|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
13.9.2007 10:52:48   
mml
raja sploh ni panike...to je Mercator v novi parkirni hiši na križišču Zaloška - Njegoševa(sicer so cene zasoljene, ampak prostor je pa vedno) skratka med KC in Poliliniko

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
13.9.2007 11:48:26   
ursulina
pozdravljene!
joj, ste napisale, par dni me ni, pa sem že čisto za luno user posted image  s temami...

vsem želim čim lažje prenašanje težav in da bi vas vaši dragi ckrljali, kot se spodobi!

tudi naša bebika miga kot za stavo, samo žal mi je, ker bodoči očka še ne čuti gibov, pravi da ne ve, kaj... čuti se res ful moj utrip, gibov pa še ne... ali vaši že čutijo brcike?

jaz se tudi moram naročiti na 3D, kar v Dravlje, kjer sem bila tudi na NS, da tudi midva spoznava malega še preden pride ven user posted image , pa seveda, da potrdimo da je vse ok in da še ima lulčka user posted image , da ne bomo imeli vse plavo potem pa bo kriza, hi hi...

jaz kupujem cunjice še zelo počasi, če mi je kaj zelo všeč, kupim, ampak ne še na veliko... za sobico pa konec meseca predelujemo del stanovanja v hiši, da pridobimo dodatno sobo in prestaviva najin kabinet z računalnikom drugam, da bo sobica za malčka blizu... če ne drugega, bodo vsaj vse igrače in oblekice lepo na svojem :) se že tako veselim...

mislim da je čisto normalno, da nekatere še ne čutite malih brcačev vsak dan ali cel dan, saj morajo tudi spati in baje da lahko celo po 10 ur skupaj :) tako da ni panike. jaz ga čutim sedaj vsak dan, ko razgraja ponavadi zjutraj in celo dopoldne, potem pa se malo umiri. zgleda da bo jutranji človek - kot sem jaz... nič poležavanja čez vikend, hihi... čeprav pa je bilo to nedeljo tako hecno - ko sem se zbudila ob sedmih, še ni nič brcal in sem zaspala nazaj, od pol desetih pa je že pridno telovadil - verjetno dajal znak, da bo treba kaj pozobat - da je lačen user posted image . se lahko pohvalim da lepo spim, tudi na hrbtu mi še zelo paše en čas...

ali katera ve, kdaj pričnejo malčki slišati? bi se že začeli kaj pogovarjati in poslušati glasbo, pa ne vemo če je že čas v 23. tednu?

bi prišla na kavico, punce, pa delam dopoldan! ko bo kakšna druga prilika, pa se res dobimo.

jutri zvečer pa z dragim greva na večerjo, proslavljava prvo obletnico poroke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
13.9.2007 12:41:31   
Lunca1
No jaz sem pa danes izvedela dobro novico. Ta ki jo nadomeščam za porodniško bo dala odpoved in me je šef vprašal če bi bila pripravljena priti nazaj po porodniški.user posted image Edino še ne vem, kako naj vprašam za boljšo plačo, ker ta je res slaba.user posted image  

Zdaj vsaj vem, da ne bom kot nora iskala službe po porodniški, kot sem jo po Pini. Sem jo iskala 8 mesecev.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
13.9.2007 13:01:59   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lunca, vidiš, pa je takoj ena skrb manj! Čestitke.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
13.9.2007 13:05:55   
Lunca1
hvalauser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
13.9.2007 13:40:56   
dašabina
Hvala Sunny za številko, sem probala še v Domažale pa mi je ratalo, tako da imam 27.9., stane pa 110 e, mogoče imajo tiste, ki so bile tam na nuhalni, popust.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
13.9.2007 13:44:31   
katee
Lunca: čestitam za službo user posted image user posted image user posted image .  Plača se ti bo pa tudi dvignila, boš videla. No, imaš srečo, ker meni se pa pogodba prekine ravno sredi porodniške in potem nimam nič zagotovljeno. V bistvu bi morala pred porodom narediti še strokovni izpit, pa se mi toooook ne da učiti. Ne vem, kako naj se pripravim do učenja. Ima katera kak predlog??? Sam če pa naredim strokovca, bom pa potem lažje do službe prišla.
Ah, bo že.
Sedaj sem bila 2 uri in pol na sprehodu in kavici s prijateljico, ki ima 7 mesecev in pol staro punčko (hvala za družbo zima 07 in Brina). Sedaj še bolj komaj čakam, da se moj korenjaček rodi.

Vsem želim lep dan in uživajte (jaz grem pa malo počivat - če mi bo uspelo).

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 14:18:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
13.9.2007 14:48:45   
nana35
Pozdravljene!

