|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
12.9.2007 9:32:09   
KiSsMyAsS
Hi!

Po dolgem casu sm spet tle. Vidim, da se vasi malcki kr dobr drzijo v vrtcu - no tudi mi se nekako drzimo. Prvi teden je slo brez joka, sem bila samo 1x z njim 2 urci, ko sem sla sploh ni opazil, da me ni. Se je zaigral in ko sem prisla po njega, nekako sploh ni hotel domov. Po vikendu pa ni vec slo tako cisto z lahkoto. Sem ga hotela peljati v igralnico, pa se je upiral, se vrgel na kolena in protestiral. Ampak ga je vzgojiteljica kar na hitro vzela in zacela peti pesmico. Pa sem pocakala zunaj garderobe in upala, da se kmalu neha jokat. Se mi je tako smilil, da sem se na poti do avta se sama zjokala user posted image Ampak tudi mi smo bili na istem, pa smo zivi in zdravi, se mi zdi da to mora vsak dati skoz. Potem pa gre user posted image Imeli smo ze 1. manjsi nahod, nic hujsega, le curljajoci nosek user posted image

Imava danes cepljenje, tako da sva kar doma in nisva sla v vrtec, upam pa da se ne bo prevec upiral jutri.

Vceraj sem z mamo (obe sva imeli fraj dan user posted image ) sli v shopping in sm nabavla full cotk za tamalga v C&A <- super trgovina user posted image zase ene par puloverjev in dodatkov. Iz Deichmann-a pa sem odsla s kar 4 skatlami (1 za tamalga), sem komaj prinesla do avta user posted image user posted image
Sem bila pravi nakupovalni freak user posted image

ninocka meni se pa tole slisi kot Marcel, sem blizu? user posted image

Glede € od tamalga pa tkole, use kar dobi kot denar za darilo ali kar tako, mu polozim na knjizico Volksbank. Ima ze kar lepo vsoto, saj mu sparam ze odkar se je rodil user posted image Na to knjizico nameravam polagati denar do njegovega 18.leta, potem pa mu jo predam, pa si lahko kupi kar bo sam zelel.

Kovance(se tolarje) pa sem mu polagala na Tolimat in iz tistega denarja sva potem parkrat kupila kej za oblect, kaksno igracko ipd.

Se mi zdi zlo pomembno da se otrok ze od majhnega navadi varcevanja, ker kasneje potem nima obcutka za denar in zapravlja kar tja v en dan. No, nevem, mogoce se motim, ampak se mi zdi boljse varcevat in na koncu privosciti.

Ta vikend bova smuknila na morje pogledat (ce bo lepo vreme), upam da bo kul. Upam, da se ne bo prevec odvadil od vrtca in se z zacetkom tedna spet jokcal.

Za rojstni dan bom doma spekla torto, sem ze nakupila vse sestavine. Praznovali pa bomo 22., vikend.
Vse manj idej imam, kaj mu naj kupim, ker igrac ze ma cel kup - pa se z vsako igra le 5 minut, potem pa samo razmetava. user posted image Kej za zunaj igrat pa tut ne pride v postev, ker bo kmalu vse mokro in blatno (mam poletne igrace najrajs user posted image )

Tako zdaj pa grem tamalga uredit, greva pocas na cepljenje - upam, da se mu ne bom prevec zamerila, ker ga peljem tja user posted image

Lepo se imejte, izkoristite soncne zarke user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
12.9.2007 15:05:12   
2ursae
user posted image user posted image o, KMA, me veseli, da sta z malim dobro user posted image . Daj se poskusi kja pogosteje javit user posted image .

Ura še tri ni, jaz sem pa že pošteno crknjena user posted image . Tkole met maleg doma za user posted image  ni ravno najbolj izi. Sva se danes z Ninočko dobili na kavici oz. kakavu, pa me je to (vožnja sem pa tja, pedenanje tamalega, k se ni ravno hotel igrati sam) kar izmučilo. Ženska mi seveda ni hotela povedat, kaj pomeni Uncen, pa žal ji tudi nič ni ušlo, tko da vam žal ne morem nič pametnega povedat user posted image . Mi je misija čisto spodletela.

