|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
15.9.2007 20:43:30   
ninocka
Najprej opravičilo Niki, ker nisme pravočasno čestitala user posted image
Nisem pozabila, sem napisala čestitko, pol mi je pa net crknu, jst pa sama doma in nisem znala poštimat, tko da sem danes spet končno online, ko je moj zrihtal. 
Tko da najprej:

Draga Nika!!!

Vse najboljše za tvoj 2. rojstni dan in se naprej razveseljuj vse domače s svojo igrivostjo, prisčnostjo, otroškostjo in pa seveda z malce nagajivosti.
Vse čestitke tudi mamici, ki se je 2 leti nazaj "matrala", da bi te čimprej videla in stisnila v objem user posted image

Nina in Evan

PS: jst tud ne znam slikce nalept, pa se ful matram, ampak je sploh ne pokaže user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.9.2007 20:48:57   
ninocka
Anže!!!!

Vse najboljše za 2. rojstni dan  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da si lepo praznoval, da sta te očka in mamica peljala še v avtopralnico in ti kupila kakšnega novega Fifija..user posted image .

Čestitke tudi tebi Urša user posted image user posted image user posted image

Nina in Evan

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.9.2007 19:34:08   
pety78
Anže, iskrene čestitke in vse naj, naj, naj, za tvoj 2. rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.9.2007 21:38:03   
doroteja23
Zdaj pa še z najine srani čeprav malo bolj pozno!
user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE NINA,  EVA, NIKA IN ANŽE! user posted image user posted image user posted image

Veliko nagajivosti in predvsem pridnih mamic vam želita Alina in Doroteja

Obljubim, da se v kratkem javim in vam malo poročam kako je kaj pri nas.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
17.9.2007 8:40:53   
Nika v službi
Jutro!

Hvala za vse simpatične čestitke. Upam, da ste preživeli en lep vikend. Mi smo ga. Vreme se nas je usmililo in nam naklonilo obilo sonca, tako da je naš piknik v celoti uspel. No, ja, z majceno napako. Torta se nam je skoraj stopila!

Prelepo, toda ogroomno torto iz Kraljevega mignona so nam pripeljali v soboto dopoldan, ker je bila tako velika seveda ni šla v noben hladilnik, zato smo jo pri nas hranili spodaj v kleti, kjer je lepo hladno.
V nedeljo zjutraj pa smo se napakirali in se odpeljali na piknik k mami in atu v Depalo vas, tam pa smo torto postavili v shrambo zunaj, kjer je kao še najbolj hladno. Piknik, igre,... in vse kar pač spada zraven, je lepo potekalo, po kosilu pa grem jaz v shrambo po pijačo in zraven vržem še en uč na torto, pa me skoraj kap trefne. Konjički v ogradi so bili že primerno pod kotom, malo pogreznjeni, torta je šla na polovico, kot bi jo stresel potres, žogica je bila tudi že primerno mehka, smreka postrani.... Alarm. Torto za 15 minut v skrinjo, potem pa ven in gremo - svečke, pihanje, akcija! Smo namreč želeli počakati še mojega bratranca (Nikinega krstnega botra) z družino z Dolenjske, ampak sem rekla, nimamo česa čakati. No, pa se je potem vse ravno prav izteklo, saj so se Dolenjci pripeljali ravno med pihanjem svečk. Nika je manever itak ponavljala ene štirikrat, ker ji je bilo tako všeč, pa še paparazzi so lahko ujeli pravi trenutek. Ma, simpatično je bilo.
Torta njami dobra, sočna (ja, zato je pa skoraj razpadla, a ne), je šla kljub velikosti dobro v promet in je ni veliko ostalo za potalat.

Potem smo imeli nogometno tekmo, Nika in njena 2 meseca mlajša sestrična sta pomagali branit v golu in bilo je vriskanja in norenja, da jih je bilo prav krasno gledat. Gruča otrok, od majhnih do velikih, razpon v letih je bil od 22 mesecev do 59 let.

