar nekje tišči, ko berem o vaših magisterskih in diplomskih nalogah. Ko sem ugotovila, da sem user posted image , sem tudi ugotovila, da ne bom mogla delati praktičnega dela diplome (zaradi kemikalij) in potem sem še dva izpita začela odlašati. Tako da bom zelo pridna, če bom ta dva izpita naredila do PDP-ja. Diploma pa žal drugo leto. Pa saj bo, vem da bo...

Nič, zdaj pa kliče sesalec in krpa za prah... Pa se popoldan še kaj oglasim.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 2564
15.9.2007 10:38:29   
mala pikica
Aja, Nalin, nisi zadnjič rekla, naj te ena z valjarjem po glavi, ko boš naslednjič hotela iti peči piškote skupaj z Žanom user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
15.9.2007 12:53:40   
Tinča1
Mala pikica, pa res je eden izmed cenejših, pri dr. Pelkičevi stane 3D UZ 80 EUR. No vsaj stal je ko sem bila na NS. Kar se diplomske tiče, se pa ne sekiraj, ker mislim, da če si user posted image , se ti iz opravičljivih razlogov lahko status podaljša. Glavno je, da sta ti in user posted image zdrava. Vse ostala pa počaka.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   Januarčice
15.9.2007 12:57:34   
karatina
Pozdravljene douser posted image  po dolgem času še od mene.

Na srečanje me žal ni bilo iz nekoliko neprijetnih razlogov, ki pa se počasi že rešujejo.
Bi bila pa vesela gesla od tistih, ki ste objavile slikice, da si vas ogledam.

Ta teden smo tudi mi že nekaj malega zapravili, sem kupila par bodijev in žabice. Se moram še spravit h kolegici, ki je imela punčko pred mano, ker je rekla, da ne bodo imeli še enega user posted image  in naj si pogledam, če bi imela kaj od njenih stvari, ker bo vse ostalo zmetala. Se spomnim, da je imela kar veliko in lepih oblačilc, pa zato še ne hitim z nakupi, da ne bom imela na koncu vsega preveč in bo dete prej cotke prerastlo, kot pa bom uspela vse oblečt vsaj enkrat user posted image .

Naročila sem tudi že voziček in lupinico. Lupinica bo baje že naslednji teden tukaj, voziček pa bo še malo trajalo.

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 2567
15.9.2007 13:00:52   
Tinča1
Aja zanima me, če je katera že nabavljala tetra plenice v Tosami. Zanima me, po čem so? A so cenejše kot v ostalih trgovinah in če se pri njih sploh lahko kupi. Ali moraš po možnosti imeti kakšno kartico ali kaj podobnega?

Hvala za odgovore!

LP

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
15.9.2007 13:38:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2569
15.9.2007 15:51:22   
mala pikica
Končno... Mi je uspelo vse pospravit. Pa da ne boste mislile, da imamo tako vsrano, da sem tako dolgo pospravljala user posted image  Se nabere čez cel teden... Perilo, vse posesat, ves prah pobrisat, ploščice in laminat gor pobrisat, rože porihtat zunaj, vse pomest zunaj... Uh, zdaj pa res več ne morem. Me tako križ boli... Vas tudi začne tako hitro križ boleti? Jaz sploh ne morem več toliko narediti kot mi je včasih uspelo. Ah, bo že...

Tinča saj se ne bi sekirala zaradi diplomske, če bi sploh še imela status. Pa sem že dve leti brez user posted image  Mi je kar nerodno priznati. Je pa res, da že tri leta delam, sicer bi že bila zdavnaj konec. Tako pa res nisem sposobna vsak dan delati do dveh, potem skuhati kosilo, pospravit vso posodo, malo pospravit po hiši, potem pa ob petih še vsesti pred knjige. Ampak, tudi to bo!!! Če sem vse naredila, potem bom še ta dva izpita in diplomo. Tik pred koncem pa ja noben verjetno ne pusti vsega user posted image

Malo grem počivat in božat našega user posted image  zvečer pa gremo še malo na lušno user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
15.9.2007 16:19:47   
sonček balonček
Ojla,

joj koliko je napisanega...

