|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
15.9.2007 16:56:00   
Lusa
Klepetka -zelo sem vesela zate in oblačila ,si res lepo prišla s ceno skozi.

Jaz pa sem zdaj pojedla tri kose toplega sirovega štruklja ,tako ,da je Daša pridobila kakšnih 500guser posted image user posted image user posted image .Nisem se mu mogla upret ,pol se pa čudim zakaj imam tolikoooo kg+.

Drugače sem pa danes že bila pridnauser posted image  ,vso hišo počistla ,skuhala in na koncu še tla počistla ,Luša pa bo do večera pri omi.

Ste pa zelo pridne v pisanju ,vas komaj uspem prebrat.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
15.9.2007 18:26:57   
karmyka
Spet se vam malo javljam in sicer z vprašanjem.

Kje ste kupile ali boste kupovale posteljnino za dojenčka sem malo gledala  pa so vse cene tako drage, a boste vse od začetka dojenčke pokrivale z kovtrčkom ali kr z flisom pa dojenčka v spalno vrečo.

Kaj pa baldehin boste vse imele?

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
15.9.2007 18:31:22   
Sunny Morning
Evo jaz sem končala s trgatvami za letošnje leto. Sem vsa zlomljena. Sem mislila, da bo lažje, pa sem čisto fertik. Se bom morala kar sprijaznit s tem, da sem user posted image in da bo treba začet malo bremzat. Cel čas sem bila na nogah, vso hrano pripravit na krožnike, potem sem oprala vse gajbice in veliko goro posodo. Na koncu me je začel še bolet hrbet. Od vsega "napora" me pa že 14 dni boli tudi v spodnjem delu trebuha, glih pod trebuščkom. Kako sem začela jamrat.user posted image

Sem bila pa včeraj v DM in sem malo gledala kaj imajo za user posted image . Njihove plenice Babylove so tako lepo prenovili, da sem se zaljubila že v ovitke. Da ne govorim kako me je držalo, da bi kar kupila previjalne podloge, so tako lepo pisane. A ima mogoče katera kaj izkušenj z Babylove plenicami? So kar veliko ceneje od Pampersk in če res niso toliko slabše bi jih človek kar probal.

Zaj si bom pa napolnila polno bano vode in grem not ležat, da olajšam bolečine v hrbtu.user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
   [Brisano sporočilo]
15.9.2007 18:31:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
   [Brisano sporočilo]
15.9.2007 18:34:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
15.9.2007 18:36:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: karmyka
Kje ste kupile ali boste kupovale posteljnino za dojenčka sem malo gledala  pa so vse cene tako drage

Jaz bom pogledala v Kiki in Ikei. Jogi rjuhice bom najbrž kupila od Odeje Škofja Loka.
a boste vse od začetka dojenčke pokrivale z kovtrčkom ali kr z flisom pa dojenčka v spalno vrečo.

Glede na to, da se midva pokrivava z kovtrom mislim, da bom tudi user posted image pokrivala z njim. Glede splane vreče nisem še razmišljala, mislim pa, da je ne bom uporabljala.
Kaj pa baldehin boste vse imele?

Baldahina ne bom imela.

Kako velik kovteček pa naj bi bil za v posteljico 120x60? Pa kje naj ga sploh kupim?

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
   [Brisano sporočilo]
15.9.2007 18:37:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
15.9.2007 18:50:20   
karmyka
SUNNY MORNING a mogoče veš kakšne cene imajo kaj v Odeji če boš mogoče kaj hodila tja te prosim če mi lahko sporočiš cene.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
15.9.2007 18:54:00   
koala
klepetalka, saj večina nas ne piše diplomskih, ne mala pikica, pa bi moraleuser posted image user posted image .

Glede posteljnine, midva sva od moje prijateljice kupila posteljico, pa mi je še 4 posteljninice , odejo, dva povšterčka in obrobo za posteljico zraven dala, eno posteljninico pa še imam doma, tako da ne nameravam več ničesar kupovati. Baldahina pa klasičnega ne bova imela, ker sva v mansardi in tako kot bo postavljena posteljica ne bi prišel v poštev. Sem pa dobila zadnjič na eni oddaji ful dobro idejo, bova nad posteljico karniso prišravfala pol bo pa zavesica opravljala nalogo baldahina.
Najin malček pa bo spal v spalni vreči, no vasj poskusila bom, da bi spal v njej, ker bom potem tudi jaz bolše spala ker me ne bo skrbelo, da bi se razkril-a.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2584
15.9.2007 19:14:08   
mala pikica
Klepetka user posted image user posted image user posted image  super za tako dober nakup. Tukaj pa se res da kaj prišparat.

Karmyka jaz sem posteljnino kupila ravno nekaj dni nazaj v Kiki. Ta je imela baldehin zraven, tako da ga bomo tudi namontirali, pa še prostora je dovolj. Pokrivala bom pa jaz user posted image  z odejico, midva sva tudi tako pokrita. Sem pa jo tudi kar kupila v Kiki. Moram edino kupiti še en komplet posteljnine. Pa tudi tega bom verjetno vzela v Avstriji. Pri nas se mi zdi, da so dražji.

