|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
5.9.2007 8:49:27   
2ursae
še to sem pozabila povedat: Anže je postal glede nekaterih stvari blazno zahteven: noče majčke s traktorjem, ampak uno z muckom (idi mama v šoping po majce z mački ... danes je šel k babi v zg. delu pižame, ker je to edina majica z muckom, ki jo ima user posted image ), noče te pesmice, ampak uno ... user posted image  Hvala bogu za mp3 na kompu, sam kliknem in že imam pesmico, ki jo hoče - si ne predstavljam, kako bi to izgledalo s kasetami user posted image . A so vaši tud taki? Saj mi je fino da ve, kaj hoče, sam kaj, ko taprave majice ni vedno pri roki ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
5.9.2007 9:48:44   
teta beta
Ojla!

Sem čisto prehitro včeraj vnaprej voščila Nini, ker sem danes spet tu. Dašin vrtec je bližje mojim, pa še neke opravke imam na občini, no, in seveda službo tu user posted image . Jutri pa moram potem ko oddam Dašo, iti v Avstrijo in priti do 12. ure nazaj. Za kakšen konkreten šoping ne bo ravno časa. Najinega prenosnika namreč ne morejo popraviti na slovenskem hp-ju, ker tega modela v Sloveniji ni in sploh ni bil delan za slovenski trg. Torej moram gor. Sicer pa računalnik sam po sebi dela, le interneta ne prepoznava, niti wireless niti na kabel. In to se je začelo dogajat kar naenkrat. Najprej je šel kabelski, verjetno mrežna kartica in možno da od strele (ampak pssst, nobenmu povedat), nato pa sva kupila router in je nekaj časa super delalo, prejšnji teden pa fertik. Sploh ne vem, kako se bom gor zmenila, ampak upam, da bo ratalo. V petek se bom pa v času ko bo Daša v vrtcu vrnila domov, ker imam bombo v bajti in definitivno moram malo pospravit.

Naslednji teden bom še vozila jaz DAšo v vrtec, potem pa bi jo rada navadila, da bo šla zjutraj z atijem. Včeraj je bila vso dopoldne v vrtcu, menda se je spomnila name, ampak so jo zamotili in potolažili. Problem je bil, ker je malo pred koslim padla, ko se ji je zelo mudilo v umivalnico, in je je rokica kar bolela in ji to sploh ni šlo iz glave. Kosilo je menda kar lepo pojedla. Najbolj pa so ji všeč umivlaniki, kar naprej bi bila tam in si umivala rokice.

Pospravljanje - pri nas je bolj slabo, niti ne vztrajam oz. ne rečem. Včasih ji pa, in to predvsem za legice, da jih zmeče v škatlo. Največkrat ji moram pri tem jaz pomagat. Včeraj popoldne, ko pa smo šli še nekam na obisk, sem pa jaz pospravila legice, in je bila kar proti, ne, DAša bo pospravila, pa sem ji rekla, da pa naj ona pospravi one lesene kocke, jih je, ampak sem tudi pomagla.

Račun - v naši občini dobi otrok ob rojstvu denarno darilo in mu običina sama odpre račun pri banki celje. Tudi sama imam račun atam in mi je to čisto kul. Sem pa bila ravno zadnjič v skb (vračilo vzajmene) in so mi dal prospekt od papija in mi je tudi zanimiv, pa še ful luštne hranilinke imajo.

Lepo se imejte, mogoče se še danes kaj oglaim, potem bom pa res mrknila za nekaj časa. Lp!

Aja, na srečanje pridemo najbrž vsi trije.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
5.9.2007 9:50:14   
teta beta
Še to:

Daša se tudi včasih namisli in hoče imet točno tiso majčko in ne velja nobena druga ali pa (točno tista) kiklica oz. oblekca in ne hlače.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
5.9.2007 14:51:09   
Nika v službi
2ursae, hvala za informacije glede trenirk in Leclerca. Bom šla verjetno pogledat. Danes gremo itak kupovat čevlje za Niko, pa kakšne superge. Pojma nimam, kam naj grem najprej - Ciciban, Deichmann, Leclerc, Humanic, Mass.... user posted image

Tista slika, kjer je Nika v krilcu in s kravico (pliško), je posneta v hotelski avli Sol Garden Istra, med recepcijo in vhodom v restavracijo. Ja, tam je res ful pozirala....