Da nekaj malega potožim: Anže si pa po novem želi spati v najini postelji user posted image . Saj načeloma s tem nimam problemov, sam je dodatek še v tem, da moram jaz zraven ležat, dokler ne zspi. Pa tko lepo mi je že sam zaspal. Mal me mori to, kako bom pol, ko pride Bor ... težko bom našla čas ležat poleg Anžeta po pol ali več ure user posted image  in čakat, da zaspi. Čez dan mu še pustim, je pa včeraj zvečer hotel še ponoči spat v najini postelji in ko mu nisva pustila (naju je s to željo tko presenetil, da sva bila čisto nepripravljena kako reagirat) je bil totalen jok. Ma, ni ga na svetu bolj srce parajočega prizora kot mali sinko, oblečen v pižamco, ki k sebi stiska svojo ovčko in mucka in joče user posted image user posted image . Sva kar vztrajala, dokler ni zaspal tako, da sem ležala poleg njega v njegovi posteljici in me je ves čas držal za roko ... razmišljam, da bi mu pustila zaspat v najini postelji, pol bi ga pa prestavila, ko greva sama spat. Joj, k ne vem ... nočem imet pol, ko bom imela Bora, še večjih organizacijskih problemov. Ker to je za Anžeta namreč korak nazaj v samostojnosti. Zdaj sva pač precej sama doma, imava se fino in se je kar navezal name, pol pa logično, da želi, da tud zaspiva skupaj. Imate kakšno pametno idejo - mu pustim, da spi v najini postelji ali probam vztrajat in upam, da ga bo minilo? Se mi namreč ne zdi, da bi zganjal neko trmo, ampak se mi zdi možno, da mu tista njegova postelja pač ni več všeč, morda se celo česa boji. Spi pa v njej že kar nekaj časa pa do zdaj ni bilo težav. Je pa tud možno, da takale mala bučka dosti bolj ve, kaj bo prinesel mali bratec, kot si jaz predstavljam ... morda se čist zaveda, da bo imela mami več dela z bratcem in se zdaj poskuša še mal navezat name. Uf, ko bi vedela, kaj se plete po mali bučkici.

ok, dost bo, hvala, k ste me prebrale user posted image , če kateri kaj pametnega kapne, naj se hitro javi user posted image .

Mi intenzivno razmišljamo, kako bomo preživeli rd ... za njega sanjski dan bi najbrž bil, da gremo na pumpo, ene trikrat skozi avtopralnico, pa seveda obvezno nekja časa previseti v kleti user posted image . Ampak žal bo najbrž padu kakšen živalski vrt. Sicer je, ko sem ga vprašala, če bi šel v živalski vrt, rekel, da bi, sam kdo ve, če se ga še spomni.

mejte se lepo, jutri imam G (zdaj pa res svojega - tisto cisto in "prenizko težo" so mi našli, ko je bil moj G na dopustu, tko da bo jutri prvič slišal za vse skupaj), pol greva z mojim še mal v BC pošnofat. Se tipkamo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
12.9.2007 16:46:34   
benika
mu pustim, da spi v najini postelji ali probam vztrajat in upam, da ga bo minilo?

Midva sva Beniju gladko dovolila, da zaspi v najini postelji, ker drugače ni bilo šanse, da ga uspavamo. Sedaj pa se zvečer zbaše v najino posteljo, čez par min pa sam vstane in reče da gre v svojo posteljico. Po moje je najboljše, če se čimmanj komplicira, ker ga bo prej ali slej minilo.

KMA, lepo, da si se oglasila. Moram priznat, da sem bila ful prijetno presenečena nad tvojim postom (pa ne me sploh narobe razumet), ker te nisem navajena, da pišeš tako razumljivo in razločnouser posted image . Pa tako kot je rekla 2ursae, večkrat se nam javi.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
12.9.2007 22:20:40   
teta beta
Pozdravljene!

Pri nas je tudi ta teden problem v vrtcu, ko jo oddam, ampak potem menda neha jokat in je v redu. Okrog pol desetih ima navadno krizo (utrujenost), potem pa se prebudi in je ok. Itak pa grejo okrog desete ure ven. V petek in verjetno tudi v ponedeljek ne bo v vrtcu, ker gremo za vikend na morje in upam, da potem ne bo prehudo.