Nalin kje pa je C&A v Celju? Kje blizu Cityja? Pa imajo luškane stvari za naše user posted image  ?

Sunny morning za posteljico 120x60 ne vem mere za odejico. Mi bomo imeli 140x70, v te pa gre odejica 135x100.

IZVIRNO SPOROČILO: koala

...saj večina nas ne piše diplomskih, ne mala pikica, pa bi moraleuser posted image user posted image .

Jaz tudi če bi jo hotela, je ne morem, moram najprej narediti eksperimentalni del, ki pa še ga žal nekaj časa ne bo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
15.9.2007 19:21:42   
katee
Jaz še nisem razmišljala, v čem bo bebica spala. Posteljnino mi bo pa mami zašila, saj imajo res lepo blago, pa še ceneje pride, če mi jo mama zašije.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
15.9.2007 19:28:01   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Nalin kje pa je C&A v Celju? Kje blizu Cityja? Pa imajo luškane stvari za naše user posted image  ?

Hvala, hvala, sem že našla na RR-u odgovor user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
   [Brisano sporočilo]
15.9.2007 20:56:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.9.2007 7:32:35   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinča1

Aja zanima me, če je katera že nabavljala tetra plenice v Tosami. Zanima me, po čem so? A so cenejše kot v ostalih trgovinah in če se pri njih sploh lahko kupi. Ali moraš po možnosti imeti kakšno kartico ali kaj podobnega?

Hvala za odgovore!

LP

Tinča glede na to, da si iz Maribora, ti svetujem, da jih kupiš v Avstriji. Jaz sem jih v Kiki in so definitivno boljše kot Tosamine. imam namreč tudi te. Jaz sem jih kupila v njihovi prodajalni v viru in nisem rabila nobene kartice.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.9.2007 7:49:17   
Lunca1
No naša tamala je bila včeraj že taka, kot da ne bi prejšnji dan kuhala ko nora na 40. Zato sva se odločila, da jo prepustiva stari mami in greva v shopping v Avstrijo. Ker zdaj pa tudi že meni počasi postajajo premajhna oblačila. No tam sva pustila ogromno kešauser posted image  V C&A sem si Kupilatrojne hlače (črne za službo, svetle žametke, kavbojke) in 3 bluzice. Potem sva v Lutzu kupila odejo in blazino za user posted image  (mikro vlakna 20 eur), potem v Kiki eno posteljnino, v Toysu cel kup darilc za prihajajoče 1, 2 in 3 letnike (rojstni dnevi) in ene žametke za Pino. Potem pa še celo fasngo v Südparku. Aja pa še moj je kupil v C&A eno jakno in srajce.

Nalin a nam daš recept za piškote. Čeprav meni ponavadi ne ratajo. Skoraj raje delam peciva, pa še te že nekaj let bolj poredko, iz preventive.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.9.2007 8:47:39   
benika
Kje ste kupile ali boste kupovale posteljnino za dojenčka sem malo gledala pa so vse cene tako drage, a boste vse od začetka dojenčke pokrivale z kovtrčkom ali kr z flisom pa dojenčka v spalno vrečo.

Jaz sem posteljnino dobila za darilo, tako da ti tudi jaz ne znam svetovati kako in kaj.

Jaz ga bom ponoči pokrivala kar s kovtrčkom, vsaj dokler se ne bo pričel obračat. Potem pa gre v vrečo.

Baldahin bomo imeli nad koškom, nad posteljico pa ne. Baldahin mi namreč zakriva pogled na otroka, jaz ga pa rada opazujem in preverjam, ko spi.

Sunny Morning; Babylove plenice nam niso ustrezale, ker so nam premočile. Sedaj uporabljamo Muellerjeve, ki so skoraj pol cenejše kot Pamperske. Jaz ti predlagam, da kupiš en paket, potem boš pa že videla, kako se bodo katere obnesle. Tudi podloge za previjanje so zelo fasjna stvar, ti jih priporočam!

Pa še en mičken predlog za tiste, ki boste prvič mamice (mi je glih na pamet padlo); ko boste rodile, bodo verjetno k vam hodili razni obiski od blizu in daleč. In seveda bo vsak user posted image  kaj prinesel. Obrnite to v svoj prid in jim, naj vam ne bo prav nič nerodno, kar povejte, kaj naj prinesejo. Midva sva npr. ksr določila (ko so naju spraševala kako in kaj), kdo naj kaj prinese (eni plenice št. 3, eni plenice št. 4, pa bone za Pikapolonico...). Sva pa striktno prosila, naj ne nosijo plišastih igračuser posted image .

lp

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.9.2007 9:05:23   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Pa še en mičken predlog za tiste, ki boste prvič mamice (mi je glih na pamet padlo); ko boste rodile, bodo verjetno k vam hodili razni obiski od blizu in daleč. In seveda bo vsak user posted image  kaj prinesel. Obrnite to v svoj prid in jim, naj vam ne bo prav nič nerodno, kar povejte, kaj naj prinesejo. Midva sva npr. ksr določila (ko so naju spraševala kako in kaj), kdo naj kaj prinese (eni plenice št. 3, eni plenice št. 4, pa bone za Pikapolonico...). Sva pa striktno prosila, naj ne nosijo plišastih igračuser posted image .