Slika iz vrtca je nastala prvi dan, ko smo bili še razdeljeni na ure prihodov, zato je na sliki samo, kaj pa vem, kakih 8 komadov. Sicer je 14 malih bučk oz. maksimum.
Danes je bil en hud dan - vsi so bili zjutraj sami razen Nike. In so vsi jokali razen 3 - Nika (ker je imela mene ob sebi), Aljaž in Lovro. Ta dva fantka sta sploh neverjetno pridna, samostojna, nič ne jokata, lepo jesta, se zamotita - milina, res. Jaz sem Niko spet zapustila samo za kakšnih 10, 15 minutk, ampak je bil tak grozovit jok, da sem se hitro vrnila. V petek bo šel še Tomaž, pa bova najbrž skupaj "pobegnila" na kako kavo ven za kakšne pol urice, max. uro. Da vidim, če se bo uspela potolažit...
Mi je pa šlo kar na jok, ko sem videla te male jokajoče bučke, ena Neja (to je tista, ki je včeraj ves čas jokala in so morali mamico klicat) je tudi danes neutolažljivo jokala ves čas, ampak res ves čas. Prinesla jo je že kmalu po 6. uri zjutraj in Neja je jokala ves čas (no, mogoče se je vmes 2 - 3x "pomirila" za 5 minut), jedla ni nič, ostala pa je tam tudi še potem, ko sva midve z Niko po kosilu odšli domov. Tudi ostali so jokali, se malo potolažili, pa spet jok, jok... Grozno, res.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika že tudi veselo uveljavlja svojo voljo - pri pesmicah, knjigicah, čevljih. Pri oblačilih še najmanj pravzaprav.

Teta beta, koliko pa vas pride? Nisi se pofočkala!!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
5.9.2007 15:56:43   
benika
Evo, samo pofočkam se, iz naše bajtice pridemo:

1. Katja   2. Beni   3. Franc (ta se bo švercal)

Oči bo ostal na žalost doma, ker imamo v hiši delavce, ki nama delajo spalnico.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
5.9.2007 21:28:29   
Nika v službi
Čer!

Čisto na kratko - 2ursae, pa kje, user posted image , si ti našla trenirke v Leclercu?! Sigurno sem obdelala vsaj 3x vse police z oblačili, pa trenirk nikjer. Bile so neke plastik-fantastik za 4€, pa potem ene večjih številk po 8€, ampak takih, kot jih ti opisuješ, nisem našla nikjer.user posted image

No, smo pa zato kupili eno pižamico za 10€ in ene ful luštkane hlače za 8€, pa logiš, še nekaj drugih malenkosti.

Čevlje in superge smo kupili v Cicibanu, so mi bili tam najbolj všeč. Sicer smo ene supergice gledali tudi v Massu in bi jih vzeli, če ne bi na desnem čevlju imeli napako, bil pa je na žalost zadnji par. So bile pa prav tako zelo cortkane, mehke, od Superfita, če se ne motim.

Je bilo pa v Cicibanu za pošizit gužva. Ne vem, a je prišlo pol Ljubljane kupovat čevlje?!

Prejle sem pogledala zadnjih 7 minutk košarke in proslavila zmago Slovenije proti Franciji, sedaj grem pa spat, enkrat za spremembo dovolj zgodaj.

Nočko!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
5.9.2007 21:51:01   
2ursae
uf, Nika, morda jih je pa zmanjkalo ... tako izkušnjo že imam iz Leclerca: en dan je, drugi dan pa ne več ... se pa nahajajo tam, kjer so tud druga otroška oblačilca, visijo na enemu regalu ob strani. Morda jih pa dobiš naslednjič.
čevlji, jaz kar verjamem, da je zdaj, ko se vreme obrača, naval v teh trgovincah. Mi gremo firbcat v petek, se prav nič ne veselim ... po mojem bo že ful pobrano. Gremo pa kar v Massa.
basket: mi2 z mojim sva zadnjič čisto slučajno ujela zadnji 2 minuti tekme z Italijo. Je bilo ful napeto, italijan je par sek. pred koncev zadel trojko, s čimer so povedli za 2 piki (komentator je govoril "pa to ni res, pa to ni res" user posted image ), pol je pa v zadnji sek. en naš zadel trojko user posted image user posted image  ... in to s precej večje razdalje, kot je potrebna za trojko - met v sili. Ej, sva z možem skakala, pa nama v bistvu dol visi za košarko user posted image . Smo lepo zmagal user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 5.9.2007 21:53:15 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4007
6.9.2007 9:27:22   
Nika v službi
2ursae, čisto mogoče, ja, da so jih pobrali, sploh če so tako fine in poceni. Pa saj ni panike, robe imamo dovolj.