Tudi jaz se ubadam z zadevo končanje magistrske naloge. Ta cilj sem si zadala že pred dvema letoma, ko je bila na poti prva punči. No v petek, ko sem že mislila, da bom končno malo zadihala s službenimi projekti in se posvetila magistrski nalogi, pa je prišel nov zanimiv projekt, ki bi se mu ne bilo pametno odreči. V ponedeljek grem k mentorju v LJ, da vidim, kako se bova lotila zadeve. Tudi jaz imam že vse prebrano, zapiske narejene, zadevo bi morala bolj kot ne le še smiselno zložiti. Ampak je tudi s tem veliko dela, sploh pa ni šanse to doma delat popoldne, ko sem najbolj vesela, če mi kdo za pol ure popazi Laro, da se uležem, potem mi pa še tako malo časa ostane za Laro, da se mi ne bi zdelo fer. Spat gre pa šele ob 22-22:30, tako da ni šans, da bi jaz kaj spisala. Tako, da punce, ki ste še brez user posted image , veselo na delo, ker potem ne bo enostavno.

Pa še s temi glavoboli komaj preživim službeni računalnik, kaj šele, da bi potem še doma utrujala glavo. Po novem še občasno bruham, tako da mi je sploh super...

Pa še trebuh mi otrdeva in vse mi dol tišči. Včeraj sem imela 22x zaporedoma otrdel trebuh, tako na par minut. Potem je na srečo nehalo, razen občasnih, osamelih krčev. Pa full boleče mednožje. Če sem vstala (vertikalni položaj), me je pekoče zabolelo od mednožja proti kolenom (notranja stran stegen). To še kar traja. Kakšen je občutek tiščanja navzdol pri drugih? Vas tišči le v spodnji del trebuha ali čutite pritisk prav dol proti presredku? To, da me na spodnji del trebuha pritiska, tega sem imela v prvi nosečnosti precej, pa ni bilo nič narobe. Tudi otrdevanja od 16. tedna dalje, niso povzročila nobene škode. Zdaj pa ta hecen občutek, da mi tišči med noge?

Neposredna povezava do sporočila: 2571
15.9.2007 16:22:32   
koala
Halo januarčice!

Nisem uspela prej do računalnika, ker sem dopoldan skakala po mestu, ker sem imela nekaj opravkov, potem me pa je pospravljalna mrzlica prijela in sem se znebila vse šare ki se je nabrala,v raznih odlagalnih kotičkih, Še dobro da nimava večjega stanovanja že zdaj se je je nabralo da je kar hudo. Sicer bi še lahko počakalo kak dan ali dav, potem pa bi bilo kar treba ker nameravava malo renovirat.

Ena je spraševala za C&A v MB, bo ja mislim da oktobra, bo pa v satrem hotelu orel.

Še ena grešnica ki packa diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa saj bo če ne prej pa pozneje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2572
15.9.2007 16:25:45   
katee
Ko vas berem, da kuhate, pečete piškote, pospravljate,... me kar malo vest peče, ker ste tako pridne. Dobr, sej jaz sem tud pospravljala, kdaj sem pa nazadnje kaj skuhala pa pojma nimam. Med tednom moj user posted image itak zunaj je, ker je velik na poti in v avtu, jaz pa ponavad kr pr starsih (mogoče tam kaj skuham, drugače pa mama). Pekla nisem pa res že kar nekaj let. user posted image user posted image user posted image Nalin, te občudujem. Lohk bi se pa enkrat zmenle, ko boš naslednjič kaj pekla skupaj z Žanom, da pridem k vama, da me kaj naučiš. 

Uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2573
15.9.2007 16:42:47   
klepetka
oj punce
na en i tem i je bila debata o prodaji in nakupu preko neta,pa sem tam napisala mojo izkušnjo.Zdaj jo moram pa še tukaj.