Sicer pa sem z vrtcem

se je zbudila, lp, grem ajat zraven

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
13.9.2007 9:30:53   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Da nekaj malega potožim: Anže si pa po novem želi spati v najini postelji user posted image . Saj načeloma s tem nimam problemov, sam je dodatek še v tem, da moram jaz zraven ležat, dokler ne zspi. Pa tko lepo mi je že sam zaspal. Mal me mori to, kako bom pol, ko pride Bor ... težko bom našla čas ležat poleg Anžeta po pol ali več ure user posted image  in čakat, da zaspi. Čez dan mu še pustim, je pa včeraj zvečer hotel še ponoči spat v najini postelji in ko mu nisva pustila (naju je s to željo tko presenetil, da sva bila čisto nepripravljena kako reagirat) je bil totalen jok. Ma, ni ga na svetu bolj srce parajočega prizora kot mali sinko, oblečen v pižamco, ki k sebi stiska svojo ovčko in mucka in joče user posted image user posted image . Sva kar vztrajala, dokler ni zaspal tako, da sem ležala poleg njega v njegovi posteljici in me je ves čas držal za roko ... razmišljam, da bi mu pustila zaspat v najini postelji, pol bi ga pa prestavila, ko greva sama spat.

2ursae, kot da bi to jaz pisala. Prej sem ga dala v njegovo posteljo, je spil čaj, se obrnil na stran in zaspal, sedaj pa vstane in pravi, da bo ajal na moji postelji, včasih še to, da mora mami tudi ajat. user posted image Ja, jaz mu pustim, če lepo zaspi in ga potem prestavim. Se je pa zadnjič zbudil pri nama in rekel..."U, ki pa si? Greš v postlco ajat." No, pa sem ga dala v njegovo spat. user posted image
Sem tudi kolebala ali naj ga pustim ali ne, pa mi je lažje, da lepo v moji zaspi, kot pa da se pol ure dere v svoji. Saj se bo odvadil. Upam, da je to le obdobje, ki je povezano z vrtcem.

No, evo, sem šele sedaj prebral odgovor od benike. user posted image Saj se bodo odvadli, če ne prej, pa v puberteti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa moram pohvaliti Vida, kako lepo gre zjutraj v vrtec. Danes je šel sam do vrat, kjer smo se glih srečali z vzgojiteljicama in dvignil roke, da ga je mogla Andreja vzeti v naročje. user posted image Boga reva, jo je čist okupiral. user posted image user posted image user posted image

Se pa ko ga oddam sploh ne joka več. Aleluja. user posted image user posted image user posted image user posted image In zjutraj lepo vedno pove, da gre v vrtec. Pa še čez dan večkrat Andrejo omeni...hmmmmm, le kaj mu je obljubila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da sem res vesela. user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

Uncen....Le kaj bi to lahko bilo?! Ninočka...to te bo še drago stalo, ko nas tako viju viju....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
13.9.2007 9:52:53   
Nika v službi
Jutro. Mi smo pa danes stari 2 leti!user posted image  

Nika tudi sedaj zjutraj joka, ko jo oddam (včeraj in danes je bilo tako), vendar se baje potem zelo hitro potolaži. Danes sva itak naredili poseben obred, ker ima rojstni dan. Je oblekla eno krasno pleteno oblekico, pa špangica, pa novi čeveljci in torbica, prava mala damica je bila. Prinesli sva tudi piškotke in sok, da bodo potem malce popraznovali njen rojstni dan.

Po kosilu greva z babi ponjo, ker jo počasi navajam, da jo bo v vrtec vozila babi in jo seveda tudi prišla iskat. Sedaj je to precejšen problem, ker se je noro navezala name. Še pred WC čaka in noče stran ter govori: Nita čata mamico. O, ti moj mali srček. Tale vrtec jo je res vrgel iz tira.

2ursae, Nika je tudi imela eno obdobje, ko je silila v najino posteljo, vendar sva vztrajala in zadevo rešila tako, da sem se ulegla zraven nje, potegnila njeno posteljico povsem zraven in jo prijela za roko, božala. Govorila sem ji, da je itak zraven mene... Sedaj to ni več problem, je pa že neka ustaljena praksa, da se ponoči zbudi in hoče k nama. Takrat pa jo vzamem, sploh sedaj, ko je spanje (še dodatno) moteno zaradi vrtca, pa kaj vem, mogoče jo je strah ali pa se hoče pač samo malce pocrkljati. Običajno je to okrog 2. ure zjutraj, ko prileze štručka k nama na sredino postelje, se stisne k enemu ali drugemu, se obrne in zaspi naprej. Včasih tako ostane do jutra, včasih pa sama reče, da bi šla nazaj v svojo posteljico. Sem nehala komplicirat, saj bo minilo.