Ja, košarka zna biti napeta v zadnjih minutah, da ne rečem sekundah. In ja, Jaka Lakovič je bil naš junak v zadnjih sekundah tekme proti Italiji.
Midva sva kar precejšnja navdušenca za šport, zelo rada gledava vse košarko, nogomet, formulo 1, rokomet, smučanje, Tomaž še hokej, jaz drsanje in atletiko.... mah, vse po vrsti. Samo zadnje čase pač ni nobenega pravega časa za TV in tovrstne zadeve.

Sicer pa - pred slabe pol ure sem Niko pustila v vrtcu (počakala sem, da smo pojedli zajtrk) in se vrnem malo pred kosilom. user posted image  Sem se raje umaknila v službo, da malo pozabim, če bi bila pa huda nuja, sem itak povsem blizu. Hopla v avto in sem v 10 minutah tam. Upam, da ne bo preveč hudo jokala..... Mi je šlo kar na jok, ko sem zapuščala vrtec. user posted image user posted image

Nič, grem delat, da bo hitreje minilo.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
6.9.2007 10:23:01   
benika
Čao punce,

danes je tak depresiven dan. Mene vse boli, na poročilih sem slišala vest o smrti Pavarottija, sedaj pa poslušam njegov Miserere skupaj z Bonom, solze pa kr same tečejo. Prejle sem še razočarala kolegico. Obljubila sem ji namreč, da bom od nje odkupila voziček Jane, pa ne najdem košare zanj. Je namreč letnik 2004 in res krasno ohranjen, ampaj jaz res rabim košaro. Sedaj pa bomo verjetno kupili kr novega Quinny-a. Res me peče slaba vest zaradi moje prelomljene obljubeuser posted image .

Ampak tudi taki dnevi morajo biti.

Popoldne z Benijem odhajava na srečanje januarčic v Celje. Sem se kr pr njih usidrala, ker se mi ne da sedaj spet nazaj med decembrke hodit. Pa še Nalin poberem v LJ, da bo pot hitreje in prijetneje minila. Upam samo, da bodo te januarčice vsaj pol tolk prijetna družbica, kakor smo me.

Valla. upam, da boste kmal prebrodili krizo z oblačenjem novih oblačil. Mi teh težav sicer nimamo imamo pa drugo težavo. In sicer; moj otrok noče jesti! Sej sem vam že razlagala, da živi le od jogurtov in skutk. Včasih še spravim vanj kak košček kruha in kakšno juhico, tu se pa pol neha. Sej vem, da otrok poje tolk kukr rabi, ampak meni se to vseeno zdi premalo. V bistvu ima le en topel obrok na dan, za zajtrk in večerjo pa štukam s kakavom.

2ursae, a v Leclercu so imeli take fletne trenerkice? Madona, jaz pa tud vse zamudim. Sem pa včeraj kolegico nafehtala, da mi je iz Leclerca prinesla 2 paketa bodijev na preklop za našega Francija. Za zimo in za pod ostale oblekice bodo čist OK.

Joj, Beni tud ful uveljavlja svojo voljo. Zjutraj hoče Nodija (no pa čez dan tudi-vsakih 5 min) in če mu ponudiš kaj drugega je čist histeričen. Hrana vsa ni dobra, barvice niso dobre....Kriza, no. Jaz vsaj upam, da ga bo trma do januarja minila, ker če ne, pol ne vem kje bodo moji živčkiuser posted image

Pospravljanje; pri nas odlično funkcionira, ker res pospravi vse za sabo. To ga pa moram res pohvalit. Je pravi mali gospodinjec. Še posesa za sabo s tistim malim ročnim sesalcemuser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4009
6.9.2007 11:17:18   
Pia67
Ne vem kje naj začnem, da bom čimbolj kratka in me ne boste rabile brat predolgo user posted image

teta beta, te popolnoma razumem, tudi meni ne rata vcasih prit na net po nekaj dni skupaj. Hvala za voscilo user posted image