Danes smo pa vsi v "službi" - Niko je babi peljala v vrtec, midva s Tomažem pa sva šla v pravo službo. Jaz po dolgem času normalno zjutraj, poln šiht.

Še ena mala novička: danes ob 12. uri odpirajo Mercator center Šiška. Ne hodite v bližino, ker bo po mojem silna gneča. Jaz imam službo tukaj čez in bom uč vrgla, kako se bodo penzionisti drenjali ob odprtju.

Lepo bodite in uživajte še v današnjem sončku, za prihodnje dni napovedujejo dež.....

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
17.9.2007 10:20:59   
pety78
Živijo,

Nika, super, da je vaš piknik uspel. user posted image Mi ga pa imamo ali naslednji vikend ali teden kasneje. Ne vem, kaj naj naredim, če bo slabo vreme, saj noter ne moremo biti vsi. Smo le velika familija. user posted image user posted image user posted image 20 nas je samo ožjih družinskih članov, imamo pa še nekaj prijateljev z malčki, ki so nas tudi povabili na rojstne dneve. Se še ubadam, kako speljati vso zadevo. Lani rojstnega dneva nismo praznovali (tortico je seveda dobil), ker je bil moje dedek zelo bogi, sedaj ga pa žal ni več med nami. user posted image
Aja, Nika, daj slikico od tortice pošlji, da vidim, kakšna je bila. Mi smo jo lani tudi naročili pri Mignonu in za krst in za rojstni dan in so res fenomenalne. Čeprav so bile za rojstni dan malo neokusne višnje not, kot da bi že bile malo nagnite. Ja, to me je pa res zbodlo, sem bla jezna, pa tak draga stvar. user posted image

Smo pa v nedeljo praznovali rojstni dan od Matjaža, kupili smo mu pa avtoradio. user posted image Zdaj pa že komaj čaka, da ga namonitra not, jaz pa tudi, da fajn muzko na USB posnanem, potem pa samo ključ v radio vtaknem in špila. Sploh ni treba več CD-jev pečt. user posted image Čeprav smo do sedaj imeli kasetnika....user posted image user posted image user posted image user posted image

Vid in vrtec ... čist super laufa, zjutraj gre že sam v učilnico, danes bo pa probal tam tudi spati. user posted image A vaši malčki v vrtcu že skoz sami jedo? Saj Vid že tudi zna, čeprav juhe in take tekoče zadeve kar fejst poliva, doma ga pa še vedno jaz hranim. Se mi zdi, da je v vrtcu več po njem, kot v njem. user posted image Pa shujšal je kar fejst, ampak ne zaradi tega, ker se poliva, temveč doma čisto nič noče jesti, edino juhice.  Upam, da je to le začasno in da mu bodo hlače v pasu kmalu spet prav. user posted image

LP, Petra

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
17.9.2007 11:30:25   
Nika v službi
Oj, Pety!

Ja, tudi nas je bilo veliko včeraj, 14, 15 odraslih + 6 otrok. Slikice bom prilepila, vendar jih moram najprej zloudat s fotoaparata na računalnik, to zna malce trajati... Nikoli ni pravega časa, doma res težko pridem do računalnika....

Jaz sem bila do sedaj s KM zelo zadovoljna - Nika je za 1. RD dobila pikapolonico, potem smo mojim staršem za 35-letnico poroke naročili torto v obliki vrta - polovica zelenjavni vrt, polovica cvetlični in je bila res krasna. Tudi tale ni bila od muh, konjička sta bila zelo lepa.
Je bila pa ta torta tokrat največja doslej, 30 kosov = 104€.

A se nisi nič pritožila zaradi neokusnih višenj?! Jaz vem, da bi se. Ker za tak denar in tak imidž, kot ga imajo, mora biti zadeva popolna.

Mi smo naročili NIki polovico čokoladne in polovico borovničeve. Težko rečem, katera je bila boljša - mljask.