Teta beta, lepo se imejte na morju, upam, da bo boste imeli lepo vreme, ker napoved (vsaj za Slo.) je bolj klavrna, sploh za nedeljo. Mi pa imamo piknikuser posted image

Pety, me res veseli, da gre Vid sedaj rad v vrtec. 3x hura za Tažano!

KMA, tudi tebe je lepo slišati.

Sedaj pa grem še malo delat, ker se 12. ura hitro približuje, vrtec kliče....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
13.9.2007 10:31:41   
Pia67
Vse naj, naj Nika

No, pa Kinokijina Eva tudi praznuje, če se ne motim.

user posted image  Kje mam majčko s pingvinčkom

Pri nas doma nič novega, razen tega, da sta moja starša imela "roparski pohod" v IKEI. Ponesreči so jim dali pri kasi škatlo s pregrešno dragim delom od omare druge stranke, onadva pa nista domov pripeljala stalaže Robina, ki je očitno ostala nekemu drugemu kupcu. Tako, da je treba vajo ponovit. Neodprto škatlo+račun na katerem ni te omare v IKEO in nekak dobit Robina. Mislite, da bo ratal? user posted image

Za Nino sem jima naročila Trofas (ne vem, če mi je ratal prav napisat) in že pridno pleza po njem. tako, da sem ga mal založila z igračami, da sene more kot kaka kozica gor in dol sprehajat.

Aja, srečanje. Vikend očka najbrž ne bo, ker ima obveznosti do najstarejše punčke. Morda pa bo moral paziti na obe user posted image  Če ne bom imela vaj, grem na Europo donno teč. No, bom videla kako bo. Zaenkrat prideva samo mi2 z Nino.

Ninocka: hm, najbrž je kako bolj redko ime. Anžej? user posted image

2ursae, ne znam ti nič predlagat glede spanja. Pri nas je problem ponoči, ko se splazi v mojo posteljo. trenutno imaš tudi mal tvegano situacijo. Nov družinski član. Pa skrb, da Anže ne bo zapostavljen. najbolje je, da pustiš času, čas, Pa bo...

Slavljenci, lepo praznujte, vsem ostalim pa lep vikend. Pri nas imamo trgatev v 2. delu. Zdaj je na vrsti črnina.

Damjana

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
13.9.2007 10:40:32   
pety78
NIKA in EVA vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
13.9.2007 10:49:28   
benika
user posted image

VSE NAJBOLJŠE NINA IN EVA!!!Čestitke tudi mamicama.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
13.9.2007 11:07:16   
KiSsMyAsS
Draga NIKA!

Vsak tvoj korak, naj bo odlocen in pogumen,
Vsaka tvoja beseda naj bo nekaj posebnega,

Naj ti zivljenje ponudi vse kar si zelis,
Ti pa pogumno uzivaj zivljenja radosti.

Vse najboljse ob tvojem 2. rojstnem dnevu!

Lepo praznujte, objemcek in poljubcek od LUKA user posted image ter pikapoka za sreco

(Poskusala sem nalepit sem gor slikico, no pa mi nikakor ni uspelo.)

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 13.9.2007 11:12:58 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
13.9.2007 11:47:04   
benika
VSE NAJBOLJŠE NINA IN EVA!!!Čestitke tudi mamicama

Upsuser posted image user posted image user posted image  Vse najboljše NIKA in Evauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
13.9.2007 12:43:33   
Nika v službi
Hvala, hvala, iskrena hvala za vsa lepa voščilca!

Jih bom Niki natisnila za v knjigico.

Iz vrtca je tudi prinesla domov vezano knjigico oz. kartonske liste z risbicami njenih sovrtičkarjev ter eno hobotnico iz volne. Zelo simpatično. Pa jedli so pecivo in pihali 2 svečki!

Je pa imela danes kljub praznovanju bolj jokav dan. Zjutraj ob oddaji je itak bilo vpitje in dretje, tudi vmes okoli 10. ure, kot je rekla Zdenka, jo je premagal jok, jokala je tudi, ko sem prišla tja med kosilom. Sem šla kar noter in ji potem pomagala pojesti nekaj žlic juhice.