Uvajanje-vrtec: vceraj, ko sva z Nino pritovorili majhna darilca za vrstnike v skupini (pri nas je taka navada, majhna darilca za vsakogar, slavljenec pa dobi risbice od vseh v skupini-spete v zvezcic spominjajo na skicirko kakega kubistauser posted image ), je bila toliko prevzeta, da niti jokala ni. Aja, pa naredila sem ji majcken album z najinimi fotkami, spredaj pa ima narisano uro, ki ima kazalce na 12., ker takrat pridem ponjo. Nekak ji je ratalo postekat, da se ob dolocenih urah nekaj  dogaja in ker imava uro doma in podobno v vrtcu, ni bilo problema in me je z nasmehom pricakala za mizico. Danes finta ni vzgala in je postregla z bruhanjem v garderobi, nalivanjem z vodo iz avtomata in resigniranim petjem pipa-popa (to je Pika-pokauser posted image ), ker sem jaz  histericna mati prebrala, da je fajn, ce z otrokom pred locitvijo zapojes eno pesmico, ko pa prides ponj, pa drugo (kao en obredek). Morda pa bo po kosilu kaj bolje. Hecn je to, da joka kako minutko, potem pa naredi "red" v skupini, si prisvoji edini vozicek za lutke, maltretira otroke, da je vse njeno in si vedno izbori najboljse. Tako mi je porocala vzgojiteljica. Sem se globoko zamislila kam to pelje.user posted image

Srecanje: Nika35, lokacije, ki si jih nastela so cisto na mestu, razen Jurmana na zalost, jaz dolenjski zapeckar, ne poznam. So pa mi kolegi iz LJ priporocali tako Kavala, kakor Kosirja. Za Jurmana so napisali, da je prevec gizva in je kot po tekocem traku. Mene osebno ne moti visji cenovni razred, ker so taka srecanja nekaj izjemnega in se popolnoma zanesem na tvoje izkusnje in percepcijo in ti zaupam karkoli bos izbrala. Zanima me le ob priblizno kateri uri(al pa vsaj kateri del dneva) naj bi bilo srecanje? Ker ne vem, ce bom ze imela predavanja na faksu, se bom npr. kosilu raje odpovedala in bova z Nino in morebiti Gregom prisli po 14. uri. Ce bo seveda se druzba zbrana.
Torej zaenkrat pristej na spisek sodelujocih Nino, Gregija in Damjano.

Benika, ja, sem bila prav presenecena nad zalostno novico, ker so pred kratkim sporocili, da se je stanje malce izboljsalo. Hja, rak. Nepredvidljiv. Takim dnevom kakor je danasnji pravim jaz DEPRA. Pa mi mal odleze.

Se oproscam za sumnike, ker sem sredi tipkljanja neskoncnih algoritmov in mi je potem mal lazje, da ne bekslam.

In jutri bo sonce, ce pomislim kako je bilo pred 2 letoma ob 9. uri, mi nasmeh osije obraz. In tudi to je ze nekaj.

Lep vikend,

Damjana&Nina

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 11:20:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4011
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 11:30:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 11:38:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4013
6.9.2007 11:39:30   
benika
Jah nič Valla. na morje le pojdite, ni hudič, da se ne bo vreme mal popravilo. Sej ne greste v Portorož, malce nižje dol pa so temperature že višje. Mi odhajamo čez 14 dni in tud stiskamo pesti za vsaj malce kulturno vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 4014
6.9.2007 11:47:52   
2ursae
evo, jaz sem od frizerja, vsa lepa in spedenana user posted image . Sem ji rekla, naj me mal lepše počeše, ker gremo v soboto na bratrančevo poroko user posted image .

mi smo danes ponoč že imeli prižgano centralno user posted image . Jo je moj hotu naštimat še za čez dan, pa sem jo kar izklopila - brez veze trošit zame, k se lahko malo bolj oblečem, pa je. Jutri greva mal pogledat za klima naprave - itak jo nameravava kupit, da se drugo leto poleti ne bomo pretirano kuhali v naši mansardi, pa bi nam že zdaj prav prišla, bi zvečer pred spanjem mal zalaufali gretje in imeli čez noč toplo. Saj še ni tako mrzlo, da se ne bi dalo z malo klime lepo pogret. Novorojenček mora pa itak spat tam nekje pri 21'C (če se prav spomnim user posted image ).

benika, lepo se mej na srečanju user posted image . pri nas smo se že dobile, je bilo čist luštno, sam ni isto kot pri nas ... me smo res fajn ekipa. Morda bo pol, ko bomo rodile, kaj boljše.