Enkart poleti je luša (mislim da si bila ti ,Luša) povedala tukaj ,da je nabavila nekaj nosečniških oblačila preko bolhe.Pa sem si rekla ,da bi mogoče pa tudi jaz lahk okaj pogledala.

In grem na bolho,tam najdem oglas od te gospe,ki je prodajala ful nosečniških oblačil.Itak da je bilo obljubljeno vse kot novo in oh in sploh.kontaktiram jaz to žensko,še enkrat mi zatrdi da je vse kot novo.Prosim jo ,če m ilahk opošlje slikice pa mi odvrne ,da nima digitalca.Odgovorim ji ,da pač ne upam reskirat in da kar kupim  brez da vsaj približno vidim.In ta gospa mi pravi ,da mi bo ona kar vse poslala po pošti na NJENE stroške ,pa naj pogledam ,probam in se v miru odločim.jaz kar debel o zazijala,ko mi je to predlagala,priznam.

In res ,paket pride,pogledam ,in resničo sem bila presenečena -POZITIVNO.Cunj en kup,ampak take ,da sem skoraj iskala ,kje je etiketa (vse Lavie,kepica in ena majica H&M).Vse kot novo ,resnično malo rabljeno(mi je že po tel. povedala ,da je imela kar nekaj teh cunj in ker dela v javni upravi ,da je pač morala biti malo bolj zrihtana.In ker je po vsej verjetno sti zaradi njene starosti in zdravstvenih težav to njena zadnja nosečnost ,da pač ne bo šparala teh oblačil.Pa še zaradi prostorske stiske ,ki da jo imajo.)

Jaz probam ,vse kot ulito;kar verjeti nisem mogla ,resnično.Ko sem se odločila,kaj vzamem in kaj ne,jo pokličem in mi določi ceno.Tukaj pa spet presenečenje.Za 3 hlače;od tega ene žametne ,ene platnene za zdaj in ene kavbojke in 3 res lepe majice mi je rekla da naj ji pošljem 40 €.

Resnično zelo ugodno,glede na to ,da je res ohranjeno in glede na to ,kako drage so nosečniške cunje.Mi je pa še naročila ,da mi kot darilo pusti še nosečniško trenerko -hlače in nos.pas.(resda je trenerka bolj za okoli hiše ,je bolj nošena amap knikakor ne zdrgnjena al iraztrgana;vsekakor za obleči)
Ji pošljem ostale cunje nazaj z denarjem  vred,ker pa sem bila res zadovoljna z nakupom,sem zraven priložila še eno otr.trenerkico za tamalega(Iz leclerca ,nobena bajna vrednost).Ko je prejela ,me je poklicala  ,da mi je sporočila o prejetju denarja in paketa.In kar verjeti ni mogla k oje vmes zagledala trenerko.res je je bila vesela.

Ko me je znanka že po tistem  videla v cunjah,ki sem jih kupila, ,je bila ful navdušena .prosila me je ,če lahk opokličem to gospo in ji povem ,da bi ta znanka vzela še ostale cunje.Amapk po pričakovanjih je čisto vse prodala.

Skratka,kolikor sem bila najprekj skeptična glede nakupa oblačil preko oglasa(zaradi prijateljičine slabe izkušnje),sem bila potem maksimalno zadovoljna.
na koncu sem za 40€ dobila (z podarjenim vred)4 hlače ,3 majice i n nos.pas.
Poanta zgodbe je ,da še obstajajo tak o zaupljivi ljudje na svetu .Mogoče za današnje cajte že kar preveč.

lep o popoldne vam želim

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
15.9.2007 16:47:34   
klepetka
drugače pa  vam povem ,da ste res pridne vse ,ki te dni v tem vremenu(sploh danes ko je tak prijeten sonček) pišete diplomske in magistrske naloge.user posted image user posted image Pridne.

pa ti nalin tud user posted image user posted image ,za peko piškotov.Sem jih tudi jaz mislila začeti(malo sem ti nevoščljivauser posted image ),pa sem se hitro premislila.

drugače pa vas kar nekaj uživa na trgatvi ta vikenduser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......