ursulina
|
pozdravljene! joj, ste napisale, par dni me ni, pa sem že čisto za luno s temami... vsem želim čim lažje prenašanje težav in da bi vas vaši dragi ckrljali, kot se spodobi! tudi naša bebika miga kot za stavo, samo žal mi je, ker bodoči očka še ne čuti gibov, pravi da ne ve, kaj... čuti se res ful moj utrip, gibov pa še ne... ali vaši že čutijo brcike? jaz se tudi moram naročiti na 3D, kar v Dravlje, kjer sem bila tudi na NS, da tudi midva spoznava malega še preden pride ven , pa seveda, da potrdimo da je vse ok in da še ima lulčka , da ne bomo imeli vse plavo potem pa bo kriza, hi hi... jaz kupujem cunjice še zelo počasi, če mi je kaj zelo všeč, kupim, ampak ne še na veliko... za sobico pa konec meseca predelujemo del stanovanja v hiši, da pridobimo dodatno sobo in prestaviva najin kabinet z računalnikom drugam, da bo sobica za malčka blizu... če ne drugega, bodo vsaj vse igrače in oblekice lepo na svojem :) se že tako veselim... mislim da je čisto normalno, da nekatere še ne čutite malih brcačev vsak dan ali cel dan, saj morajo tudi spati in baje da lahko celo po 10 ur skupaj :) tako da ni panike. jaz ga čutim sedaj vsak dan, ko razgraja ponavadi zjutraj in celo dopoldne, potem pa se malo umiri. zgleda da bo jutranji človek - kot sem jaz... nič poležavanja čez vikend, hihi... čeprav pa je bilo to nedeljo tako hecno - ko sem se zbudila ob sedmih, še ni nič brcal in sem zaspala nazaj, od pol desetih pa je že pridno telovadil - verjetno dajal znak, da bo treba kaj pozobat - da je lačen . se lahko pohvalim da lepo spim, tudi na hrbtu mi še zelo paše en čas... ali katera ve, kdaj pričnejo malčki slišati? bi se že začeli kaj pogovarjati in poslušati glasbo, pa ne vemo če je že čas v 23. tednu? bi prišla na kavico, punce, pa delam dopoldan! ko bo kakšna druga prilika, pa se res dobimo. jutri zvečer pa z dragim greva na večerjo, proslavljava prvo obletnico poroke
|