Je pa z mano prišla tudi babi z vozičkom in sta se potem onidve odpeljali domov, jaz pa nazaj v službo.

Zdaj grem pa hitro nazaj delat, da bom potem čimprej doma. Da izkoristimo sonček in gremo ven na pijačko, pa na igrišče.

Čau!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
13.9.2007 13:57:40   
2ursae
VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE SLAVLJENKAMA NIKI IN EVI user posted image user posted image  

user posted image  

Lepo praznujte, vidim, Nika, da ste vi že v pogonu ... njamsi, se s torticami bašete user posted image . No, saj mi bomo tudi kmalu. (pišuka, tole je ženski forum pa nimajo smajlija, ki se oblizuje user posted image )

hvala za vse nasvete glede spanja user posted image . Saj, problem je v tem, da dobimo novega člana, sicer sploh ne bi komplicirala ... kolikokrat sem ga že poskusila prepričat, da bi zaspal pri meni v najini postelji, pa ni in ni hotel user posted image . No, včeraj zvečer sem mu dovolila, da je zaspal v najini postelji, je pa res, da precej dolgo rabi, da zaspi, ker se ne more in ne more naštimat. Bomo sproti videli, kako bo šlo, morda se pa do Borovega rojstva vse normalizira.

Dopoldne sem bila pri G in bi vse poslala k user posted image . Moj G pravi, da je tista cista čist nepomembna, da nima smisla, da hodim na preglede v porodnišnico, da una tam komplicira ... naj se sama odločim, a bom še hodila k njej, njemu se ne zdi potrebno. Ja pa pišuka, kako nej se odločim, če mi pa vsak čist drugače pove - una pravi, da je ta cista lahko velik problem, moj G pa, da nima kaj bit user posted image . Jao ... sicer je on moj G in njemu verjamem (sploh, ker mi je njegov pogled na stvar bolj pri srcu user posted image ), sam tistega, kar pa zatrjuje dohtarca v porodnišnici (ona je btw primarij, kar ni kar tako) pa tud ne morem čisto spregledat ... Moram mal razmislit. Madonca.

lepo se mejte, sem precej utrujena, z mojim sva pol še mal po štacunah šla in v Šparu, kjer sva kupovala še sestavine za torto, pustila čez 100 € user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4063
13.9.2007 14:15:41   
pety78
Aja, Nika, sem čisto pozabila, da ima danes poleg tvoje pupe tudi moj dragi rojstni dan. Sem zjutraj Vida naštimovala, da bi rekel atiju vse najboljše za rojstni dan in da mu bo dal rožico. Pa je skoz ponavljal, kako mu bo rekel.  No, pa grem po rožo, malega pripravim, da greva do atija, Vid pa se je tako v rožo zagledal in govoril: "oooooo, kako lepa rozica" in jo božal, da je čist pozabil atiju čestitat. Tako smo se smejali, sploh ne morem verjeti, da ga je roža tako prevzela. Ampak je res nekaj posebnega, oranžne barve z malo zelenja.
Ja, je bilo smeha in res lepo za videti. Kaj pa bo dobil za darilo pa....Ninočka....lahko ugibate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, saj bom izdala, ampak šele naslednji teden, ker bomo praznovali v nedeljo in takrat izročili darilo,  saj sem povabila taščo in svakinje user posted image , da damo skupaj in mu res nekaj kupimo, kar si želi. Upam, da bo vesel. Če slučajno kaj vohuni na RR pa...............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič ne izdam! user posted image

Lepo se imejte!
Petra

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
13.9.2007 14:37:11   
Nika v službi
user posted image user posted image , Pety, sem se nasmejala, ti pa res daješ kontro Ninočki.

2ursae, a zaupaš priimek te zdravnice iz porodnišnice? Ena slovi kot izjemen strokovnjak, je meni delala laparo+histeroskopijo, ampak se zdajle nikakor ne spomnim priimka. Če je prava, se bom sigurno spomnila....