Ja Ursulina,da ti kar jaz odgovorim,da v tem tednu otročki že slišijo in je priporočljivo se z njimi pogovarjat in poslušat glasbo.To sem nekje prebrala,morda celo na nosečniškem koledarčku na RR.

Moj dragi čuti gibe,ampak mu rečem,naj čisto rahlo položi roko gor in tam kjer jih čutim jaz.Se mi zdi da se kot nalašč umiri,ko položi roko gor,ampak jih je do zdaj že večkrat čutil.Pa tudi videl.Ko ležim na hrbtu,mi trebuh kar skače na določenem mestu gor in je prav hecno,ker nimaš ti nobene kontrole nad tem.In lepo je.

No,to je to zaenkrat,lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
13.9.2007 18:10:05   
Ketrin24
Živijo!

Kok ste pridtne s tipkanjem. Jaz sem se pa včeraj prehitro pohvalila, spet je bila ena dolga noč za mano, vprašanje kaj bo danes. Cel dan sem že v poselji, boli me križ, trebuh mi otrdeva, user posted image me brca 2 cm nad popkom, jst nevem če je to normalno za 21 t. Nevem več ali naj pokličem g. ali naj kar počakam do torka ko imam morfologijo.
Danes sem opazila, da so mi začele še roke otekat pa obraz. Mislim, čist mim vse skupaj. Pa še sama sem doma, dragi je na službeni poti, pride v nedeljo user posted image , tko da mi je kar dolgčas.

Bomo že nekako, upam.

Pridene bodite pa pazite na svoje user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
13.9.2007 20:27:21   
mala pikica
Klepetka, glede cen in cotk v Avstriji. Nekaj je cenejših, nekaj je podobno kot pri nas, pa dražjih se tudi nekaj najde. V Toys'r'us imajo akcijo in dobiš tri izdelke, plačaš pa dva. Tako da se je splačalo. V H&M-u so cene popolnoma enake, imajo kar enkae etikete kot pri nas. Pa še izbira ni nič večja. Pa kot pravim, kaj dražjega pa se tudi najde. Tako da ravno samo po cotke iti v Avstrijo se vsekakor ne splača.

Benika v Toys'r'us smo naročili sobico in kupili tisti zimski komplet. Posteljnino, odejico in blazino in tiste medvedke za na posteljico pa smo kupili v Kiki. Tudi nalepke za sobico smo vzeli v Kiki. Veliko imajo tistih v roli (po 10m), precej pa je tudi Disneyevih, ko lahko nalepiš vsako posamezno in so tudi različnih velikosti. Sem pa ravno danes v Baby centru videla, da imajo podobne. Tudi Disneyeve pa tudi tiste v roli. V Kiki je bila ena rolca 10 €, torej 1€/1m.

Sicer pa drugače ne nakupujem ravno na zelo veliko. Vsake toliko kakšno cotko. Ko pa pomislim, kaj vse še rabim, pa me kar zaboli glava. Pa tako je, za naše user posted image  vse user posted image

Drugače pa smo v redu. user posted image  pridno brca, mami se počuti super, tako da je vse v najlepšem redu.

Pridno božajte svoje bušije, pa se beremo in tipkamo spet jutri.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
13.9.2007 20:29:22   
mala pikica
To pa sem pozabila povedat. Imajo pa ful drage PP vozičke. Tisti najboljši modularni sistem stane kar 720 €, pri nas pa 640 €. Razlika očitna. Za druge vozičke pa res nisem gledala cen.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
13.9.2007 21:49:33   
sani1
mala pikica vidim, da si čisto v nakupih. Naspidirana 100 na uro. Jaz sem pa danes malo v benetonu zapravljala za mojo bebo. Sem kupila iste majčke kot jih mam sama... Nisem se mogla upret...
No drugače se pa jutri dobimo na kavi in se že veselim!
Lepo se imejte in lepe sanje vam želim!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2538
13.9.2007 22:07:15   
muzika
Vsem, ki ste morfologijo  že opravile, tudi od mene čestitke.user posted image

Mala pikica: Lepe slikice 3D. Si bila pri Lukmanu? Jaz sem naročena naslednji teden in komaj čakam.
Ste se pa znebili denarja v Avstriji! Ampak sobica je pa res lepa. Mi zaenkrat žal še nimamo sobice, tako da bo mali nekaj mesecev kar pri nama v spalnici.

Urssyy: Torej si se le odločila za PP. Tudi jaz močno razmišljam o njem, ampak ne o tem modelu. Menda to ni kombi, če prav razumem. Koliko pravzaprav stane?