Če mi je kaj bolj blesavega kot plišaste igrače, pa tisti medvedki, ki jih pošljejo skupaj s telegramom. Pa kaj naj človek dela s tem.user posted image  Jaz tudi ne maram teh stvari in tudi raje prinesem kaj praktičnega. Sem prijateljici kupila dva paketka različnih velikosti Pampers. Je bila full vesela. Ali pa kupim kakšno cotiko, ampak za starost 10-12 mesecev, ker vem, da na začetku vsi najraje kupijo majhne številke (mogoče šparajo)user posted image in imaš tega potem preveč. Nimaš cajta ponosit.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.9.2007 9:08:25   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Sunny Morning; Babylove plenice nam niso ustrezale, ker so nam premočile. Sedaj uporabljamo Muellerjeve, ki so skoraj pol cenejše kot Pamperske. Jaz ti predlagam, da kupiš en paket, potem boš pa že videla, kako se bodo katere obnesle. Tudi podloge za previjanje so zelo fasjna stvar, ti jih priporočam!

Ja bo treba res probat in se sam prepričat kakšne so. Imajo full različne izkušnje. Ene so zadovoljne, ene niso zadovoljne, sem pa tudi že zasledila kritike na Pamperske, da se je gel razlival.user posted image  

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
   [Brisano sporočilo]
16.9.2007 10:39:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.9.2007 13:59:35   
Golobček
No evo še mene.

Trgatve so se končno končale, sem že čist ubita od samega trganja.

Za vse tiste, ki vas zanima,je C&A v CELJU, je pa nasproti Citycentra, zraven je tudi trgovina Pikapolonica, tam imajo sedaj zelo poceni plenice Active Fit za tiste, ki imate doma malo večjegauser posted image , saj so od št.3 naprej (user posted image  mislim da je tako ).

V C&A še nisem bila tako da ne vem kaj imajo in kaj ne, bom pa šla takoj ko se konča Celjski sejem, zdaj je pa prevelika gužva, tako da vam sporočimkakšna je izbira.

No se še kaj oglasim, me moj kliče, ziher sppet neki rabi ,nevem kaj bi brez meneuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.9.2007 16:33:56   
Lunca1
Nalin hvala.

No midva sva dala za posteljnino v Kiki 30 eur, kompleti z ozadjem pa mislim da so bili v glavnem okrog 70 eur. Ne vem koliko je pri nas. Ko sem kupovala posteljnino za taveliko, se mi je zdelo, da so bile posteljnine cenejše, so bile vse v akciji, pa luštni motivi. Ker te, ki jih dobiš pri nas, mi niso ravno všeč. Drugače je pa res najceneje, če narediš sam, samo nisem videla nobenega luštnega blaga. Aja odeja ima dimenzijo 140x100, blazina 40x60.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.9.2007 17:20:24   
Tinča1
Lunca 1, najprej hvala za odgovor, sem že pomislila na Avstrijo, pa bomo res naredili en izlet.

Tudi jaz sem že nabavila jogi in sicer je trenutno znižan s 50 EUR na 33 EUR, dobite pa ga v Arielu. Imajo ga tudi v katalogu, mislim, da akcija traja do konca septembra, je pa dimenzije 60x120. Druge dimenzije pa mislim, da so trenutno v redni ceni cca 48 EUR.

Nabavila sem tudi garniturco-brez baldahina, ker če je baldahin ne vidim user posted image . Ta pa znaša v Aladinu 64 EUR, zajema pa rjuho, odejico, "stransko oblogo", vzglavnik in en okrasni vzglavnik v obliki srčka.
vrečo bom začela uporablat nekje okrog 4. meseca, ko se bo user posted image začel obračat, da ne bom v skrbeh ali se je odkril.

Ker sva posteljico že restavrirala, poskušam prilimat slikice, pa mi nekako ne rata. Saj mi bo. Bom še lubija zagnjavila.

Lp!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.9.2007 17:34:54   
Tinča1
Nalin RR, zakaj jaz nimam v spodnji orodni vrstici E-mail, Z.S ., kontakt, Album in Blokiraj?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.9.2007 17:55:49   
benika
Nalin RR, zakaj jaz nimam v spodnji orodni vrstici E-mail, Z.S ., kontakt, Album in Blokiraj?

Zato, ker sama sebi ne boš pošiljala Z.S pa e-mailauser posted image Tudi jaz nimam te možnosti zase.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.9.2007 19:39:22   
katee
Živjo punce!

Jaz sem bila pa na user posted image user posted image . Vreme je bilo super, edino morje je malo hladno,ampak jaz sem se vseeno kopala.  Zdaj mi pa očke kar skupaj vleče. Upam, da ne bom zaspala pred finalom košarke, ker me res zanima, kdo bo evropski prvak.

Želim vam lep večer, za vse tiste, ki greste  jutri v službo pa lep začetek delovnega tedna.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......