Sicer pa bi jaz na tvojem mestu šla še po 3. mnenje in sicer k dr. Pušenjaku v Dravlje, samoplačniško pač. No, ni nujno, da je dr. Pušenjak, lahko tudi dr. Babnikova ali kateri drug ginekolog iz tamkajšnje ordinacije. So vsi po vrsti super. Potem pa da vidimo, kaj pravijo še tretje oči. Najbolj butasto je, da odločitev prepustijo laiku! Halo?! 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
13.9.2007 14:51:09   
Kinokija
Ooo, hvala za čestitke tudi moji Evi. Sem presenečena, da ste se sploh spomnile oz. Pia, ki je začela. No, je pa res, da sta ti 2 leti minili kot tren. Jaz se v bistvu šele navajam na dejstvo, da imam otroka.user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim septembrčkom in prijetno praznovanje (pa velikoooooooo daril).

Neposredna povezava do sporočila: 4066
13.9.2007 15:23:14   
pety78
Evo, na 93. strani sem našla seznam...user posted image

18.08. EVAN MAX (Ninočka)
07.09. NINA (Pia)
13.09. EVA (kinokija)
13.09. NIKA (Nika35)
15.09. ANŽE (2ursae)
18.09. LUKA (KMA)
21.09. KATARINA (tažana)
21.09. BENJAMIN (katja)
23.09. DAŠA (teta beta)
26.09. VID (pety78),
26.09. NIK (tery)
29.09. ALINA (doroteja)
30.09. LUKA (kati*)
04.10 MARK (ameli)

Tery, še vprašanje zate. Kdaj boste pa letos praznovali RD? Vikend prej ali vikend po?

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
13.9.2007 15:26:16   
teta beta
Nika, vse naj naj!!!!!

za kaj več žal nimm časa. Se slišimo drug teden.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
13.9.2007 15:57:11   
Pia67
Evo, balzam za mojo dušouser posted image (Kinokija, hvala za neke vrste kompliment), pa me vsi k..., da sem pozabljiva. Nova služba in užitki ob lovljenju in hoji po tankem ledu. user posted image
Glavno, da na otroke ne pozabim, na njihove mame, ki so dale vse od sebe pred 2 letoma in hvala tudi tebi pety za seznam. da ne bom pingvinove majčke iz arhiva (samo kartonska škatla, da ne bo pomote), ki ga spravljam Nini za spomin, ne vlačim.

Zdaj pa nekaj posebnega za 2ursoe: ne se dat. Verjamem, da si v skrbeh, ampak vsak ginic po svoje komentira videno. Ko je sel moj pred 5 leti na počitnice, so mi v tistem času 1. našli eno cisto (šla sem samo na banalni PAP test). In potem joj, prejoj. V slabem tednu sem bila na UKC-ju, kjer so me čedno preštepal po nepotrebnem. Zato sem imela posledično tudi CR. Ker je ginekologinja (katero ime bom modro zamolčala) mislila, ko me je tipala, da imam ogromno cisto, ki jo le delno vidiš na UZ, ker je bila v trebušno steno obrnjena (na peclju oz. fibrilu). Zato se je namesto laparoskopije odločila za pravo operacijo in rez je bil dolg 12 cm. Ko sem prišla na kontrolo mojemu ginekologu, je znorel in rekel: "Saj cista sploh ni bila velka. Zakaj pa niste rekl, da imate zasukano maternico?" Jaz sem samo debelo gledala in spoznala, da so skoz šlatal mojo obrnjeno hruškico in nič drugega. user posted image Jaz bi na tvojem mestu šla k 3. ginekologu (tako kot predlaga Nika35) in povprašala za mnenje. Morda se delam pametno, samo ni prijetno biti v tvoji koži, ko vsak vleče na svojo stran.
Hm, morda bi bilo bolje, da bi dala to tebi na privat, pa vseeno. Mislim, da smo vse na lastni koi doživele različna mnenja o teži ploda, o količini plodovnice, pretoku skozi popkovino itd.

Evo, toliko od mene. Zdaj pa bom preklopila na domače življenje in dala mojo službico na en lep OFF.