Telovadba: končno se bo pri Štorklji v MB začela telovadba. Je še katera za? 

Kilogrami: O groza, v enem mesecu sem pridelala 4 kg. Če bo šlo tako naprej, jih bom imela 90. user posted image

Piškamiška: sicer ne na zasebnem, te pa vseeno prosim za geslo za slikice.

Nana 35: Kar sprijazni se z dejstvom, da je za deklice vedno veliko večja izbira kot za dečke. Imam že enega in to dobro vem, no, sedaj prihaja naslednji, ki ga čaka podobna usoda. Ampak to bolj boli mame kot njih, to je pa tudi res.

Benika: Pregled imam šele 27., tako da se ne mudi. Ti bom pa hvaležna, če boš kje kaj zasledila.

Ursulina: Jaz sem nekje prebrala, da v 23 tednu otrok že sliši in je fino, če mu predvajaš kakšno nežno glasbo. Pa Mozart baje zelo dobro vpliva na razvoj možganov. Kako so prišli do tega, sicer ne vem, škodi pa gotovo ne.

Lunca: user posted image  Ena skrb manj!

Lepo in "spalno" noč vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.9.2007 7:27:24   
ursulina
muzika, ja to sem tudi jaz nekje prebrala, da poslušanje mozarta baje dobro vpliva na možgančke in da so potem boljši matematiki :) če bo kaj po meni, bo res treba tole terapijo že zdaj uvest, ker jaz sem, kako se to lepo reče, "bolj za jezike" user posted image  user posted image

naročila sem se na 3D v Dravlje, in dobila termin šele 18.10. user posted image  pravijo, da naročajo od 25. do 30. tedna in to bo pri meni ravno konec 28. T. sicer se verjetno lepo vidi, ker je bebica že velika? kako to da ste ene že toliko prej?

piška miška, tudi jaz prosim za geslo, da si vas ogledam celjanske klepetke! hvala.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.9.2007 7:38:05   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
naročila sem se na 3D v Dravlje, in dobila termin šele 18.10. user posted image  pravijo, da naročajo od 25. do 30. tedna in to bo pri meni ravno konec 28. T. sicer se verjetno lepo vidi, ker je bebica že velika? kako to da ste ene že toliko prej?

Jaz sem naročana na 3D pri Pušenjaku in on dela 3D v 24. in 25. tednu, tako da sem naročena v 25. tednu. Pa še PDP imam en teden pred tabo, tako da tukaj je ta razlika. Jaz sem tudi že vsa nestrpna in komaj čakam, da nama tudi tam potrdijo spol. Bom le kupila kakšno cotiko tudi v ne neutralni barvi.user posted image

Midva greva v shoping v oktobru. Do takrat bova imela vse naštudirano in bova potem zelo hitro nakupila kar rabiva. Važno, da imava "velike" stvari nabavljene in nekaj cotik potem bo pa že. Bom raje počakala, da sproti vidim kaj potrebujem.

Midva tudi nimava sobice za user posted image . Stanovanje je po kvadraturi veliko, vendar stara gradnja in so full velike sobe. Se pa itak odločava za gradnjo hiše, tako da bo user posted image svojo sobico še počakal. Zdaj bova kupila posteljico in predalnik za user posted image stvari, pa bo za prvo silo dovolj. Včasih si mislim koliko je ljudi, ko se cele družine odraslih stiskajo na 50m2, pa še zelo veseli so, če jih imajo toliko. Jaz pa naj ne bom zadovoljna s tem kar imam.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
14.9.2007 8:06:11   
nussy
Dobro jutro punce!

Jaz sem takoooooo zaspana. Mogoče spim vse skup ene dve tri ure ponoči, zjutri mi pa paše spat, je pa seveda treba vstat.user posted image

Mala brca noro, zdele je bla dva dni čist naspidirana. Še ponoči. Mislm, da bo tole en živček. Se že zdaj privajam na nespanje.

Jaz tudi razmišljam o 3D, ampak se mi pa zdi tako drago. Če bodo finance, bom definitivno šla. Želim si it vsekakor.user posted image

Ko že ravno govorite o spolu pa o cunjcah. Moram priznat, da ko sem jaz prvič slišala na MF, da bo user posted image , me je tut kar mal presenetilo. Ne vem zakaj,ampak skoz sem imela feeling, da je fantek, pa vsi so govorili (saj veste, kakšne stare brihtne teteuser posted image ), da je zihr fantek, ker se nism nč spremenila, pa bla bla bla. Pa še brat ima fantka, ki je zaenkrat prvi vnuček pri nas doma, in je valda vse usmerjeno k njemu.
Sm pa hitr 'prestavla' na bejbo, kajti blo mi je res čist vseeno, bolj je šlo za neki v glavi.
Ko pravite, da je več cunjic za punčke. Kaj pa vem. Verjetno res, ampak men so pa za fantke veliko bolj frajerske. A se vam ne zdi? Kšne srajčke naprimer. Glede na to, da sem do zdaj kupovala samo za našega tamalga in pa še za dva pobalina od moje sestrične, ki sem jima botrica, se moram zdej prov potrudit, kaj pa za punčke.
Vem, da nočem kupit preveč stvari roza. Ful so mi všeč tut kakšne kombinacije z bež, pa rdečo, pa....