Ej, ful fino, da je Vid tako lepo sprejel vrtec.user posted image

Hja, pri hranjenju tudi Nika še precej poliva, sploh tekoče zadeve (juha, kakšna bolj redka kašica pri zajtrku, ipd.), tudi iz skodelice še ne zna optimalno piti, včasih preveč sunkovito nagne, pa teče po njej. Ampak si praviloma ne pusti niti pokazat, ampak želi vse sama. V vrtcu tako večinoma je sama, občasno ji malce pomagajo oz. ji z rezervno žlico nesejo v usta. Doma prakticiramo isto - ona ima svojo žlico oz. vilice, mi pa svojo in kombiniramo.

Imamo pa tudi mi zadnje čase silovite probleme s hrano. V vrtcu poje zajtrk dosti normalno, tudi nekaj sadja pri malici in kak piškot, kosila pa noče.

Doma isto poje zajtrk, vendar občutno manj kot včasih. Recimo čokolina poje samo polovično porcijo, torej cca. 100 ml.
Sadje za malico poje, to ji gre še najbolje od rok - hruške, jabolka, nektarine ima še posebno rada.
Kosilo je pa problem, ob dvanajstih sploh noče ničesar pojesti, potem, ko imamo pa mi ostali kosilo (okoli 15:30) pa tudi poje izredno malo, nekaj žlic juhice in žlico ali dve pireja recimo.

Včeraj je sploh pojedla zelo malo. Zjutraj malo gresa, potem dva krhlja jabolka, okoli 15.00 je zmogla le nekaj žlic juhice in točno 3 žličke pireja in nekaj grižljajev piščančjega zrezka (pa še to je bila huda borba), eno žlico čokoladne torte, pa žogico iz marcipana je dvakrat obliznila, zvečer pa je pojedla malo hrenovke (še polovičko polovičke ne). Brez kruha, zraven je spila malo kakava.

Če gledam njeno sestrično, ki je 2 meseca mlajša in mnogo lažja kot Nika, je kar težko verjeti, koliko več poje. Ta mala je pojedla dve kosili, popila ful mleka, pojedla en občuten kos torte, pa kar nekaj piškotov, meso, paradižnik, juho, pire, ves čas nekaj melje. Pri Niki pa zadnje čase ena sama borba za vsak grižljaj. "Dosti", reče in "Nika sita", potem pa ne spravimo več hrane vanjo.

Ne vem, ali je to kakšno obdobje, pa ne potrebujejo več toliko ali je tudi to ena od reakcij na vrtec ali kaj?!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
17.9.2007 12:03:57   
pety78
Nika, nisem se pritožla, ker se mi enostavno ni dalo s tem ubadat. user posted image Bi pa pred tem, ko in če bi še naročila tam povedala, da se kaj takega več ne zgodi. No, zaenkrat jih pečem sama. Pa so vsi čisto navdušeni.
Veš kaj me zanima, kakšna je bila tista borovničeva krema? Kar smetana in borovnice ali kaj drugega?

Neposredna povezava do sporočila: 4083
17.9.2007 12:08:55   
Nika v službi
Ja, verjamem, da so tvoje torte odlične. Komaj že čakam praznovanje naših pingvinčkov in pingvinčic, da jo poskusim!

Borovničeva je bila - hm, kombinacija borovnic, borovničeve kreme, smetane, skute in vmes malo čokolade. Strokovno ti ne znam razložiti, ker nimam blage veze o peki in pripravi tort. Pomembno je, da je bila sočna in okusna.

Mogoče ti bo slika več povedala, bom pogledala, če imam kakšno, ki prikazuje torto v prerezu.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
17.9.2007 12:25:28   
Pia67
Anže vse najboljše za tvoj 2 rojstni dan in še dva dneva povrh.

Mal zamujam, ker  je bil ta vikned 2. del trgatve (črnina) in sem imela zvečer vsega mal dost ...

Kako hudiča ti rata gif prilepit Benika? user posted image  user posted image user posted image user posted image  Jaz imam same okrnjene čestitke, pesnit pa tud ne znam. Nekak mi ne gredo tile RD-ji. Dokler nisem imela Nine, jih sploh nisem šmirglala.