valla in benika: uživajte na morju, upam, da bo vreme user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
6.9.2007 11:55:43   
2ursae
aja, valla, še to: glede novih oblačilc - saj najbrž bom čist kiksnila, ampak a jih opereš, ko jih prineseš iz trgovine? Ker vem, da nekateri novih cunj ne perejo, ampak jih kar direkt oblečejo. Pri nas jih vedno peremo, pa če pri vas nimate te navade, morda Niku ta vonj ni všeč. Saj pravim, ne vem, morda je to ...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 12:02:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4017
6.9.2007 13:22:16   
Nika v službi
Najprej vam moram dati poročilo iz vrtca, ker sem čisto hepi. Nika je brez večjih problemov danes preživela brez mamice od 9:00 - 11:30.user posted image  
Je Zdenka (vzgojiteljica) rekla, da je sicer malo jokala, ampak da se je dala kar lepo potolažiti. Itak sem naročila, da ji morajo reči, da je mamica v službi, ker to Nika že zelo dobro obvlada. Pustila sem ji tudi enega medvedka, ki ga ima rada, pa je šlo presenetljivo dobro. Ko sem prišla, je bila tišina v igralnici, 3 mamice pa so že čakale v garderobi. Pa smo kar čakale, ko je bila taka lepa tišina. Ravno so si roke umivali, ker je na hodniku že čakal voziček s kosilom. Nika je bila zelo vesela, ampak ni "visela" na meni, kot sem nekako pričakovala. Prav nasprotno - začela je peti "Muca nadaja, tuža priteče, vse pomeče" (naša verzija Ringaraje) in mi hiteti vse pokazat. Sem bila kar ganjena - moja velika puncauser posted image  

Pia67, to si pa res lepo naredila za Nino, album mislim in uro. Krasna ideja!
Sicer pa tudi Nika hoče biti povsod ta glavna, prav na roko ji gre, ker je najstarejša, in to pridno izkorišča. Ampak predvidevam, da se bo stvar unesla sčasoma....

Praznovanje: kot izgleda, bo treba stopiti do Koširja in si zadevo v živo ogledati. Za začetek bom kar poklicala, da sploh preverim opcije. Za uro bi jaz rekla, da bi se mogoče dobili tam okoli 10. ure, da se otroci malce poigrajo, potem kosilo okoli 13. ure, torta in popoldanski počitek, mi pa kakšno kavico zvrnemo. Taka bolj kot ne celodnevna varianta, potem pa pač kakor kdo more.
Povejte še ostale svoje mnenje.
Po moje je dobro, če na spisek dodam še Pety in Vida (tudi Matjaž?), pa Nino in Evija (tudi Samo?) ter Tažano, Katko in ?? (kako že?). Recimo tam okoli 15, 16 odraslih + 9 otrok...

Valla, user posted image  za Nika in njegovo pridnost v vrtcu ter seveda za crkljanje. Tudi Nika se zdaj že zna stisniti k mamici in reči "moja, moja mami". Odkar hodiva skupaj v vrtec je precej navezana name.

2ursae, dobro se imej na poroki in fino plešita z Borom!

Benika, uživaj na srečanju januark, itak da nas septembrk ne more nihče prekositiuser posted image .

Pa kar veselo na morje, Valla in Benika, saj se bo izboljšalo. Vikend bo že lep!

Grejemo pri nas še ne, niti plina niti klime, ampak se zna zgodit, da bomo danes popoldan (če že niso) malce prižgali klimo, da temperira prostor. Spimo pri odprtih oknih, lepo pokriti in je prav fino.

Če pa katero mika - v Avstriji je zapadel sneg, ponekod tudi več kot 30 cm. Katero mikajo snežne radosti?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4018
6.9.2007 22:17:02   
benika
Evo, midva sva se pol urce nazaj vrnila z našega srečanja v Celju. Kaj naj rečem....septembrke smo zakon.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
6.9.2007 22:57:37   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

septembrke smo zakon.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko, grem ninat user posted image . Jutri imam pregled v porodnišnici, se kaj javim, kako sem opravila.

Aja, moj otrok je danes zvečer iz legic naredil fleksarco user posted image . Je z vso vnemo nekaj sestavljal in na koncu oznanil "fleksarca".  Ful je dobra, moj (beri: ponosni očka) je vse poslikal, bom dala kaj v album.

mejte se

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
   [Brisano sporočilo]
7.9.2007 8:42:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4021
   [Brisano sporočilo]
7.9.2007 10:30:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.9.2007 11:28:02   
benika
user posted image

NINA, vse najboljše!!!Čestitke tudi mamici!

Neposredna povezava do sporočila: 4023
7.9.2007 20:38:20   
ninocka
Nina, vse najboljše za  2. rojstni dan!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da te bo mamica še naprej ubogala user posted image

Damjana, čestitke tudi tebi !! user posted image
user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
   [Brisano sporočilo]
7.9.2007 21:23:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.