nana35
|
Pozdrav tudi od mene,ker me že nekaj časa ni bilo na spregled.Seveda sem vas brala,ampak zdaj se pa malo še jaz oglasim.Tudi mi smo seveda imeli kakšno trgatev ali dve,počela nisem praktično nič,letos imam vsaj izgovor,ki mi paše. Glede Avstrije pa tako:nimam navade kupovati v Avstriji,čeprav imamo zelo blizu,ker ne kupujem na veliko in se mi skoraj ne splača po vsako stvar it gor,vse kupim kar "doma" in tako sproti,malo po malo.Ko se kaj spomnim ali ko kaj rabim.Cene v H&M so tako enake,ampak se mi ni za vozakat sem in tja po Grazu od trgovine do trgovine.Sicer rada nakupujem,sploh za otročka,ampak to mi pa res ni.Pa kar nekaj časa še imam do dneva D in do takrat bo že vse na kupu. Suhe kože nimam,hvala bogu,res pa je da se mažem enkrat na dan in to zvečer z oljem baby love mama iz dm-a.Se mi zdi super olje pa še drago ni.Imam tudi kremo iste znamke,ampak mi je to olje res všeč.Pa saj je vsako olje vredu,malo je sicer mastno,ampak če bi kaj morda le pomagalo... Tudi moj otroček je živahen,enkrat bolj drugič manj,ampak vsak dan večkrat. Če se zjutraj prehitro zbudim,vidim da je zgoden,ker začne okoli 5.30 brcati. Včasih traja kar cel dan vsake toliko časa,tako da se mi zdi da nič kaj ne počiva.Včasih pa če se več gibljem ga trolikokrat ne čutim,ko pa se umirim,pa počakam na njega. Jaz bom posteljico-kinderpet dobila od svakinje,prav tako jogi,obrobo in baldahin,tako da kakih takih nakupov ne bo.Pa tudi za košek dobim vse v kompletu.Tako da bom pa kupila kake take stvari,ki niso tako nujne,pa bi bilo vseeno jih dobro imeti.Kak grelec za stekleničke,sterilizator,koš za plenice,babyfon...saj veste,da ne bi slučajno kak evro ostal!No,o tem še bom razmislila. Imejte se lepo,jutri imam redni pregled pa se potem kaj oglasim. Lp,N.
|