No in še vprašanje glede našega srečanja. Bo, ne bo user posted image , kje pa bo, če bo  (sem kaj prezrla)? Če ne bom kar Otoško vilo rezervirala za septembrske razgrajače. No, to slednje je hec. mal dolga bi bila za nekatere, pa tud restavracija je preveč poškrobljena, igral premalo.

Drugače nič novega, moje dete je pridno (vsak, ki jo vidi, je ne more prehvalit), postala je zgovorna in malo bolj samozavestna v družbi tujcev. Občasno sicer cepeta, ko ji kaj ne paše, pa mirno prezrem. Prehranjevanje pa je tako, pridejo obdobja, ko poje zelo malo in obdobja, ko ji ni problema karkoli pojest. Jaz si ne belim glavo, ker vem, da pri polni mizi ne bo lačna. Mislim, da je zraven tudi mal psihe in mi je BZ, da bi ji tlačila žlico pod nos. Papa popolnoma samostojno in če kaj polije, polije. Juho poje tako, da jo spije s krožnika, potem pa nudeljne postrga z žlico. In če je lačna si sama vzame sadje s police ali pa odpre hladilnik in mi prinese kaj bi jedla.

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 4085
17.9.2007 12:39:16   
Nika v službi
Pia, pa saj Vila Otočec, tista na hribu (a si imela to v mislih ali prav tisto restavracijo na Otočcu) ni tako ful nobel?
Samo nima ločenega prostora, v tem je bolj problem. Oziroma je ena sobica, vendar za max. 10 oseb. Tam smo mi imeli lani praznovanje. Meni je gor zelo lepo. Pa saj imajo tudi igrišče zunaj na terasi?!
No, za nas, kot rečeno, ni primerna, ker ni primernega prostora. Razen če zakupimo celo vilo, pa je mir.user posted image

Ja, mislim, da praznovanje vsekakor bo. Jaz se sedaj angažiram okoli Gostilne Košir pod Šmarno goro (mogoče ste videle moj post na Družinskem življenju), moram iti osebno pogledat, če je prostor primeren. Baje ima veliko igrišče, ločeno sobo, zelo okusno hrano po sprejemljivih cenah.

Če ima kdo drug kakšno boljšo idejo, na plan z njo. Predlagam, da preverimo več lokacij in se potem odločimo. Torej, jaz imam "čez" Koširja. No, ja, če je pa kateri tale Košir bolj spotoma, pa rade volje kateri drugi prepustim ogled in razgovor.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
17.9.2007 13:44:45   
Nika v službi
Ma, vam moram povedat, ker sem res zelo vesela. Me je pravkar moja mami poklicala in dala kratko poročilo o današnjem vrtcu.
Nika ni danes prav nič jokala, tudi zjutraj ob slovesu ne (pa čeprav je šel z njo poleg babi tudi Tomaž) in cel dan ni potočila niti solzice. Le ob času kosila je nekajkrat dahnila "mami, mami", potem pa, ko je zagledala babi, je stekla k njej v objem in izjavila: Moja, moja babi!"user posted image  Sreča popolna, na obeh straneh. Pa še jaz sem bila vesela, da je dan minil brez večjih pretresov. Čisto proti pričakovanjem, torej. Ker sem namreč mislila, da bo spet malce težje, ker je bil vikend vmes.

Upam, da se bodo naše male bučke čimprej navadile na vrtec......

Neposredna povezava do sporočila: 4087
   [Brisano sporočilo]
17.9.2007 13:53:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4088
17.9.2007 14:55:03   
Nika v službi
Ej, valla, WB! Lepo te je spet slišati, hvala za krasno čestitko! Superca, da ste se imeli tako lepo, vreme je bilo lepo, a ne? Tale teden je bil res prav podarjen vsem počitnikarjem.

