|
RE: IVF-ICSI avgust,september 14.9.2007 21:14:28
|
|
|
|
GoYa
|
Dober večer. Ja, nosečke kar padajo. A ni to lepo? Pikovit, ne že takoj na začetku obupat. Posvojitev je hvale vredna in lahko se postavita v vrsto, ker so čakalne dobe itak ubijalske. Ampak po enem neuspehu pa ne smeš že prenehat s poskusi. Kolikim pa uspe takoj v prvo? Za IVF je potrebna vztrajnost. Fortun, boš videla, ko bo tvoj videl srček na UZ,se bo kar stopil. Pol bo pa že moral začet verjet, da v tebi raste eno malo bitje . In pusti se mu razvajat. To je obdobje, ko lahko malo več udobja izkoristimo na ta račun . Špikanje je normalno, tako da ne skrbi glede tega. Joške pa tudi mene čisto nič ne bolijo. Pa saj bo še čas za vse nosečniške tegobe. Aja, pa meni je kitajska karta držala za prvega . Za drugega nisem še gledala. In uživajte na dopustku . Sulfinija, uživajta na Gorenjskem. Pa mogoče vama celo kaj rata narest . MIŠEK13, a so kremšnite uspele? Mnjami, mnjami. Mozart, da nosečnost poteka v redu. Slabosti so pač del tega in so znak, da je vse v redu. Pa čimprej se pozdravi. Darmar, a ti si si že PDP izračunala? Jaz sem mal vraževerna in si ga še nočem. Vem samo, da bo maj . Lep mesec. Drugače se mi je zdelo, da 24. malo prehitro za UZ . Si se zmotila . Ej, tole s pluskom. A veš, da je tudi meni v enem dnevu pokončna črtica, ki naredi + ful zbledela. Danes zjutraj je bila samo še čisto tanka črtica. Sem ga kar v smeti vrgla, da ne bi videla, kako bo zginil. Če nam je pokazal, pol je. Nima bit kej druzga. Itak testi po daljšem času niso več verodostojni. S.D., je pikovit prav napisala glede EA. V LJ jo delajo, vendar samo takrat ko je anastezist v službi, zato je zastonj. V PO je na voljo 24 ur. Meni so direktorco klicali ob 2h zjutraj, da je prišla mi to narest. In seveda sem zato plačala 40.000 sit. No, v PO se vedno plača (ne glede na uro). Nisem pa vedela, da za dvojčke to ne delajo. Amelia, tudi če drugi postopek ne bo uspešen, ne obupat. Vem, da boš razočarana in žalostna, ampak včasih je treba mal večkrat it, da pridemo do cilja. In tudi ti boš. Se pa zna čas vlečt, ja. Po drugi strani pa tudi hitro mine. Pija76, jaz sem se v postopku tudi prehladila in to po punkciji. Pa glej, test mi je pokazal +. Sem se pa borila in pila čajčke z limono in medom, pa vršičke...tako da se ni preveč razvil prehlad. Tudi grlo me je bolelo, zato sem grgrala žajbelj. Pomaga, zato probaj tudi ti. PAMELA, 12 dan po punkciji je po moje čist normalno za M. Zalazoya, a ni čudovito videti plusek . Imata pa skupaj UZ z darmar. verjetno se bosta videli.
|
|
|