Damjana

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
13.9.2007 19:48:42   
tažana
čer.
še od mene na hitro.
Vse najboljše Nini, Niki in Evi!!user posted image user posted image user posted image
kako hitro čas beži user posted image , še čestitat nimam časa. sem "prijetno" septembrsko utrujena. doma imam še vedno celo zmešnjavo s kuhinjo. (to je pa tako, če sama delava dela, ki jih sploh ne znava user posted image . moj predragi namreč sam polaga ploščice in ravna stene... sej je vse super narejeno ampak to takoooo dooolgo traja user posted image )

V vrtcu tudi počasi lahko malo zadiham. user posted image  kot je že pety omenila se me vsi novinčki čisto okupirali. v najinem timu z vzgojiteljico sem ravno jaz tista, ki pri kateri se otroci raje crkljajo. tako eni 3-4 je otroci kar hodijo za mano in me vlečejo za haljo user posted image . -dobro da vse to rada in z veseljem delam, ker drugače bi konec vzela.

popoldan pa se s katarino v izogibava vseh igrišč, da srečavava čim manj otrok. vse lepo in prav ampak, katarina me ima pa tudi lahko sama zase. okrog 11h ima v vrtcu kar krizo, ker je že zaspana pa veliko jaz okrog skačem pa nimam časa zanjo. user posted image  

jutri bo katarina doma pri moji mami, ker ima očitno vnete učke. jo bo mami še k zdravnici peljala.

no toliko na kratko iz našega konca za vas tažana...user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
14.9.2007 9:27:43   
Nika v službi
Pety, hvala za osvežitev spomina s seznamom, vedno prav pride.user posted image

Da ne bom slučajno zamudila, bom kar danes čestitala ANŽETU. Nisem namreč povsem prepričana, če bom jutri prišla do računalnika....

Torej, Urška in Anže, lepo praznujta spomin na prvi skupni dan pred dvemi leti. Anže, pobožaj mamico, da se odkupiš za vse brce pod rebra in Urša, poljubčkaj svojo malo bučko, ki tako nezadržno raste. Bor, ti pa tri prevale v čast bratcu. Ajde, dajmo!

Mi smo šli včeraj do novega Tuš centra (ex Bauhaus), ker je Nika tam čisto impresirana nad 3 ribami, ki plavajo v vodi pri bifeju ter nad avtomobilom - nakupovalnim vozičkom, ki je nekoliko drugačen kot običajni. Pa smo se šli vozit z avtočkom in gledat ribeuser posted image  Potem pa še do Koloseja na tortico in kavico, Nika pa se je igrala v igralnici skupaj z gručico malih črvičkov, ki so komaj dobro dopolnili 14 mesecev.... Očitno so se neke mamice dobile, tako kot smo se dobivale me... Se mi je kar milo storilo, ko sem jih videla, tako smo me začele, pa naši pingvinčki so bili takrat še tako majhni.... Kakšna razlika, ko sem včeraj gledala Niko in tiste male plezalce!

Danes smo jo v vrtec (ker je zadnji dan uradnega uvajanja) pospremili kar trije - babi, mami in oči. Je šla tako ponosno kot kak predsednik. Potem pa seveda jok, ker je oči šel (on jo je namreč nesel v igralnico). Midva sva šla potem še na kavo, babi k frizerju, potem pa vsak na svoj konec.

Vikend vendarle ne bo tako klavrn, kot je izgledalo na začetku tedna. Naš piknik bo tako vendarle (upam!) uspel brez dežnih kapelj.

Imejte se lepo in eno krasno praznovanje vsem!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
14.9.2007 15:13:02   
2ursae
user posted image user posted image  hvala, Nika, za tko fino čestitko user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4072
15.9.2007 8:26:41   
KiSsMyAsS
Dobro jutro!

2 Leti razveseljujes ljudi okrog sebe,
2 Leti mamica in ocka skrbita za tebe,
2 Leti presteti je na prstke lahko
2 Leti - zivljenje je tvoje zlato.

Vse najboljse dragi Anze, mamici in ocku pa veliko veselja tudi z novim druzinskim clanom.

KMA in LUKA (ki ti posilja en high five) user posted image (slikce na zalost neznamuser posted image (vec) nalepiti sem gor )

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
15.9.2007 8:57:43   
2ursae
user posted image  o, KMA, si pa zgodaj vstala user posted image  ... najlepša hvala za prisrčno čestitko user posted image .

No, evo, babe ... pred dvema letoma ob tem času sem bila na CTGju in G je rekel: "ne, ne, gospa, zihr še 14 dni ne bo nič" ... evo, ob 20:39 je bil Ani že tu user posted image .

VSE NAJBOLJŠE ZA MOJGA FANTA user posted image user posted image , ki se je zdajle zbudil ... nič, jaz moram na žur user posted image  - gremo v ZOO gledat žifo rafo (saj veste - žirafo user posted image )

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
15.9.2007 10:01:13   
benika
user posted image Anže!!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.