Čakamo podrobnosti. Pa, pa!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
17.9.2007 15:11:18   
Nika v službi
Pety78 javno pozivam, da naj me neha nadlegovat s torto preko zs!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4090
17.9.2007 15:11:41   
Nika v službi
Pa sem teuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4091
17.9.2007 15:13:51   
2ursae
evo, tud mi imamo za seboj praznični vikend user posted image user posted image . Zdajle se ravno bašem s torto in sladoledom user posted image user posted image

V soboto, se pravi na dan D, smo jo dopoldne odšibali v ZOO, kjer je bilo navdušenje sicer zmerno in pod kontrolo user posted image , je pa kar z zanimanjem pogledal Kalleja (m. leva), kozice in ovčke ("ne bi pujska" user posted image ), šimpanze, kalorifer v opičji kletki in vse razstavljene kable user posted image . Slon je požel manj pozornosti, na moje presenečenje ga ni zanimal niti tiger, ki se je super lepo nastavljal niti lev .. no, ajd, pri levu je bila ena taka fina vrvica in se je pač vanjo zagledal. Skozi smo bili v uri in pol, čisto po mojem okusu, saj tud sama nisem v neki blazni formi - saj si predstavljate, ne. Pol smo šli še mal na igrala, ampak moj otrok pač ni tip za to - ene 5 voženj s toboganom so dost, pa enkrat na vlakec, s katerega je pa hotel dol še preden je izkoristil za tisti 1€ krogov.
Pol smo šli v Jurmana na kosilo, kjer si je izbral pomfri in rezance brez omake user posted image  - ampak dobr, človk je imel rd user posted image , nimamo straši kja tečnarit, ne. Na poti domov smo šli še skozi avtopralnico - to pa je prava stvar: kabi kamor koli seže oko, voda šprica, krtače plešejo, pa tak ogromen fen imajo user posted image . Popoldne smo snedli tortico (ta velika je bila za nedeljo, v soboto smo si pa privoščili 3 kose Rustike), svečko sem mu prižigala še pa še pa še enkrat, tolk mu je bilo všeč pihat, pol smo se pa doma zabavali z Lego vlekcem, ki ga je od naju dobil za darilo. najboljš pri vlekcu je, da lahko not natočiš bencin, zraven pa lokomotiva spušča take zvoke, kot da se res nekaj toči vaanjo - skratka user posted image  za Lego.

Včeraj smo pa imeli zabavo za stare starše, nono in strica, pojedli smo ful dobro torto, ki jo je naredil Anže z malo očijeve pomoči user posted image  (sta petek popoldne preživela z mixerjem v roki), dobil je leseni vlekec, avtoček na daljinca, jopico, jaknico, majčko, pa mal denarčka. Skratka, vse super.

Zdajle se bom lotila mal fotke urejat, pa vam javim, ko bodo.

Tko, zaenkrat sem se kar razpisala, se pe še kaj javim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4092
17.9.2007 15:57:20   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Pety78 javno pozivam, da naj me neha nadlegovat s torto preko zs!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti tudi javno ne bo nič pomagalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4093
17.9.2007 16:18:21   
2ursae
evo, moje slikce so v albumu, vabljene pogledat user posted image . V glavnem so rostnodnevne, prvih nekaj je pa kar tako.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
17.9.2007 16:31:18   
pety78
Evo, sem si pogledala slikice. Moram pa vaju z očijem pohvalit. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, spet o tortah, sorry Nika. user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepe slikice in lepa družinica, ampak to smo že tako videle v živo. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
17.9.2007 17:39:49   
benika
2ursae user posted image user posted image user posted image user posted image  za ful lepe slikice! Mali je res pravi cuker.

Pia, slikice prilepim tako, da si jo izberem na netu, kliknem nanjo, jo kopiram in potem prilepim v moj post.

Sedaj pa še najnovejše iz naših logov. Beni je ta teden v toplicah z mamo in atom ter babi. Zdaj razumem Ninočko, ko je rekla, da ji je ful hudo, ko Evi gre. Meni so še pol ure po njihovem odhodu tako solze tekle, da je bilo kr veselje.

Najnovejša novica pa je, da je Beni sprejet v vrtec in s 1. oktobrom štartamo tudi mi s to izkušnjouser posted image .  Jutri grem v vrtec podpisat pogodbo, potem pa bo kar bo.