Jutri greva verjetno z mami mal, me je povabila v šoping user posted image . Ni za zamudit priložnosti.user posted image
A je kje v SLO H&M in C&A? V Ljubljani ga ni ane?

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
14.9.2007 8:37:54   
katee
nussy: C&A v Lj ni, imaš pa dva H&Ma.

mala pikica: jaz sem dala za PP voziček Pliko v Rutarju 550 €, v baby centru so pa še cenejši, sam takrat niso imeli te barve, ki sem jo jaz želela.

sunny morning: tudi midva bova imela za začetek predalnik in zibeljko v spalnici, ker imava samo 2 sobno stanovanje. Imava pa namen v roku pol leta kupiti nekaj večjega, tako da bo moralo to za začetek zadostovati.

sanny1, mml in ostale, ki se dobite danes v lj na kavi: uživajte in pomislite še na nas, ki moramo biti v službi. Še dobro, da je petek danes.

spanje: kar se tega poglavja pri meni tiče, hvala bogu nimam težav, ker spim celo noč kot ubita. Še vedno zaspim na trebuščku s pokrčeno nogo, ponoči se pa itak obrnem. Že cel teden spim celo noč, mi ni potrebno hoditi na wc.

Sedaj pa šibam nazaj k pouku. Lepo se imejte!!!!!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.9.2007 11:03:58   
klaja
Dan!

Najprej glede spola, nekako si želim, da bi tokrat bil user posted image , sicer če bo punčka bom tudi zelo vesela. Za punčko imam vse stvari od Julije, za fantka pa bi morala vse dokupit. Pa če bi bil fantek bomo morali razmišljat  o tem, da bosta imela vsak svojo sobico. Imama namen čez čas zamenjat sobe, ker je najina spalnica kar velika in bi midva šla v otroško sobo. Upam, da bom do konca nosečnosti izvedela, kaj bomo dobili, ker ne vem kako se naj lotim Julijinih cunjic (naj pripravim vse ali le tiste, ki so nevtralne barve).

Tudi midva sva dala prebarvat mojo zibelko in je potem zgledala kot nova, tako da res ni imelo pomena kupovat nove. Pa še pohvalila sem se lahko, da je bila moja. Upam da bo ostala za moje vnukeuser posted image .

Nekje sem zasledila, da bi naj v Mariboru odprli C&A, a mogoče ve katera kaj o tem?

Drugače pa jaz ponavadi ne gledam na firmo oblačil, saj pa tem, ki jih kupujem v H&M-u tudi nič ne manjka. Tudi za sebe ne kupujem nekih firm, ker je to (vsaj za mene) vstran vržen denar.

Danes pa grema z Julijo verjetno po nakupih. Moram ji nabavit čeveljčke in copatke, pa sem prababico nahecala, če bo kaj financirala. In seveda za svojo pravnukico pa ja ni problema in je takoj prinesla par evrčkovuser posted image .

Lepo bodite!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.9.2007 11:11:02   
urssyy
Še kratek pozdravček od mene user posted image .

Muzika jaz bom kupila voziček PP Premette - 330 E in posebej lupinico PP SIP 170 E. = SKUPAJ 500 E - 5% popust na gotovino - 3 % na kartico pikapolonice ali pa ga bom šla iskati v Zagreb in bom dobila nazaj davek - 22 %.

Glede na to, da sem dobila ful velik cunjic, kinderpet v kompletu, previjalno, stolček...je edina stvar večja, ki jo moram kupiti voziček...to mi pa ne bo težko.
Mala pikica tista otroška soba je pa res srčkana...bi se človek kr stopil zraven.
Mml nikar ne kupuj vsega v roza, se mi zdi, da nekatere mamice kar pretiravajo samo s plavo ali samo z roza barvouser posted image , al pa imam jaz čuden okususer posted image .

