klepetka
|
oj punce na en i tem i je bila debata o prodaji in nakupu preko neta,pa sem tam napisala mojo izkušnjo.Zdaj jo moram pa še tukaj. Enkart poleti je luša (mislim da si bila ti ,Luša) povedala tukaj ,da je nabavila nekaj nosečniških oblačila preko bolhe.Pa sem si rekla ,da bi mogoče pa tudi jaz lahk okaj pogledala. In grem na bolho,tam najdem oglas od te gospe,ki je prodajala ful nosečniških oblačil.Itak da je bilo obljubljeno vse kot novo in oh in sploh.kontaktiram jaz to žensko,še enkrat mi zatrdi da je vse kot novo.Prosim jo ,če m ilahk opošlje slikice pa mi odvrne ,da nima digitalca.Odgovorim ji ,da pač ne upam reskirat in da kar kupim brez da vsaj približno vidim.In ta gospa mi pravi ,da mi bo ona kar vse poslala po pošti na NJENE stroške ,pa naj pogledam ,probam in se v miru odločim.jaz kar debel o zazijala,ko mi je to predlagala,priznam. In res ,paket pride,pogledam ,in resničo sem bila presenečena -POZITIVNO.Cunj en kup,ampak take ,da sem skoraj iskala ,kje je etiketa (vse Lavie,kepica in ena majica H&M).Vse kot novo ,resnično malo rabljeno(mi je že po tel. povedala ,da je imela kar nekaj teh cunj in ker dela v javni upravi ,da je pač morala biti malo bolj zrihtana.In ker je po vsej verjetno sti zaradi njene starosti in zdravstvenih težav to njena zadnja nosečnost ,da pač ne bo šparala teh oblačil.Pa še zaradi prostorske stiske ,ki da jo imajo.) Jaz probam ,vse kot ulito;kar verjeti nisem mogla ,resnično.Ko sem se odločila,kaj vzamem in kaj ne,jo pokličem in mi določi ceno.Tukaj pa spet presenečenje.Za 3 hlače;od tega ene žametne ,ene platnene za zdaj in ene kavbojke in 3 res lepe majice mi je rekla da naj ji pošljem 40 €. Resnično zelo ugodno,glede na to ,da je res ohranjeno in glede na to ,kako drage so nosečniške cunje.Mi je pa še naročila ,da mi kot darilo pusti še nosečniško trenerko -hlače in nos.pas.(resda je trenerka bolj za okoli hiše ,je bolj nošena amap knikakor ne zdrgnjena al iraztrgana;vsekakor za obleči) Ji pošljem ostale cunje nazaj z denarjem vred,ker pa sem bila res zadovoljna z nakupom,sem zraven priložila še eno otr.trenerkico za tamalega(Iz leclerca ,nobena bajna vrednost).Ko je prejela ,me je poklicala ,da mi je sporočila o prejetju denarja in paketa.In kar verjeti ni mogla k oje vmes zagledala trenerko.res je je bila vesela. Ko me je znanka že po tistem videla v cunjah,ki sem jih kupila, ,je bila ful navdušena .prosila me je ,če lahk opokličem to gospo in ji povem ,da bi ta znanka vzela še ostale cunje.Amapk po pričakovanjih je čisto vse prodala. Skratka,kolikor sem bila najprekj skeptična glede nakupa oblačil preko oglasa(zaradi prijateljičine slabe izkušnje),sem bila potem maksimalno zadovoljna. na koncu sem za 40€ dobila (z podarjenim vred)4 hlače ,3 majice i n nos.pas. Poanta zgodbe je ,da še obstajajo tak o zaupljivi ljudje na svetu .Mogoče za današnje cajte že kar preveč. lep o popoldne vam želim