Midva pa medtem veselo razbijava po hiši, prebijava plato za štenge in pospešeno gradiva dve sobi. Ker vse delamo sami, se bo malce zavleklo, fajn bi pa bilo, če bi blo do novembra enkrat vse fertik. Drugače me pa čaka zelo naspidiran teden. Vsak dan pospravljanje, pranje cunj, peglanje, potem brisanje prahu in pomivanje po vseh površinah zaradi nabiranja prahu, v petek pa popoldne praznujemo Benijev RD, pa še oni pridejo takrat domov iz toplic in bo treba v enem popoldnevu spravit skozi žurko, oprat cunje, jih posušit,m speglat, spakirat za na morje, pa stanovanje v red spravit.....pobralo me bouser posted image .

lp

Valla, WB. Kakšno ste imeli vreme?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
   [Brisano sporočilo]
17.9.2007 18:11:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
17.9.2007 19:06:40   
benika
Valla. mi gremo v Gradac. Jaz upam, da bo vreme kakor toliko ok, samo, da ne bo dežja in burje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
17.9.2007 19:51:43   
2ursae
valla, ja, to je ta vlakec. Ajd, tračnice zna vtaknit eno v drugo, sam seveda še ne zna naredit kroga ... mi2 sva mu kot dodatek kupila še kretnice in še par tračnic, nameravava pa še most. Jaz priporočam. Res, da zdaj še ne obvlada vsega, ampak bo pa tako vsaj nekaj prišparano za kasneje user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
18.9.2007 8:11:55   
Nika v službi
O, dobro jutro!

Ste bile pridne s pisanjem. user posted image

2ursae, prav zabavno pišeš, me je kar na smeh vleklo, ko sem prebirala poročilo o kabel & co. Anže je očitno res čisti fanatik na kable, strojčke.... No, saj, da ne bi, tudi Niki je bila v ZOO-jo skoraj najbolj všeč taista vrvica in kamenčki, ki jih je lahko metala v vodo. Da ne omenjam, kako jo fascinirajo bagri, tovornjaki, žerjavi, traktorji, tekoče stopnice.... Ne vem, če sem omenila, da smo ji za RD kupili med drugim tudi set orodja - kladivo, žeblje, vrtalnik in te zadeve. Čisti hit. Sedaj sama šraufa svojo formulo (Nik, se še spomniš?user posted image ).

Slikice so strašno luštne, torta izgleda slastna. Bravo, oči, bravo, Anže! Pravi umetniki. Jaz bi jo znala samo pojest, naredit pa - ZF!

Benika, čestitke za sprejem v vrtec. Da bi ga Beni lepo sprejel in da mamica ne bi nič jokala.
V katere toplice pa je Beni peljal mamo, ata in babi?
Vidva pa tako pridna, vse sama delata. Mašinca, pa kaj ste vsi eni stručkoti - ti, pa Tažana in njen dragi, vsi delate vse sami! Hudiča, mi pa še premalat damo drugim! No, ja, kaj češ, če je sorodnik iz tega foha.

A boste stopnice tudi sami delali ali jih boste kje naročili? Če jih boste naročili, mi zaupaš, kje. Tudi sama namreč ravno pridobivam ponudbe različnih proizvajalcev, ker bomo šli tudi mi v akcijo na spomlad (recimo).

A tale Lego vlakec pravite, da je fin? Nika ima tako rada vlake, pa mogoče bi bilo aktualno, kaj pa vem.... Mogoče za Miklavža, ko ima god....

Sicer pa na Kettlerjevega poganjalca še čakam, ker se je dobavni rok malce podaljšal. Sva ji ga mislila dati za RD, pa se ni izšlo. Ga pričakujejo šele enkrat do konca meseca. Upam, da se ne bo z njim vozila po snegu.

Ej, da se vrnem na naše skupno praznovanje RD - ima katera še kakšno misel glede kraja praznovanja? Res bi morale tole zadevo pognati, sicer bo že vse zasedeno.
Razmislite!

Pa, pa!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.