Grem na dolg sprehod............user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
14.9.2007 13:14:49   
sani1
Prišla domov iz kavice, smo bile samo tri. Ne vem Raja in piškamiška sta zatajili. Upam,da ni kaj res resnega prišlo vmes.
Drugače smo se pa me dovolj naklepetale...  in smo mislile na tiste, ki ste v službah... Zdej pa kuhat!
No pa lep dan vsem  user posted image ,user posted image in user posted image !!!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.9.2007 13:42:18   
Lunca1
No pa so nas spet našli bacili user posted image , tokrat Pino. ima angino, močno vneto grlo in 39-40 vročine.user posted image  Zdaj pa mislim da je bilo že dovolj za letos. Ampak se bojim, da glede na to, da je šele šla v vrtec, da je to šele začetek.user posted image  Jaz sem bila na bolniški v četrtek in petek, potem pa 4 dni v službi, zdaj pa spet.

Tiste ki imate že otroke, koliko ste na bolniških, zaradi sebe in njih?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
14.9.2007 14:30:28   
mala pikica
Muzika, na 3D UZ sem bila pri Lukmanu, ja. Je imel zelo dober dan, je bil zelo nasmejan in zgovoren. S slikicami pa smo tudi zelo zadovoljni.
Glede Avstrije... Sem veliko manj zapravila kot sem mislila, ker nam ni bilo treba plačati sobice. PA kaj veliko tudi nismo nakupovali, vsaj meni se ne zdi. Midva predvsem za posteljico, mami pa tako zmeraj nekaj kupi, ko gre z mano v te trgovine.

Ja, glede cotk za fantke in punčke.... Definitivno je veliko večja izbira za punčke. Pa kaj hočemo, bo nam mogoče v drugi nosečnosti usojeno, da bomo nakupovale za punčke. Je pa res kot pravi Nussy, nekatere stavri za fantke so res ful frajerske. Saj sem rekla, da je moj dragi zadnjič izbral en ful frajesrski komplet za našega malčka, takšne športne hlačke pa srajčko zraven.

Katee za PP vozičke res imam naštudirane vse cene. Res so kar dragi, ampak saj pravim v Avstriji so še dražji. Mi bomo tudi verjetno šli v Zagreb po njega, pa bomo poskušali davek dobiti nazaj. V ponedeljek bom verjetno izvedela, kakšne so cene na Hrvaškem.

Sani upam, da ste uživale na sončku in ob kavici, pa seveda da ste se naklepetale.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
14.9.2007 15:00:51   
piškamiška
Ja res sem zatajila. user posted image
Hmmm kaj naj rečem....sem pa imela tehten razlog. Končno sem se spet spravila pisat magistersko nalogo. user posted image Upam, da mi jo bo ratalo napisati do poroda, če bo pa do takrat še zagovor, bo pa toliko lepše.user posted image

Nedvomno ste uzivale na kavici še za nas, ostale, ane. user posted image

Jutri gremo pa na trgatev. Vreme kaže, da bo lepo in sončno tako, da bo res  prijetno.

lep vikend vsem souser posted image in preberte kakšno pravljico svojim pikicam (in svojim otročkom) ali pa jim zapojte kakšno pesmico. user posted image

lp
piškamiškauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.9.2007 15:01:25   
mml
Hoj,

no pa sem uspela prit do računalnika....danes je totalna norišnica, se vidi, da je petek, pa še zadnji dan pred mojim dopustom user posted image ...tako da se trudim ,da bo vse narejeno, kar pač lahko naredim. Komaj čakam, dagrem na morje. Sicer bo bolj malo lenarjenja, ker bo treba lovit in animirat Manco

lunca jaz zaenkrat nisem kaj dosti na bolniški zaradi Mance, ker jo imam v privat varstvu. Zase sem bila pa na bolniški en teden na začetku nosečnosti, ko mi je bilo slabo in sem krvavela in 3 dni po AC, sicer sem pa še kar zdrava...že trkam user posted image

sani in klepetka prav lepo vaju je bilo videti in malo poklepetati, upam, da bo kdaj več časa user posted image

oblačila za fantiče H&M ima najslabšo izbiro fantovskih reči, med tem ko so v Okaidi-ju in Tape a L'oeil tudi fantovska oblačila boljše zastopana in prav luškana, tako da mislim, da mamice fantičev ne bomo hudo prikrajšan pri zapravljanju user posted image

Razmišljam ali naj si grem danes oziroma jutri kupit še kakšne nosečniške hlače ali krilo, ker ko bom prišla čez 14 dni domov, bo že pošteno mraz in niti slučajno ne bom več pasala v normalne hlače...

Sicer je pa danes tukaj hudo zatišje...in že 2 strani zaostajamo za februarčicami user posted image
Lep konec tedna

Se še oglasim kaj preden odfrčim na morje

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?