klepetka
|
oj punce, kako smo pridne v čvekanju.Bravo za nas mml,čestitke za dobre izvide Ac in seveda za MF .Kaj potem velja za v petek?Upam da še.Javi kako in kaj nana35,tudi tebi čestitke za dobro opravljeno MF .Kaj ni to super ,da čće imamo možnost ,da dobimo tud oblačilca od drugih.nam je kar nekja pstroškov prihranjenih.Tudi jaz sem ravno danes od svakinje privlekla (no ,mož in ne jaz)dve taveliki škatli oblekic št.50,56 ,62 in 68.Cunj toliko ,kot da pričakujemo trojčke Lunca1,pri nas pri zdravniku pa kar se tiče tehtanja in podobno ,sestra brez kakšnega glasnega komentarja vpiše v karton. In na bazar bomo šli tud mi.V nedeljo.Saj je še v nedeljo ,a ne? Da ne bomo pa prepozni. ursalara,tud tebi čestitke za dobro opravljeno MF . Same MF ta teden glede" znamk "pri oblačilih moram reči da sem kar škrta.Ker če gledam določene otroke v vrtcu ,tam ni H&M,sparkyja,wenice ipd,amp k same take "taprave". saj jaz tudi občasno kupim kakšno tako oblačilce za otroke ,samo nisme pa odvisna od njih.Če pa mi je res všeč ,pol pa vzamem. Tinča1 ,tale tvoja tašča ga pa pihne.Kaj ni neko splošno pravilo,da so starejši ljudje bolj šparovni? Sam da ni treba kupit,pa tud če je staro .Naše detece bo tud spalo v zibelki ,ki je stra skoraj 40 let,ampak še čist kot nova (sicer resda prebarvana na novo).ne pretiravam,pa še tole naše detece bo ta deveto spalo not . Pa glede sanj;ti pa si popestriš noč ,ni kaj mala pikica ,super da ste toliko nabavili za bebiko. .Sobica je pa krasna ,res. pa ko praviš ,da so cene take kot tukaj al iše malo višje ;kaj ni znano da so v AT cene ,sploh oblačilc,dosti nižje kot pri na s?NO ,verjetno kakor kje. Tako,jaz sem pa tud prav prijetno preživela današnji dan.Bila sem v vrtcu na roditeljskem sestanku,pa mal v nabavo ,pol smo dobili še en obisk in evo ,dan je bil pri koncu.Jutri pa spet od začetka . Glih tako vneto razmišlajm ,kaj bi jutri kuhala,pa se nič pametnega ne spomnim(beri;pametno je pri nas to ,da vsi ostali člani jedo,ker so izbirčni ,sploh tamaladva.Eden ne je pomfrija ,drugi ne pireja,pol pa vedi). ma ,grem kar spat počasi. Lahk o noč