2ursae
|
o, KMA, me veseli, da sta z malim dobro . Daj se poskusi kja pogosteje javit . Ura še tri ni, jaz sem pa že pošteno crknjena . Tkole met maleg doma za ni ravno najbolj izi. Sva se danes z Ninočko dobili na kavici oz. kakavu, pa me je to (vožnja sem pa tja, pedenanje tamalega, k se ni ravno hotel igrati sam) kar izmučilo. Ženska mi seveda ni hotela povedat, kaj pomeni Uncen, pa žal ji tudi nič ni ušlo, tko da vam žal ne morem nič pametnega povedat . Mi je misija čisto spodletela. Da nekaj malega potožim: Anže si pa po novem želi spati v najini postelji . Saj načeloma s tem nimam problemov, sam je dodatek še v tem, da moram jaz zraven ležat, dokler ne zspi. Pa tko lepo mi je že sam zaspal. Mal me mori to, kako bom pol, ko pride Bor ... težko bom našla čas ležat poleg Anžeta po pol ali več ure in čakat, da zaspi. Čez dan mu še pustim, je pa včeraj zvečer hotel še ponoči spat v najini postelji in ko mu nisva pustila (naju je s to željo tko presenetil, da sva bila čisto nepripravljena kako reagirat) je bil totalen jok. Ma, ni ga na svetu bolj srce parajočega prizora kot mali sinko, oblečen v pižamco, ki k sebi stiska svojo ovčko in mucka in joče . Sva kar vztrajala, dokler ni zaspal tako, da sem ležala poleg njega v njegovi posteljici in me je ves čas držal za roko ... razmišljam, da bi mu pustila zaspat v najini postelji, pol bi ga pa prestavila, ko greva sama spat. Joj, k ne vem ... nočem imet pol, ko bom imela Bora, še večjih organizacijskih problemov. Ker to je za Anžeta namreč korak nazaj v samostojnosti. Zdaj sva pač precej sama doma, imava se fino in se je kar navezal name, pol pa logično, da želi, da tud zaspiva skupaj. Imate kakšno pametno idejo - mu pustim, da spi v najini postelji ali probam vztrajat in upam, da ga bo minilo? Se mi namreč ne zdi, da bi zganjal neko trmo, ampak se mi zdi možno, da mu tista njegova postelja pač ni več všeč, morda se celo česa boji. Spi pa v njej že kar nekaj časa pa do zdaj ni bilo težav. Je pa tud možno, da takale mala bučka dosti bolj ve, kaj bo prinesel mali bratec, kot si jaz predstavljam ... morda se čist zaveda, da bo imela mami več dela z bratcem in se zdaj poskuša še mal navezat name. Uf, ko bi vedela, kaj se plete po mali bučkici. ok, dost bo, hvala, k ste me prebrale , če kateri kaj pametnega kapne, naj se hitro javi . Mi intenzivno razmišljamo, kako bomo preživeli rd ... za njega sanjski dan bi najbrž bil, da gremo na pumpo, ene trikrat skozi avtopralnico, pa seveda obvezno nekja časa previseti v kleti . Ampak žal bo najbrž padu kakšen živalski vrt. Sicer je, ko sem ga vprašala, če bi šel v živalski vrt, rekel, da bi, sam kdo ve, če se ga še spomni. mejte se lepo, jutri imam G (zdaj pa res svojega - tisto cisto in "prenizko težo" so mi našli, ko je bil moj G na dopustu, tko da bo jutri prvič slišal za vse skupaj), pol greva z mojim še mal v BC pošnofat. Se tipkamo.